|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
23.5.2011 21:33:04   
bubu_bibi
Hej hej nosečke!

Še jaz se vam javljam. Prav lepo vas je brati, samo pisati ne utegnem vedno.
Vidim, da se vam veliko dogaja: daška91 dobrodošla med nami, mismis srečno kužkotu, julijka11 bravo za omaro in vse lubčke... No, prav vsaki ena user posted image , da vam bo še naprej lepo.


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: Julijke 2011
23.5.2011 21:55:49   
frufru
uff kakšna sparina je bila danes.

Z mojim sva danes končala kitanje in beljenje v sobi "velikega brata", zdaj morava pa še najino prebelit, da lahko začnemo posteljico in ostali pritikline not selit.

A mi lahko katera malo namigne glede očetovskega dopusta (sva že vse pozabila, kako in kaj na CSD, nama ni pa nič pomagalauser posted image ):
1. A se mora že zdaj navesti datum pričetka ali kasnejeuser posted image user posted image user posted image
2. Rubrika navedi ime otrokauser posted image user posted image user posted image
3. Če uveljavljaš dohodnino, ali je potem porodniška višja ali nižja?

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 1:45:45   
Matejita
Pridne, ste se kar fino razpisale user posted image .

Zanimiv dan danes. V soli sem rekla, da bom ostala s prihodnjim tednom doma tudi kar se delavnic tice, pa so mi rekle, da me je hvala bogu srecala pamet user posted image user posted image . Tako da me zdajle cakajo se 4je delovni dnevi, potem se bom pa izlezavala user posted image .  Bom res pogresala moje otroke, ampak v tej fazi nosecnosti pri okoli 30 stopinjah, se po 11i dopoldan bolj trudim za prezivetje...

Po sluzbi sva sla pa z user posted image v trgovino. Nabavila sva prve plenicke, skatlo mleka, ce slucajno ne bi mogla dojit in nogavicke za Nino. Sicer sva pa kupovala tudi darilo za rojstni dan Juliane. Lani sva se odlocila za pomoc v enem centru na jugu Mehike. Americani so odprli center za revne otroke. Tam preverijo, ce otroci res potrebujejo pomoc, v centru jih ucijo higiene, Anglescine, racunalnistva,... Botri pa izberejo otroka, ki ga zelijo sponzorirati, placas priblizno 180EUR letno, s cimer pokrijejo vse stroske solanja. Ce zelis, lahko posljes paket za rojstni dan ali novo leto. No Juliana bo 30.06. praznovala 9. rojstni dan, pa sva ji kupila kavbojke, majcko, oblekico, Barbie, barvice, svincnike, silcke, radirke in puscico pa nekaj malega sladkarij. Jaz ji bom pa naredila se CD z angleskimi in spanskimi otroskimi pesmicami in potem ji bova paketek poslala. Strasno lusno in skromna punca je in njena mami borka za znoret (Juliana je imela veliko zdravstvenih tezav, pa je vse premagala z domaco medicino). Nabavila sva tudi 2 sestavljanki user posted image .

Mismis zal mi je za tvojega kuzka. Bolezni, ki jo omenjas ne poznam, ampak upam, da se jo da pozdravit in da bo cimper spet vse v redu.

Total jaz se tako tezko spravim likat v tej vrocini, ampak za user posted image  je pa ze vse zlikano.

MetiLu imam privide, a si res napisala, da se oglasis vec, ko bos imela vec energije??? Je to sploh mozno, da tudi tebi zmanjka energije?

Daska91 dobrodosla!



_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 7:29:29   
škrpijonka
Punce prva junijka je že rodila user posted image , še malo in smo me na vrsti.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 7:59:14   
škrpijonka
Punce eno vprašenje glede papirologije, na csd sem vse uredila, kaj pa v službi?? Rečem samo jaz sem od jutri na dopustu, potem pa začnem porodniško ali rabim kake papirje?

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 8:30:16   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: škrpijonka

Punce eno vprašenje glede papirologije, na csd sem vse uredila, kaj pa v službi?? Rečem samo jaz sem od jutri na dopustu, potem pa začnem porodniško ali rabim kake papirje?


Škorpijonka, kolikor se spomnim od prvič, itak v službo pošlješ potrdilo o predvidenem datumu poroda in tisti obrazec za obračun plač, ki ga neseš na CSD, za potem obračun porodniške. Tako, da če si jim to poslala, so seznanjeni.

Naj me katera popravi, če je kaj drugače zdaj.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 9:35:45   
total
V službi ti itak morajo izpolnit papirje,da odneseš na CSD in so tako seznanjeni.Za dopsut se pa znjimi dog. če ga misliš še koristit.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 9:45:47   
rakica82
Ojla,

kako smo kaj danes? Evo pri nas je spet sonček, na Šmarni je bilo prov vroče. Samo včeraj je bilo pa popoldne obupno soparno. Upam, da bo danes bolje.

Daška91 ti kar klepataj z nami.

Za to kontrolo rasti pa jaz nič ne vem, meni ni nič omenjala. A to ma vsaka drugače?

Bubu_bibi tebe sem pa pogrešala. Dej mi povej a sta vidva že šla na ogled porodnišnice v Kranju?

Matejita
lepo se par dni, samo vi mate pa res vroče, edino pravilno da ostaneš  doma. Pa zelo lepo da tako skrbita za Julijanouser posted image .

Škrpijonka jaz še nisem za it, rabim še kakšen mesecuser posted image , da bomo približno vse zrihtali.

Lep dan vsem


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 10:11:52   
škrpijonka
Papirje so mi izpolnili, tako da so seznanjeni.

Rakica82 spet na Šmarni, pa ti si legenda. Tudi jaz pravim, da naj še počaka vsaj en mesec, jaz bom začela z pripravljanjem in pranjem ko začnem z dopustom, sedaj enostavno nimam volje. Je pa moj priden in sestavlja predalnike, vendar s hitrostjo ranjene želve user posted image . Pa še na občino morava, da urediva očetovstvo.

Jutri imam pa pregled v 34t.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   Julijke 2011
24.5.2011 10:25:38   
medipu
Pozdravljene sotrpinke
kot vidim - berem tudi vas muči vročina, mene zdela predvsem zvečer, kuham in žarim, ko še nikoli, moj pa je ves srečen, ko imava lahko končno odprto okno ponoči.

Lepo da ste že vse pripravile, tudi jaz sem se potrudila in v večini je vse na svojem mestu, danes pripravim še torbo za porodnišnico (potrebščine za osebno higieno, natikači, mobi in polnilec na dosegu rok, ostalo pa itak vse dobiš) in oblačila za domov (za obe, da ne bo potem nepotrebnega iskanja in razmetavanja po omarah) pa še na željo mojega oblekice za večjo punco, ker itak ne ve kaj ma za doma in kaj za pohajanje.

Sem imela včeraj v BC veliko srečo, sem šla mal firbcat in kupla voziček Peg Perego - po 30% cenej, pa še bonov za 50€ sem dobila (tak da je bil celoten popust malo več kot 100€ in sem super vesela).

Pa napredovali smo in izbrali ime user posted image  Maruša user posted image  (če bo pa slučajnouser posted image  bo pa Jure)

Tak sedaj pa grem mal likat in pospravit večje smeti iz stanovanja. Se je med vikendom mal nabral prahu, ko smo ga pa zunaj feštal.

Lep dan vsem in božajte svoje bušije!

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 10:40:26   
Suziiika
Hey punce,

da vas še tu pozdravim malo, vreme je res soparčno ja, men je kr težko hodit zuni po takem..  Kje šele da bi na šmarno šla user posted image  Že po trgovinah, ko hodim, me vse tak dol tišči, pa hodim ko pingvin user posted image
Tak da rakica bravo tebi user posted image

Me je pa malo zdej zabremzalo z pripravami, ker sem si v glavo vbila tisto, da bi blo fajn da bi šla na svoje, preden rodim res, da ne bo prehudo pol. In mi je kr težko zdej neki prpravlat tule, sicer pa če ne bo dragi dans preveč bogi (ga neki matra, slabo spi -- zgleda ga podzavestno to muči tud, pa nič ne reče) boma šibnala na kako klopco nekam, pa da probama najdit eno rešitev čimprej.
Se je pa ati ponudu, da bo probu najdit neko službo za dragega, samo se morma midva prvo dol usest res, pa da vidma kaj bi blo najbolj pametno.
Pa mi je kr malo hudo zarad tega, da ne morm nič ustvarjat zdej, ker bi rada mela že vse porihtano, pa da v miru počakam na akcijo user posted image  Ah bo že, optimizem! Nič več sekiranja, ni vredno, res ne..

Matejita to je pa super lepo, kar počneta. user posted image

mismis upam, da bo kuža čimprej vredu. Klopi so pa letos neverjetni resuser posted image

aqua js sm se odločla da bom za v P vzela kr torbo za na plažo, je bol tanka, pa visoka, pa kr dost se da spravit notr user posted image  Glede copatov bom pa si šla neke krokse iskat, ker so punce pravle, da je najbolj pametno nekaj takega da se da umit user posted image  

medipu ja super je da lahko mamo ofjeno ponoči zdej, mene tak kuha ponoč, da moram met odprto, pa je čis fajn sveže tud bol.. Če ne štejem une kukavce prfukjene, ko je hujši ko petelini, že ob 5 zjutri, pa pol ne neha do ene 7 user posted image
Aja pa glede tistega trdega mila za umivanje, js sm bla včeraj čis zgublena v drogeriji, pa sem pol vzela kr od niveje, z olivnim oljem? Bo to vredu, ali kaj druga?

Nič bom probala dans mal več naredit kot sem včeraj, bom dala nekaj cot prat, pa bomo vidli kak bo.. Seveda z pavzami vmes, ne bom nič pretiravala, bom počivala če ne bo šlo, pa naj reče tašča kaj če, če pride jutri, kaj če. Js ne morem vsega samauser posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 24.5.2011 10:47:06 >


_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:01:57   
soncek3
Matejita, zelo lepo to, kar počneta za Julijanouser posted image . Jaz sem tudi hotela kaj takega, pa si nekak nisem upala možu predlagat, ne vem kako bi reagiral. Vem, da so bile tudi v Sloveniji te posvojitve na daljavo, ampak so bili vsi otroci iz tujine.

Tudi mene zdeluje ta vročina in kar vidno zatekam čez dan, ponoči pa hodim na WC, včasih komaj hodim, ko me tako pritiska mehur in potem kar teče, teče...user posted image . Pa še od hčerke sem prehlad fasala, prejšnji teden nahod, je šlo na sinuse, vse zamašeno,user posted image pritiskalo me je na oči, zobe, sem mogla kar lekadol vzet. Zdaj se to še puca, mi je pa udarilo na grlo in še dol. Tak da kašljam, piham nos user posted image in me od tega že trebuh boli. Dobro, da je to vsaj zdaj, kaj če bi bilo takrat, ko bi mogla rodituser posted image
 
Kako hitro leti čas, kaj? Ko pomislim, da grem samo še parkrat v službo in potem začnem že s porodniško. Aja kontrola rasti je ponavadi nekje okrog 32 tedna. Jaz bom zdaj imela končno UZ drug teden v 34 tednu, ga nisem imela že od 18 tedna. Vmes sem šla samoplačniško na morfologijo.

In MetiLu si dobila nazaj energijo? Tvoji posti so zmeraj tako pestri, da jih kar malo pogrešam.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:10:15   
škrpijonka
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Aja kontrola rasti je ponavadi nekje okrog 32 tedna.



Jaz sem imela v 32 t uz in je samo izmerila glavico in trebuh, ter povedala koliko tehtamo. Sem pričakovala, da bo povedala kaj več.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:13:18   
Suziiika
Js sem mela zadnji pregled v 29. tednu, naslednjega mam šele zdej v 35.  naslednji teden, pa je rekla da je okej taka razlika med pregledi, tak da js bom mogla počakat, kokr kol je user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:21:17   
škrpijonka
Od ginekologa do ginekologa so take razlike, da kar ne moreš verjeti. Me zanima kako bo jutri ko moje ni in grem do dr. Deisingerja. Kaj pa na ctg-ju merijo samo gibe ploda in popadke ali zveš kaj več?

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:27:49   
aqua77
Pozdravček user posted image !

Včeraj sem se spravila prat in likat cunjice za našega user posted image . (Imena še nimamo!!!user posted image ) Sem oprala dva polna stroja in enega in pol tudi zlikala. Sam mi je vzelo ful časa, od ene 6 pa do cca 9.30 zvečer. Pol sem pa bila tako zbita da sem šla samo ajat. In sem spala danes do 10.30... user posted image user posted image user posted image  Čista koma! user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem kupla tetra pleničke v trgovini Puhec, ki imajo račke gor narisane, da niso tako dolgočasno bele in so tako cort!! user posted image  
Pa še pleničko iz muslina sem nabavla preko neta, ki je fuuuul velika, za cel vozek pokrit (120 x 120 cm) ker pri nas na obali je bolj močno sonce in to, pa se mi zdi če mal piha potem vse mamice tiste pleničke popravljajo non stop pa z kljukicam za perilo jih na voziček pripenjajo. Naša cunja je pa super, je z zvezdicami in jo imamo lahko tudi za povijanje user posted image  v štruco, pa za na tla ko bo kravce pasel... Skratka zelo uprabna zadeva se je men zdela.

Danes mam pa predzadnji izpit za letos (me kar mal panika daje user posted image ), pa upam da bo šlo, jutri seminarsko (še sploh nisem začela, ker se mi nekaj ne da user posted image user posted image ), tako da upam da zvozim še to dvoje, potem pa samo še en predmet do poroda stisnem in počitnice do oktobra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil aqua77 -- 24.5.2011 11:30:20 >


_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:34:44   
julijka11
pozdravljeneuser posted image ,

jaz imam pregled jutri in upam, da me bo orng pregledala in seveda zmerila vse kar raste v bušiju; mam danes tak čuden občutek spodaj v trebuhu, kot bi se pripravljalo k M...sicer sem brala na Puš. forumu, da so pri drugorodkah takšni občutki bolj pogosti...no, upam da me bo pogledala konkretno in da si oddahnem; jaz imam do pdp še dobra 2m ( kje je še to...) in seveda upam, da bom med julijkami na vrsti med zadnjimiuser posted image

vročina tudi mene čisto zdeluje...si ne predstavljam, da bi še sopihala v breguser posted image , tako da bravo Rakica82user posted image jaz
bolj ali manj kavčiram in prebiram knjigo...

matejita zelo pohvalno vajino početjeuser posted image  in dobra odločitev, da se lotiš tudi ti kavčiranjauser posted image  sploh pri vaših temperaturah

mismis držim pesti za user posted image !

v novo omaro pa ne morem še nič zlagati, ker še tako SMRDI!! sem našla zdaja na netu biofresh vrečke, ki baje hitro  pomagajo..upam, da zdaj na te ne bom predolgo čakalauser posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:39:28   
rakica82
Ta kontrola rasti je meni čist neznan pojemuser posted image , meni ni tega nič omenjala. Mam pa drug teden pregled ko bom 33 tednov pa bomo vidli. Ker bi prov rada da mi to nardi, da vidimo, mene namreč vsi sprašujejo pa mal strašijo, če otrok normalno pridobiva na teži, ker se jaz skoraj nič ne redimuser posted image . Pa jih sploh ne poslušam ,sam zanima me pa vseeno.

Šmarna je pa tko, grem ob pol osmih zjutraj da sem do devetih nazaj, res lepo počasi pa se da. Tako, da punce ne se mi preveč klanjat, ker ni to res nič takega. Pa ene parkat na teden, dokler bo šlo bom hodila.
Pa na račun tega še vedno nisem začela pospravljanja hiše, pranja in likanja cunjic, da ne govorim kakšne mam šipe na oknih, še dobro, da se še vidi čez.

Medipu super za imenauser posted image .

Suziika kolikor lahko, ne sekiraj se zaradi tašče in drugih.

Soncek3 upam, da čimprej pocajtaš ta prehlad.

Aqua super, da si se naspala. Kaj bi jaz dala, za to, da bi lahko tok dolgo spala. Meni je bilo to že pred nosečnostjo nemogoče, pač ne morem dolgo spat, zdej pa sploh pokonci skupaj s ptičiuser posted image .
Pa držim pesti da dobro zrihtaš izpit pa pol še seminarsko. Sej bo šlo.

a je kera vidla ta članek? Sej men je jasno, da niso najbolj za otroka ,sam praktično se mi zdi pa vseeno
http://bibaleze.si/clanek/malcek/slingi-storklje-in-baby-wrapi-slabo-vplivajo-na-otrokov-razvoj.html




_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:43:16   
bubu_bibi
Hej hej!

Tudi jaz sem danes bolj malo spala, ampak je že zgodovina...

aqua77 - držim pesti za izpit in seminarsko. Jaz sem tazadnjo seminarsko oddelala včeraj in zdaj se pripravljam na prve 3 izpite, potem pa še ena runda in še ena (na dva tedna) in sem nekako prepričana, da mi uspe. user posted image

rakica82 - user posted image , kako ste kaj? Berem, da si še vedno nora na Šmarno, kapo dol, res. Jaz na dve ure hodim ležat in brat knjigo Modrost rojevanja (prvi del sem celi prejokala user posted image , ampak tako od moči, ne od žalosti), tako da si ne predstavljam takega navala energije. Fino, da se super počutiš! Aja, v Kranju sva že bila in mi je bilo všeč. Sestra Lea si je prav vzela čas za naju, potrpežljivo odgovarjala na vprašanja in mi nekako dala občutek, da so tu oni zame, da bom jaz lahko za user posted image . Tako da za zdaj ostaja kar Kranj. Kaj pa vidva?

Lep dan vsem, se beremo! user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 11:48:47   
Suziiika
rakica82 meni se zdijo slingi čis lušna zadeva, je pa logično, da tak ko vsaka stvar takšna, ne moreš otroka v njej met 24/7, tak da če uporabljaš to takrat ko rabiš, nima kej bit. Sej za vsako stvar strašijo, isto so nam v materinski zdej za to hojico nametali stvari kok je to nevarn. Ja je nevarn, če uporablaš zato , da bi ti cel dan lahko neki delo,  pa je otrok sam celi dan tam not, pol si bo hitro kej naredo, pa tud zdravo ni.. Če pa maš stvari za določen čas, da je lažje tebi, pa tud ne bo nobenemu nič.
Smešni so, najprej nam to ponujajo, pol ko se pa začne uporablat, se pa vsi strokovnjaki zgnetejo na kup, pa češ kak je nevarn.. user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 12:21:31   
rakica82
Bubu_bibi nisva še šla, bova enkrat junija, prej nimava časa. Sva se pa v bistvu že odločila za Kranj, greva bolj zaradi dodatnih informacij pogledat.
Drugače smo super, polno v delu pa bo že. Mormo nekje najt čas za kakšno pijačo.

Suziika nam je v materinski šoli lepo rekla, da ti pripomočki so namenjeni nam staršem, da nam je lažje, nikakor pa niso v redu za otroka. Midva sicer razmišljava o nečem zaradi Šmarne, se mi ne zdi taka kriza ker se gre tu pol za uro al pa uro pa pol da je otrok notri.

Hojca pa ja, sem absolutno proti, tudi videla posledice ,ene punčke, ki je padla s hojco, ni blo v redu. Pa za prvi maj sva gledala enega fantka na morju, je bil star 13 mesecev, sploh ni hotel hodit in še ko je je šel samo po prstih .Je njegova mami sama rekla,da je to zaradi hojce. tako da je ziher ne bova mela.



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 12:42:04   
Suziiika
No sej ravno to, da si malo olajšaš za kako urco neko delo, ne bi smelo bit nič narobe. Druga pa je, ko se to uporablja za dlje časa..

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 12:50:49   
rakica82
Ja Suziika neki takega ja. Jst itak ne nameravam otroka met v čem takem več ur. Doma bo skozi lepo ležal da se lahko giblje.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 12:54:39   
Suziiika
Sej zato pa mene ni nič ganlo, ko si dala tisti članek. Ker sem se js za ta sling odločla že uuuh bohve kdaj user posted image  in ker vem za kaj bi ga uporabljala, se ne sekiram, ka pravijo, ker tak za vsako stvar najdejo neki, da ni vredu, pol pa tak sam presodiš, kaj dejansko boš ti počel s tem user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   RE: Julijke 2011
24.5.2011 13:17:42   
MagicSpell77
Hello, se že dolgo nisem oglasila.

Tale članek okoli slingov... čisto za vsako stvar lahko najdeš argumete za in proti. Poleg tega je ta fizioterapevtka kar določila, da bodo naši otroci pred TV in računalnikom. Jaz mislim to zelo omejevat in se čim več ukvarjat z družino. Poleg tega sva midva super aktivna in bi znorela cel cajt bit noter pred TV in PC. Vidim pa tu pri sosedih kako se enim pač ne da ukvarjat z otroci, pa leni so, pa nikoli se niakmor ne spravijo in jih pošlejo vsak dan ven pred blok, potem jih naj pa drugi poslušamo kako se derejo in igrajo med avtomobili. Mama se pa vsake 15 minut dere dol z balkona Kaj delaš?.... Ma... Tako kot so že ostale napisale ne more bit nič narobe, če vse te zadeve uporabljaš zmerno, ne pa za "odlaganje" otroka. Saj v lupinici tudi ni zravnan, pa vsi vem, da jih ne bomo not puščali.

mismis kosmatincu želim čim hitrejše okrevanje! Jaz tudi pri mojem opažam, da je letos nenormalno klopov, pa je zaščiten s Frontline. Zdaj pa ne vem ali so klopi postali odproni, ali so pa spet Frontline poslabšali...

Matejita tale zadeva z botrstvom je super, pa še veš komu gre denar. Pri nas so možne posvojitve preko UNICEF-a, pa imamo afero z vodstvom in njihovimi miljonskimi nagradami.... Brez komentarja. Jaz sem po tsunamiju leta 2004 dala denar kolegu, ki je šel na Šri Lanko in dal denar človeku, ki mu je vse odneslo. Ta pa še naprej svojim sorodnikom. Ne pa tile naši kvazi dobrodelneži, ko pol denarhja v svoj žep stlačijo. Najbolj sem bila pa jezna potem pri napovedi dohodnine, saj se mi ne šteje kot olajšava, bi morala nakazat ravno eni izmed teh "pokvarjenih" organizacij...

Drugače pa imamo počasi že vse nabavljeno. Odločila sva se, da bova kar sama naredila nastavek za previjalno, nekaj podobnega kot Suziiika, pa še predalnik je večji kot tisti od original previjalnih komod. Pa še pasal bo k obstoječemu pohištvu. Manjka nama samo še posteljnina za posteljico (pa ni nujno, ker imava tudi zibelko), previjalna in podloga, pa smo počasi fertik. Jupiii! Zdaj se pa počasi lahko preseliva na balkon, ker ne bo več placa za naju, ko to vse zmontirava. Našla sem še fulll luštno podlogo za ležanje na boku, zgleda takole. Verjetno bova šla še enkrat v Ikeo, pa sproti še tole kupit. HB, da sva blizu Avstrije, da si lahko vse nagledam in premislim, pa se odpelejm, ko mi v rit pade user posted image

Pregled imam v petek, meni tudi nič ni rekel o kaki kontroli rasti. Sem pa 33t in 2d. Bomo videli. Pa bolniške rabim še en teden, da bo do porodniške. Potem mi ostane še mesec in pol nadomestila za brezposelne po porodniški. Ker služba verjetno ne bo kar z lufta padla. Sploh pri nas ekonomistih, je to pravi maraton.

Tako, sem se razčvekala, sem morala malo nadoknadit. Lep dan, čim manj soparen, nič zateklih nog, pa miren spanec!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?