|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
6.6.2011 12:15:28   
Medea10
Iiii, Aljo bost imela? Lepo ime bosta izbrala. Naša je Alja Medea. user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.6.2011 12:16:09   
MAMI 4
Glede morja se strinjam s tabo Vikii. Velikost ploda pa je le približna, tako, da ne skrbi. Rastejo pa res zelo hitro. Kako si zdaj na začetku 14. tedna? Ti je morda G. premaknil PDP? Jaz imam PDP 6.12.2011 in danes zaključujem 14. Jutri vstopam v 15. teden?

Naila- sedaj lahko govorim o mojem angelčku...morem pa priznati, da me je ven iz te more pripeljal ravno otroček, ki ga nosim pod srcem...in seveda moji 4 sončki. Nekaj dni je mrtev ležal v meni in ni bilo druge kot da rodim (ker je bil prevelik za abrazijo- velik nekje 16 cm). Ko mi je po dveh dneh odtekla voda (so mi dali tablete, ki naj bi sprožile porod) in so se pričeli popadki sem šla do sestre in ji rekla, da se je začelo, pa mi je rekla, naj grem kar na WC (ker je bila sobota in je bilo na odd. manj dela si je privoščila računalniško igrico). Razumem, da gredona wc tiste, ki so v prvem, drugem mesecu nosečnosti in gredo namerno splavit, tudi plodek je še majhen - pa še za tiste je hudo), jaz sem bila v 5. mesecu...!, nosečnost zaželjena, itak sem bila čisto obupana... Ko so me sprejeli so mi rekli, da če bo hudo mi bodo dali sredstvo proti bolečinam, in kakšno uspavalo, ter da me bodo peljali v ambulanto ko bo čas iztisa. Na koncu ni bilo nič od tega...in še dobro da je bila v WC posodica- ledvička, kamor sem lahko položila moje malo upanje, ki je ugasnilo...no vsaj na zemlji... Sedaj gotovo sveti in je majhna lučka v nebesih, moj mali angel. No pa spet jokam...Nočem vas zamoriti...ne zamerite!

Lep dan!user posted image

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.6.2011 12:21:08   
vikii
hvalaa :D js tudi sem cisto nora na zvezdice :D jih imam tudi na nogi ma 2 mickene bolj in so tudi katastrofa ki sem sama si jih delala pri 14ih letih haha tako da lahko si predstavljas kako to zgleda xD sem ko uni pomorscaki ki majo vsi home made tatooje :D
drugace pa imam v planu jih se malo zasencit pa sm vedno pravla da na krake bom napisala datum rojstva mojga otroka, pa eko niti eno leto se ni minilo odkar sm si nardila zvezdice pa bo ze otrocicek tu ( ne morem vrjet) user posted image

ma kaj pa vemmmm od vedno si dajam ta nick xD ne vem zakaj. mi je usec :))))

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.6.2011 12:21:20   
Béatrice
Mami4 - tudi sama jutri vstopam v 15. teden, datum poroda mi je po NS ostal, to je 29.11.. Pri meni se točno ve, kdaj je bil oplojen, ker sem zanosila s pomočjo ICSI metode.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.6.2011 12:27:46   
vikii
mami4- ma kako hjooooj ta ginekolog.... ma ki zadnjo m. sem imela 2.3. tako da bi moglo stimat.... in prejsnji teden sem imela NS in mi je reku da sem v 13.tednu. zdej sem cisto zmedena.

ojooooooj tudi meni so se kr zasolzile oci user posted image ne morem vrjet da so ljudje lahko res tako kruti :(((( tega pa res ne privoscim nobenemu, razen tistim sestram ki so te pustile tam samo na WCju... njim pa privoscim da bi lahko obcutile bolecino ki si jo ti obcutila tisti trenutek in ki jo cutis se danes vrjetno :( zalostno res!!!

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.6.2011 12:46:12   
Béatrice
vikii - meni na tej strani štima... http://3dpregnancy.parentsconnect.com/pregnancy-calculator/

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.6.2011 12:52:28   
vikii
na eko tu mi kaze se manj.... 13t in 5 dni. ma ne wem dei ....prou sm zmedena zdej. ma se ne sekiram...jaz bom racunala koda sem v 14t kod sem si tudi sama zracunala :) pa bo kar bo. itak otrocicek ne pride nikoli tocno :)

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.6.2011 12:56:05   
Béatrice
vikii - verjamem, da si zmedena. Žensko telo je čuda narave...  Res, da otrok pride, ko pride. Važno, da veš približno kdaj.

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.6.2011 13:03:31   
Medea10
Punce, si že slikate trebuščke, da boste nekoč lahko gledale, kako so rastli?

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.6.2011 13:22:44   
MAMI 4
Vickii- zdaj sem ponovno izačunala in jutri vstopam v 15. teden. PDP 6.12.2011, po navadi ko grem h G. se to vedno ujema? Če ti piše 13t5d dni itak pomeni, da si v 14. tednu. Vse štima. In ko boš napolnila 14 tednov-to je čez 2 dni, boš čez 3 dni v 15. tednu. Sem zabluzila?

Sem si sposodila Angel Souns-zdaj pa v akcijo!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.6.2011 13:32:40   
vikii
ma ne vem js racunam koda sem zdej 14. teden. :) ma kako ce cez 2 dni naj bi vstopla v 14. teden in pol ze cez 3 dni v 15.??? jaz to racuna na 7dni xD joj joj.. ne razumem vec nic :D
a vecina vas ima angelsouns? jaz bi pa imela ultrazvok da ga gledam po cele dneve joj joj :) komaj cakam naslednji pregled (29.6.) a veste kaj se bo dogajalo zdej na tem pregledu? bom imela tudi ultrazvok al bo samo srcka poslusal? aja kdaj pa pride na vrsto tisto pitje sladke vode? :///

zdej me je klical dragi in cel ponosen pravi da je dobil jogi za posteljco pa da mu en sodelavec ponuja vozicek pa da ga lahko greva pogledat :) in pol seveda na koncu rece "joj kako sem priden tata" haha prav je smesen :) ampak mi je vsec da se zanima in da rihta tudi te stvari :) to vrjetno zato ker sem ga en dan tako iz zajebancije malo pokregala ker vsak dan gleda na avtu.net motorje pa to pa sem mu rekla en dan da bi lahko tudi malo casa prezivel na bolhi.com pa pregledal za kak vozicek al kaj podobnega.user posted image user posted image
aja kaj vi boste kuple vse novo? nam se zdi skoda dat za vozicek 700-800e ko pa na bolhi so kasni odlicno ohranjeni za 200-250e pa se ga da v pralnico na globinsko ciscenje pa je reseno. res pa da za prav cisto vsakim nebi vzela vozicka.... kaj vi misliste??

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.6.2011 13:41:14   
vikii
aja medea glede slikanja :) jaz sme tudi rekla da ko bo zacel rastet da se bom slikala vsak teden :) zdej pa ze ene dva dni opazam eno mickeno zogico takoj nad mehurjem tako da po mojem to je to ne :) trebuscek se siri :)

a vam se ze kej pozna??

aja..kako pa glede strij pa to porabljaste mogoce ze kako kremo? meni so za prve 4 mesce priporocali fenjal pol pa vichy. sam po mojem mi ne bodo kaj dosti te kremice pomagale ker imam zelo tanko kozo, tako da tesko se bom izognila strijam...

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.6.2011 13:59:06   
dspela
Jaz sem pa dobila Angel Sound user posted image user posted image . Sem tudi že ga probala. Ne vem pa če sem slišala srček, bilo je kot bi lajal pes.
Me pa grozno muči, če je to srček,ker sem dobila danes od rjave do rdeče izcedke.user posted image

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.6.2011 14:02:28   
nalia
hehe če se mi že kaj pozna trebušček???user posted image user posted image user posted image user posted image ,še malo pa me bodo spraševali kdaj grem rodituser posted image ..ogromna sem žeuser posted image

mami4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne jokat,nisem te hotela užalostit,men je tok hudo zateuser posted image ..no pustmo zdej to,da te še bolj ne užalostim..kako je potekala selitev?..ste že preseljeni zdej?

kaj pa korinca?kaj je z njo???? ona je krvavela tudi ne???..joj upam da ni kaj narobeuser posted image

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.6.2011 14:04:23   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: dspela

Jaz sem pa dobila Angel Sound user posted image user posted image . Sem tudi že ga probala. Ne vem pa če sem slišala srček, bilo je kot bi lajal pes.
Me pa grozno muči, če je to srček,ker sem dobila danes od rjave do rdeče izcedke.user posted image

polagam ti na srce da pojdi h g..jaz sem krvavela in bla v bolnici,če je sveža kri je panika..pokliči,držim pesti da bo vse ok...joj zdej me pa še zate skrbiuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.6.2011 14:10:23   
vikii
dspela- priporocam ti da gres k gin. ker ce je rjava kri pomeni da prihaja iz nekje bolj globoko tako da pejdi, pa upam da ne bo nic narobe, bos potem vsaj bolj umirjena ce ni nic narobe.

nalia- maja??? a res al kaj? ne morem vrjet da se ti tako hitro ze pozna trebuscek... tvoj mali pa je ze pravi velikan, torej :) joj ke lepo. js komaj cakam da se mi pozna zaprav pa da cutim prve gibe :)

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.6.2011 14:36:40   
MAMI 4
vikii, sej je vse v redu, zdaj si v 14. tednu, v sredo pa vstopaš v 15. teden. To je to.

dspela-pojdi k dr!

Jaz sem na angelsound slišala srček, ma zna bit tudi moj, 9o je premalo za dete., zdaj bi moglo biti 160, ali sem slabo poslušala in štela?

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.6.2011 14:55:21   
vikii
ja 90 je premalo, vrjetno je bil tvoj. otrocicek bi mogu imet najmanj 150. a si imela NS??? kolko je bil tam srcek?

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.6.2011 16:21:43   
MAMI 4
nisem bila na NS...upam, da je vse ok

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.6.2011 18:48:33   
nalia
hej hej,rabim en info..baje da dr. strahova ni več v zdavstvenem domu v domžalah,a mi lahko katera pove kako do nje iz izvoza avtoceste?user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.6.2011 18:48:58   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4

nisem bila na NS...upam, da je vse ok

itak da jeuser posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.6.2011 18:49:21   
dspela
Evo me iz pregleda.

Izcedki so verjetno od sp.odnosov, jih ni videla. Naredila mi je še oba Uz-ja in "mogoče" bije srček.Napisala sem pa zato mogoče, ker ni videla, da bi srček bil, mogoče pa le bije. V torek imam kontrolo,če ne bo zraslo moram iti na čiščenje.user posted image  Če pa bom začela prej krvaveti, pa morem iti v bolnico.

Sem pa spet poslušala, pa se je nekaj slišalo, na desni strani. Ne vem ,pa če je srček.user posted image

Kako pa ve slišite srček?

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.6.2011 19:00:25   
nalia
dspela ravno sem mislila nate,lej ti študiraj da srček je in da srček bije,pozitiva!!! bom držala pesti zate,a to misliš v torek jutri???al šele naslednji torek?

jst slišim srčeka na as čisto spodaj,tam ko sem imela carski rez,res je čisto spodaj ko se že skoraj kost začne,prvikrat nisem našla srčka ker sem iskala previsoko,pa nisem svojga prav nič slišala samo od bebice,se pa sliši tko kot da bi bla v eni tovarni v enem obratu pa dela hitro,kot da se sliši delovanje stroja po taktuuser posted image ,ne znam drgač opisat res,mogoče iščeš previsoko aja še to če imaš kako olje baby ,johnson ali kaj tazga si namaži prej trebuh in ta sonar jst sem šele pol dobr slišala ker če sem na suho uporabljala je preveč šumelo in ropotalo pri vsakem mojem premiku sonarja,če ne druzga daj malo jedilnega olja gor,pa išči nizko,precej nizko,jaz sem mislila da je to vse že višje pa sploh ne...mi je pa čudno da svoje bitje srca slišite to je ja čisto druga lokacija...javi kaj novega

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.6.2011 19:44:01   
sarar
čaw punce!
ja, medea pejve tekmovat, bove vidle kera bo prej user posted image . kako ti kaže? meni nos nagaja user posted image
vikii, karkoli je upam da se ti čimprej popravi. glede svečk... vprašaj farmacevtko, povej da si user posted image  pa ti bo znala svetovati
mami4 user posted image  saj mislim da sem tvojo zgodbo že prebrala na forumu, pa me je vseeno srček zabolel. verjamem pa, da bo zdaj vse ok in boš decembra pestovala še enega zdravega user posted image
drugače pa ko boš poštudirala as bo prav gotovo prav pokazal, tako da se ne sekiraj. ne vem kera je pravla, da se je ful matrala najti srčka
dspela, zate pa veliko user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok!!!!!!!!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.6.2011 19:44:16   
bobek05
jaz tudi pridno uporabljam angelsounds... ponavadi traja par sekund, da ga najdem, pa včasih se zgodi, da slabše slišim, ker je otrok očitno bolj v notranjosti (slišim bitje srca, ampak kot nekje daleč notri) ... se pa pred tem popolnoma umirim, ležim na postelji, si namažem z oljem, ker res gre lažje in potem ga poiščem ... običajno je na istem mestu, razen če preveč ne telovadi sem in tja user posted image aja, jaz utripov ne štejem ... imam zaprte oči in uživam ob poslušanju enakomernih udarcev

trebuh imam tak, da me je še dr. Pelkičeva na NS malo čudno gledala ... se ne hecam, pa sem že mojega G na pregledu spraševala, če je to res normalno (čeprav je 2. nosečnost), pa pravi, da je ... ene imajo bolj majhne, ene pa (malo) večje in da če se vredu počutim in razloga za bojazni ... po zadnjih meritvah je obseg mojega trebuha (merjeno malo pod popkom, kjer je najširši) natanko 100 cm user posted image Kar je precejšen šok za vse, ki me poznajo, saj sem bila prej dokaj suha... prvemu vprašanju "kdaj imaš rok?" sledi izraz presenečenja, ko povem, drugo vprašanje pa je takoj "sta dva?" user posted image hmmmm .... pa glavno, da sva z otrokom oba zdrava, kajne?

sicer se tudi poskušam vsaj 1x tedensko slikat, tako da bodo ostali spomini, pa tudi hitreje se vidi rast trebuščka, ko primerjaš slike ... takšen trebuh, kot ga imam sedaj v 15t, sem imela v 1. nosečnosti v 22t, ampak kot sem rekla, s tem se ne smem obremenjevati ...

vse, ki imate težave, pojdite h G ali DR - vsaj pomirjene boste, če že en drugega ... držim pesti, da je vse ok

user posted image v 15t (ne morem verjeti, da bom v petek že v 16t)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.