|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
16.5.2011 19:28:08   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: mihika

tako je pri meni, drage moje....danes krvni test na 17.dan le 245....kar vemo, da je definitivno premalo, čeprav izcedka ni več, smatram, da mi utrogestan zavira menzes....sestra me je sicer nadirala, da to nikakor ne pomeni konec, vem pa, da je premalo ...Ali bi ve še vztrajale pri Utrogestanu,rada bi, da se samo sčisti,  res ne bi rada šla še enkrat na čiščenje... na drugem ss se mi je zgodilo tole: dali so me na čiščenje s tabletkami in so rekli, da bom splavila...jaz sem krvavela...in sem mislila, da je to to...pa čez dva tedna iz mene začne lit kot iz škafa..sploh ni nehalo...grem takoj na urgenco in mi naredijo UZ, pa pravijo, da sploh nisem splavila in da je bhcg iz 40 narasel na 6000 in sem imela abrazijo!
ja....imam sicer še enega pingvinčka...pa dokler ne naredim testov genetskih, ne bom poskušala...ker to je že moj 3 ss...in bi se res rada prepričala, zakaj se to zgodi...!

Srečno vsem tistim, ki ste nosečke, veliko ++++ pa tistim, ki čakate ali še kokoškate...!!!

Mihika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 451
16.5.2011 19:29:49   
Buska

AKTUALNO

Torek, 17.05.
AjdaJakob user posted image - UZ user posted image user posted image
Buska - ET

Sreda, 18.05.
tisa116 - UZ

Četrtek, 19.05.

Petek, 20.05.

Sobota, 21.05.

Nedelja, 22.05.

Ponedeljek, 23.05.
curkica - ET

Torek, 24.05.

Sreda, 25.05.

Četrtek, 26.05.
*zabica* - UZ

Petek, 27.05.
spelca82 - posvet

Sobota, 28.05.

Nedelja, 29.05.

Ponedeljek, 30.05.
Aleda - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image sportnica, mala06, andreja83, mihika, ananaska87user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

sabsa greje user posted image test 17.5.
Tecnobica greje user posted image test 23.5.
ninanana25 greje user posted image test 25.5.
smejka11 greje user posted image user posted image test 26.5.
*sanela* greje user posted image test 30.5.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• Latka (, MB)
  • Tecnobica (1. IVF, LJ)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mihika ()
  • ananaska78 (1. IVF, MB)
  • tisa 116 (1. IVF, LJ)
  • Cameleon (2. ICSI, MB)
  • *zabica* (1. IVF, LJ)
  • *sanela* (1. IVF, ?)
  • mausikaa (3. ICSI, MB)
  • Aleda (2. ICSI, LJ)
  • ninanana25 (2. ICSI, PO, Reš)
  • Smejka11 (2. IVF, MB)
  • frnikola982 (2. ICSI, ?)
  • spelca82 (1. IVF, LJ)
  • lisi (2. IVF, PO)
  • womanpolice (user posted image , 1. ICSI, MB, dr. Reljič, 15.9.2011 - posvet)
  • pupika83 (1. ICSI, ?)

• user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• lucka 25 (user posted image , 3. IVF, PO, dr. Res) 
  • sportnica (4. ICSI, MB)
  • curkica (?, MB)
  • mala06 (2. IVF, MB)
  • andreja83 (2. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

ime, 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ 

user posted image AjdaJakob user posted image user posted image (4.5.)
user posted image srečica17 user posted image (28.4.)
user posted image sabsa user posted image ali user posted image user posted image (17.5.)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da ne bo kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil Buska -- 16.5.2011 19:33:29 >

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 452
16.5.2011 20:14:09   
srečica17

tako je pri meni, drage moje....danes krvni test na 17.dan le 245....kar vemo, da je definitivno premalo, čeprav izcedka ni več, smatram, da mi utrogestan zavira menzes....sestra me je sicer nadirala, da to nikakor ne pomeni konec, vem pa, da je premalo ...Ali bi ve še vztrajale pri Utrogestanu,rada bi, da se samo sčisti,  res ne bi rada šla še enkrat na čiščenje... na drugem ss se mi je zgodilo tole: dali so me na čiščenje s tabletkami in so rekli, da bom splavila...jaz sem krvavela...in sem mislila, da je to to...pa čez dva tedna iz mene začne lit kot iz škafa..sploh ni nehalo...grem takoj na urgenco in mi naredijo UZ, pa pravijo, da sploh nisem splavila in da je bhcg iz 40 narasel na 6000 in sem imela abrazijo!
ja....imam sicer še enega pingvinčka...pa dokler ne naredim testov genetskih, ne bom poskušala...ker to je že moj 3 ss...in bi se res rada prepričala, zakaj se to zgodi...!

Srečno vsem tistim, ki ste nosečke, veliko ++++ pa tistim, ki čakate ali še kokoškate...!!!

Torej si noseča kok???? 5 tednov????? Poglej si tale link:

http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Test%20nosecnosti%20-%20pregnancy%20test.html

SPodaj imaš tabelo. A vidš, da še čist notr padeš u tabelco, tko, da, DRŽIM PESTI; da naraste!!!!!!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.5.2011 5:06:27   
Buska
Torek, 17.05.
AjdaJakob user posted image - UZ user posted image user posted image
Buska - ET

...............

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.5.2011 6:41:56   
mihika
srečica...ananaska..tecnobica...curkica..sanela..aleda...hvala vam za vzpodbudo...!
ja srečica...tudi sestra mi je povedala takole, kot je v linku...zaenkrat sem še nosečka....čeprav me na vašem seznamu ni več.....žal pač nevednost....ampak to sploh ni pomembno...! samo, da bi hormon čez dva ni porasel.....pa bi lahko bila zelo vesela...!
sem pozitivna in še vedno upam na najboljše...!

punce resnično vam želim, da se vam vsem izteče res najboljše...srečica...boš vidla, da bo srček...držim pesti !!!
tecnobica....dobri znaki...!
ananaska.
..sedaj bo šlo vse ok...!
sabsa..ajda jakob
...lepo božajta pikice..!
curkica...srečno na ET !
sanela, ninanana, smejka
...pridno grejte !
aleda, žabica in tisa
...želim vam čim vem celic...!

PUNCE DRŽITE SKUPAJ....!!!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.5.2011 7:42:44   
ananaska78
Mihika, ti bi mogla zdaj malo bolj počivat in pančat, da bo pikica dobila na moči. Ti si pa na RR že ob 6.30!
Za po riti si user posted image !!!!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.5.2011 7:45:23   
mihika
heheheh...če pa moram delat..sicer doma v pisarni...pol pa res počivam..včeraj sem skoz...pa danes bom do desetih delala...pol pa spet počivat...!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.5.2011 7:57:43   
srečica17
Dobro jutro punce!

Mihika pa sej pravjo, da počitek u tej fazi ne pomaga kej dosti. Najbolj da se zamotiš, da ne misliš skoz na to.
Pri meni vse po starem. Nobenih sprememb, nobenih povečnih znakov. Prsi mam še občasno mal nabrekle, ampak to je lahko od Prometriuma pomoje, slabosti pa......al se mi sam zdi.....al pa so sem pa tja mal......čeprav men res slabo nikol ni blo v nosečnosti. Kaj pa vem. Včasih sem mal bolj optimistična, pa pol spet pesimizem zmaga. Vdana v usodo, čakam kaj bo prinesel čas. Spodaj pa totalna belina.

Nej vam vsak dan vsaki posebej prinese kej lepega!!!!!

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 17.5.2011 7:58:37 >

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.5.2011 8:05:41   
*zabica*
Hvala za lepe želje Mihika user posted image in ne obupaj, močno držim pesti, da se beta podvoji user posted image user posted image user posted image
@Srečica: tudi ti ne obupaj, glavo gor, tudi zate močno držim pesti da bo vse OK user posted image
@Buska: srečno danes user posted image
Vse ostale pa: čim manj skrbi in veselo na poti do željenega user posted image
Jaz se veselo špikam, kakšnih stranskih učinkov HB nimam, imam pa občutek, da si jaz dajem hormone, stranske učinke pa pokasira moj dragi...hehehe, je namreč že dva dni čist tečen, no lohk je tudi zaradi lune user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.5.2011 8:26:28   
srečica17
AjdaJAkob srečno na UZ!!!!!
Buska Srečno na ET!

Žabica uspešno pikanje še naprej. Polna luna je dons ja, sej pol bo pa bolš ( stvojim dragimuser posted image )

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.5.2011 8:27:48   
mihika
ja srečica...tako kot si rekla, ne pomaga kaj dosti mirovanje...narava bo naredila svoje...je pa prav, je rekel drobnič včeraj...da kljub temu, da smo pozitivne, da smo tudi v vsakem trenutku pripravljene na najhujše..zato, da nas ne zadene preveč potem....v mojem primeru seveda...stanje je takšno in se ne da pomagat, čeprav mi je rekel, da pa ni treba noret z delom sedaj, kar pa definitivno ne...dobre znake imaš..in sem ti povedala, da bo vse vredu...boš vidla...kdaj imaš UZ zdaj ?
dokler se ne vlije, je še vedno upanje...!včeraj sem sicer imela malo negativnih misli..ampak danes je že boljše....nekako sem res pripravljena na oboje...upam, da bo jutri bhcg podvojen!
hvala ti žabica...!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.5.2011 8:30:08   
srečica17
Mojo G imam 25.5., naslednjo sredo, dr Reša pa 26.5..

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.5.2011 8:46:09   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Aha si popravila. Se pravi sem prav ugibala, kaj si hotela.
Ja, meni so tudi pravile, da so občutljive joške od Utrogestana. Pa tudi jaz sem občutljiva. Sva se včeraj z mojim pošteno spičla.

Aja, drgač sem pa od sobote ku kaka najstnica po obrazu. polna mozoljev in to takih bolečih. Eden se mi je celo na robu ustnice naredu.. Joj je bolelo, ko sem stisnila.

Jaz sem tudi včeraj ratala vsa mezoljčkasa. In vsi tile veliki boleči. Pa tudi jaz mam enega zdraven ustnice, uf res je zabolelo user posted image

Jaz se s temi znaki ne obremenjujem. Brezveze mi je iskat nosečnost v vsakem znaku slabosti, mezolju, bolečih prsih in nevem kaj še ne.... Sej ni čudno, da se počutimo drugače, sej so nas nafilali z visokimi dozami hormonov, telo pač reagira na vse to .....
Pravi znaki nosečnosti se pojavijo po več tednih nosečnosti ne pa po parih dnevih user posted image

buska lepo sprejmi pikico ali dve user posted image . Ziher se bo takoj primla, glede na to, da je polna luna user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.5.2011 9:01:17   
latka
*sanela*, kot da berem svojo zgodbo, v prvo sem zanosila naravno dokaj hitro, čudežno, ker ima mož premalo semen,jaz PCO, neredne M in O, tako da se za drugega trudiva 4 leta, sedaj sva imela prvi postopek ICSI v MB, 3 zamrznjenčki, s tem, da mi v petek niso mogli naredit ET, baje imam brazgotine od carskega reza!Najin sin bo letos star 7 let, jaz pa 30!

Držim pesti, da ti tokrat uspe!user posted image user posted image

Buska. srečno danes na ET!user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.5.2011 9:15:54   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: latka

*sanela*, kot da berem svojo zgodbo, v prvo sem zanosila naravno dokaj hitro, čudežno, ker ima mož premalo semen,jaz PCO, neredne M in O, tako da se za drugega trudiva 4 leta, sedaj sva imela prvi postopek ICSI v MB, 3 zamrznjenčki, s tem, da mi v petek niso mogli naredit ET, baje imam brazgotine od carskega reza!Najin sin bo letos star 7 let, jaz pa 30!

Držim pesti, da ti tokrat uspe!user posted image user posted image

Buska. srečno danes na ET!user posted image

latka žal mi je, da ti niso mogli narediti ET-ja user posted image . Srčno upam, da bodo čimprej našli način, da tvoje pingvinčke spravjo v tvoj trebušček user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.5.2011 9:17:59   
*zabica*
@Mihika, ko sem bila v drugem IUI postopko je bil moj moto : hope for the best prepare for the worst  , verjetno je mel tudi dr. D nekaj takega v mislih 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.5.2011 12:15:39   
Buska
mihika: umaknila sem te s seznama, ker si napisala, da ni .... meni je vseeno, kam te uvrstim, samo javi user posted image

pri meni je se vedno stara statistika - pocakal me je user posted image , test pa imam 31.5. (do sedaj 0,1,1,1 ... pravjo, da gre v tretje rado, pa da vidmo) user posted image

...............

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 467
17.5.2011 12:36:58   
tisa116
Buska-lepo grej in crkljaj svojo pikico...V tretje gre rado in držimo pesti!!!!!!!!!!!!
Ajda Jakob dobro opravi in javi kako rasteta sončka!!!!!
Tečnobica in ninanana čakamo lepe-najlepše novičke.....čakamouser posted image
Mihika-pogumno!!!Rečmo tako.Beta bo narasel-vse bo o.k.!!!! Mora bit!!!
Jaz grem jutri na UZ pa da vidimo kako se bodo odločili...upam, da ne pade cel postopek v vodo....nimam veliko časa.Sem prvi IVF in bom čez slab mesec dopolnila 40.
Žabica in Aleda se vidimo!!!!!!Upam
Srečica...počasi....bo tako kot mora bit.Na UZ boš videlauser posted image , lepo boš nosila in nosečkala še par mesecev.Tam Vsaj še enih sedem in pol!!!!Zmenjeno?
lp vsem

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 468
17.5.2011 12:42:01   
mihika
buska...ne sekiraj se, ker sploh ni pomemben ta seznam...!
za zdaj pa itak veš, da ti ne morem nič javit...ker ne vem, kako hormon raste ali pada...upam samo, da raste...!
če bi jaz tebe uvršala...mi pa ne bi bilo vseeno, kam te uvrstim...jaz bi te kr med nosečke...!
je pa res, da sem šla zdaj pogledat in sem res bila nerodna pri pisanju...!malo negative je bilo preveč včeraj...danes je spet vse ok...!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 469
17.5.2011 14:07:14   
Buska

buska...ne sekiraj se, ker sploh ni pomemben ta seznam...!
za zdaj pa itak veš, da ti ne morem nič javit...ker ne vem, kako hormon raste ali pada...upam samo, da raste...!
če bi jaz tebe uvršala...mi pa ne bi bilo vseeno, kam te uvrstim...jaz bi te kr med nosečke...!
je pa res, da sem šla zdaj pogledat in sem res bila nerodna pri pisanju...!malo negative je bilo preveč včeraj...danes je spet vse ok...!

user posted image user posted image user posted image tako se govori user posted image user posted image user posted image user posted image zvecer, ko bom azurirala seznamcek, te vrnem med user posted image , pa da ne vidim vec crnih misli tukaj gor, a smo zmenjene user posted image user posted image user posted image user posted image

...............

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 470
17.5.2011 17:19:52   
mihika
brez skrbi buska...ti samo pridno grej, pa božaj bušija.....pa +++ na koncu...!!!!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 471
17.5.2011 19:47:06   
Buska

AKTUALNO

Sreda, 18.05.
tisa116 - UZ

Četrtek, 19.05.

Petek, 20.05.

Sobota, 21.05.

Nedelja, 22.05.

Ponedeljek, 23.05.
curkica - ET

Torek, 24.05.

Sreda, 25.05.

Četrtek, 26.05.
*zabica* - UZ

Petek, 27.05.
spelca82 - posvet

Sobota, 28.05.

Nedelja, 29.05.

Ponedeljek, 30.05.
Aleda - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image
sportnica, mala06, andreja83, ananaska87

user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Tecnobica greje user posted image test 23.5.
ninanana25 greje user posted image test 25.5.
smejka11 greje user posted image user posted image test 26.5.
*sanela* greje user posted image test 30.5.
Buska greje user posted image test 31.5.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• Latka (, MB)
  • Tecnobica (1. IVF, LJ)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mihika ()
  • ananaska78 (1. IVF, MB)
  • tisa 116 (1. IVF, LJ)
  • Cameleon (2. ICSI, MB)
  • *zabica* (1. IVF, LJ)
  • *sanela* (1. IVF, ?)
  • mausikaa (3. ICSI, MB)
  • Aleda (2. ICSI, LJ)
  • ninanana25 (2. ICSI, PO, Reš)
  • Smejka11 (2. IVF, MB)
  • frnikola982 (2. ICSI, ?)
  • spelca82 (1. IVF, LJ)
  • lisi (2. IVF, PO)
  • womanpolice (user posted image , 1. ICSI, MB, dr. Reljič, 15.9.2011 - posvet)
  • pupika83 (1. ICSI, ?)

• user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• lucka 25 (user posted image , 3. IVF, PO, dr. Res) 
  • sportnica (4. ICSI, MB)
  • curkica (?, MB)
  • mala06 (2. IVF, MB)
  • andreja83 (2. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

ime, 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ 

user posted image AjdaJakob user posted image user posted image (4.5.)
user posted image srečica17 user posted image (28.4.)
user posted image sabsa user posted image (17.5.)
user posted image  mihika user posted image user posted image (16.5.)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da ne bo kake zamere, ker ni vpisan/a.

...............

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 472
17.5.2011 19:48:14   
Buska
Sreda, 18.05.
tisa116 - UZ

...............

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 473
17.5.2011 20:18:49   
tecnobica
Punce. A vam nekaj povem?

Sem delala danes testek, in to popoldne, pa je pokazalo rahli user posted image .

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.5.2011 20:42:46   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Punce. A vam nekaj povem?

Sem delala danes testek, in to popoldne, pa je pokazalo rahli user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......