Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 26.7.2011 13:59:24
|
|
|
|
Aleda
|
Hvala Latka, Tisa, R.Kapka. Dr. je danes na uz rekel da je vredu in tudi plod da je dovoj velik za to starost. Ja je pa eden. Glede na to kako sem lačna sem bla prepričana, da sta dva Sem ful vesela, da je vse vredu, upam da bo tako tudi naprej. Sedaj me čaka čez tri tedne pregled pri moji ginekologinji. Sem pa čisto pozabila vprašat sestro v lj. če sedaj ne dobim več utrogestana, a mogoče katera ve? R.Kapka ne smeš obupati, čeprav vem da je težko, ampak le pozitivno. Vsake toliko časa te zagrabi panika, če kakšen znak izgine al se pojavi kakšen podoben za menstro, pa ni nujno da je potem kaj narobe. Tudi mene prsa sploh niso bolela, me je pa špikalo pa napihnjen trebuh sem imela, kot za menstro. Držim pesti za in ti pošiljam za srečo.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.8.2011 10:57:44
|
|
|
|
ne111
|
Živjo punce, vidim da vas že nekaj časa ni. No pa sem prišla pogledat, če se vam lahko pridružim? Namreč tudi jaz grem tam nekje konec septembra začetek oktobra na prvi ivf. Bi bila zelo vesela kakšnih nasvetov, izkušenje karkoli!!! Pa koliko vam jih je ratalo dočakat ? hvala za vse pa držim pesti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?