|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
21.5.2011 12:45:21   
Matejita
Suziiika, super sta se znasla, ni ga cez iznajdljivost user posted image

Bucibrba, tule bi ubijala za cesnjev strudelj, se moram enkrat lotit ucit strudelj delat. Tudi testo delas sama? user posted image

Marjetka super za pregled user posted image

Rakica, tudi jaz sem tole dojela, ja, da bo treba malo upocasnit lajf zdaj...

Vceraj debatirala z user posted image . Zadeva je taksnale. Jaz res strasansko rada ucim user posted image  in se strasno navezem na otroke, ki jih ucim. Konec leta jim delimo spricevala in diplome in sem lani, ko je 3. stars prisel zacela jokat kot dez user posted image . Spomnis se, kaj vse se je skozi solsko leto dogajalo z vsakim od ucencev, nekateri strasno napredujejo v Anglescini, drugi spremenijo obnasanje, s tretjimi imas pa kaksen drugacen poseben dogodek. Enostavno  je misel na to, da jih prihodnje solsko leto ne bom vec ucila, sprozila slapove solz... No zdajle sem si pa zamislila, da bom ko zacnem z bolnisko, hodila 2x na teden po 1 uro na delavnico. Pa sva se vceraj z user posted image  pogovarjala in sem prisla do spoznanja, da mogoce ni najboljsa ideja. Ko bom 8 mesecev in nekaj noseca, ne vem, koliko je pametno se vozit sem in tja po mestu z divjimi avtobusi ali taxiji, ki cukajo vsakic, ko menjajo prestavo, obticat v kaksnem prometnem zamasku in potem se zamaskasto vleci proti domu da vzamem torbo za porodnisnico in potem mogoce po guzvi do porodnisnice. Sklenila sva, da tudi s temle koncam junija.

Fajn soboto zelim vsem user posted image

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
22.5.2011 18:54:06   
julijka11
zdravouser posted image ,

sem tako vesela, ker so mi včeraj KONČNO sestavili omaro, zdaj se mora še samo malo preluftati in potem veselo na pranje in sortiranjeuser posted image user posted image user posted image ; potem me čaka še nakup nove zakonske postelje ( moram kupiti malo ožjo, da bomo lahko zraven dali še eno posteljo...mi spimo kot cigančkiuser posted image user posted image user posted image ( vsi skupaj )) moja mala je še vedno neskončno blažena, ker sem doma in lubčki letijo od zjutraj pa do večera ( bogi ata je čisto zapostavljen)

sem pa od danes dalje tudi jaz na šumečih tbl. magnezija in kalcija, ker me je predvčerejšnjim zjutraj zgrabil v nogah takšen krč, da sem morala zbuditi mojega, da mi je sprostiil nogouser posted image ...me še danes boli

pa še nespečnost me je pričela dajatiuser posted image ; me je okrog 3. 30 zbudilo skakanje v trebuhuuser posted image , samo zaspati pa več nisem mogla nazaj..sem bila budna kot bi spila liter kave, pa ptički so imeli žurko....bi sicer zaspala potem nekje ob 7, pa je tudi moja mala bila danes hitra...sva pa potem obe cumali od 10 - 12user posted image  ...upam da bo danes spet po starem in da se malo ohladi, ker me bo ta vročina že zdaj čisto uničila....

trenutno berem knjigo modrost rojevanja in me je čisto navdušila...sem ugotovila, da sem pri 1 porodu kakšne stvari delala spontano oz. intuitivno, samo ker si nisem dovolj zaupala, sem delala kot so mi rekle babiceuser posted image ..no, zdaj bom bolj pripravljena in sebi bom tudi zaupalauser posted image

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
22.5.2011 19:44:10   
rakica82
Ojla,

evo mi danes bolj kot ne vegetiramo, no bebika niti ne, že cel dan skače po trebuhu, da je veselje user posted image . Midva sva pa bolj na kavču, včeraj smo imeli gasilsko veselico, moj  je tako delal, jaz sem se malo naplesala, je blo prov super. Edino spala nisme nič, šla spat ob 3 ponoči, čez eno uro moj prišel domov nekaj iskat ,sem se zbudila, in itak nisme mogla takoj zaspat nazaj, pol je prišel domov ob p l sedmih zjutaj je blo pa mojega spanja konec in sem kar vstalauser posted image . Sem bla ko cunja ožeta. Me je čez dve uri itak zmanjkalo na kavču.

Suziika zelo lepo sta nardila tole previjalnouser posted image . Ful lepo zgleda.

Matejita po moje sta se kar prav odločila, da se ne boš vozila sem in tja. Vseeno bolje malo počivat zadnje tedne.

Julijka11 super za omaro. Meni se je tudi zgodilo kakšne tri teden nazaj, da me je ponoči krč zagrabil, je tudi mogel mož pomagat in me je pol noga še dva dni bolela. Tako da od takrat dalje malo bolj redno pijem magnezij.
Modrost rojevanja je bla pa tudi meni super knjiga.

Lepo se mejte in čim lepši začetek tedna vsemuser posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
23.5.2011 7:52:57   
maca84
helou user posted image

kako kej?pri nas bil tak pester konec tedna da sem v nedeljo popoldne sam padla v postlo in vse na off, od rok,možganov do nog in celega telesa skratka. Edino trebuh ni bil na off ampak zagnal še večjo žurko user posted image user posted image ja ponavadi ko se umirim se začne najbolj dogajat našemuser posted image user posted image sicer pa smo v petek in soboto pospravlali deteljo in en travnik mrve (nadaljevanje še sledi, odvisno od vemena),v soboto dopoldne sem še spekla piškote in nartedila biskvit za rolado, popoldne sem skuhala še tisto sladkano vodo za kremo za rolado pol sem pa v nedeljo naredila še kremo in dokončala rolado,z možekom sva skuhala kosilo popoldne sva dobila pa obisk (no bolj natančno jst sem ga kaouser posted image ) zaradi mojega goda prejšnji torek in pa diplomiranje v četrtek. Tako da je bilo kr pestro user posted image skratka aktiven vikend zdej pa naprej v aktiven teden user posted image

jutri nas čaka pregled tako da poročam jutri več, danes moram urediti še uradne formalnosti za vpis izobrazbe v delovno knjižico pa spremembe podatkov,ker jo imam še z dekliškim priimkom in starim naslovom, potem pa oddam papirje kolegu za zaposlitev da uredima in pol oddam na socialni še za porodniško pa smo zmagaliuser posted image aja pa še šoping naju z možem čaka - še vednouser posted image

no uživajte pa tiste ki jo pijete, privoščite si eno veliko user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
23.5.2011 9:16:21   
marjetka15
Živijo punce,

no pa je prvi neslužbeni dan pred manuser posted image .

Včeraj sva z možem preživela en čudoviti dan na morju, sva šla v Piran in se malo martinčkala na sončku.
Samo jest kokica sem pozabila vzet kramo za sončenje in sem danes malo rakcu podobna.... ma sej ni tko hudo samo me je pa prijel sonček.

Moj možek pa danes potuje v Turčijo službenouser posted image , tako da sem do srede sama...
Ma sej bo, danes greva z mami kupit postlco v BC, da bo naša princeska ko bo prišla k babi lepo notri spala...
Jutri pa grem s prijateljicami malo na hitro v Trst pol pa na obalo. No jutri pa ne smem kreme pozabituser posted image .

Zdajle šibam cunje likat, kopalnico sem na hitro pospravila, ob 12.15 pa mam danes ultrazvok oz. kontrolo rasti...
Komej čakam da vidim najino pikico.

Še vedno je pikicaa, ker se z možem ne morva zmenit za ime user posted image ....
Jaz sem za eno on za drugo, ko pa rečem da dava oba imena pa ne. No upam da se nama rata zmeniti.

se še kaj javim.
Pridne boditeuser posted image

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
23.5.2011 9:18:59   
mismis
jutro vsem skupaj,

za nas ni ravno dobro, smo bili že na vse zgodaj pri veterinarju, je naš kužon staknil kot kaže erhiliozo, sedaj smo pa na zdravljenju. Tako, da me bo naslednjih 10. dni do 1 mesec skrbelo predvsem zanj user posted image user posted image , še sploh ker ne vem, v kateri fazi je bolezen. Močno upam, da je v začetni fazi.

ma teli klopi so res niso nič lepega, kljub vsej zaščiti pa tole user posted image user posted image user posted image  nisem dobre volje, še zdaleč ne user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
23.5.2011 9:57:51   
škrpijonka
Jutru ponce,

mismis letos je res ful klopov, našiva kosmatinca imata ampule in še zmeraj najdem kakega klopa. Včeraj sem vsakemu dala dve novi ampuli, če bo kaj bolj držalo.

V soboto nas je na poroki bilo 6 nosečnic. Včeraj pa sem cel dan počivala. Joj mene ta vročina tako utruja.

lp

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
23.5.2011 10:41:48   
rakica82
Ojla,

en lep dan vsem. Danes je vsaj pri nas malo hladneje, sonček se skriva in je za tiste, ki težko prenašate vročino prov super.

Maca84 sva imele pa podoben vikend vidim, polno aktiven pol pa noge v luftuser posted image , je tudi pri nas tak ozgledalo, da je samo moj trebuh migal pa čist nič drugega user posted image .

Marjetka15 sonček pa le pazi malo, da te preveč ne opeče. Pa upam ,da ti čas do srede čim hitreje mine.
Imava pa tudi midva podobno situacijo z imeni, jst mam ene predloge moj druge.In splola ne veva tako ,da je pikica ali pa superman, pravi moj, da se ne bo čutil prikrajšenega, če je fantek user posted image . Pa se bomo že zmenili do cajta.

Mismis upam ,da s kužonom ne bo hujšega. Držimo pesti.

Škorpijonka upam ,da ste uživali na poroki, nosečnic je pa itak povsod dosti letos. jaz vem, da bomo na drugi poroki ko grem julija vsaj 3, čeprav bom samo jaz tik pred finišemuser posted image .
Je pa vreme danes za tebe, se te je usmililo.

pozdravčke

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
23.5.2011 11:11:35   
škrpijonka
rakica82 tukaj na obali ni vreme nič usmiljeno do mene

< Sporočilo je popravil škrpijonka -- 23.5.2011 11:12:20 >

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
23.5.2011 11:54:24   
rakica82
rakica82 tukaj na obali ni vreme nič usmiljeno do mene

Pol moreš pa prit na obisk do mene, tuki je čist oblačno, sončka danes nikjer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3085
23.5.2011 11:57:38   
daška91
Zdravo punce ! user posted image

Se vam tudi jaz lahko pridružim v debati . Sem sicer pri avgustovkah 2011 samo bol ciljam da imam PDP julija kot avgusta. Samo pustimo to , rada bi kašno tudi z vami rekla , če mi pustite seveda user posted image user posted image .

Pri nas se danes sonček zelo skriva, malo posije za 10 minut potem pa se skrije, nam zelo nagaja. Tako kot meni moj srček mali , me že celo jutro tako fino brcka ima pravo veselico v mojem trebuščku.user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
23.5.2011 13:06:23   
škrpijonka
Dobrodošla med nami daška91, ti se kar priključi debati.
Saj res punce kaj plavalne obroče boste vse vzele s seboj v P?

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
23.5.2011 13:22:00   
daška91
Hvala škrpijonka ,rade volje se bom priklučila vašim debatam user posted image . Za kaj je pa dobro če imaš plavalni obroč ?

Neposredna povezava do sporočila: 3088
23.5.2011 14:09:17   
frufru
daška dobrodošla. Plavalni obroč priporočajo za po porodu zlasti če si šivan. Jaz ga v prvo nisem vzela, sembolj ležala kot sedela... Drugače lahko vzameš tudi potovalni blazinico in jo malo manj napihneš je še boljše, doma sem mela pa doma kar blazino za dojenje, je bolj mehko

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
23.5.2011 14:11:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: škrpijonka

Dobrodošla med nami daška91, ti se kar priključi debati.
Saj res punce kaj plavalne obroče boste vse vzele s seboj v P?

Jaz ga bom, ker v prvo sem si ga šele doma kupla pa je bil pravo olajšanje!!! :-) Sicer pa ni velika investicija, tako da... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3090
23.5.2011 14:14:09   
škrpijonka
Upam, da jih že prodajajo, saj je sezona dopustov pred vrati.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
23.5.2011 14:21:26   
aqua77
Pozdravček,

danes sem končno končala z materinsko šolo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem šla še malo v apoteko in DM in nakupla še zadnje malenkosti glede kozmetike.
Zdaj nam manjka samo še elektronska varuška, ki je že zbrana samo naročiti jo še moram, pa pride na dom. Pa par malenkosti iz BC, ker imam bone za ponucat! user posted image
En stroj cunjic sem že oprala, bo treba še zlikat, drugega verjetno danes in še en potem ostane... user posted image

Rada bi vas vprašala glede torbe za v P. Kakšno boste vzele, ker so baje po P bolj ozke omarice... Jaz planiram, da bi si še kupla kakšne copatke, spalno srajčko primerno za dojenje in torbo. user posted image
Aja pa še kompletek za iz P imam še v planu nabavit. Potem se pa res neha ta norija... user posted image user posted image user posted image

Uživajte v popoldnevu. Pri nas je soparno za popuser posted image dit!user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
23.5.2011 14:21:29   
daška91
Aja to pa nisem vedela da je dobro za to če si šivan user posted image . No zdaj vem hvala za odg. user posted image user posted image . Se bom pozanimala pri moji G kaj priporoča potem se bom pa odločila.
Punce ste ve že imele kontrolo rasti in razvoja otročka ? Jaz imam 31.majauser posted image

Midva pa začneva 8.6. z šolo za starše in se nama konča 17.6. Upam da mi kaj konkretnega povejo , ki še ne vem. Glede torbe za v P jaz nič ne vem kaj bom vzela seboj ki niti ne vem kaj in koliko stvari se priporoča vzeti seboj. Jaz ponavadi pretiravam z stvarmi tudi ko gremo na dopust user posted image !

< Sporočilo je popravil daška91 -- 23.5.2011 14:30:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3093
23.5.2011 14:22:47   
aqua77

Upam, da jih že prodajajo, saj je sezona dopustov pred vrati.

Škorpijonka, v naših koncih se že na štantih prodajajo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem jih vidla! user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3094
23.5.2011 14:26:44   
škrpijonka
Saj verjetno jih res povsod prodajajo, samo kaj ko grem kaj po nakupih na to spoloh ne pomislim, razen če se bom zaletela v njih user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
23.5.2011 14:34:47   
aqua77

Saj verjetno jih res povsod prodajajo, samo kaj ko grem kaj po nakupih na to spoloh ne pomislim, razen če se bom zaletela v njih user posted image .

A si že začela z materinsko šolo? user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3096
23.5.2011 14:46:51   
škrpijonka
1.6. začnem v ZD Izola.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
23.5.2011 15:22:14   
MetiLu
Dan punce!

En lep vikend je za nami. Danes sem šla pa uredit papirje na CSD, tako, da bo naslednji mesec paketek že nakazan user posted image  tko da me čez slab mesec čaka še nekaj letanja po uradih, da uredim, vse prijave in odjave user posted image  

Nespečnost tudi mene daje, predvsem zarad sopare... ampak prav lepo čez dan nadoknadim. Jutri bom šla najbrž malo v šoping, da si nabavim kakšno raztegljivo poletno oblekco, ker se bomo zgleda še fajn napotile do julija...

V torbo za P sem jaz napihljiv obroč že kar pripravila, čeprav sem v prvo kljub ogromno šivom ok zvozila kar brez. Bomo videli, upam,da bo tokrat lažje.

Od danes je možek na dopustu, mora še tastarega pokoristit in ga moram pohvalit, ker se je lotil pomivanja oken in je spet lepo user posted image user posted image  Zdejle je šel po mulčka v vrtec, pol bomo pa malo zapekli na našem balkončku.

Tolk zaenkrat, se javim, ko bo kaj več energije user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3098
23.5.2011 17:13:01   
total
Ojlauser posted image ,vroče a?? No jaz sem zdaj prilezla iz popoldanskega spanca,sva si z tamalim privoščila. Majčken kašla in je nahoden zato je bil danes doma.

Dopoldne sem veselo likala,mam še kr neki dela....cotic dost do 1 letauser posted image . Jaz sem pa zadnič kupila V Pikapolonici tisto blazino za spanje za user posted image ,ko ga zadelaš ob strani da se ne preverača in je super zadeva.Zdaj morava sam še postejico sestavit,posteljnina je že nared,nalepkic gor in čakat na prihoduser posted image .
Danes teden pa že zopet pregled,bom že v 35 t. Potem pa že na 2 tedn in 1 tedn...

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
23.5.2011 17:16:16   
daška91
Zelišča v nosečnosti :

Šentjanževka (Hypericum perforatum)
V nosečnosti ne smemo uživati zdravil enako, kot kadar nismo noseči, pa tudi po lastni presoji jih ne smemo jemati, ne da bi se o tem posvetovali z zdravnikom ali farmacevtom. To je bolj ali manj jasno vsakomur. Kaj pa zeliščni pripravki? Z njimi je enako. Kajti zelišča vplivajo na človekovo zdravje in počutje - psihično in fizično. Če niste poznavalec vpliva zelišč na nosečnost, bodite še posebno pozorni. Poglejmo, s katerimi zelišči si lahko pomagate.

Nekoč...

V ljudski medicini so si ženske v nosečnosti že dolgo pomagale z zelišči. Z zelišči so celo skušale doseči začasno neplodnost v smislu kontracepcije in prekiniti nezaželeno nosečnost, pa tudi obratno, spodbujati plodnost in telo pripraviti na porod. Vse, kar so uporabljale, ni bilo varno. Še zlasti nevarni za zdravje matere in plodu ali zarodka so bili pripravki za prekinitev nosečnosti. Kakšna sreča, da so ti časi minili! Sedaj zeliščna zdravila v nosečnosti in pred njo uporabljamo predvsem za obnavljanje energije, za pomirjanje in za krepitev duševnosti, pa tudi za spodbujanje delovanja posameznih notranjih organov.
Z zelišči si lahko pomagamo že takoj na začetku nosečnosti, ko nas prične mučiti jutranja slabost, težava, ki se v resnici pojavi kadarkoli čez dan. Blažijo pa tudi nosečniške tegobe naslednjih mesecev, recimo, zaprtje, zgago, otekanje zaradi zastajanja vode in celo slabokrvnost. Nekoč so ženske pred porodom pile čaj iz malinovih listov, da jim je pomagal sprostiti mišice v spodnjem delu medenice. Potem so laže rodile.

...in danes

Marsikaj od tistega, kar so si ženske nekoč pripravljale same, vam mi ne bi svetovali. Zelišča so res naravna, a narava ponuja vse - od strupov in zdravilnih rastlin do placebo učinkovin. In zdravilna zelišča so zdravila, nekatera celo zelo močna. Preden jih užijete, je treba natanko vedeti, kaj lahko pričakujete. Zato bo najbolje, da se po zdravilna zelišča odpravite v zeliščno lekarno, kjer vam bodo znali odgovorno svetovati strokovnjaki in vam bodo tudi povedali, koliko zelišč smete uporabiti. Kar v majhnim količinah koristi, v velikih količinah lahko škodi! Poleg tega morate vedeti, ali gre za zelišče, ki je zelo močno in bo učinek močan, ali tako šibko, da sploh ne bo pomagalo - kar se lahko zgodi, če ni strokovno nabrano, sušeno in hranjeno.
V nosečnosti ne morete zaužiti pripravkov, ki so narejeni na osnovi alkohola. Lahko pa uporabite tinkture na osnovi alkohola, ki so za zunanjo rabo. Največ zelišč se v nosečnosti uživa kot poparek. (Poparek ni enak čaju.) V poparku običajno namakamo približno 30 g posušenih zelišč, kar je enako kot 75 g svežih zelišč. Večino se jih namaka deset minut (lahko pa tudi nekaj ur) v vreli vodi, ki pa jo prelijemo čez zelišča, nato pa ne kuhamo več. Poparek se po določenem času odcedi, pije pa se včasih toplega, včasih pa tudi mrzlega.
Naj še enkrat ponovimo - povejte v zeliščni lekarni, da kupujete za nosečnico in prosite, da vam svetujejo, kaj in koliko lahko uporabite. In kupujte v zeleni lekarni - enako odgovorno, kot bi si v običajni lekarni kupovali zdravila tradicionalne medicine.

Za kaj?

Zelišče:

Kako pomaga?
Priprava

jutranja slabost
poprova meta

ingverjeva korenina
- zmanjša slabost; pomaga prebaviti hrano, ker poveča količino prebavnih sokov
- preprečuje bruhanje in pomirja prebavila
pijemo poparek po vsakem obroku

pijemo poparek
zaprtost
regrat
spodbuja delovanje ledvic in jeter, razstruplja
jemo ga kot solato in pijemo poparek
zgaga
rdeči brest
blaži prebavo
prašek raztopimo v vodi
zastajanje vode
koruzni laski
diuretik, sprošča mehur, lajša izločanje vode
pijemo poparek
zaskrbljenost in napetost
čeladnica
blaži napetost, nemir in stres, sprošča in pomiri
pijemo poparek
žalost, črne misli, depresija
šentjanževka
blaži žalost in depresijo
pijemo poparek

p.s. : Zna biti zanimivo , to mi je poslala moja mami ki je farmacevt !!! user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?