|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
21.5.2011 17:30:09   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Eko moja user posted image se je vlila user posted image user posted image user posted image . En teden po ET-ju. Ful sem žalostna user posted image user posted image user posted image .
Kako gre zdaj naprej? Kaj moram narediti, da grem po pingvinčka? A bom mogla čakat tri cikluse al grem lahko že naslednjega na ET?

Sanela, žal mi je. user posted image user posted image

Pa si prepričana, da je to to?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.5.2011 18:10:10   
*sanela*
Mal čudno je edino to, da ponavadi imam prej en dan rjav izcedek in pol se vlije. Zdaj pa kri na papirju ko sem se obrisala in pol ko sem čez nekaj časa šla na wc svetla kri na mini vložku. Drugo nima kaj bit kot user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
21.5.2011 20:10:10   
tecnobica

Mal čudno je edino to, da ponavadi imam prej en dan rjav izcedek in pol se vlije. Zdaj pa kri na papirju ko sem se obrisala in pol ko sem čez nekaj časa šla na wc svetla kri na mini vložku. Drugo nima kaj bit kot user posted image

To je ziher vgnezditvena krvavitev. Dokler ne lije rdeča kri, da maš tavelik vložek poln krvi, potem to ni user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
21.5.2011 20:27:01   
*sanela*
Mislim, da ni vgnezditvena, preveč me zvija, drugač pa je prvi dan user posted image pri meni bolj švoh. Jutri bo že lilo kot iz škafa user posted image . Pomoje nemore bit vgnezditvena glede na to da je osmi dan od transfera user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
21.5.2011 20:30:12   
tecnobica
Mene tud kar naprej zvija, pa mam user posted image Sicer krvavela nisem, ampak vseeno. Ne obupat. Boš vidla, da se bo krvavenje jutri umirilo. Ti kar pozitivno.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
21.5.2011 20:40:07   
*zabica*
@Sanela: držim pesti da je res vgnezditvena in da zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image
@tečnobica: a je možno da je v steklenički Suprefacta le-tega več kot piše...jest sm si dala dans 10 špikco, pa sem šele danes spraznila stekleničko...po mojih izračunih, bi mogla bit steklenička za 9 špikic (9x0,6=5,4) saj piše da je vsebina 5,5 ml.....men ni nič jasno, upam da si nisem dajala premalo zdravila.....

Neposredna povezava do sporočila: 556
21.5.2011 20:53:02   
tecnobica
Ja, ziher dajo mal več not. Jaz sem ga zmeraj mal več vn vzela, ker sm pol mal vn stislna, da ni blo zraka not, No in mi ni zmanjkalo.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 557
22.5.2011 11:57:25   
Smejka11
Sanela!!!
Dokler ne lije kot iz škafa, bom držala pesti in mislila nate - pozitivno!!!! Morda pa je le vgnezditvena?!

Pestke, pestke, pestke!!!!!!!!

Drži se!

:S
Smejka11

Neposredna povezava do sporočila: 558
22.5.2011 12:35:55   
*sanela*
Žal lije kot iz škafa user posted image .
A ve katera kdaj grem lahko po pingvinčka? A moram čakat tri cikluse? Še sreča, da mam 6 pingvinčkov.

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.5.2011 12:36:14   
srečica17
sanelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si danes?????? še krvaviš al je prenehalo?????
Upam, da je še kkšna možnost pluska!

Drži se!!!!!!!

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.5.2011 12:37:32   
srečica17
očitno sva istočasno napisali sporočilo,........res mi je žal, da se je končalo tako,
Glede pingvinčkov ti jaz ne znam svetovati, upam, pa da bodo tvoji pingvinčki zmagovalni!!!!!!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.5.2011 13:07:45   
tecnobica
Sanela, žal mi je še, res.

Za pingvinčke pa ne vem, ker sem bila zdajle v prvem postopku, pa še brez pingvinčkov sem.

Neposredna povezava do sporočila: 562
22.5.2011 14:56:33   
Smejka11
Sanela!!! user posted image user posted image

Žal mi je; resnično mi je hudo zate!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Glede zamerznjenčkov pa ti žal ne znam pomagat... Verjetno je razlika, če imaš stimuliran posopek ali nestimuliranega. Gre za čiščenje telesa - zaradi hormonov...

Drži se, bodi močna...

:S
Smejka11

Neposredna povezava do sporočila: 563
22.5.2011 15:21:10   
*sanela*
Hvala punce, zlate ste user posted image
Vedla sem, da je malo možnosti, da bo v prvo ratalo, ma sej bo... enkrat bo....
Bom jutri poklicala sestro in sporočila, da je M prišla, bo že ona vedela kako naprej user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.5.2011 18:14:03   
Aleda
Sanela user posted image user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
22.5.2011 18:21:59   
tecnobica

Hvala punce, zlate ste user posted image
Vedla sem, da je malo možnosti, da bo v prvo ratalo, ma sej bo... enkrat bo....
Bom jutri poklicala sestro in sporočila, da je M prišla, bo že ona vedela kako naprej user posted image

Tega ne smeš nikoli razmišljat. Jaz sem imela eno samo celico in je ratal en zarodek in se je prijel. Več pa jutri povem.

Držte pestke da bo jutri lepa beta.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.5.2011 19:23:41   
srečica17
Držim pesti tečnobica.......nej bo jutri zelo lepa betauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
22.5.2011 19:49:07   
mihika
drage moje...!
danes sem prišla iz bolnice....v petek krči osem ur zaporedoma...dve injekciji nobena prijela...pred tem buskopanov kr nekaj...pa nič...takrat se je zarodek že videl beta že 1390, vse je bilo še ok...naenkrat pa krvavitev ko iz škafa...danes je beta že padel na 510...dol padeš....ko je pa na ultrazvoku pogledala...pa zarodka enostavno ni blo več noter...GV še je..zarodka pa nikjer...ven ga je potisnilo...ni mogla verjet...enostavno je rekla, da ga moje telo zavrača kot tujek in da je možno, da imam problem v protitelesih nekih....ne vem, kaj to pomeni,...sedaj me bo dala na vse teste...pa da vidimo...upa, da se bo samo sčistlo....v petek imam spet hcg....bolečine so pa bile tako neznosne...ker je rekla, da se je pa vse skupaj lepo prijelo....zato je prišlo do takih neznosnih krčev...grozno vam povem...! kaj čemo...pozitivno naprej....vse teste skozi..pa da vidimo..zakaj se dogajajo ti splavi,....!
srečno vsem nosečkam, pa tistim, ki grejete  pikice...in vsem , ki še boste grele!!!!
bom kaj polukala sem, obljubim..pa da povem, kako kaj napredujem s testi..!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

Neposredna povezava do sporočila: 568
22.5.2011 20:01:40   
srečica17
JOj mihikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja grozno no.......pa kaj se to dogaja.......user posted image user posted image user posted image

če bo tole moje šlo do konca tko kot je treba......si pa lohk tud ime spremenim v srečicouser posted image

V glavnem mihika drži se.......pa veliko veliko sreče v prihodnjem postopku!!!!!!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.5.2011 20:11:17   
*sanela*
mihika žal mi je, da se je pikica poslovila user posted image user posted image user posted image
pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image   in držim pesti, da bodo s testi ugotovili zakaj se ti to dogaja.

Tečnobica držim pesti, da bo jutri lepa beta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
22.5.2011 20:58:15   
pupika83
Mihika, ne morem verjeti, kaj se ti je zgodilo. user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo s tabo vse ok, da bodo našli vzrok in boš pred koncem leta spet srečka nosečka.

Eno vprašanje za tiste, ki ste pri dr. Rešu. Jutri pričakujem menstruacijo (čeprav še vedno upam, da je ne bo, me že dva dni grozno joški bolijo, kar se mi ni še nikoli zgodilo) in ko jo dobim, začnem s prvim icsi postopkom. Zdaj pa vprašanje: kdaj dejansko je dr. Reš zjutraj v ordinaciji? Kdaj mi svetujete, da pridem, če bi rada končala do 6.00. Hvala.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 571
22.5.2011 21:35:23   
ninocka26
Mihika žal mi je. user posted image Baje, da se v takem primeru predpiše medrol (saj tako sem zasledila na parih forumih), pa da je potem v redu. Važno je, da sedaj ugotovijo kaj gre narobe, saj ti potem lahko tudi pomagajo. user posted image

Pupika83 pri Rešu bodi ob 5h (takrat on pride), pa boš med prvimi na vrsti.

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.5.2011 8:15:25   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: pupika83

Mihika, ne morem verjeti, kaj se ti je zgodilo. user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo s tabo vse ok, da bodo našli vzrok in boš pred koncem leta spet srečka nosečka.

Eno vprašanje za tiste, ki ste pri dr. Rešu. Jutri pričakujem menstruacijo (čeprav še vedno upam, da je ne bo, me že dva dni grozno joški bolijo, kar se mi ni še nikoli zgodilo) in ko jo dobim, začnem s prvim icsi postopkom. Zdaj pa vprašanje: kdaj dejansko je dr. Reš zjutraj v ordinaciji? Kdaj mi svetujete, da pridem, če bi rada končala do 6.00. Hvala.

Reško začenja ob 5.uri zjutraj, imej pa pri sebi njegovo telefonsko, ker se je že zgodilo da je varnostnik zaspal...je pa fajn, da si res zgodnja, ker se potem zna kar zagužvat...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 573
23.5.2011 8:50:04   
latka
mihika, sanelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Smejka11 in ostale, ki delate test, močno navijam za +!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ve katera mogoče kako poteka postopek z zamrznjenčki v MB, kdaj lahko greš v postopek, je treba čakat 3 M, ali pa lahko že pri naslednji, se je treba prej najavit za razgovor ali kdaj se zmeniš kdaj lahko greš in če bo postopek stimuliran ali pa bo spontan ciklus?user posted image Aja, jaz nisem imela ET!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
23.5.2011 8:55:33   
tisa116
Mihika in Sanelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da se vama izteče kot si vsi želimo.
Sama se ob takih momentih in slabih novicah kar prestrašim in razmišljam o tem ali je prav, da sem se spustila v to pri svojih letih....
V petek imam prvi UZ po menopurju pa da vidijo kakšna kokoška sem....Imam pa od user posted image  naprej skozi rozast(rahlo krvav) izcedek, upam da to ni kaj narobe.
user posted image user posted image user posted image
Punce....dajte kakšno pozitivno novičko prosim!!!!!
Tečnobica držim pesti in eno ogromno beto jutri prosim!!!
lp

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?