|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
17.5.2011 21:00:28   
srečica17
Tečnobicaaaaaaa BRAVO!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
17.5.2011 21:01:52   
ninanana25
tecnobica

ČESTITAMMMMMMM!!!!! Ti je pa hitro pokazalo:D Mava rok za test samo 2 dni razlike:D Joj zdej me pa matra da bi jutri zjutraj naredila test:D Samo meni še ne bo pokazalo - sem imela ET 3 dan ti pa 5 če se ne motim?
In še enkrat ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMM

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.5.2011 21:01:57   
srečica17
AjdaJakob kako je blo na UZ.........a sta dva???????user posted image user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 478
17.5.2011 21:02:35   
Aleda
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Punce. A vam nekaj povem?

Sem delala danes testek, in to popoldne, pa je pokazalo rahli user posted image .

Čestitkeuser posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
17.5.2011 21:05:16   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: ninanana25

tecnobica

ČESTITAMMMMMMM!!!!! Ti je pa hitro pokazalo:D Mava rok za test samo 2 dni razlike:D Joj zdej me pa matra da bi jutri zjutraj naredila test:D Samo meni še ne bo pokazalo - sem imela ET 3 dan ti pa 5 če se ne motim?
In še enkrat ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMM

Pri meni je danes 11. dan. Transfer sem imela pa tudi jaz 3. dan. Če imaš dva dni za mano, mogoče še en dan počakaj. Jaz sem si kupila FS duo pa sem rekla, da enga pa lahko ponucam že prej. In sem. Pa se ni prec pokazalo in sem rekla, da škoda k sm uničla testek. No v tem cajt se je pa začelo risat. Zanimivo, da je tko hitro, pa k je imela morulca samo 5 celic.

(odgovor članu ninanana25)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.5.2011 21:05:17   
Cameleon
tecnobica čestitamuser posted image

Jaz sem imela ET včeraj, grejemuser posted image user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.5.2011 21:11:15   
ninanana25

Pri meni je danes 11. dan. Transfer sem imela pa tudi jaz 3. dan. Če imaš dva dni za mano, mogoče še en dan počakaj. Jaz sem si kupila FS duo pa sem rekla, da enga pa lahko ponucam že prej. In sem. Pa se ni prec pokazalo in sem rekla, da škoda k sm uničla testek. No v tem cajt se je pa začelo risat. Zanimivo, da je tko hitro, pa k je imela morulca samo 5 celic.
[/quote]

Gdaj si imela ti ET na kateri datum?

Neposredna povezava do sporočila: 482
17.5.2011 21:21:28   
tecnobica
Petek, 6.5.

Neposredna povezava do sporočila: 483
17.5.2011 21:22:51   
ninanana25
Cameleon zdaj pa pridno grej pikici in veselo proti user posted image user posted image :D

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.5.2011 21:22:58   
Aleda
Frnikola kako je bilo na razgovoru, ali kmalu začneš s postopkom?

Neposredna povezava do sporočila: 485
17.5.2011 21:26:27   
ninanana25
Aha pol si mela pa datum za test narobe napisan za 23.5.
Če prav računam je 14 dni 20.5.?
Jaz sem imela ET šele 11.5. res da cca. 8 ali več celična morulca ampak bom morala še malo počakat na testek:D Je danes šele 6 dan po ET:( kok se vleče

Neposredna povezava do sporočila: 486
17.5.2011 21:40:36   
ananaska78
Tečkobica čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Veliko user posted image user posted image user posted image  še naprej.
Ninanana za tebe pa držim pesti. Če je bila morulca tako lepa, je ziher že pravi fajter-ka user posted image !

AjdaJakob kje si pa ti? Čakamo na kako lepo, pozitivno novičko user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 487
17.5.2011 21:50:02   
sabsa
Rezultat današnjega krvnega testa 7750.

Mihika ne obupaj, poznam punco, ki je imela še nižji bhcg, pa je sedaj mamica prelepe deklice.
Ninanana nekje 10. ali 11. dan že lahko delaš test, ti bo že pokazal rezultat. Držim pesti za ++++.
Tecnobica user posted image user posted image user posted image . Uživaj v nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 488
17.5.2011 22:09:37   
AjdaJakob
Živijo, Srecica 17 in Ananaska78 hvala za skrb, je pomagalo. Ja grejem 2user posted image user posted image .

Punce držite se in imejte pozitivo v sebi. Moj scenarij je bil zelo nenavaden, napovedi slabe, vendar sem se odločila, da bom malo porušila statistiko, pa sem jo.

Upam, da bo v bodoče vse ok.

Držim pestke za vse, da se vam čimprej nasmehne srček ali dva na ekranu uz!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.5.2011 22:36:37   
frnikola982
Aleda, svetujejo mi, da grem v nov postopek po dopustih (konec avgusta, septembra). Teoretično bi sicer šlo skozi že sedaj, vendar ker sem imela v 1. postopku 23 celic, so jajčniki precej trpeli, pa marca potem abrazija.... Jaz bi sicer rada čimprej, ampak upam da se bo splačalo še malo počakat.
Držim pa pesti zate, da bo vse ok! Pa za ostale tudi. Upam, da vam bojo septembra že rastli trebuščki, da vas ne bom kje srečala ;)

(odgovor članu AjdaJakob)
Neposredna povezava do sporočila: 490
18.5.2011 6:09:07   
mihika
ja tecnobica....juhuhu...čestitkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeee za user posted image ....!!!!
Ajda jakob....iskrene čestitike za dva srčka.....in lepo nosečnost še naprej...!
hvala sabsa za vzpodbudo...!
srečica..zagledala boš srčka na UZ !!

srečno vsem ostalim, ki grejete, se špikate in vsem, ki se pripravljate na postopek...!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.5.2011 6:10:58   
mihika
čestitam sabsa...visok  betahcg...! jaz tud upam, da bom porušla statistiko.. in da mi bo narasel !!!!!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.5.2011 6:33:29   
srečica17
Kakšne lepe novičke to jutro!!!!user posted image user posted image user posted image

Sabsa čestitke.......suber beta!!user posted image

AjdaJakob čestitam za user posted image user posted image , želim ti čimbolj brezskrbno nosečnost in zdravauser posted image user posted image !

Mihika!!!! DRŽVA SE!!!!!!!!user posted image user posted image

DObro jutro vsem!user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.5.2011 7:37:59   
Aleda
IZVIRNO SPOROČILO: frnikola982

Aleda, svetujejo mi, da grem v nov postopek po dopustih (konec avgusta, septembra). Teoretično bi sicer šlo skozi že sedaj, vendar ker sem imela v 1. postopku 23 celic, so jajčniki precej trpeli, pa marca potem abrazija.... Jaz bi sicer rada čimprej, ampak upam da se bo splačalo še malo počakat.
Držim pa pesti zate, da bo vse ok! Pa za ostale tudi. Upam, da vam bojo septembra že rastli trebuščki, da vas ne bom kje srečala ;)

Ja sej je verjetno boljše, da se telo malo spočije. Si imela pa res veliko celic. Hvala za pestke, tudi jaz tebi želim vse najboljše v naslednjem postopku. Res upam, da nam bo sedaj ratalo in bomo srečkeuser posted image user posted image

AjdaJakob čestitkeuser posted image

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.5.2011 7:39:04   
Aleda
Sabsa čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.5.2011 7:41:36   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: ninanana25

Aha pol si mela pa datum za test narobe napisan za 23.5.
Če prav računam je 14 dni 20.5.?
Jaz sem imela ET šele 11.5. res da cca. 8 ali več celična morulca ampak bom morala še malo počakat na testek:D Je danes šele 6 dan po ET:( kok se vleče

Ne, ta datum so mi dali v LJ da pridem na test.

Neposredna povezava do sporočila: 496
18.5.2011 8:12:44   
ananaska78
Ajda juhuhu čestitke user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa pridno jej, da bosta obe pikici pridno rastli user posted image  user posted image  user posted image
Sabsa res lep bhcg, bravo user posted image .

Aleda, vem da je težko čakati tako dolgo. Mogoče poglej to iz pozitivne strani - celo poletje boš še imela brezskrbno, morje, pivo, zabava...

Jaz pa se odpravljam k G, da bogleda ali se je po SS samo sščistilo ali ne. Včeraj mi je M pojenjala, ampak me strah, posebej po tistem, ko sem prebrala tvojo zgodbo Mihika. Grem pa tešča za vsak slučaj...

Srečica, Mihika držim pesti za vaju! Mihika greš danes po nov BHCG?
Če ja: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 497
18.5.2011 8:39:29   
*zabica*
@Sabsa: čestitke za user posted image
@Tečnobica: čestitke tudi tebi, zate sm kar nekako vedla da ti bo uspelo user posted image user posted image user posted image
@Ajdajakob: pridno grej
@Mihika: naj bo dans beta vsaj še enkrat višja user posted image
@Tisa: sporoči kaj si se zmenila
Vse ostale pa, mislim na vas, držim pesti za vse skupaj in vsako posebaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.5.2011 8:39:59   
*sanela*
Kake lepe novičke user posted image user posted image user posted image

Tečnobica čestitam za user posted image , srečno do konca user posted image
AjdaJakob čestitam za user posted image user posted image , želim ti lepo user posted image  in zdravi pikici
Sabsa user posted image user posted image user posted image , lepa beta, le tako do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.5.2011 9:43:45   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: AjdaJakob

Živijo, Srecica 17 in Ananaska78 hvala za skrb, je pomagalo. Ja grejem 2user posted image user posted image .

Punce držite se in imejte pozitivo v sebi. Moj scenarij je bil zelo nenavaden, napovedi slabe, vendar sem se odločila, da bom malo porušila statistiko, pa sem jo.

Upam, da bo v bodoče vse ok.

Držim pestke za vse, da se vam čimprej nasmehne srček ali dva na ekranu uz!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da je vse ok in da si vidla user posted image   user posted image . Zdaj pa samo mirno user posted image in zdrava user posted image user posted image ti želim.

tecnobica čestitke za user posted image

Tudi za vse ostale še vedno držim pesti!!!

(odgovor članu AjdaJakob)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?