mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, no mi smo bili včeraj na pregledu, naše pupe lepo rastejo :), pupa A ima že 800g in je obrnjena z nogicami navzdol, pupa B pa ima 850g in je v medenični vstavi. Če se moja pujska A ne bo obrnila, me čaka carski rez, ampak saj je vseeno, samo da je s pupami vse ok :), Še najboljša novica pa je, da je moj MV stabilen in se ne krajša :) Po pregledu pa sva letela še v Avstrijo, v Ikeo, se mi zdi, da je bila tole zadnja priložnost za take shopinge, da se mi čez en mesec ne bo več nikamor dalo, sicer nisva kupovala pohištva za otroško sobo, ga bo svak naredil po naročilu, sva pa vzela omare za zgornjo kopalnico, ki jo moj sedaj rihta. UAkva, glavom, domov sem prišla tako crkljena, da sem se samo še zvlekla na kavč. taipai, dobrodošla med nami maca84, daj čimprej zrihtaj tole diplomo, potem boš imela manj časaBeeo, super za dobro spanje z Zizo piccolina, kakšen voziček ste potem dobili? Akvič, kakšno je to zatekanje??? a je to samo druga beseda za debelost (saj veš, da se hecam, ti si itak glista, razen v buškota), pa dobro opravi danes na 3D Za mlade mamice in tiste, ki ste kmalu potem, ko ste začele resno zvezo zanosile, takole bom rekla, če se razumeta s partnerjem, zakaj pa ne...mislim tudi če niso vsi pogoji pošlihtani (služba, stanovanje,...). Midva z mojim sva začela dokaj pozno hoditi, pri mojih 28. letih, nekako sva takoj vedela, da je to to in sva v roku enega leta že delala izkop za skupno hišo. Pri 30. sva se odločila, da bova imela pa otroke, ja seveda, ko bi le lahko šlo tako hitro. Za najine pupe sva se matrala 6. let in dokler jih dokončno ne bova držala v rokah, bova ves čas v nekem strahu, da ne bi plo kaj narobe.Torej, zakaj ne zanositi dokler si mlad, mlajše ženske lažje zanosijo, lažje prenašajo nosečnost, več potrpljenja imajo z otroki,...m akar veliko plusov je. Kar se pa tiče svežih zvez, nikoli ampak res nikoli ni garancijo, da bo forever and ever, pa če si s človekom skupaj 1.leto, ali pa 30. let Vidim, da se kregate glede epiduralne, sicer nimam nekega silnega mnenja o njej, glede na to, da mene po vsej verjetnosti čaka carski rez, vendar pa je izbor in način poroda stvar vsake posameznice. Pri takih zadevah je potrebno vedno gledati z dveh strani, enostransko pač ne gre. Kakor ima epidrualna prednosti, ima seveda tudi slabosti, odločitev je pa vaša, katere od teh bodo pretehtale