Suziiika
|
Hey punce, da vas še tu pozdravim malo, vreme je res soparčno ja, men je kr težko hodit zuni po takem.. Kje šele da bi na šmarno šla Že po trgovinah, ko hodim, me vse tak dol tišči, pa hodim ko pingvin Tak da rakica bravo tebi Me je pa malo zdej zabremzalo z pripravami, ker sem si v glavo vbila tisto, da bi blo fajn da bi šla na svoje, preden rodim res, da ne bo prehudo pol. In mi je kr težko zdej neki prpravlat tule, sicer pa če ne bo dragi dans preveč bogi (ga neki matra, slabo spi -- zgleda ga podzavestno to muči tud, pa nič ne reče) boma šibnala na kako klopco nekam, pa da probama najdit eno rešitev čimprej. Se je pa ati ponudu, da bo probu najdit neko službo za dragega, samo se morma midva prvo dol usest res, pa da vidma kaj bi blo najbolj pametno. Pa mi je kr malo hudo zarad tega, da ne morm nič ustvarjat zdej, ker bi rada mela že vse porihtano, pa da v miru počakam na akcijo Ah bo že, optimizem! Nič več sekiranja, ni vredno, res ne.. Matejita to je pa super lepo, kar počneta. mismis upam, da bo kuža čimprej vredu. Klopi so pa letos neverjetni res aqua js sm se odločla da bom za v P vzela kr torbo za na plažo, je bol tanka, pa visoka, pa kr dost se da spravit notr Glede copatov bom pa si šla neke krokse iskat, ker so punce pravle, da je najbolj pametno nekaj takega da se da umit medipu ja super je da lahko mamo ofjeno ponoči zdej, mene tak kuha ponoč, da moram met odprto, pa je čis fajn sveže tud bol.. Če ne štejem une kukavce prfukjene, ko je hujši ko petelini, že ob 5 zjutri, pa pol ne neha do ene 7 Aja pa glede tistega trdega mila za umivanje, js sm bla včeraj čis zgublena v drogeriji, pa sem pol vzela kr od niveje, z olivnim oljem? Bo to vredu, ali kaj druga? Nič bom probala dans mal več naredit kot sem včeraj, bom dala nekaj cot prat, pa bomo vidli kak bo.. Seveda z pavzami vmes, ne bom nič pretiravala, bom počivala če ne bo šlo, pa naj reče tašča kaj če, če pride jutri, kaj če. Js ne morem vsega sama
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 24.5.2011 10:47:06 >