MetiLu
|
OMG, jaz sem čist zdelana sem se cel dopoldan podila po Rudniku, da bi najdla kako lušno poletno oblekico, zdej me pa križ in pete tko bolijo, da me je minilo do šopinga tja do jeseni ja, če bi pri meni to lahko držalo v glavnem, nič nabavila, prehodila pa boga in pol... Sem pa v obiju dobila ene obešalnike za na vrata, je treba kopalnico malo optimizirat... Tamalmu sem zjutraj obljubila, da ga pridem prej iskat in ga peljem na sladoled, če ne bo jokal... mamo spet neke utrinke zjutraj v vrtcu, se me na vratih prime ko klop in noče it naprej v skupino sej pol je ok, pa tud zdej mi vsak dan pove, da ga nobeden ne tepe kar je fino slišat. Pa začel se je z Izo pogovarjat prek trebuha, sploh zjutraj, ko se zbudiva; pa mal jo požboka, da se premakne pa skoz mi govori, da ko bom mela prazen trebušček, bom lahko pa to, pa to ... (ga peljala s kolesom, ga dvignila v naročje, ....). Se pripravlja na nek svoj način, kar je čist ok. Matejita, ja tud men zmanjka energije se pa zdej kar fajn počutim, sam ne smem bit predolg na nogah. Pa res pohvalno, da na tak način pomagata deklici Glede kontrole rasti, tud jaz sem jo imela v 32. t, je pa "po novem" samoplačniška, jaz sem dala 50€ . Pri tamalmu 3 leta nazaj je bil ta pregled še krit s strani zavarovalnice... no comment tolk plačuješ vsak mesec v zdravstveno blagajno, pol je treba pa vsak poteg z UZ sondo posebej plačatm, če češ vedet, kako napreduje tvoje dete da jih ni sram glede samega pregleda, pa kolikor vem izmerijo obseg in premer glavice, obseg trebuščka in dolžino stegnenice in na podlagi podatkov izračunajo/ocenijo težo ploda. Preveri, če se velikost ujema s tedni gestacije. Pogleda še če je dost plodovnice in posluša srček. Drugega pa men ni gledal. Edino glavico je bolj podrobno in je rekel, da je vse ok razvito. CTG-ja jaz v prvi sploh nisem imela, razen v P, ko sem prišla rodit kako bo pa tokrat, pa ne vem. Pomojem mi ga tud ne bo delal, sploh ne vem če ga ima Zdej grem pa nekaj prigriznit, tamala pravi, da bi neki sladkega