|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 9:57:45   
rakica82
Hej,

evo mene s pregleda. Delala mi je še en ultrazvok, ker naše dete zadnjič ni hotelo pokazat nogic. No danes smo jiuh vidli, edino potem ko je preklopila na 3D ultrzvok je bebika nehala sodelovat. Noče pa pika user posted image . Že zdej vemo ,da je trmasto dete, čist po mamici user posted image .

Drugače pa vse ok, ima 700g, raste lepo, posteljica je v redu. JAz sem se od zadnjič zredila za 0,5 kg, tako da imam do začetne teže še 200 g.

Mismis
naslednji pregled 12.5. PA veš kaj, sem videla da pri meni na seznamčku piše, 1user posted image , ne bo držalo ta bo najin prviuser posted image . P super za pregled in MVuser posted image .

Taipai dobrodošla!

Piccolina1983 super za vozičekuser posted image .


Lp

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:01:49   
Anonimen
Dobro jutro drage moje user posted image , kako ste kaj? Jaz sem se ravno vrnila s pregleda, zdaj pa sedim na terasi in se ukvarjam z našim mačkonom...zahteva svojih 5 minut pozornosti.

Danes je bil na sporedu test glukoze, potem mi je pa naredila še UZ (smo poslušale srček in pogledale malega navihanca kako se premetava po trebuhu). Imam tako fajn ginekologinjo, da si vedno vzame čas in se res posveti nam user posted image user posted image za takšne zdravnike!

Suziiika, hvala za rožice, so zelo lepe in si že predstavljam kako lepo dišijo. Upam, da te je moj odgovor malo potolažil...resnično, ti sledi svojemu srcu, ostali pa naj govorijo kar hočejo. Tvoje življenje je samo tvoje in ti si tista, ki si ga krojiš po svojih merah.

Beeo
, hvala za voščilo in tudi ostalim (ker vas je preveč, da vse naštevam) se zahvaljujem za čestitke. Ste mi polepšale dan...

Mismis...user posted image super za rezultate in samo tako naprej user posted image glede vozička...ko ga danes dobim, ga bom fotkala, pa bom dala fotke na FB...tukaj jih ne znam gor nalimat...razen, če mi katera namigne kako se doda fotografijo k postu na forumu.

Zdaj pa...ven na sončka user posted image user posted image user posted image lep dan vsem user posted image in pazite na user posted image

aja...še za seznamček...po novem je starost 28 let, naslednji pregled pa imam 5.5.

< Sporočilo je popravil piccolina1983 -- 7.4.2011 10:05:25 >

(odgovor članu Suziiika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:03:03   
rakica82
http://dnevnik.si/novice/slovenija/1042436111

Evo tole je od babiške hiše. Sliši se dobro ja.

Mismis oprosti, sem ze preimenovala vidim.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:03:52   
juhica
user posted image user posted image user posted image  Škorpionka, jst bi ga vprašala, če ve kje opravljajo poceni kastracije, da je sigurno to že uštimal in govori iz lastnih izkušenj user posted image user posted image ...  Tko dela moj dragi možek in od njega sem se dosti fint naučila, kako uspešno zabiti butast folk - on take ljudi še podžge, on bi rekel, da definitivno je to naslednja poteza in potem bi začel še on pljuvati čez velike družine user posted image , doma bi se pa narežala ko norca...

Sam jst se včasih resno vprašam, ali je določen del folka že čist utrgan ali kaj user posted image , ko tko rine v druge ljudi...

Ja tudi pri nama je bil tisti občutek - to je to in še zdaj vem, da je to to, ker se res fajn razumeva, imava podobne interese, želje, ma ne vem, kot da bi bil res eno včasih... ni garancije, ampak upam, da bo ta usklajenost trajala in trajala...

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:04:22   
rakica82
Oh kot da sem blonduser posted image , sej te nisem jaz te je kar Piccolina preimenovala.



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:05:04   
škrpijonka
No da še jaz pokomentiram najino zvezo, ki je tudi malce "posebna". Ne morem rečt da sva ravno rosno mladiva saj jih štejeva 32, skupaj sva 4 leta, spoznala sva se preko neta, po 4 mesecih sem se preselila k njim, ker sva z različnih koncev naše prelepe Slovenije. Lahko rečem, da sva takoj vedela da je to to, ne bom rekla da se nama cedita med in mleko, ker bi lagala, vendar nama je lepo in sva srečna. Ko sva se odločala za naraščaj, je zmeraj bilo več - kot + , saj veste štalca, pa stalna služba. Na koncu gotovimo da preveč razmišljamo in da čas beži.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:07:07   
Anonimen
Sem že popravila user posted image ma takoj se zatipkam, ko delam deset stvari hkrati user posted image

(odgovor članu rakica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:12:00   
škrpijonka
juhica user posted image , naju hb taki komentarji ne ganejo in se jim samo smejiva. Joj jaz sem že v 26t, kako čas beži. Še malo pa bom začela papirje urejat, da o kaki konkretni nabavi ne govorim.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:28:06   
rakica82
Piccolina1983 jaz se tudi ful hitro zatipkam, ker vedno hitim. Zato sem pa mislila, da sem bila jaz ,ker sem na hitro pogledala user posted image .

Aja je pa danes moja ginekologinja rekla, da imajo zdaj že drugo leto zapored nenormalno veliko nosečnic, je rekla da nas ima trenutno med 200 in 300. Tako da očitno bo v porodnišnicah gužva user posted image .

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:32:38   
škrpijonka
Tudi jaz opažam da je zadnje dve leti ogromno nosečnic in takih z vozički, se prav sprašujem kako bo ko bodo dajale svoje mulčke v vrtce in šole.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 10:35:34   
sunny24
Hello bejbe! Jst sem na šihtu, ampak danes prej zviznem domov, ker imama popoldne 3D v LJ...komi čakam, da spet vidim tega našega telovadca v trebuhu! user posted image

Nisem nič brala, tko, da sploh ne vem, o čem teče debata...

Nč, grem delat naprej, kr zdej bo mal gužve...Vam zvčer sporočim kako je bilo na 3D! user posted image

Lep dan!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 11:54:59   
maca84
evo jst sem uspela oddati diplmo mentorici v drugo branje in čakam pripombe in spet popravke (naj bi jih dobila v ponedeljek)user posted image upam da res. Drugače sem mislla da bom aprila že diplomirala pa je bila mentorica neki odsotna in zdej še en kup teh popravkov in urejanj pol pa še borkracija in papirji za zagovor ,tako da smo si z mentorico za končen datum postavile mesec maj. Tako da more uspet. Sem pa pršla lih iz sončka zdej,tako da je blo super,ni še pretoplo in ni več prehladno user posted image

EA načeloma sem proti oziroma bom rekla tako, nisem njena zagovornica če se pa katera odloči z njeno pomočjo roditi je pa tudi ne obsojam ali ji solim pameti kako to ni dobro itd itd. Pač vsaka po svoji vesti,vsaka najbolše pozna svoje telo,prag bolečine,zmožnosti ,..... in se odloči za najboljšo možno opcijo v danem trenutku. Kaj vem, mogoče bo pa tolk hudo v prvo, da jo bom pa za naslednji porod (vem namreč da tale ne bo zadnji,ker si želiva malo večjo družino) hotla obvezno met user posted image za zdej za prvič sem pa rekla čimbolj naravno kolikor se bo le dalo. Pa še to je, da v Trboveljski pordnišnici itak ni te možnosti (no,je ampak ne vedno - pač tista varjanta treba met zmenjeno da pride anesteziolog itd.....). Upam sam da mi bojo pustil čim več gibanja da bom lahk tako preživljala popadke kakor bom videla da me najmanj boli in mojemu telesu najbolj ustreza.

zaposlitev - ne vem ktera mi je že tole pisala da je to že prakticirala  (pa tut ne najdem za nazaj,ker ne vem na kteri strani je tekla debata o temuser posted image ) bi pa prosila če mi lahko katera poda zakonsko podlago ki to omogoča. Namreč kolega (oziroma njegov računovodja) je bolj komplikatorske sorte tako da želi met zakonsko podlago da je to mogoče narediti. Bom zelo vesela če mi pomagate, ker nimam pojma sploh kater zakon naj gledam, da o členu kjer bi to pisalo sploh ne govorim ker se mi niti približno ne sanja kje je tista luknja v zakonu ki to omogočauser posted image . Prosim za pomoč in hvala.

sva pa včeraj uspela naročit voziček iz nemčije (športni del+košara+marela+torba previjalna) za ceno 627€ (s poštnino vred,poštnina je pa 35€, tako da je vse skupaj pod 600€ in če gledam brez poštnine sva prišparala še več user posted image ). V sloveniji bi naju isti komplet prišel koštat 782€ user posted image tako da sva kar krepko prišparala user posted image zdej pa počakava 7-8 tednov da dobiva. Je pa tak sivo-črn-turkizen in bel (ker vem da si je težko predstavlat kombinacijo tolkih barv dam še link zraven http://www.hartan.de/produkte/dessins.php?modell=skater-s barva številka 717).

no buškota pa še nisva uspela fotkat in upam da rata v prihodnjih dneh.

uživajte pupe pa lep sončen dan user posted image in vsem user posted image (tistim ki so v bušijih in tistim ki jih imate že doma)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 12:16:31   
maca84
sem še nekaj pozabla....sem vidla da mate debate o vezah in o teh raznih komentarijh ob vaših nosečnostih. Moja zgodba - spoznala sva se pred 5 leti sredi poletja, po mesecu in pol začela skupno hojo, od začetka hoje po 3 mesecih sva se pogovarjala o proki,družini,skupnem življenju.....mela kmalu potem eno veliko krizo in jo uspešno prebrodila in ob tem spoznala da je to to,da se znava pogovarjat in se spodbujat tudi ko nama je težko. In tako je po 3,5 letih skupne hoje padla odločitev za poroko (poročila sva se ravno na 4. obletnico skupne hoje ). Na naraščaju sva imela v planu delat šele začet zdej na spomlad (ravno zarad moje diplome in teh obveznosti) pa nama je uspelo že malce prej (je pa res da neki striktno pazila tudi nisva,neki sva se trudla pazit pa ne dovolj user posted image ). No ampak bistvo vsega - komentarji - sta še premlada, sej mata še cajt, naj si dobim najprej šiht da ne morm bit odvisna od njega in pstit da me on preživlja,da rabim svoj dnar drgač ga bom mogla za vsako stvar fehtat pa prosit da se kupi......no in zadnji komentar ki je pa zmagal je bil pa v povezavi s to zaposlitvijo in možnostjo imeti porodniško ali pa le starševski dodatek (pa vse je povezano s temi pomočmi,ker mi zdej tut na zavodu nič ne pripada ker se štejejo skupni dohodki ,.....bla bla bla).Skratka izjava - zaj***** si,kaj si se pa poročila.  Pa pred poroko sem imela še pokojnino po očiju ki je žal pokojni že in bi mi pripadala do lanskega decembra ko sem dpolnila 26 let - pa spt komentarji (poročila sva se pa septembra lani) dej počaki do januarja pa koristi to kar dobiš od države če le lhk, sej tko nič ne dajo....jst res ne zastopim a ljudje sam gledajo kaj jim bo državca dala sami pa ne znajo se nič znajdit in si kej pridobituser posted image ok,res da kot državljan po določenih zakonih maš neke pravice,ampak vsaka pravica ma za sabo tudi določene dolžnosti.....pa si pol spet mislim ok,vsak po svoje.....sem zašla mal s teme user posted image (to se mi zdej večkrt dogajauser posted image )  uglavnem hotla še povedat da sva skozi krizo videla da se znava pogovarjat in spoznala da je to to in to je bilo bistveno spoznanje ki naju je povezalo in nama dalo zagona za naprej (pa še je bilo nekaj takih dogodkov po tem ko sva videla da lahk en drucga dvignema, ko sva na tleh in nama je hudo in sva srečna skupajuser posted image )

aja pa da vam ne rečem kolk različnih komentarjev na temo cerkvene poroke sem bila deležna (ker sva se pač odločila da se poročiva tudi cerkveno) - pa zakaj, se pol ne morš ločit, pa je pol za večno tko, kaj pa če se boš hotla še kdaj poročit če se skregata.....user posted image ja seveda, v zakon sva šla pa zato da se bova čez 1 let lahk ločla....skratka kr neki so tile komentarji.....

No pa še ena taka cvetka.....2 dni po poroki mi reče moja babica ja zdej pa le glej da ga boš pedenala,si podpisala da mu boš dekla. user posted image user posted image user posted image user posted image ta mi pa zmaga čez vse,tle sm se pa prov do solz narežala zravn. Ampak včasih je očitno poroka res to pomenila, vsaj koliko gledam mojo babi in dedija.....ga streže od spredi in od zadi pa še skor nikamor noče it ker pa dedi res ne zna bit sam in si kej prštimat za jest. Al da vam povem, ko je bila na zdravljenju za kolke in je bil dedi 14 dni sam doma je mel cel žur, prov užival je.....dan tak kot si ga je zamislu,lačen ni bil prov nič,cote si je sam opral, gospodinjil je.....skratka nauk,znajo deci sami za sebe poskrbet sam smo včas ženske tiste očitno k jim ne pustimo dost dihat user posted image no vsaj včasih je blo tko, zdej je itak že čist drgačna družba in miselnost.

uf, mal sm se spihala in povedala svoje, zdej grem pa kuhat

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 16:12:42   
frcafella
Sončen pozdrav še od meneuser posted image  Zunaj je taaaaaaaaaak lepo.... Sem takoj še boljše volje, ko pa me bebipobrca, pa sem itak user posted image

bubu_bibi, zanimiv članek, samo meni Postojna ne pride v poštev... Mi pa je všeč, da se tudi na tem področju nekaj dela...

škorpijonka, zatekam še ne, pomaga pa neslana oz. čimmanj slana hrana, dosti vode, počitev z dvignjenimi nogami... Modrček že nekaj časa nosim tisti od da-da za dojenje in mi je super udoben, pa tudi fajn za pod majice, sploh zdaj, ko prihaja toplejše vreme in čas tanjših majic, ker nima nobenih šivov...

piccolina1983, bravo za mami, res lepo darilo!

Beeo, jaz imam zečenega Mutsyja, pa tudi globoko košaro, čeprav je bilo poletje.... Se mi v vsakem primeru zdi bolje za otroka, da je v košari...
taipai, dobrodošla med namiuser posted image .
mismis, super, da punci lepo napredujeta! Samo tako naprejuser posted image Pa vsem ostalim seveda tudi čestitke za uspešno opravljene pregledeuser posted image .

rakica82, ja, zadnja leta je res ful nosečnic, ampak baje zato, ker smo ženske, ki zdaj rojevamo iz števičnih generacij, zato je posledično več otrokuser posted image

lp

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 16:53:59   
Anonimen
user posted image

Mismis, sem ugotovila, da mi danes ne bo zneslo, da poslikam voziček in lupinico, zato sem našla zelo lepo fotko kar na netu (čeprav raje sama fotografiram). Jaz sem se odločila za Bambino World...te znamke sicer prej nisem poznala, jo pa ima moja soseda in ena prijateljica, ki je pred kratkim rodila, in obe sta navdušeni. Soseda ima točno tak voziček že eno leto in še vedno izgleda kot nov, kljub temu, da ga stalno uporablja. Je pa lepo vodljiv in zelo lahek, pa še lepo se ga zloži. Imam pa točno tak komplet kot na sliki + dežno prevleko + zaščito proti mrčesu + senčnik. Bomo videli, če se bo tudi pri meni tako dobro obnesel. Glede lupinice pa ne vem še katero bom uporabljala, ker imam doma še Chicco-vo lupinico...bom videla katera bo bolj funkcionalna. Mi je pa všeč, ker je voziček v rjavo/bež barvi, ker bo tudi celotna tematika sobice (barva sten, pohištva) v toplih, nežnih poletnih barvah.

rakica82, frcafella...glede baby-booma user posted image v ordinaciji moje G pričakujejo do konca tega leta (če se bodo vse nosečnosti srečno končale...upajmo, da se bodo, a ne) okoli 265 novorojenčkov. A ni to lepo slišat? Jaz sem se kar user posted image , ko sem samo pomislila na vse male nadobudneže, ki bodo stopicljali naokoli.

maca84 user posted image za voziček...glede tvoje zgodbe pa...pomembna sta samo vidva (no, vi 3), ostali pa naj ti govorijo, kar hočejo. Saj, včasih sploh ne veš ali bi se user posted image ali pa user posted image , ko slišiš kake cvetke si izmislijo ljudje. Ti samo sledi svojim občutkom pa bo user posted image

Drage moje user posted image , uživajte še naprej, user posted image pa naj vas čim večkrat brcnejo user posted image


(odgovor članu frcafella)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 19:23:43   
total
Jaz sem pa danes imela ful bolečine v trebuhu,sej še sama ne vem,al sem kaj takega pojedla al kaj vraga me daje...user posted image user posted image user posted image Prav notri me je bolelo,kot bi me črevesje..sm mela kr krče..joj me je kr strah user posted image user posted image . Pa na wc sem bla parkrat sam brez driske sam ni blo normalno.

Upam,da bo vse ok...user posted image


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 21:55:00   
mismis
total, če misliš da imaš krče spij magnesol in buscopan in počivaj, če se stanje ne bi umirilo se pojdi pokazati v porodniščnico. No vsaj v Ljubljani je tako, da če si noseč več kot 20. tednov se ob težavah zglasiš v porodnišnici, ker oni vodijo nosečnosti od teh tednov dalje.

user posted image user posted image user posted image user posted image  pestke, da bo vse ok

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
   RE: Julijke 2011
7.4.2011 23:26:43   
MagicSpell77
Hello!

Končno sem našla čas, da se malo javim. Na pregledu smo poslušali srčka. Kako sem fouš tistim, ki vam na vsakem pregledu UZ delajo user posted image Ma glavno, da naša pupa veselo brca in da smo slišali srčka. Sem pa staknila neko vaginalno vnetje in dobila svečke. Pih. Ni mi jasno od kje, ker z lubitom ful paziva in sva vedno čista, ker sem te probleme imela na začetku nosečnosti. Ma, glavno da pozdravimo. Dokler je samo to, se ne bom sekirala.
Spet sem dobila 4 tedne bolniške, ko mi še komisija podaljša, sem že zmagala in dobim nadomestilo za porodniško glede na zaslužek v zadnjem letu in ne glede na minimalno plačo. Jupiii! Razlika je 1x višja porodniška... Tako da smo super veseli in lahko spet malo zapravljamo user posted image

Mismis, naslednji pregled imam 06.05.

Total
, jaz tudi priporočam magnesol... meni ful pomaga pri špikanju v trebuhu. Ampak tvoje bolečine niso ravno špikanje... Upam, da mine!!!

piccolina 1983, super lep voziček. Sem malo prečekirala na netu, ker je ugoden, pa žal ugotovila, da ne gre v naš lift... Dolg je 133 cm? Naš lift pa 100_x_90. Šmentana reč... Daj povej, če se da ročka slučajno tako zložit, da pol ni tako dolg.

Prav narežala sem se vašim zgodbicam in vsem nepotrebnim komentarjem. Pa ne morem verjet v kaj vse se ljudje vtaknejo. Meni je zadnjič soseda (upokojena anasteziologinja) rekla, naj jo kar zbudim, ko bom imela popadke, tudi če je ponoči. Da bo ona poklicala, tiste ki lahko pomagajo. Mislim...kot da ne znava do porodnišnice prit. user posted image   Saj vem, da hoče samo dobro... ampak jaz res ne maram, da se kdo vtika v mene... Pa še niti ne poznamo se ne vem kako dobro... Mah, po drugi strani pa vsaj vem, da imam "veze" v porodnišnici. Druga soseda, pa mi skos teži naj se pazim. Pa naj ven ne hodim... Jojjj user posted image user posted image user posted image

No, spet vam želim veliko brcik, malo lulanja in nič bolečin!!! Mogoče bo spet kaj pomagalouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MagicSpell77 -- 7.4.2011 23:27:38 >


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   RE: Julijke 2011
8.4.2011 8:11:05   
škrpijonka
Punce meni pa ta tedn ko pridem domov iz službe otrdi trebuh in na določenem mestu čutim tako pekočo bolečino, pregled imam komaj v sredo in me zanima, če si ta magnesol nabavim kar sama ali čakam do pregleda. Se pa nalivam z donatom in potem je boljše.

Jeeeej vikend, uživajte na sončku.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
   RE: Julijke 2011
8.4.2011 8:22:18   
rakica82
Jutro,

PIccolina1983 zelo lepo voziček. Upam, da boš zadovoljna.

JA Babyboom pa itak. Jaz vem, da sem iz te generacije, v mojem kraju nas je bilo v našem letniku občutno več kot leta prej in logično je, da se sedaj to pozna pri nosečnicah. Pri moji ginekologinji pa itakuser posted image , ni vedla točne štetvilke sestra ampak več kot 200 v letošnjem letu in majo ful gužvo me vsakič opozori, ko me naroči, da bo mogoče za čakat. Ampak mi sploh ni težko, je prov lepo, ko pol pirde ven še kakšna nosečnica.

Pa opažam ,da smo vse iste, jaz nosečnico najprej pogledam v trebuh pa se posmejim, in sem vidla pri ginekogoginji včeraj da druge delajo istouser posted image .

Total upam, da si bolje. Če te skrbi, pa se pejdi pokazat.

Škrpijonka
zate velja isto, pokliči ginekologinjo in vprašaj.

Zdej je važno, da poskrbimo zase in za naše trebuščke tako ,da če vas kaj skrbi pokličite, pejte se pokazat. Nima smisla se sekirat.
Meni ginekologinja vedno reče, se vidiva takrat, če bo karkoli pridite prej, pokličite.

Lep dan

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   RE: Julijke 2011
8.4.2011 8:27:33   
spetko
jutro..
punce moje jaz vas sploh ne morem dohitevat..pa še doma sem..:D

da vas pozdravim in pol grem malo na kavico pa čas zase vzet ker sem malo na dnu te dni...pa da se mi malo dvigne morala..

ja kar se tiče vseh teh komentarjev o vezah in zakaj si se tako odločil jih imam tudi jaz en kup...
najprej o otroku..da zdej sem si zapravila mladost, da bom sigurno že prej končala z njim ker sem tako mlada šla v vezo in me bo mikalo it naprej, pa za njega tudi da sigurno si bo kake druge punce iskal ker sem mlada (razlike sva 5let)..itd itd..
zdej kadar sva se odločila da bi se odselila in kupila kaj drugega večjega..pa kaj ste normalni..sej tega ne boste mogli vzdrževat, še posebej ki imate take službe ki vas ni doma itd itd...tako da..samo te napsihirajo..in spravijo v slabo voljo brezveze..

piccolina, maca84...super vozički...važno da ustrezajo vašim kriterijem in sigurno boste zadovoljne z njim..

super vsem za preglede..kr tako naprej do konca..user posted image user posted image

ja mislim da baby boom traja od enega leta 2008..ko jih vidiš ogromno..
moja kolegica je imela v porodnišnici tisto zapestnico ki dobiš s številko katera si rodila..je imela 666..:))..pa je bilo bolj proti koncu leta..tako da ja..kr ogromno nas je..
kot je rekla škrpijonka..ne vem kako bo z vrtci...bomo vidli..

ammm..šibam ki me kolegica že čaka...se javim kasneje..lep dan..


_____________________________

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   RE: Julijke 2011
8.4.2011 9:18:04   
petrussa
Da se še jaz spet malo javim.

Mismis, za seznam: naslednji pregled imam 4.5., 1. nosečnost, ko bom rodila bom imela 27 let

Morfologijo sem imela 1.3. in je bilo use ok, edino srčka G ni dobro videla (nekaj v zvezi z žilami), tako da mi je 29.3. na pregledu spet naredila UZ in takrat je sicer malo bolje se videlo, ampak ni bila čist zadovoljna. Tako da bo naslednjič spet pogledala. Se pa že zdaj vidi kdo bo imel komando v hiši - user posted image noče in noče pokazat spola... Vedno je kaj - al je tako obrnjen da se ne vidi, al ima popkovino med nogicami... user posted image No, meni je tako vseeno, bodočega očka pa to zelo zanima.
No, na zadnjem pregledu so mi pogledali tudi kri za glukozo in je vse v mejah normale. Sem se pa do sedaj zredila za 3kg.

Me pa zanima, če ima še katera podobne "težave"...
Že cel teden spim zelo slabo. Zbujam se na vsake 30-45 minut in se moram obrnit, da zaspim nazaj. In dostikrat čutim da imam precej otrdel trebuh. No, proti jutru se stanje umiri, ampak takrat je treba ustat...user posted image
Pa še to: sem v 24. tednu in še kar ne čutim nekih brc. G je rekla da imam posteljico spredaj in da to ublaži brcike, ampak vseeno... user posted image

Drugače pa sva s fantom skupaj dobre 3 leta. Bile so pripombe na začetku najine zveze, ker se je po 2 mesecih že preselil k meni. Glede na najine službe (različni urniki) se nama je to zdela edina možnost, da sploh ostaneva skupaj. In se je super izšlo za naju. Živiva sicer pri mojih starših (več ali manj sva sama doma), apmak planirava počasi se spravit na svoje. Stanovanje, hiška; se odločava kaj bi.

Ojoj, zdaj sem pa že malo predolga... Čestitam vsem za uspešno opravljene preglede, za (upam da) dobre nakupe in tako naprej.

Ostanite v cvetju user posted image



(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   RE: Julijke 2011
8.4.2011 10:34:45   
sunny24
Hello! Kako smo?
Učeri sem bla v Dravljah na 3D in je blo full fajn gledat našega mistra...Obrazek ej pokazal an začetku, potem pa se je skrival in nam jezik kazal...Premoženje je pa ponosno razkazoval! Dedci, kaj češ! user posted image user posted image user posted image   Zdej nas čaka izbira imena...Težka naloga...

Je blo pa full toplo...29C...še bolj kot pri nas...

Je pa tudi mene včeri full trebuh bolel zvečer...Je blo preveč laufanja očitno. Pa sem se lepo ulegla na levi bok in po pol urce je blo bujši...Sam je res smotan občutek, k je vse trdo in boleče...user posted image


bucibirba, te nism nič poklicala, ker pol v sredo nism mogla, zdej pa 4 dni delam od 10h-18h. Če ti paše se lahko zmenmo za pondelk! Se slišmo al pa na FB! user posted image

picolina, full lep voziček! user posted image user posted image user posted image  
Mi mamo PP Pliko P3...Za našega pubeca ga bomo še ponucali! user posted image   Drugače če bi pa zdej kupovala voziček bi vrjetno vzela PP GT3-mi je tak lep, pa baje se ga da full lepo vozit.

Teče debata o vezah...no, mi2 z mojim smo skupi od maja 2004...avgusta 2005 smo se odločila, da gremo skupi živet ampak smo to uresničla šele junija 2006, ker prej nismo najdla pametnega stanovanja. No, pozimi 2007 sem prvič zanosila, ampak se potem ni izšlo, junija 2008 sem pa za našo madam zanosila.
Noben nam pa ni nič komentiral, da smo prezgodnji al pa kaj najedal...Sploh pa ne moja starša, ki sta se poznala natanko 2 meseca ko je mama za mene zanosila pri 17-ih, čez 3 mesece sta se pa potem oženla-sta počakala, da je mama postala polnoletna. No in decembra sta imela 30 obletnico poroke, tko da... user posted image user posted image user posted image  mama in tata! user posted image

Grem kej delat-sem na šihtu, pa ni nič folka in se malo na netu švercam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
   RE: Julijke 2011
8.4.2011 10:48:44   
petrussa
Aja, še nekaj... Kako lahko pridem na FB-ju zraven? Koga naj kontaktiram?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
   RE: Julijke 2011
8.4.2011 13:02:29   
rakica82
Sunny24 user posted image super za 3D, fajn da ste uživali.
Ime je pa tudi pri nama še težava, se morava res usest pa zmenit.

Pri nas pa danes sonček neki štrajka user posted image , sploh se ne pokaže pa piha ful odzuni. Ne vem kaj je to ,se ne sklada z vremenskimi napovedmi. Upam, da bo jutri kaj bolje, bi rada okol bajte mal pospravla.



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?