|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 8:49:48   
julijka11
sem čisto zbita, celo noč čekirala mojo punco, ker vročine ji nisem zbijala...je pa bila občasno čez 39, pa še bolel jo je trebušček in sem ji ga pol noči masirala....božica moja...no, vročina ji je zjutraj fajn padla, malo ji je sicer čez 2 uri spet narasla, ampak mislim da tako visoko danes ne bo šla več...vsaj upam, ker še ene neprespane noči ne bom zmogla.....še Gašper je začel rogoviliti med njenim tuljenjem in stokanjem in sploh nisem vedela, kako naj ležim zraven....

sem sicer planirala iti na obremenilni test za cuker, ampak nisem sposobna niti vozit, kaj šele tam sedet 3 ure in čakat-adijo pametuser posted image

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 9:10:44   
bubu_bibi
Dobro jutro, zgleda, da je spet kakšna luna (ali, da smo si vse to pridelale same, ane juhica user posted image ), ker tudi jaz zadnje čase sem nekoliko bolj občutljiva in razdražljiva. Vsaka malenkost, če prihaja od določenih ljudi, me čisto ven flikne. user posted image

Eno vprašanje (saj vem, da je dosti osebno, samo upam, da boste kaj odgovorile): kako kaj odnosi z bodočimi starimi starši? Se kaj spreminjajo, se kaj pripravljate vsi skupaj na spremembe, ali vse poteka nekako po starem? In kako določate mejo, npr. do sem lahko, potem pa daj mir, na to temo me tvoje mnenje ne zanima in raje vidim, da sploh ne debatiramo in podobno. Ali imam samo jaz nek sindrom mojega in najinega in vsi drugi idite čimdlje stran? user posted image Ker močno čutim, da je to pričakovanje le najino in res nočem, da mi glih vsak, ki ima pet minut cajta uletava s svojimi idejami, občutki, nasveti in pričakovanji, kot da so setsavni del najinega trenutnega življenja. Da o zgodbicah sploh ne govorim... user posted image

Upam, da se dan odvije lepo in dobro, vsaki pošiljam pozdravček in objemček. user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 9:33:05   
škrpijonka
bubu_bibi jaz zaenkrat nimam nobenih problemov z bodočimi starimi starši (moram potrkat). Sploh se nič ne vtikujejo v mojo nosečnost, niso vprašali ne če vem kaj bo, ne kaka imena imamo izbrana. Kadar imam pregled vprašajo če vse ok in to je to. Ko sem domov prinesla stvari za user posted image  so z mano vred z zanimanjem občudovali te mičkene cunjice in ostalo opremo. Jaz kar pogosto hecam bodočega nonota, da kar naj si rihta penzion, da mi ne bo treba skrbet glede vrtca in varstva, pa zmeraj pravi ni problema, če sem lahko "starega" (njegov oče je bil nepokreten in je on skrbel za njega) previjal in hranil bom pa še to malo štruco. Mojiva starša sta pa na drugem koncu Slovenije.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 9:35:36   
daška91
Helov punce ! user posted image

Da se vam spet malo javim. Vsem hvala , ki ste me lepo sprejele med vasuser posted image . Sm vesela da lahko klepetam z vami user posted image . No mi smo stopili učeraj v 8.mesec user posted image , tako da smo usak dan bol živahni in nagajivi user posted image user posted image .V torek imam končno ultrazvok, da vidim mojega sončka user posted image , naredila mi bo kontrolo razvoja in rasti . To pa nisem vedela da je ponekod samoplačniški ta kontrola rasti... , meni je napisala napotnico in to je bolo to user posted image .

Za ime smo se pa mi že na začetku odločili in tako bo tudi pri obeh ostalo . Za user posted image smo si izbrali da bo Nejc,user posted image (če bi bila) Zala. In če bo drugi otroček punčka ostajam pri tem imenu user posted image .
Punce kako prenašate to grozno vročino ?? Jaz vam moram povedat , da že zelo dolgo nisem tolk vode popila kot tele dni zdej ko nas napada ta vročina. Zelo se tudi pazim da nisem preveč na soncu, če pa sem pa ne pretiravam ,ki me je že kar pošteno opeklo.

Morje: Kam se kaj odpravljate, če se seveda ? Midva se po vsej vrjetnosti na SLO obalo odpravljava za kak vikend, ki dalj ne upam , ker mi tudi vožnja kaj preveč ne ogovarja...bomo videli user posted image

Vsem skupaj želim en lep sončn dan , pa pošteno ga zapravite user posted image user posted image

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 9:53:04   
rakica82
Ojla,

evo večraj sem se pohvalila kako sem zjutraj malo potegnila s spanjem. Očitno ne smem tega delat, danes sem imela take težave zaspat da obup. Moj se je ta kolepo stisnil h meni, da ponvadi takoj zaspim, včeraj sem se obračala za znoret. Sem mu pol mogla prov rečt, naj se uleže bolj na drugo stran postelje da bo vsaj on spaluser posted image . In sem danes lepo vzpostavila nazaj svoj ritem, vstajanje, Šmarno gora, pa bomo danes vidli.

Magicspell taki komentarji so pa itak user posted image , ampak sta ji lepo odgovorila.

Jaz mislim, da si vsaka izbere svoj način, nekatere želijo Ea, druge ne. Jaz je ne, pa zaradi tega nobeni ne solim pameti. Tako da ne poslušat druguh pa je. je pa res, da tudi mene zadne čase bolj vržejo s tira razni komentarji pa take stvari.
 
Julijka11
super za uspešen pregled, pa upa mda boste kmalu bolje z zdravjemuser posted image , ni nič luštno tole.

Daska91 super da imaš ta pregled, jaz ga nimam user posted image . Pa super za ime, zelo lepo.

Odnosi z bodočimi starimi starši
pa ja, jst vem da bo prihajalo do različnih mnenj, za moje me niti ne skrbi toliko, ker so 100 km stran, njegovi pa 2 in me že zdej kakšna stvar zmoti. Se spomnim kako je moj tast mojim staršem rekel, ko je moja mami rekla kako dobro se držim kako lepo nosečnot imam, on pa reče da bi se mogla več gibat user posted image . Ja ne vem no, men se glih ne zdi da samo sedim, hodim na Šmarno ,s tamalim na sprehode, pa delam še popoldne.

Pa tudi jaz mojim povem direkt kaj me moti pa česa ne bom dovolila. Moj je pa no, preveč nežen za to se mi zdi. Ravno včeraj sem bila zvečer razkurjena, ker njegova mami občasno pride ko grem jaz kam popazit tega otroka, ki ga jaz pazim in me ful moti ko vidim določene stvari. Pa sva ji že enkrat malo rekla. In včeraj sem bila ravno prave volje, da sem mojemu lepo rekla, naj svoji mami pove, da ji otroka ne bom dala v varstvo ,če se ne bo držala mojih pravil. Pa vem ,da se sliši kot da sem zmaj, samo tako pač je, to bo najin otrok in jaz sem na določene stvari občutljiva in že zdej vem ,da bodo pol problemi. Zato pa hočem da se to zdej pove. Ker tako vem, da bom izpadla zatežena pa me sploh ne briga.


pozdravčke vsem pa en lep dan, če vam je prevroče pa senčka, kavč pa take stvari user posted image

 




_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 9:55:10   
daška91
rakica82- Kako pa to da nimaš tega pregleda ? A ni to obvezno ?? user posted image


(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 10:05:22   
rakica82
rakica82- Kako pa to da nimaš tega pregleda ? A ni to obvezno ??

Nimam pojma,sam glede na to da je Metilu napisala, da je baje to po novem samoplačniško pol verjetno ni obvezno. Bom drug teden vprašala ginekologinjo kaj je s tem. Mam pregled sam ni nič omenila da mi bi to delala, bom pa takrat 33 tednov noseča.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 10:06:20   
bubu_bibi
rakica82 user posted image . Kdaj se dobiva na pijačko?

škrpijonka - To pa je lepo prebrati. user posted image Sklepam pa, da ste nek korekten, vljuden, nevsiljiv odnos imeli že prej, ne? Ali sta kar 'z lepega' pogruntala, da je ta čas vajin čas in da je najlepše, kar lahko storijo, da so nevsiljivi opazovalci, na voljo, v kolikor bi se jih prosilo in nič prej?

Ok, dost zabušavanja, se beremo ob malici. user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
   RE: Julijke 2011
26.5.2011 10:13:36   
mismis

user posted image
 
 
PDP, NICK, STAROST, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , DATUM PREGLEDA, NS

1.7.
 
2.7.
jana banana, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, user posted image
total, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 30.5.  user posted image
Zivez, 26, 2user posted image , 1user posted image , P: .  user posted image
 
3.7.
tina_r, ?, ? user posted image , ? , P: ?, user posted image
 
4.7.
balem, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?.,   user posted image
pinky_fairy1, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, user posted image
 
5.7.
smuki, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ? user posted image
 
6.7.
magic, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
tajs, 23, 3user posted image , 2user posted image , P: 26.5.   user posted image  
 
7.7.
botticell, okolica MB, 28, 3user posted image , 0user posted image , P: ?., user posted image
frcafella, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image  
Matejita, 36, 1user posted image , 0user posted image , P: 9.6.  user posted image   
medipu, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ?  user posted image   
 
8.7.
sonya1, 42, 1user posted image , 0user posted image , P:?., user posted image
marjetka15, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 17.6.  user posted image
muki1, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?.   user posted image  
majuscka, 27, Sl. Bistrica, 2user posted image , 0user posted image , P: ?   user posted image
theirchy, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., user posted image
pupika*, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., user posted image
 
9.7.
saskam, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., user posted image
škrpijonka, Koper, 32, 1user posted image , 0user posted image , P: ? CTG: 8.6.  user posted image
monika2011, Kranj, 22, 2user posted image , 1user posted image P: ?  user posted image  
Suziiika, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 31.5. user posted image
 
10.7.
katja117, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, user posted image
Beeo, Maribor, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, user posted image
 
11.7.
reni36, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
MagicSpell77, 33, 1user posted image , 0user posted image , P: 27.5.  user posted image
janca15, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ? , user posted image
 
12.7.
mismis, 36,  2user posted image , 0user posted image P: 1.6.   user posted image  user posted image  
freyja, 28,  1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
frufru, 35, 4user posted image ,  1 user posted image , P: 8.6.  user posted image
 
13.7.
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
Nateja85, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
aink, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
 
14.7.
zoga08, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,   user posted image
aloje, 35, 2user posted image , 1user posted image , P: ?    user posted image  
sonček3, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ?    user posted image   
 
15.7.
dhamma, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?,  user posted image
petrussa, 27, 1user posted image , 0user posted image , P: ?  user posted image
.Evelyn, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., user posted image
kovanec, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?.,  user posted image
Zima1976, 34, 1user posted image , 0user posted image , P: ?    user posted image  
meti.v, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: 31.5.   user posted image
 
16.7.
bubu_bibi, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 10.6. user posted image
spetko, 24, 2user posted image , 1user posted image , P: ?   user posted image
 
17.7.
tamcy, ?, ?user posted image , 1user posted image , P: ?,  user posted image
aqua77, 33, 2user posted image , 1user posted image , P: 7.6.   user posted image
fiška33, 34, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
sunny24, 29, 3user posted image , 1user posted image , P: 27.5. user posted image  
binca13, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?.,  user posted image
 
18.7.
zabica81, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: 6.6.  user posted image
meti.lu, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ? UZ: 21.6.    user posted image
mamyp3, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, user posted image
dekle23, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: ?,   user posted image  user posted image  
 
19.7.
rakica82, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 2.6.    user posted image
 
20.7.
anci banci, 31, 2user posted image , 1user posted image , P: ?,     user posted image
NEA_TEJA, 35, 5user posted image , 3user posted image , P: ?   user posted image  
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., user posted image
 
21.7.
medko, 22, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
bucibirba, 29, Primorska,  2user posted image , 0user posted image , P: 26.5. UZ: 2.6. user posted image
 
22.7.
**M**, 27, 3user posted image , 0user posted image , P: ?,    user posted image
taipai, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ?    user posted image
 
23.7.
Špelca21, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: ?  user posted image
 
24.7.
cori, ?, 4user posted image , 3user posted image , P: ?. user posted image
ssevin, 27, 2user posted image ,1user posted image , P: ?,   user posted image
piccolina1983, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 1.6.  user posted image  
 
25.7.
summer11, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?,  user posted image
LuNaMi, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
Thrina, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?.,  user posted image
reginca1, ?, Maribor, 3user posted image , 2user posted image , P: ? user posted image
monmar, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: 27.5.   user posted image
 
26.7.
wwwwww, 23, 2user posted image , 1user posted image , P: ?,  user posted image
Juhica, 31, 3user posted image , 2user posted image , P: ?    user posted image
nussy, 30, 3user posted image , 2user posted image , P: ?   user posted image
 
27.7.
Roži_, 30, Koper, 1user posted image , 0user posted image , P:  ? user posted image  user posted image   user posted image
julijka11, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: 15.6.    user posted image
maca84, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: 14.6.  user posted image
Helenc80, 31, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
 
28.7.
Minnie, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: ? user posted image
 
29.7.
_Mavrica_ , 25,1user posted image , 0user posted image , P: ?    user posted image  
Tamcika, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: ?   user posted image
lunanai, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
 
30.7.
Šnofla, 21, 1user posted image , 0user posted image , P: ?   user posted image
 
31.7.
 
X.7.
Vixen, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?,  user posted image
anonimen, ?,1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
 
 
 
Julijk 2011 nas je: 84

user posted image user posted image  Z nami so pot začele: user posted image user posted image
 
sončnica14
SmInCa
nhaya
Angelica Wald
*Lili*
anak
aTri


 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 



  • DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   



  • user posted image    


    _____________________________

    "Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

    (odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3159
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 10:17:39   
    mismis
    Dobro jutro vsem skupaj,


    še ena neprespana noč za nami user posted image , celo noč se premetavam, buško mi grozno otrdeva, ali ima še katera težave s tem? Po drugi strani pa celo noč poslušam našega kužona kako je, ali diha, kako diha, se kaj giblje,  priznam da do naslednjega pregleda pri veterinarju ne bom mirna.

    Punce, ki veliko hodite v gozd ali po visoki travi, dajte se vsak dan pregledati, tole bolezen, ki jo je fasal naš kužon, kljub zaščiti, prenašajo klopi, dobijo pa jo lahko tudi ljudje, posledice so pa lahko zelo hude. Pa res hvala vam vsem, ki vas skrbi za mojega kužona, saj vem, da se smešno sliši, ampak to je najin prvi otrok, on me je že natreniral na nočno vstajanje (ko je bil še mladiček), zaradi njega vem, kako boli, ko je bolan, pa ne moreš pomagati, uglavnom on je moja mala kosmata pika (pa četudi ima 60 kg).


    bubu_bibi, jaz priznam, da se z bodočima babicama nič ne pogovarjam o vzgoji in mejah. Midva HB živiva na svojem, sicer živi njegova mama v hiši poleg naše, a se že sedaj ne vmešava v najino življenje. Moja mama je pa itak navajena, da jaz delam vedno po svoje, do sedaj so se pa moje odločitve izkazale za prave user posted image

    julijka11, torej če ena zbita, držim pestke, da bo vaša pupa čimprej bolje user posted image user posted image user posted image  Pa super za dober pregled malega princa user posted image user posted image user posted image

    magicspell, dobro si ji povedala: Res ne vem, zakaj nekateri ljudje čutijo tako močno potrebo, da izrazijo svoje mnenje o vsaki zadevi. Ok, ko bi samo izrazili mnenje, bolj mi gre na živce, da je samo njihov prav pravi, da ne obstaja nobena druga pot oz. polovička user posted image , ma me kar pojezi. Drugače pa super, da ti tattoo ne ovira EA user posted image , dobro je vedeti, da imaš možnost izvire, ne glede na to, kako se boš na koncu odločila.


    Matejita, zdrži še ta dva dneva, potem pa kavčanje do onemoglosti. Sicer ti bo kmalu začelo presedati, ampak boš pa manj utrujena. Pa hvala ti, ker sprašuješ za mojega user posted image . Saj veš kako je to, celo življenje si želiš psa, pa ga ne moreš imeti, ker živiš v bloku, potem ga pa končno dobiš, pa vanj vložiš vso svojo energijo, potem pa tole. Priznam, da sem prva dva dni samo jokala zraven njega, ko je takole ležal čisto brez energije, se mi pa zdi, da se mu stanje malo izboljšuje. No vsaj jesti je začel.

    Beeo, super za voziček, pa dobro kupite previjalno mizo.
    škrpijonka, smola za ticket user posted image user posted image , pa super za pregled user posted image user posted image user posted image

    MetiLu, je danes kaj več energije? Kako je Janez v vrtcu, še kar joka?

    Suzika, pazi da te sonce ne bo preveč opeklo, nam so v materinski šoli odsvetovali sedenje na soncu po največji vročini, to pa zato, ker se ti v nosečnosti lahko spustijo določena znamenja, ki naj bi po koncu nosečnosti izginila, vendar če se sončiš traja veliko dlje

    frufru, glede očetovskega, nama je rekla na občini Vič-Rudnik, da mu lahko prilogi izpolnijo v službi že prej, da če ne bo pravilna zadnja plača, da bodo oni pridobili podatke. Mora pa prinesti izpolnjene obrazce najkasneje prvi dan, ko bo ostal doma iz naslova očetovskega dopusta. Seveda pa mora počakati, da se medike najprej rodijo, da dobi točen podatek o prvem dnevu dopusta.
    Maca84, ti si čisto preveč pridna, ko tako pomagaš možeku. Ali sem ti že čestitala za diplomo user posted image user posted image
    medipu, super za imena user posted image user posted image , lepa sta izbrala, pa za voziček tudiuser posted image

    Akvič, si pridna z faksom, kako je šlo na izpitu?

    daška91, dobrodošla torej med nami. Če želiš, da te dodam tudi na naš seznamček, mi prosim napiši podatke. Drugače pa super za imena, lepa sta izbrala user posted image user posted image

    Masaža presredka, glede na to, da me čaka CR ni potrebe po tem user posted image , lepše plati te masaže (beri user posted image user posted image ) so pa itak prepovedane za nas.

    Čaj iz malinovih listov, ga ne pijem sedaj, iz istega razloga kot ne masiram presredka, je pa po okusu sprejemljiv, mislim ni nekaj zelo okusnega, ampak se ga da spiti.

    sling, kupila ga nisem in ga tudi ne bi, sem ga pa dobila na posodo od prijateljice. Ne vem pa, kako bomo, če sploh bomo to uporabljali, glede na to, da obe pupi tako ali tako ne morem spraviti notri.

    streptokok B, meni je G v patološki ambulanti vzela bris v 32. tednu, poleg tega mi bo pogledala tudi ostale bakterije ali možne infekcije, ma uglavnom vse, kar bi lahko povzročilo prezgodnji porod. Imam pa srečo, da me je osebna G napotila v patološko ambulanto, ker imam bris zastonj, pri moji G bi morala plačati 40 €, sem pa bila že dogovorjena, da mi ga vzamejo, če mi ga ne bi v patološki ambulanti.

    torba za v P, ne boste verjele, ampak jaz nimam še nič pripravljeno. Ja ok, imam zlikane oblekice za medike, ko bodo šle domov, ampak jih moram vržti še v torbo, pa dude moram prekuhati. Zase sem pa torbo šele včeraj potegnila iz omare, pa jo moram zdaj najprej prezračiti. Priznam, sem en malček praznoverna user posted image user posted image  pravijo, da ko 1x pripraviš torbo, greš ponavadi hitro roditi.

    CTG, meni so ga v P naredili prvič v 30. tednu, sedaj mi ga delajo vedno, ko imam pregled

    sobico, imamo že skoraj čisto do konca zrihtano. Čez vikend morava še vliti sončka v DAS maso, pa potem ga moram pobarvati, pa še kakšno sliko za okna, nekaj sem jima že narisala, pa nalepke še nalepimo na omare in smo pripravljeni. Posteljnino sem jima tudi že oprala, posteljice bomo pa oblekli šele potem, ko bosta mediki prišli domov, ker res nima smisla, da se nabira prah na posteljnini. Z likanjem oblekic pa sem tudi že skoraj fertik user posted image user posted image user posted image



    _____________________________

    "Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

    (odgovor članu bubu_bibi)
    Neposredna povezava do sporočila: 3160
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 10:20:25   
    daška91
    mismis- hvala,hvala user posted image . Drugače imam PDP 4.8. samo po mojih izračunih naj bi bolo 20.7. tako da lahko me napišeš ni pa nujno . Bom v torek več povedala če so mi spremenili kaj user posted image .

    (odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3161
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 10:22:55   
    rakica82
    Bubu_bibi jaz sem trentuno še polno zasedena, zaenkrat velja da delam do 15.6, lahko se zmeniva prej kakšen popoldan ali pa med vikendom, čeprav imam tudi to bolj polnouser posted image . Najbolje, da se sproti menimo, včasih sem čisto nepričakovano kakšen dan fraj, drugače pa lahko kar rečeva 16. junij user posted image .


    _____________________________

    ti si najlepša pesem življenja mojega...

    (odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3162
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 11:05:04   
    škrpijonka
    IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi
    škrpijonka - To pa je lepo prebrati. user posted image Sklepam pa, da ste nek korekten, vljuden, nevsiljiv odnos imeli že prej, ne? Ali sta kar 'z lepega' pogruntala, da je ta čas vajin čas in da je najlepše, kar lahko storijo, da so nevsiljivi opazovalci, na voljo, v kolikor bi se jih prosilo in nič prej?



    Točno tako že od samega začetka imamo dober odnos.
    Da povem eno štorijo.  Jaz sem se preselila k fantu z prekmurja na obalo, saj veste kake so mame in jo je zeloooo zanimalo kje živim. Jaz sem zmerja govorila boš že prišla na obisk, kam se ti mudi. Še bolj jo je pa mučilo to, da so nekateri že bili pri meni na obisku ona pa še ne. Eno soboto se midva s fanto odločiva, da skočiva do Lj k noni na obiski. Njegova mama pa začne z zasliševanjem, kam gresta, kdaj prideta, pa pojdita raje jutri. Meni ni nič jasno, ker nikoli nič ni vprašala. Midva greva do none, pa jaz daj greva še malo na Rudnik in pohajat, on pa ne greva domov, meni se ne da hodit po trgovinah . Jaz težim kaj se dogaja, zakaj sploh pol šel z mano v Lj bla bla ... In ko prideva domov jaz zagledam naš avto na dvorišču in mojo mamo, nič mi ni bilo jasno. Ona je lepo poklicala, ko je vedela da sem jaz v službi k nam, se lapo z "tastom" zmenila, da bi ona prišla na obisk in tako so oni to zrihtali za mojim hrbtom, seveda ker pa sva midva malo kvarila plane, je "tašča" povedala mojemu kaj se dogaja in naj pohitiva iz Lj. Še zdaj se smejimo na ta račun.

    _____________________________

    Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

    (odgovor članu bubu_bibi)
    Neposredna povezava do sporočila: 3163
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 11:13:26   
    škrpijonka
    Punce sem pokukala med januarke 2012 in ena pričakuje sedmega otročička. Vauuu to pa je nekaj.

    _____________________________

    Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

    (odgovor članu škrpijonka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3164
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 11:33:15   
    zolika
    PRODAM: podstavek za lupinico PEG PEREGO - novo, zaprto, neuporabljeno....jo katera išče, kupuje?

    http://www.pegperego.si/si/podnozje-base-nastavljiv-i7523.shtml TAKLE ZGLEDA.

    Pišite na ZS, bom vesela....

    _____________________________

    28.2.2008 smo postali družinica

    (odgovor članu škrpijonka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3165
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 11:54:03   
    marjetka15
    Punce živijo,

    joj ste spet zelo aktivne, komej dohajam....
    V ponedeljek sem imela kontrolo rasti, vse je ok, težki smo že 2159guser posted image ... je pa tako kot je napisala MetiLu, jaz sem tudi morala plačati ta pregled 50e, ker nimam nobenih
    problemov v nosečnosti. Res ne vem zakaj plačujemo vsa ta zavarovanja, k morš na koncu res čisto vse plačati user posted image user posted image user posted image .

    jutri grem oddat papirje na CSD. Punce kaj vse rabim da ne bom česa pozabila: obrazec S-1/1, priloga S-1, ki jo izpolnijo v službi in poročni list.
    Ali še kaj rabim?

    Možek je prišel domov iz Turčije tako da nisem več sama in sedaj nekaj planirava dopust v KG za 4 dni, bova vidla...
    Jutri grem še kozmetiko kupit potem pa v ponedeljek začnem prati cunje za našo tamalo....

    Naslednji teden grem pa v sredo v Kranj v porodnišnico pa predstavitev porodnišnice in posvet o lajšanju porodnih bolečin. A je katera že šla? A je ok?
    Pa rada bi se še za UZ hrbtenice zmenila, da vidim če sem primerna za EA.

    Ti komentarji zakaj EA grejo pa men mimo ušes. Vsaka se odloči po svoje in to da te eni prepričijejo da je brezveze je meni čisto mimo....Jaz sem slišala same pohvale in se bom sihurno zanjo odločla.
    Grem pa zato rodit v KR in ne v LJ ker je ni skoz na voljo. Pa ena prijateljica ima kolega ki je bil namestnik direktorja KR porodnišnice in je že rekel ko bom šla rodit, da bo poklical tja,
    da naju z možem lepo obravnavajo user posted image No mal vez nikoli ne škodi, a ne?

    Odnosi z babicamiuser posted image , moji ne bojo komplicirali, ker se tudi zdaj nič ne vtikajo, taščo bom pa hitr na realna tla postavla... tolažim se s tem, da do konca leta se selimo na svoje...
    Kar pa mene moti res full je pa to da tašča kadi ko turk.... in sem možu rekla da v pričo otroka ne bom dovolila da ga zasmraja, ker me že zdej mot k greva dol na kosilo, še pojem ne ona pa že rauha....res cigarete me močno motjo, pa nimam nič proti kadilcem, samo nej ne kadijo v pričo mene....

    Masaža presredka: ja bo treba začeti, ja....

    Joj kaj ste še napisale, nič se jutri zopet kaj oglasim....
    lp

    (odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3166
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 12:00:06   
    Suziiika
    Pozdravljene punce,

    vročina nas počasi dohiteva jap, ampak js se tak bol notri držim, tak da mismis nič skrbet, na soncu sem bla tiste 3 minute, ko sem lubenico jedla pa je blo to to, drugače nisem dosti zuni, ker je tak težek zrak.. No ponavadi kosilamo zuni pa pol po 5 uri malo, ko ni več tak vroče, pa še to v senčki. Tak da nič bat user posted image

    Odnosi s starimi starši, user posted image hmmm  ma okej ne bom rekla da je hudo, ker ni, oz. bomo še vidli , ampak vam povem, da mi kr kocine pokonc grejo, ko mi vsi neki, kak bojo to pa ono z mojo punčko, oz. kokr reče tašča - moja punca , da bi se najrajši zadrla vsem, pa puste namir bogega otroka že zdaj, če bi radi "svoje" punčke/fantke, pa pejte v akcijo nazaj al kaj nouser posted image user posted image
    Sem pa ravno zadnič slišala od ene kolegice, da se je nekej takega zgodlo z njeno sestro pa 1letno hčerko, ko je stara mama kr vpričo hčere, pravila vnukinji "pa pridi sem k mamici (babici)"user posted image   Ne vem kaj so nekateri tojk upaleni no, sej vse lepo in prav, da bojo meli radi vnuke, samo kar je preveč je pa preveč, pa ne vem al to zanalašč delajo al kaj jim gre po glaviuser posted image

    Malinov čaj, še vedno ne vem kje ga naj nabavim, pomoč prosim?  user posted image Oz. ali rabi biti čaj prav iz malinovih listov, al je dobr samo čaj iz malin? Ker takega iz malin sem vidla v Müllerju..

    morje, midva razmišlama enako kot ti daška91, če bo vse okej, kaki vikend v septembru na slovensko obalo, tolk sam da mal unega morskega lufta dobim vase

    MagicSpell77 sam so tapravi eni, ampak sta jih dobr zrihtala ja , mi je pa tak smešno to, da je povečini tak težko dobit epiduralno, tam kjer jo pa lahko dobiš 24/7 je pa plačljiva..  user posted image Tk, da js ravno zaradi tega sploh nisem razmišljala o epiduralni, ker je možnost da jo dejansko dobim 1%. Tk,da kokr bo, pa bo.

    julijka11 čimprej se pozdraviteuser posted image

    Lep dan vsem user posted image



    _____________________________

    Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

    (odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3167
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 12:08:32   
    aqua77
    Pozdravček user posted image !

    Evo mene na raport. Izpit sem pisala, šlo mi je bolj tako tako... user posted image  Bomo vidli samo upam da sem šla skozi, ker se mi ne da še enkrat pisat, seminarsko sem pa prestavla na nedeljo, ker je takooooo lepo vreme pri nas na obali in se mi ni dalo noč in  dan na comp. viset in tipkat. Tako da v bistvu še ne vem, kako in kaj... user posted image  sem se malo polenila z učenjem...

    Včeraj sem šla z sinom v BC zamenjat dežniček za voziček, ker niso imeli zadnjič prave barve in sem vzela bež, zdaj ko pa je prišel pravi sem šla pa samo zamenjat. Pol je seveda sledil roparski pohod po BC, C&A in H&M. user posted image  Domov prišla spet s štirimi vrečami stvari. user posted image  Še mal, pa ne bom mela več placa kam dajat vso to robo...
    Čakata me še pranje dveh strojev, likanje treh rund, elektronska varuška in oddaja papirjev na CSD. To zadnje verjetno naredim še danes, ker mam že vse izpolnjeno.
    Še nakup torbe za v P, in priprava obeh torb potem smo pa čist fertik in čakamo. user posted image user posted image

    Miši, me veseli, da je malček boljše z vašim kužonom... Te čisto zastopim, jaz sem imela tudi kužonko, sicer malo manjših gabaritov vendar sem se po 18 letih morala posloviti od nje. Vem pa da se navežeš na kosmatinca enako kot na človeka....

    Glede pametovanja ostalih in EA pa sledeče. Meni kar dlake pokonc vrže komentar tipa a EA boš vzela, a pol ne misliš rodit naravno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar kadit se mi začne iz ušes.... user posted image  Sem prvega rodila brez vseh potibolečinskih sredstev in vem kako to zgleda, drugič bi pa probala če bo možnost tudi EA, če lahko zbiram. Jaz ne vidim kaj je v tem slabega, razen tega, da bom morala 2x na predavanja in sicer če bom šla rodit med vikendom in bo gužva na cesti niti približno ne pridem do Postojne in bom morala v Izolo, tako da grem na predavanja v obe bolnici, ker ne vem kje bom končala... user posted image user posted image  Upam pa da me zagrabi ponoči in bomo en dva tri v Postojni kjer je EA na razpolago 24 ur na dan! user posted image user posted image

    Mal sem se razpisala user posted image ... Pozdravčke vsem neimenovanim...

    _____________________________

    " Neka bude, što biti nemože."
    P.P.Njegoš

    (odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3168
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 12:41:52   
    frufru
    mismis hvala za info glede očetovskega.  Pri nas so glede izpolnjevanja obrazcev tudi v službi čisto adijo, tako, da moram vse sama izpolnit in prinest, da samo poštemplajouser posted image  in se zdaj ubadam s tem kateri znesek je bruto plača. Na plačilni listi mam bruto plača, bruto za delodajalca, bruto dodatki za malico, prihod na delo ,... WTFuser posted image  in naj izpolnim. Pa ne vem ali naj čakam še na majsko plačo (1.6.) kjer je 1 praznik, 2 delovna dneva, ostalo dopust ali naj oddam kar z aprilsko plačo??? Pol pa še dohodninauser posted image

    Bogi user posted image . Mi imamo za boj proti klopom elektronsko mašinco, ki oddaja neslišen zvok, ki je klopom  neprijeten. Kupili smo v Sanolaborju za 15€ ima radius 5 m. Na nas deluje, nismo zaenkrat imeli še nobenih klopov. Tudi zato, ker je pri nas veliko več borelioznih klopov kot tistih s klopnim meningitisom. Se pa podobna zadevica znamke Scudo dobi tudi za kužite (npr. http://www.zoorex.si/trgovina/index.php/skudo-elektronski-repelent-za-pse-in-macke.html ali www.malezivali.com), ki odganja tudi bolhe. Mogoče lahko probate s tem in se dolgoročno rešite tudi ampul

    Morje bi šli takoj, pa so mojmu skenslal dopust, ker je dal sodelavec odstavko.user posted image . Upam, da ga do 8.6. kaj dobi, ker zadnji mesec glih ne bi hodila na morje, da me tam kaj ne zagrabi. Majo pa trenutno zlo ugodno Salinero in San Simon...

    Dedki in babice user posted image  jaz bi kar se tega tiče mojo mamo najraj izvozila na luno, ker se kar naprej vtika in mi trebuh šlata, čeprav sem ji že žnj-tič rekla da me to moti., pa za kile me sekira, ker se je ona zredila samo za 9 kiluser posted image ... sej drugače je OK, če vskoči, ko je ta mal bolan ali pa da bi šla midva po doooooooooooolgem času spet v kino. ampak, ne moreš bit "in j...en in nedolžen"user posted image

    Malinov čaj nam je babica rekla v materinski rekla, da škodi ne, pomaga pa tudi ne, bi ga moral spit na hektolitre, da bi kaj pomagalo. Bolj pomaga, da mamice niso dehidrirane...

    Presredek meni to ni pasalo. Če ste že pri tem naj vam vaši user posted image  tudi bradavičke masirajo ali pa sesajouser posted image  (nasvet iste babice), da so bolj utrjene in ni na začetku problemov z vnetimi in krvavečimi bradavičkami. Vsaj naš mali je imel tak vakum, da je bilo joj.

    Lep dan, naj vam vročina ne pride do živega...

    (odgovor članu aqua77)
    Neposredna povezava do sporočila: 3169
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 13:12:41   
    NEA_TEJA
    Joj punce sm vas kr malo zanemarila po pravici povedano vas bolj berem na fb .Za seznamček naslednji pregled 11.6.Papirje za porodniško in paket sem tudi že oddala sedaj pa samo še odločbo čakam in pol seveda porodniško.


    (odgovor članu frufru)
    Neposredna povezava do sporočila: 3170
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 13:48:24   
    škrpijonka
    Jaz sem danes dobila pošto od CSD za peket user posted image .
    Zanimivo, da meni v službi radi tipajo trebuh. Vprašajo braca in jaz itak da brca, pa takoj me začnejo šlatat, ja pa ne bo brcala non stop in na ukaz. Ko sem bila doma pa je bila akcija in rečem mami, daj potipaj kako brca (itak da se videlo na kilometer kako skače trebuh) in one nee se bo ustrašila in nehala, sem se tako smejala. Najbolj se pa smejim ko ima user posted image  pogovore z bušijem, on da roke tako da jaz ne slišim kaj govori  in pol začne debato o tem kako mi bosta nagajala in da bosta njedva zaveznika, pa da naj ne verjame vse kar jaz rečem user posted image , pa kako ju bom kregala, da nič ne pospravljata ....

    _____________________________

    Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

    (odgovor članu NEA_TEJA)
    Neposredna povezava do sporočila: 3171
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 14:15:04   
    bucibirba
    Pozdravljene!

    Joj, kako ste pridne!!! Mi je končno uspelo vse prebrat user posted image .

    No, mi smo meli danes pregled, sam smo sam srček poslušali. Prav lepo bije user posted image , kako je to lepo poslušat! Naslednji teden pa imamo ultrazvok, komaj čakam user posted image , in potem preglede na dva tedna. Tale UZ bom pa tudi jaz morala plačat, ker je samoplačniški in ti pripadajo baje samo dva...sam to je po moje samo od G do G odvisno. Ah, na srečo je 30€ in ne več. Pa test za streptokok je tudi treba plačat, 10€. Ni panike, sam da bo vse v redu!

    Tale vročina me vse bolj ubija, se kar ne morem ohladit, sam da se dvignem iz kavča, že zašvicam user posted image . Pa zatekanje se je tudi začelo, tako da mam noge čimveč v luftu user posted image .

    Torba za v porodnišnico - počasi jo bo treba pripravit, ja. Sam ne vem še, kakšno naj vzamem. Verjetno bom kar nahrbtnik. Sem hotla en tak mali kuferček, sam so mi vse rekle, da v omarici ni prostora zanj...

    Masaža presredka - začnem oz. začneva user posted image  s tem drugi teden...moj je kar neučakan user posted image . Midva sva tudi mela prepoved večjih podvigov user posted image  ,moj je že kar bogi in se zato tako zelo veseli, da bo pomagal user posted image .

    Sling - ga imam namen nabavit, sam ne vem še ali sling al trak al pestunjo...je čisto preveč ponudbe in nimam pojma kaj je boljše. Vsekakor pa ne mislim to nucat non-stop, sam za si olajšat kakšno krajše opravilo.

    Odnos z bodočimi starimi starši - midva živiva na svojem, tako da nekega hudega vmešavanja ne bo. Sicer vsak nasvet prav pride, sam v mejah normale.

    Morje - večjega dopusta ne planiramo, ker moj ima kolektivni dopust ravno avgusta in takrat bo še prezgodaj. Prej tudi ne moremo ravno zaradi njegovega dopusta. Na srečo mam do morja 20min, tako da bodo vikendi laufali.

    daška91, dobrodošla med namiuser posted image

    julijka11, super za pregled in upam, da se vaša pupika čimprej pozdravi!

    magicspell super, da tvoj tattoo ni ovira EA user posted image , za komentarje, pa itak brezveze se obremenjevat.

    Matejita, še malček, pa boš uživala v počivanju user posted image ! Pa fajn to izkoristi, ker potem ne bo mira nekaj cajta user posted image .

    Beeo, user posted image za voziček, kakšnega sta potem vzela?  

    škrpijonka super za pregled! So te pa res lepo presenetili!

    Mismis, boš vidla, da bo user posted image vse ok! Kar se pa tiče neprespanih noči, upam, da bo boljše...jaz zadnje čase spim tudi tako tako, predvsem zaradi vročine...je pa tudi res, da sem se že naveličala spat samo na boku user posted image .

    aqua77, super za nakupe user posted image ! Jaz tudi kar ne morem nehat, zmeraj kaj najdem. Zadnjič sem še senčnike za avto kupila, pa tisti Peppeny senčnik za voziček, pa Baby vac...se zmeraj kaj najde. Sam s cunjicami moram pa res nehat user posted image .

    No, pa sem se tudi jaz razpisala user posted image .

    Lepo se mejte!

    (odgovor članu NEA_TEJA)
    Neposredna povezava do sporočila: 3172
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 19:52:52   
    MetiLu
    Dan!

    mene pa že par dni tako zgaga peče, sploh ne vem kako naj si pomagam. Mi mala tako gor tiši user posted image  pa čisto malo mi že noge zatekajo user posted image  Sem si hotla včeraj zraven oblekce nabavit še ene sandale, pa mi moja cifra sploh ni bila prav user posted image  tko da bom investirala samo še v ene japanke, take penaste, ki imajo malenkost odebeljen podplat in se mi najbolje obnesejo, tudi na sprehodih, me edino v njih križ ne začne bolet, ker tako fajn blažijo hojo user posted image  no, pa spet s šopingom utrujam user posted image user posted image

    Je pa pro nas vročeeeeeeeee, sploh ponoč pri nama na galeriji, se vsa sopara iz prostora dvigne... če bo takole, poleti z user posted image  sigurno ne bomo mogli gor spat user posted image  Bo treba stestirat, če bo klima shladila tudi zgoraj, če ne bomo imeli pa še pestre selitve pohištva user posted image

    Jutri bo pa naš mulček doma. Ga možek pelje na ogled enih tekem borilnih veščin v okviru svoje službe... upam, da mu bo všeč. Je bila dones zjutraj spet cela drama za v vrtec, ker se je gospodič namrdnil, da nismo zapeljali po tapravi ulici do vrtca in je na vsak način hotel, da gremo še en krog user posted image user posted image user posted image  ej, nama je že zjutraj spil živce, to ne moreš verjet. Naš tamal ima včasih take prebliske, da je treba scenarij nazaj prevrtet in eno ta isto sceno še enkrat odigrat, da gre tako kot si je zamislil user posted image  user posted image  ma take hecne, da ga sam gledam. Včasih se obnaša kot Monk... hodi po ploščicah tako, da ne stopa na fuge, pa take fore user posted image  ne vem po kom se je vzel.

    Zdejle pa lubenico hladim, smo bili na sprehodu, pa smo se pri sadjarju ustavili, mi je tako zadišala. Sam me tko zgaga peče, da me je vse minilo user posted image  pa še marelice smo si privoščili. Ja, prov privoščili. Me je skor kap, kila jih stane 6,90€ user posted image user posted image user posted image  pa kila lubenice 2€ ... bo treba it spet en dan v hofer ali pa lidla... Sem zdej odkrila, da imajo v lidlu res lepo založeno in dobro sadje in zelenjavo user posted image  čeprav nad Lidlom po začetnem (ko so ga odprli v slo) testiranju nekaterih izdelkov (mesni, mlečni) sploh nisem bila navdušena. Smo že dve leti zvesti hoferju, kar nekaj stvari pa še v tušu nabavljamo. Kje pa kaj ve nakupujete fasngo?

    ah, kr neki bluzim zdele... grem ležat, upam, da se želodec kmal umiri user posted image

    _____________________________

    12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

    8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

    (odgovor članu bucibirba)
    Neposredna povezava do sporočila: 3173
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 22:05:50   
    frufru
    Metilu meni proti zgagi najhitreje pomaga donat, meni tudi zgaga nagaja po sladkem, čokoladi, jagodah in siru . user posted image  HB, da s sladoledom nimam problemov. Drugače pa rutacid baje tudi lahko vzameš

    (odgovor članu MetiLu)
    Neposredna povezava do sporočila: 3174
       RE: Julijke 2011
    26.5.2011 22:37:44   
    julijka11
    hvala vsem za zdravilne user posted image , nam gre na bolje in upam na mirno noč....

    metilu moja ima tudi finte, da padeš dol...danes je tulila, ker pobarvanka od DM ni bila po njenih pričakovanjih, že nekaj dni se brani kopanja ( ji je mož govoril, da mora biti čista za spat in ni skapiral, da ona še noče iti spat in posledično se ni hotela kopati), ko je dobila nove teniske ni hotela hoditi ( da si jih nebi umazala user posted image  uh je trajalo, da je sprejela, da je normalno, da se čevlji z nošenjem umažejo in da ni nič narobe), upam da ta triletna faza čimprej mineuser posted image ; da ne bosta kasneje z Gašperjem v duetu trmarilauser posted image

    upam da jutri pridem do cuker testa

    (odgovor članu frufru)
    Neposredna povezava do sporočila: 3175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Poslovila sva se od 4. in 5. sina
    Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




    Najbolj naporno obdobje.
    пеперутка16

    Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?