ona
|
OJLA! Najprej vsem slavljencem čestitke,TRIXI za tvojega sina MID za tvojega možička In za vse nas,ki smo naredile že zgodovino tukaj Pri nas je vse po starem,komaj čakam,da še otroci končajo in šolo in vrtec.Hčerko sem izpisala iz vrtca čez poletje,ker kakšne počitnice pa lahko ima tudi ona.Drug teden grejo v Kranjsko goro za 5 dni...po eni strani si bom malo spočila od njenega cviljenja,že zdaj vem pa da jo bom prav vsako minuto pogrešala Ja,samo tako je,ona si želi it,pa naj gre in prova kako zgleda bit malo brez mame Sina sem zadnjič peljala na bioresonco in mu je ugotovila,da ima ful bakterij v trebušni votlini oz. tako imenovano kandido.Tole sicer imamo vsi v mejah normalem,če se pa te bakterije preveč razmnožijo,kar se je pri mojemu sinu zgodilo,pa ni uredu.To se zgodi zaradi jemanja toliko antibiotikov in še dobro da sem šla tja,ker res upam,da mu bo pomagalo,da ne bo toliko bolan.Zdej mora imet dieto 14 dni,ne sme nič iz bele moke,nič kvasa, nič sladkega,samo iz soje lahko izdelke,tako,da sem mu nakupila v dm prehrano.Lahko pa je tudi meso,hrenovke...zaenkrat mu gre dobro,se nič ne pritožuje,upam,da bo zdržal 14 dni,da se ga lahko naprej zdravi Ej,hvala vam za čestitke za šolo in hvala,da ste me prenašale z temi izpiti Zdej sem pa res prav srečna,da sem prigurala do konca TRIXI; tudi ti komaj čakaš morje Jaz sem prav vprašala na čvekanju kako je toplo,da bi šla magari jutri malo z otroci se kopat,ma bom še vidla...samo tudi jaz prav pogrešam morje MID, hvala za tvoj odgovor na čvekanju No,in kako je v novi službi?Me martra firbec... a si tam okrog tvojih krajev ali kje drugje?Al si v podobnem kot si bila ali kaj drugega ? Mater sem radovedna APRILČICA, si gledala mrk? ONOUR, verjamem,da si štufa bit notri,ma saj greš lahko ven z Vidom,ker je itak toplo,sej je skoraj vseeno al si notri ali zunaj...si predstavljaš mene,ko sem oba rodila pozimi,ko ne smeš it ven cel mesec v mrazu Joj,ne smem niti pomislit,kako sem bla sita bit notri Lepo,da imate zaenkrat mirne noči in upajmo,da bo trajalo tako naprej Ala,grem kaj delat,predvsem peglat,ker nimamo kaj oblečt...
|