|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
18.5.2011 10:16:23   
tisa116
Oj
Evo mene iz UZ.Endometrij tanek,jajčnika prazna skratka vse o.k in kot mora bit....Od tam grem na oddelek in tam se pa začne računanje in tehtanje raznih variant kako bi to šlo skoz do 6.6 ali ne..
Na oncu po posvetru z mojo dr in še enim dr so se odločili, da kar nadaljujemo z Menopurjem..
Tako da dobila še dodatne špike in od danes sm dvojni džanki....
Uz pa zabica en dan za tabo  se pravi 27.5
lp vsem..letim v službo pa od tam kaj napišem....

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.5.2011 10:42:14   
tecnobica
Hvala vsem za čestitke.

Jaz sem bila ves čas prepričana, da bo ratalo. Po tansferju sva oba (doma sicer) zaspala in jaz sem spala na trebuhu. Prepričana sem bila, da bo to pomagalo in zgledda, da je res. Je pa tale moja pikica borec. Samo ena je bila in ta je rekla, da bo ostala pri meni. Glede na to, da mi je tkao zgodaj pokazalo user posted image , sklepam, da bo tudi v ponedeljek lepa beta na krvnem. Potem pa spet 14 dni v nevednosti, kako bo na UZ in nove skrbi. Aja pa še to. Mislim, da mi je pomagalo, ker sem šla delat. Jaz sem vse počela isto, kot prej. No na njivi sem malo manj, ampak sem vseeno kakšen plevel spulila.

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.5.2011 11:22:02   
*sanela*
Punce jaz imam ful smrdeč in temnejši urin že par dni, mislite, da je to od teh hormončkov, ki jih vstavljamo v nožnico?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.5.2011 11:55:44   
tisa116
Tečnobica-sm šele zdaj videla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo in lahko user posted image
Kako lep dan......

Neposredna povezava do sporočila: 504
18.5.2011 12:53:34   
Buska
*sanela* - a imas prometirum? jaz poznam samo tega in nikoli nisem imela teh tezav ... koliko pa pijes? ponavadi se na urinu pozna, ce prejema premalo vode !!!

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.5.2011 13:57:21   
pupika83
Čestitam user posted image user posted image user posted image
Pa lepih 9 mesecev

Neposredna povezava do sporočila: 506
18.5.2011 14:45:44   
mihika
punce...jaz sem tak vesela...moj beta je narasel iz 254 na 498....!
kr zjokala sem se od sreče....!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 507
18.5.2011 14:46:45   
mihika
čestitke tecnobica...očitno je res nekaj v tem, da je treba ležat na trebuhu,,,!!!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.5.2011 14:49:21   
tisa116
Mihikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri naj se spet podvaja!!!!!!
Držimo pestke

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 509
18.5.2011 14:49:37   
ananaska78
Mihika JUHUHUHUHUHUHUHU. Tolk sem vesela zate!!!!!!
Očitno dobro dene pikicam, če se vstaja ob 6.00 zjutraj, hahaha.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 510
18.5.2011 14:51:57   
ninanana25
mihika ČESTITAM!!!!!!
naj se še napej lepo razvija in raste naslednjih 8 mesecev:D

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.5.2011 15:27:32   
srečica17
Joj Mihika kok sem vesela!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nej raste beta še naprej in kmal bo rastel še trebušček!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninanana25)
Neposredna povezava do sporočila: 512
18.5.2011 15:58:12   
*zabica*
user posted image user posted image user posted image Bravo Mihika, že cel dan mislim nate in držim pesti...pa se je le izplačalo user posted image
@ tisa, se zgleda ne bomo srečevale, boš pa ti pred nama (jaz in Aleda)  prehodila pot in nama dala kakšno uporabno informacijo user posted image
@ tečnobica, res sem vesela zate, te spremljam že od IUI-ja naprej, upam da grem po tvojih stopinjah user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 513
18.5.2011 16:15:48   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: mihika

Jeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 514
18.5.2011 16:16:33   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

user posted image user posted image user posted image Bravo Mihika, že cel dan mislim nate in držim pesti...pa se je le izplačalo user posted image
@ tisa, se zgleda ne bomo srečevale, boš pa ti pred nama (jaz in Aleda)  prehodila pot in nama dala kakšno uporabno informacijo user posted image
@ tečnobica, res sem vesela zate, te spremljam že od IUI-ja naprej, upam da grem po tvojih stopinjah user posted image

Seveda greš.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
18.5.2011 16:23:55   
mala06
Živijo punce!

Vidim, da so same lepe novice in kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
18.5.2011 16:38:30   
curkica
Punce, jaz sem tolk vesela, ko berem same lepe novičke, mi kar vlije več pozitive. Prav za vsako posebej sem vesela, ki je končno dočakala svoj plusek. Tale maj je res precej ploden mesec. user posted image
Upam pa seveda, da se vam tudi jaz še pridružim, če ne prej, junija. V pon. imam ET.

Srečno še naprej VSEM SKUPAJ!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 517
18.5.2011 17:33:21   
ninanana25
cukica držim pesti za ponedeljkov ET da te pričaka user posted image  ali user posted image user posted image  pikice:D

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 518
18.5.2011 17:48:48   
cukica
Pozdravljene prosila bi,če dodate še mene na seznam.
13.9. bom imela 3.posvet za Ivf postopek v Ljubljani pri dr.Ribičevi.

Drugače imam doma 4.mesece starega fantka Nejca,ki mi je vlil upanje in nama dal željo še po enem otroku.
Je bil najin zadnji zamrznjenček,ki naju je 3 leta čakal in naju razveselil s svojim prihodom.Nama je uspelo pa v 6. poizkusu.

Iskrene čestitke vsem novim nosečkam in le pogumno naprej vsem,ki vstrajate.

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 519
18.5.2011 17:57:06   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: mihika

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fuuuuuuuuuuuuul vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 520
18.5.2011 19:33:07   
mihika
joj hvala punce.....tak sem vesela, da sem prej kr vozičke že gledala....!
moja pikica je borka...in sedaj gre do konca brez težav....!
kr celemu svetu bi povedala...vem, da bo vse ok....hvala buska...da si me dala nazaj na seznam....!
kr sem res tak srečna, da sem srečka nosečka...!!!!
punce....hvala vsaki posebej, ker tako skrbimo druga za drugo..se tolažimo....se veselimo...pa se v bistvu sploh ne poznamo....! RADA VAS IMAM.....!!!

curkica....NAJ TE V PONEDELJEK PRIČAKATA DVE user posted image user posted image
ja ananaska....očitno res to pomaga...ob 6.00 zjutraj na RR....hehehe!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.5.2011 20:30:30   
srečica17
Mihika ane kok pomaga, da lahko komu zapaš svoje strahove. In da se lahko veseliš s kom in mu poveš, kako si vesel.
Jaz sem danes tečna in potra pa kar neki mi gre na jok (kar pri meni ni v navadi), tako da me je tvoja novica prav k seb spravla:-))))))user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.5.2011 20:53:27   
Smejka11
Ninanana25 - kako je?

Mihika - čestitke, čestitke, čestitke!!!!!!

Tečnobica - user posted image user posted image user posted image za user posted image !!!

:S
Smejka11

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.5.2011 21:04:43   
mihika
srečica moja...pride tak dan, vem...jutri bo pa nov dan....boš vidla,da boš zagledla srčka....!!
ja res je.,...to so nočne more...zato smo res lahko vesele,da se imamo in držimo skupaj...
nič se ne sekiraj...vse bo dobro....obljubiš, da boš boljše volje ?
zdaj pa greva obe lepo k našima fantoma, pa čeprav je fussballl na TV-ju, eno masažo pa si te že zaslužimo...saj smo pa pridne,pa čeprav 5-minutno...hehehehe!!!!!!
lepe sanje vsem!!!!

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.5.2011 21:24:48   
Cameleon
mihika bravouser posted image user posted image user posted image sem prav čakala, da javiš!!!!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?