Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:00:28
|
|
|
|
srečica17
|
Tečnobicaaaaaaa BRAVO!!!!!!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:01:52
|
|
|
|
ninanana25
|
tecnobica ČESTITAMMMMMMM!!!!! Ti je pa hitro pokazalo:D Mava rok za test samo 2 dni razlike:D Joj zdej me pa matra da bi jutri zjutraj naredila test:D Samo meni še ne bo pokazalo - sem imela ET 3 dan ti pa 5 če se ne motim? In še enkrat ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMM
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:01:57
|
|
|
|
srečica17
|
AjdaJakob kako je blo na UZ.........a sta dva???????
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:02:35
|
|
|
|
Aleda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Punce. A vam nekaj povem? Sem delala danes testek, in to popoldne, pa je pokazalo rahli . Čestitke
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:05:16
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninanana25 tecnobica ČESTITAMMMMMMM!!!!! Ti je pa hitro pokazalo:D Mava rok za test samo 2 dni razlike:D Joj zdej me pa matra da bi jutri zjutraj naredila test:D Samo meni še ne bo pokazalo - sem imela ET 3 dan ti pa 5 če se ne motim? In še enkrat ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMM Pri meni je danes 11. dan. Transfer sem imela pa tudi jaz 3. dan. Če imaš dva dni za mano, mogoče še en dan počakaj. Jaz sem si kupila FS duo pa sem rekla, da enga pa lahko ponucam že prej. In sem. Pa se ni prec pokazalo in sem rekla, da škoda k sm uničla testek. No v tem cajt se je pa začelo risat. Zanimivo, da je tko hitro, pa k je imela morulca samo 5 celic.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:05:17
|
|
|
|
Cameleon
|
tecnobica čestitam Jaz sem imela ET včeraj, grejem
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:11:15
|
|
|
|
ninanana25
|
Pri meni je danes 11. dan. Transfer sem imela pa tudi jaz 3. dan. Če imaš dva dni za mano, mogoče še en dan počakaj. Jaz sem si kupila FS duo pa sem rekla, da enga pa lahko ponucam že prej. In sem. Pa se ni prec pokazalo in sem rekla, da škoda k sm uničla testek. No v tem cajt se je pa začelo risat. Zanimivo, da je tko hitro, pa k je imela morulca samo 5 celic. [/quote] Gdaj si imela ti ET na kateri datum?
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:21:28
|
|
|
|
tecnobica
|
Petek, 6.5.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:22:51
|
|
|
|
ninanana25
|
Cameleon zdaj pa pridno grej pikici in veselo proti :D
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:26:27
|
|
|
|
ninanana25
|
Aha pol si mela pa datum za test narobe napisan za 23.5. Če prav računam je 14 dni 20.5.? Jaz sem imela ET šele 11.5. res da cca. 8 ali več celična morulca ampak bom morala še malo počakat na testek:D Je danes šele 6 dan po ET:( kok se vleče
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:40:36
|
|
|
|
ananaska78
|
Tečkobica čestitam . Veliko še naprej. Ninanana za tebe pa držim pesti. Če je bila morulca tako lepa, je ziher že pravi fajter-ka ! AjdaJakob kje si pa ti? Čakamo na kako lepo, pozitivno novičko .
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 21:50:02
|
|
|
|
sabsa
|
Rezultat današnjega krvnega testa 7750. Mihika ne obupaj, poznam punco, ki je imela še nižji bhcg, pa je sedaj mamica prelepe deklice. Ninanana nekje 10. ali 11. dan že lahko delaš test, ti bo že pokazal rezultat. Držim pesti za ++++. Tecnobica . Uživaj v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 22:09:37
|
|
|
|
AjdaJakob
|
Živijo, Srecica 17 in Ananaska78 hvala za skrb, je pomagalo. Ja grejem 2 . Punce držite se in imejte pozitivo v sebi. Moj scenarij je bil zelo nenavaden, napovedi slabe, vendar sem se odločila, da bom malo porušila statistiko, pa sem jo. Upam, da bo v bodoče vse ok. Držim pestke za vse, da se vam čimprej nasmehne srček ali dva na ekranu uz!!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 17.5.2011 22:36:37
|
|
|
|
frnikola982
|
Aleda, svetujejo mi, da grem v nov postopek po dopustih (konec avgusta, septembra). Teoretično bi sicer šlo skozi že sedaj, vendar ker sem imela v 1. postopku 23 celic, so jajčniki precej trpeli, pa marca potem abrazija.... Jaz bi sicer rada čimprej, ampak upam da se bo splačalo še malo počakat. Držim pa pesti zate, da bo vse ok! Pa za ostale tudi. Upam, da vam bojo septembra že rastli trebuščki, da vas ne bom kje srečala ;)
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 6:09:07
|
|
|
|
mihika
|
ja tecnobica....juhuhu...čestitkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeee za ....!!!! Ajda jakob....iskrene čestitike za dva srčka.....in lepo nosečnost še naprej...! hvala sabsa za vzpodbudo...! srečica..zagledala boš srčka na UZ !! srečno vsem ostalim, ki grejete, se špikate in vsem, ki se pripravljate na postopek...!
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 6:10:58
|
|
|
|
mihika
|
čestitam sabsa...visok betahcg...! jaz tud upam, da bom porušla statistiko.. in da mi bo narasel !!!!!
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 6:33:29
|
|
|
|
srečica17
|
Kakšne lepe novičke to jutro!!!! Sabsa čestitke.......suber beta!! AjdaJakob čestitam za , želim ti čimbolj brezskrbno nosečnost in zdrava ! Mihika!!!! DRŽVA SE!!!!!!!! DObro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 7:37:59
|
|
|
|
Aleda
|
IZVIRNO SPOROČILO: frnikola982 Aleda, svetujejo mi, da grem v nov postopek po dopustih (konec avgusta, septembra). Teoretično bi sicer šlo skozi že sedaj, vendar ker sem imela v 1. postopku 23 celic, so jajčniki precej trpeli, pa marca potem abrazija.... Jaz bi sicer rada čimprej, ampak upam da se bo splačalo še malo počakat. Držim pa pesti zate, da bo vse ok! Pa za ostale tudi. Upam, da vam bojo septembra že rastli trebuščki, da vas ne bom kje srečala ;) Ja sej je verjetno boljše, da se telo malo spočije. Si imela pa res veliko celic. Hvala za pestke, tudi jaz tebi želim vse najboljše v naslednjem postopku. Res upam, da nam bo sedaj ratalo in bomo srečke AjdaJakob čestitke
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 7:41:36
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninanana25 Aha pol si mela pa datum za test narobe napisan za 23.5. Če prav računam je 14 dni 20.5.? Jaz sem imela ET šele 11.5. res da cca. 8 ali več celična morulca ampak bom morala še malo počakat na testek:D Je danes šele 6 dan po ET:( kok se vleče Ne, ta datum so mi dali v LJ da pridem na test.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 8:12:44
|
|
|
|
ananaska78
|
Ajda juhuhu čestitke . Zdaj pa pridno jej, da bosta obe pikici pridno rastli Sabsa res lep bhcg, bravo . Aleda, vem da je težko čakati tako dolgo. Mogoče poglej to iz pozitivne strani - celo poletje boš še imela brezskrbno, morje, pivo, zabava... Jaz pa se odpravljam k G, da bogleda ali se je po SS samo sščistilo ali ne. Včeraj mi je M pojenjala, ampak me strah, posebej po tistem, ko sem prebrala tvojo zgodbo Mihika. Grem pa tešča za vsak slučaj... Srečica, Mihika držim pesti za vaju! Mihika greš danes po nov BHCG? Če ja: in
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 8:39:29
|
|
|
|
*zabica*
|
@Sabsa: čestitke za @Tečnobica: čestitke tudi tebi, zate sm kar nekako vedla da ti bo uspelo @Ajdajakob: pridno grej @Mihika: naj bo dans beta vsaj še enkrat višja @Tisa: sporoči kaj si se zmenila Vse ostale pa, mislim na vas, držim pesti za vse skupaj in vsako posebaj
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 8:39:59
|
|
|
|
*sanela*
|
Kake lepe novičke Tečnobica čestitam za , srečno do konca AjdaJakob čestitam za , želim ti lepo in zdravi pikici Sabsa , lepa beta, le tako do konca
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 18.5.2011 9:43:45
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: AjdaJakob Živijo, Srecica 17 in Ananaska78 hvala za skrb, je pomagalo. Ja grejem 2 . Punce držite se in imejte pozitivo v sebi. Moj scenarij je bil zelo nenavaden, napovedi slabe, vendar sem se odločila, da bom malo porušila statistiko, pa sem jo. Upam, da bo v bodoče vse ok. Držim pestke za vse, da se vam čimprej nasmehne srček ali dva na ekranu uz!! da je vse ok in da si vidla . Zdaj pa samo mirno in zdrava ti želim. tecnobica čestitke za Tudi za vse ostale še vedno držim pesti!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?