MID
|
Pozdravljene punce! Ja,vem,da me dolgo ni bilo sem gor,ma mi res dogaja.Sej vas skušam spremljat vsaj z branjem. V glavnem;mož je bil na operativnem posegu,je bolj bogi kot ne.Sin se je peti dan uvajanja v vrtec ponesrečil-presekel desno stran ustnice pri padcu.Je imel v rokici kocko,se spodvrgel in padel tako,da mu je kocka prebila ustnico.Šivali so mu na živo,čeprav je kirurg odločil narkozo,a je ena (boljše se ne morem izrazit)koza od sestre pred penzijo takega hudiča zagnala,ponižala tega kirurga v nulo,da se je obrnil name in me vprašal,kaj menim.Itak,da nimam prakse s tem in sem rekla,naj naredijo,da bo najboljše in najmanj boleče za sina.Una koza pa si spet ni dala mira in me zbodla,da vsaka injekcija boli,ta bo pa še posebej.Razložili so mi kako bo stvar potekala,da ga bom mogla držat za noge in da če mislim,da ne zmorem,naj grem ven.Itak,ni mrtva proč od otroka v tako težkem trenutku,pa hudo gor ali dol.Štirje smo ga držali.Jaz za nogice,dva vsak eno roko in tista brezčutna koza za glavico.Injekcijo mu je kirurg dal v živo rano,po 30-ih sekundah je že začel šivat.Otrok se ni drl,je pa tako neusmiljeno jokal,da so mi tekle solze v potokih.Vsaj toliko sem se držala,da nisem spremenila mimike obrza,nisem dala niti glasu od sebe.Še zdaj ne morem pozabit njegove očke,ki so cel čas strmele samo vame.In tisti jok.... Po tem sva ostala na opazovanju na oddelku še 24 ur,da ni slučajno prišlo do pretresa možganov,ker mi je pred tem bruhal,kar je lahko eden izmed znakov. Skratka posledica vsega je,da mu ne smemo sploh z rokami proti obrazku,kaj šele obrisat nosek.Čisto znori.Da ne omenim,da se je iz hudega jedca sprevrgel v neješčega otroka.Ponoči slabo spi. Vem,da narkoza ni ok,ma tudi psihične posledice vsega skupaj so abnormalne.Še danes mi je žal,da sem privolila v poseg brez narkoze,glede nato,da mi je to priporočil kirurg.Oni že vejo kako se stvarem streže in zakaj. Moja soseda ni mogla verjet.Njenemu sinu so na petki naredili samo en šivček,pa so ga dali v narkozo.Ma res sem štor!Nikoli več. Seveda pa zgodbe ni konec.Štiri dni po tem je staknil virozo,s hudo vročino tri dni.Kalvarija dalje.Sploh mi več ne je,če že,kakšen jogurt ali mlečni gris.To je pa tudi vse.Vsaj ogromne količine čaja mi popije,sem začela dajat v čaj med in ga prov obožuje.Vsaj to da ga drži pokonci. Da je pa vse še toliko bolj zabeljeno,sem ravno v tem času dobila službo.Jutri začnem.Hvala bogu,da je moj še na bolniški,ker ne vem kako bi bilo.Me pa vsekakor skrbi,ker se je sin v vseh teh situacijah še toliko bolj navezal name,me vseskozi išče,hoče bit samo pri meni v naročju.Moža sploh ne pomirka.Pa ga od skozi obožuje,ker on ful zna z mulci,z njimi nori,jih žgečka,da jih je užitek gledat.Ne vem,no...Sem prov žalostna. No,pa dosti o mojih problemih. APRILČICA upam,da ti je hčerka ok z zdravjem in uživajte na dopustu. ONUR v termah 3000 nisem še bila,sem pa bila v Banovcih,ki so zraven.Super so!Lušni,lušni!Smo pa bili v enem izmed apartmajev v apartmajskem naselju.Apartma-bolj majhen,ma dovolj za tri.Oglas sem našla na bolhi,lastnica ful prijetna ženska.Da ne govorimo o nizki ceni.S tem,da smo se kopali samo v notranjem bazenu,ki je bolj majhen,ma glede na to,da smo bili mi tam konec oktobra in da imajo ogromen zunanji bazen(mož ga je sprobal)bi bila tudi to zanimiva varjanta.Še vedno imam njeno številko,če bi si želela,pa tudi kakšno slikico apartmaja bi ti lahko poslala na mail.So pa kot sem že omenila Banovci ful blizu term,tako,da se greste lahko tudi tja kopat. Da pa ne govorim,kako lepa narava je vse okoli,kaj vse si lahko ogledaš.Če želiš slike in kontakt,samo napiši. ONA vso srečo pri izpitih!Sploh ne dvomim vate ;)Slikice pa še vedno čakam! TRIXI super za rezervacijo!To,da ne gre pupa z vami,se boš dejansko mogla sprijaznit.Pa dajva razmišljat raje takole:čez par let,bo vaša pupa imela enega(ali več ;))otrok in jih boš lahko z užitkom furala okrog po dopustih :)Milina,a? Ala,grem pogledat malo moje mulčke. Se beremo!
|