|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
13.4.2011 9:04:49   
kokoška10
Dobro jutro!

Sem čist povožena ker nismo dobr spaluser posted image ,se je zbujala skoraj na uro ,in tako brcala da sem skor vsa črna hahahauser posted image .

Podbradek pa jst včasih,ko se poti kr napudram z beby pudrom pa je pol vredu,ker včasih ma kr rdečga od vročine.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
13.4.2011 9:09:15   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: kokoška10

anju zeloooo sta lušna

Jst sem ji pa meso prvič dala v nedeljo,to je tako jedlo pa mlaskala,sam se ji nisem upala preveč dat ,da ne bi blo pol kaj narobe.user posted image Se ji pa ne upam dat še glutena pa skutke. user posted image  A ve to že dajete?

meni jer pediatrinja rekla, da lahko začnem brez težav dodajat jedi z glutenom, tud skutke, jogurte in podobno lahko že poskusi.

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
13.4.2011 9:16:11   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Vitanu se, zdaj odkar je bolj toplo in odkar je bolj zalit, pod brado delajo pikice. kako lahko naredim da jih ne bo?

Brini se tud delajo pikice, tudi po hrbtu. Pediatrinja mi je dejala, da ima pač bolj občutljivo kožo. Prizadeta mesta je dobro večkrat očistit in zvečer temeljito umit.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
13.4.2011 9:18:51   
3x mami
aja, kokoska10, mi smo mu dali ze skoraj vse mlecne izdelke. manjka samo se kislo mleko in kefir. najrajsi ima sir user posted image

danes ima tocno 7m user posted image ena, dva, tri bo leto mimo...

vrtec. ne vem, kako bo. sem mal sestela tiste tocke, pa v bistvu imamo vseeno malo. ce ne bo slo drugace, bo pa mogoce naslednje leto sel namesto starejsega bratca, ki bo sel v solo. bi bilo pa zanimivo, ce bi bili vsi trije v vrtcu. sploh ker je to kombinirana skupina in so dejansko skupaj cele dneve.

Neposredna povezava do sporočila: 4154
13.4.2011 9:29:52   
anju
vse naj naj Januser posted image

saj veste da očistim, obrišem, gledam da ima čimbolj suho. zdaj ima prav tiste pikice, niso bradavice, ampak niso več rdeče pike. te kako naj odpravim? sem pomislila tudi že na puder, hvala kokoška.

3x mami kateri sir dajete? sem ti hotela predlagat že pred časom, da poskusite ovčjega z Vremščice, pa skuto tudi. kmalu bo sezonauser posted image ima vse biotehniška tako da jaz zaupam. sir sicer verjetno otrokom ne bo, ali pa v manjših količinah zaradi tiste posebne arome.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
13.4.2011 9:39:42   
M&A
Naša mala ima pa 6 mesecev user posted image

S hrano sva šele na tretji zelenjavi. Lepo počasi, da ne bo kake neumnosti. Mleko pa skoraj vsako uro, jo komaj dohajam.  

Danes greva k dermatologu, me zanima, kaj bojo pogruntal. Alergolog je izključil alergijo na mleko, jajca, pšenico in arašide, ne rabim več diete (razen oreščkov zaradi družinske obremenitve). Drugače pa imam že telefon enega dobrega homeopata user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
13.4.2011 9:48:30   
3x mami
zdaj mu dajem planika sir. mu je vsec - par kosckov, ki jih prej s prsti potlacim, da je cisto mehko. sem probala tudi nanoskega (meni je zelo vsec, pa si ga kdaj privoscim), pa mu ne gre tako.

vremscico imamo v planu za en nedeljski izlet. sam bi bilo boljse pocakat kak oblacen dan, ker tole sonce je ze prehudo. pa se ena stvar me skrbi - klopi. tam jih je precej, baje. mogoce ves, ce so okuzeni? drugace bi sli gor jeseni, ko zahladi. grejo pa jeseni tudi z vrtcem gor (tisti predsolski) - in ta mali komaj cakajo, da bodo na vrsti.

kaj pa nanos? je pot gor bolj v senci al je na soncu? se zelo dolgo, kar sem bila gor. no, prvi cilj je slavnik, pa bomo vidli, kako gre. potem pa naprej. do krnskega jezera al pa do triglavskih jezer. z mojim zelo rada hodiva v hribe, pa bi rada, da se tudi mali tega navadijo.

danes bomo pripravili ruzak za jana. potem pa upam vsak vikend kam (ni mi vsec guzva na obali za vikend...). komaj cakam. vsak s svojim ruzakom (jaz bom nosila malega). a bomo hecni user posted image

so pa sli ta vecji z vrtcem na enodnevni izlet v tatre, na eko kmetijo mahne. vecji je cisto navdusen, mi je ze rekel, kdaj bomo sli vsi skupaj spet tja. imajo tudi domac sir.

pikice. kaksne barve pa so? lahko probas tudi z ribjim mazilom.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
13.4.2011 10:01:22   
3x mami
M&A user posted image in naj dermatolog najde vzrok za vase tezave user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
13.4.2011 19:58:51   
kokoška10
Danes se odpravim s tamalo da jo slikam za osebno prideva pred foto zaprt za eno uro user posted image ,grem proti centru s tamalo v naročju,voziček seveda zdraven,da končno najdem foto ga končno najdem spet zapr da popizdišuser posted image user posted image . seveda mi tamala med tem časom zaspi...nisem opravla prav nič.user posted image
Se bom probala opavit jutr,pa da vidmo če mi uspeuser posted image .
Mi je zelo lepo začela jesti gh,upam da tako ostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
13.4.2011 21:08:13   
anju
Lea vse naj najuser posted image

3x mami Nanos ima večjo plešo kot Vremščica. recimo zadnjih 20 min je po soncu za na Vremščico. no, odvisno kod bi šli. klopi pa so jauser posted image sem se lani vrnila s prav takim rdečim, da me je kar streslo. k sreči se me ni še prijel. ne vem koliko so okuženi. na malega se kar lepijo, pa hb zaenkrat ni bilo nič - trkam! živimo pod Vremščico, tako da je nekako to območje. meningitisa pa tu ni, to veš?
a ni sir malo preslan za naše male, sploh Nanoški? je pa dober mmmmmmm. naši ga kupujejo pri enih iz Tomaja, če želiš se pozanimam.

Nanos danes
user posted image
majo tak dober štrudl goruser posted image

pikice redno mažem z ribjim. sem prej vesela ugotovila, da se sušijo.
a je bil še kje danes siten dan?
pa klimo smo nabavli, mi je že lažje samo mislit na poletje. prejšnje dni smo imeli že prek 27 v stanovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 4160
13.4.2011 23:40:57   
Pokora
Lea in Jan čestitke user posted image user posted image

No ko sem že mislila da je mleko, ima dones mala zopet ful rdeča lička. Hm....
Drugače se je pa ponoči zbujala na 2 uri, ker je hotla jest. Sem jo hotla pretentat z dudico, pa ni šlo. Tudi danes ne kaže najbolje, ker je zdržala od pol osmih do 10h. Tudi čez dan je bila danes neka tečkica. Nimam pojma kaj jo je matralouser posted image  Očitno je bil danes težek dan, berem da so bili vaši sončki tudi tečni...

3x mami, jabolka sem kupila na Goričkem pri neki kmetiji. So sicer že precej na koncu, ampak bolkje to kot tista iz trgovine.

Anju, nerganje sem se jaz že navadila preslišatuser posted image  Vse za dobre fotkeuser posted image user posted image
user posted image user posted image  za klimo! Škoda da je niste meli že lani, ko te je čez poletje še bojlerček grel.

M&A sinčku od prijateljev je bioresonanca odpravila alergije in klamidijo. Je imel mali ful ekcemov, pa skos je bil bolan. Poročaj kako bo mali pomagalo homeopatsko zdravljenje!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
14.4.2011 10:08:27   
M&A
Eh, pri dermatologu seveda nič novega - atopični dermatitis, kremice, navodila, kontrola. Sem upala vsaj, da rečejo, da ni AD. Potem sem kar klicala homeopata, datum je dobila čez slab mesec.

Pokora - da ni Bina za k alergologu? Čakaš itak povsod ful dolgo. Na bioresonanci smo bili s tastarejšim - na dolgi rok pomaga le, če hodiš redno, tudi ko ni težav, kot neko vzdrževalno zdravljenje. Njemu so tudi kao odpravili alergije, koža se je prehodno izboljšala, čez 2 meseca pa je bilo isto sruser posted image

anju
- a imate tiste zunanje mreže na strešnih oknih? Nam poberejo precej toplote, brez klime bi pa crknili. Me zanima, če bo kaj boljše, ko imamo nova klasična okna (pozimi se je že poznalo).

Nič, mala noče več tipkat z mano. Čakava sonček, pol pa šibava mal ven.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
14.4.2011 11:10:12   
M&A
3x mami - midva sva tudi navdušena hribolazca, fanta sva tudi začela nosit okrog še kot dojenčka (najprej v traku, pol pa v rukzaku), zdaj pa že sama tovorita svojo malico. Tavelik že sprašuje, kdaj bomo šli na Triglav 
V tem vodniku dobiš veliko dobrih idej za izlete z otroki, za vse letne čase in zahtevnosti. 

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
14.4.2011 11:19:21   
filisa
Pokora in ostale, ki imate ali  poznate ike-in stolček za hranjenje Antilop: kdaj ste oz. boste posadile vaše user posted image  vanj user posted image   V navodilih piše, da jih lahko komaj, ko samostojno sedijo. A mislite, da bi bilo hudo narobe, če jo prej vanj posedem in jo ustrezno obložim z blazinami za oporo user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
14.4.2011 20:50:51   
S*
Berem da vas je kar veliko hribolascev tukaj in imam eno vprašanje za vas. Kdaj pa lahko daš dojenčka v nahrbtik, ali je to povezano s meseci, kg, ali s kom tretjim???

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
14.4.2011 21:41:57   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: filisa
Pokora in ostale, ki imate ali  poznate ike-in stolček za hranjenje Antilop: kdaj ste oz. boste posadile vaše user posted image  vanj user posted image   V navodilih piše, da jih lahko komaj, ko samostojno sedijo. A mislite, da bi bilo hudo narobe, če jo prej vanj posedem in jo ustrezno obložim z blazinami za oporo user posted image

Mi imamo Antilop. Čaka že en mesec v jedilnici. Sva jo dala notri samo za fotografiranje, drugače pa še ni dovolj samostojna pri sedenju. Levo/desno ni problema, ker jo blazine držijo, vendar se prekucne naprej. Naša res še ful slabo sedi (stara 5,5 meseca).

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
15.4.2011 7:36:31   
anju
jutro

Vitan jo vleče danes še vedno sem sama tu, juuuhejuser posted image ponoči mislim da je bilo samo 2x. od sobote ga dajem spat v posteljco, košaro od vozička sem končno pospravila (no, tako se reče, v bistvu jo moram še umituser posted image ) prej sem bila v strahu da se bosta budila, ker je mali zaspal pred večjim, ki je rad še malo porogovilil pred spanjem. a zaspi okrog 20 in spi tja do 24 in več. prej v vozičku je bil tu v dnevni dokler nisva šla mi2 spat in se je prebudil po cca 1h, sigurno ga je motilo klikanje, svetloba monitorja. sem prav veselauser posted image

M&A imamo mrežice, seveda, brez njih bi bil kotel. je pa res, da nismo še vseh napeli. če bi jih, verjetno ne bi šlo čez 27. a pri je vas tudi šel ponekod mehanizem in niso več napete, se ne zrolajo? me zanima kako to popravit?

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
15.4.2011 11:56:05   
filisa

Ko smo pred kratkim pisale o jogurtih in podobnih stvareh - Brina ga je  včeraj 1. poskusila in ji je bil všeč. Danes, ko sem pa zraven dodala še banano, pa ni več nehala odpirat ust user posted image . Mi je bilo prav hudo, samo ji nisem upala dati preveč. Pa še blato nam je ta jogurt tako lepo zmehčal, edino smrdelo je pa tud ko user posted image  user posted image .

A je že katera dala svojemu user posted image  žemljico za ˝glodat˝ ?

Lep vikend, pa naj vas ne bo sram kaj napisat  user posted image  user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
15.4.2011 12:02:12   
filisa
anju - vi ste pa kar dolgo zdržali v košari... A Vitan zdaj torej spi v svoji sobi z Tigranom, prej je pa pri vama, če prav razumem user posted image  Sprašujem zato, ker midva tud razmišljava, da bi jo počasi preselila v svojo sobo...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
15.4.2011 12:12:00   
caroline1
Hej hej.

filisa- jaz ji dajem domače slive iz skrinje.jih pa prekuham z jabolko ali dodam še hruško, včasih banano. Mala obožuje hruške user posted image . včasih ji dodam žličko jogurta. sicer predvsem v zelenjavni obrok. dala sem ji že piščančka.pa je rada pojedla.danes pa grem k mesarju po meska, da pripravim obroke v skrinjo.v takih lepih dneh je đkoda zgubljat čas z lupljenjem ipd. bomo naredli paketke v skrinjo in samo pokuhali :)

pokora- ne vem, če ti bo uspelo ugotoviti od kod in zakaj pikice user posted image jaz sem prepričana da je riž in korenček, pa če me vsi prepričujejo, da je mleko ali jajca...ne verjamem.skoraj nemogoče...danes ima le še 5 ali 6 pikic, ki se pridno sušijo.pa jaz nisem na nobeni dieti. le riža ali korenčka ji ne dajem za jest.

pridni ste pohodniki.mi bomo tudi mogli pičit na kak izlet. je pa moje sonce en sam smeh. vsem se smeji, in jih zabava...točno ve kaj počne in bolj ko se ji smejijo, z večjim veseljem zganja neumnosti.ki btw sploh niso smešne :):)

lep vikend tudi od naju...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
15.4.2011 13:28:37   
kokoška10
Kako imate pridne otroke ,da vam že lepo spijo v svoji postelji ali v sobiuser posted image ,moja se pa kar drejna pri naju,gospodična ma skoraj celo posteljo,midva pa vsak na svojmu koncuuser posted image pol veste kako spivauser posted image .

skorje kruha še ne dam,sem dala pa beby piškot mal ga je polizala.

Včeraj mi jo je uspelo slikat za osebnouser posted image , je ratala zelo lepa slikauser posted image .

Lep vikent

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
15.4.2011 13:49:38   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: kokoška10

anju zeloooo sta lušna

Jst sem ji pa meso prvič dala v nedeljo,to je tako jedlo pa mlaskala,sam se ji nisem upala preveč dat ,da ne bi blo pol kaj narobe.user posted image Se ji pa ne upam dat še glutena pa skutke. user posted image  A ve to že dajete?

mi je patronažna rekla,da so sedaj spet nove smernice v prehrani dojenčka!Ti dohtarji se res ne znajo zmeniti.Baje je treba sedaj gluten dajati čim prej že po 4 mesecu.Saj so ugotovil,da je zaradi poznega uvajanja glutena veliko otrok kasneje alergičnih. Pa meso je tid prekla da kamot že dodajamo po 4 mesecu. Za kruhek je rekla,da šele pr enem 10 mesecu.:))))
Sm baje so itak vsake 14 dni nove smernice kako  jesti.Mi jemo vsega po malem.Smo že jedel gluten, pa mal jogurta, skutke, tud kruhka že malo.Tko,da jaz delam po svojem občutku;)

Neposredna povezava do sporočila: 4172
15.4.2011 13:51:58   
tinaaleks
Gabriel je že jedel kruh in ga ima zelo rad, bolj zaradi tga. da lahko nekaj grize, kar je tudi okusno.

S*-pri nahrbtniku je pomembno, da že obro sedi samostojno.

Včeraj sem naredila na hitro en biskvit z jagodami, pa ga mali z veseljem je-seveda samo biskvit, brez jagod.... Mu dam samo malo za probat, ker je seveda biskvit kar sladek in on bi ga kar jedel in jedel,... dobro da se mama ustavi.....

Lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 4173
15.4.2011 14:03:35   
lija30
http://otrocarije.net/meniji/otroska%20oprema/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok-1.pdf

en dober lik, kaj je potrebno vedeti glede nahrbtnika za nošenje otroka

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
15.4.2011 16:52:48   
zoja82
Js sm svoji dala žemljico že pri 4 mesecu za "obliznit"user posted image
kar se hrane tiče, js sploh ne kompliciram-men so vse prijateljice rekle, da naj nič ne kompliciram, ker je pol še slabše-moja je vse-ni še hrane, ki njej nebi bla všeč-tut skorja kruha, pa vse sadje-mango je zako, pa to kar mi2 jeva dava tut njej mal za probat-pa nima nobenih reakcij.
Tut skutke sem ji že dala-jih kupim kar te fruhzwerge al kako se napišeuser posted image mljaska kot norauser posted image
se držim načela da manj kompliciram bolš je

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?