MID
|
ONUR očitno je res treba,da vsake toliko kakšna ponerga.Čeprav v preteklosti to ni bila ravno učinkovita praksa sedaj deluje.Moram priznat,da mi zelo manjka ONA,sploh,ker sem jo osebno poznala.Šit,no,še po telefonu več ne prideva skupaj.Ko se je poslovila,sem bila mnenja,da bo forum počasi zamrl in sem si tako dala mislit...Razen TRIXI,ki tu pa tam pride mimo,tebe APRILČICA in ONUR nisem poznala.Skorajda mi je bilo vseeno,pa sem se malo zamislila in ukrepala v drugačno smer.Zdaj mi ni žal in sem vesela,da imam poleg le par res dobrih kolegic,od katerih so mi dostopne fizično samo dve,vsaj še par virtualnih.Res,da se ne poznamo v real lajfu,ma vem,da bo prišel tudi čas za to. ONUR lepo,da si preživela prijeten dan.Tudi to mi je všeč,da nas je še nekaj,ki se odlično razumemo s taščami in tasti.Moram rečt,da sem imela faze,ko so mi bili njihovi obiski totalno odveč,a sem z leti obrnila mišljenje.Zelo rada jih vidim,da pridejo,sploh tašča se mi ponuja na razpolago kadarkoli rabim,ker hvalabogu dela v firmi pri osebni prijateljici(računovodstvo)in kadarkoli jo res nujno rabim prileti v minutki.Otroke imata izredno rada,imam občutek,da bi dala zanje gate z riti,se mi pa zdi,da svoje materinske ljubezni ne krajša tako pri meni kot svojemu sinu.Ma oba sta zlata!Celo finančno sta nama že ful pomagala. Če skrajšam-upam,da se ne bo nikoli pokvaril naš odnos in priznam,da se sramujem svojega mišljenja v preteklosti. Glede inhalatorja-jaz sem ga kupila in vem,ne,da zgolj verjamem,da je zakon,moram dodat svoje mišljenje.Vse lepo in prav,če mulci sprejmejo zadevo.Hči se naveliča maske po eni minuti in teži in teži,da nebi imela tega več,sin pa zvriskne po 15-ih sekundah.Ga sploh v naročju ne morem obdržat.Pa ok,se tolažim,da ni zgrešen nakup,da bo pa prav prišel v naslednjih letih,ko bosta bolj dojemljiva.Tako,da v bistvu ja.Sem mnenja da kakorkoli ni zgrešen nakup. ARILČICA če si interesent za nakup inhalatorja,naj ti povem,da ga imajo še vedno na zalogi v Hoferju tu pri nas,sem videla par dni nazaj.Jaz sem ga kupila lani in se točno spomnem,da ko je bila akcija,so se hotle babe prav tu na tem forumu zmešat,ker so po vseh krajih po Sloveniji izginili do 8.30 zjutraj.Cena lani je bila cca 19,90 eura in moram rečt,da je brezhiben.Spomnem se tudi,da so se pogovarjale,da drugače stanejo okrog 50 eurov.Dej,pošlji ti tistega tvojega strica A.ponj,ker verjamem,da ti ne bo žal.Pa čeprav boš imela isti problem kot jaz.Če ne drugo,ga bosta vsaj vidva z možem uporablajla ko bo treba.To se pravi ob vsakem prehladu.Stvar dejansko pomaga.Če ne bo mogel on ti ga grem jaz komot kupit. Kar se tiče fajta s tvojim...verjamem,da bo ogenj hitro ugasnil.Midva z mojim sva zelo,zelo sklden par.Resnično se ne skregava niti zaradi ene stvari.Z eno samo izjemo.Sej,po eni strani ga skušam razumet,a mi ta razum skoraj tedensko odpove. Zelo rad spi.V bistvu je to njegovo spanje nujno potrebno,ker ko dela cel teden dopoldne in čeprav gre spat ob 22-ih zadnji cajt,ga konec tedna napada glavobol.Migrena je zdravniško potrjena.Aja,vstaja ob 5-ih.Konstantno ga opominjam,naj gre prej v posteljo,sploh ob vikendih,da se naspi in da je večji del dneva lahko tudi kaj z nami.Tega mu ne morem ubit v glavo in tako posledično spi do 11-ih včasih tudi do 12-i dopoldne.S tem propadejo kakršnikoli načrti za it na kakšen izlet in podobno.Sploh zdaj v zimskem času.Včasih se počutim kriva za svoj pristop,ma smo žal čez teden zelo malo skupaj,ker hodi v redno službo in ima poleg še popoldansko obrt,ki je povezana s strankami in dejansko ne more bit z nami.Tako,da ja.Tudi midva,ki sva nasplošno skladen par imava tedensko kreganje,ma hitro mine.Nič bat,vikend bo lep,ker verjamem,da se bosta še nocoj pogovorila o vsem! Moj bog,kako sem se razpisala!Če sem vam tečna s tem mojim pisarjenjem me gladko opozorite!Takšna sem,ko imam čas,si ga dejansko vzamem v nulo!Vsekakor pa sprejemam kritike in skušam bit boljša . Ala,pa,pa...
|