|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
11.2.2011 16:42:57   
aprilčica07
Ojla babuške

mi smo dobro, trkamuser posted image user posted image user posted image Danes sem šla na en hiter šoping zase po službi. Dobila dve srajčki in majčko. Vesela, vesela.. vse za spomladanske dni.user posted image user posted image

Sem si dejansko šla malo zbistrit glavo po šihtu, ker imam cajt v petkih, ko čakam, da grem po tavečjega v vrtec. Mi je prav pašalo. Zdaj možek kuha user posted image user posted image user posted image jst pa mularijo krotim.

Čez vikend imamo na obisko račko frančko (maskota iz jakobovega vrtca) in moramo opisat kako smo preživeli vikend.user posted image user posted image user posted image user posted image

onur: tako hitro letijo dnevi, da boš tik tak na porodniški.. pikapoke, da te ne kaj ulovi..

MID: na šihtu je pri nas ubitačno, ampak ne bom o tem tle gori. Je preveč javen forum.

PUST: Ga ne maram, in mi je vsako leto muka.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
13.2.2011 19:14:36   
onur
pikapoke, da te ne kaj ulovi..

Ma me je ulovilo. Že v petek zvečer nisem bila taprava. Potlej pa sem včeraj zakuhla, popoldan na 38,7. Možek je šel zvečer v lekarno, ker je bila samo dežurna po lekadol in ponoči popila dva, da mi je zbilo vročino. Danes je malenkost boljše. Temperatura do 37,4. Upam, da bo jutri še boljše.
Tamala je boljše, ji sicer še malo hrešči, vendar uspešno inhaliramo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
15.2.2011 19:44:07   
onur
user posted image

Čin, čin MID.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
15.2.2011 22:36:17   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: onur

user posted image

Čin, čin MID.

se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
15.2.2011 22:43:23   
trixi
user posted image  sicer pa da vam povem, da sem jaz danes MID v živo čestitala. Ma to je samo meni podobno, neki sva se že pred časom menile za eno kafe, in evo, jaz izberem ravno današnji dan in padem mid v hišo ko strela z jasnega.
Mi je še zdaj nerodno, sicer pa je moja familija rekla, da naj kar grem še k njej na obiskuser posted image user posted image , joj, tale forum bi moral imet unga smajlija, ki se oblizuje od enga uha do drugega.
Onur, kako si, bolje?Evo, na pomočuser posted image user posted image user posted image
Ala, kje je še kdo, na raport

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
16.2.2011 10:04:59   
onur
Onur, kako si, bolje?Evo, na pomoč

Je boljše, ma ne še v redu. Se mi zdi, da če se kaj lotim, da se moram kar malo uležti in počivati.

Drugač pa že v petek dobimo otroško sobico. So me danes prav presenetili s klicem. Jupi.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.2.2011 22:07:21   
MID
Punce;hvala za lepe želje!user posted image user posted image
No,smo dali tudi to skozi!Ni bilo nič drastičnega.user posted image Jaz v bistvu sovražim ta praznovanja rojstnih dni.Namesto,da bi uživala,strežem folk od spredaj in odzadaj.Še najbolj mi je bilo všeč lani,ko sem praznovala rojstni dan 10 dni po porodu in si ni upal zraven nihče razen mojih in tast,pa tašča.Pa še pripravljala nisem čisto nič-itak,po porodu-in so seveda vsi razumeli.
No,saj ne rečem nič,če bi imela roj.dan spomladi,poleti,kot ga ima moj.Jaz obožujem piknike v naravi in ko ima moj roj.dan z velikim veseljem strežem in se zabavam ob enem.Ma v tej mali kućici imet samo 10folka...ratam živčna.
Saj je TRIXI videla,kako majhen flat imam.
Ej,TRIXI,nič se obremenjevat,ker si upadla ravno na ta dan.Si me prijetno presenetila in si mi bila kot eno lepo popestritveno darilce.user posted image Žal mi je le,ker si bila omejena s časom in še takrat je ravno pripeljal moj oče hčerko iz vrtca,tako,da se nisva mogle kaj prida pogovorit.Bo treba ponovit!
Res se probaj oglasit vsakokrat ko prideš v naše malo misto!Jaz imam tako rada,da pride kdo k meni na kavico in klepet!
ONUR upam,da je s tvojim zdravjem boljše!Ma boga,samo še to ti manjka pri vseh nosečniških mukah.Sej bo boljše,boš vidla!
APRILČICA;tebe pa že celih 6 dni ni nič sem gor.No,sej,ta prava se oglašauser posted image ,ma te pogrešam!
Ala...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
18.2.2011 9:46:03   
onur
Živjo. Praznovanja, to tudi ni zame, moraš samo streči. Najraje imam, če gremo kaj ven in kaj pojemo. Rada pa pripravim kakšno kosilo, če pridejo naši, pa od možeka pa sestra z družino.
Zdravje je ok, pri meni in Petji. No, ona je malo črna po ličku. Je včeraj padla v vrtcu. Ma se zgodi, kaj čmo. So nam pa zdajle prišli montirat sobico. Poročam, ko bo končana.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.2.2011 7:28:48   
aprilčica07
Jutro

mi trije smo pokonci. Tatija smo pa drva poslali delat. Zunaj se dela lep dan, imam pa občutek, da malo pihlja. Kljub vsemu jst že voham pomlad user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat smo dobro (trkam), malo pokašljujeta oba, ampak ni še panike. Jakob ima prvo lubico, Zala ji je ime in ji skoraj vsak dan nese zvončke v vrtec. Da padeš na rit, res.. Stalno o njej govori, da je njegova lubica mi je pa včeraj rekel. Da je tako lepa--- user posted image

onur: fotko od sobe prosim, sj veš, da sem firbčna baba...user posted image

MID: ti si zdaj doma ? ali si že začela delat?

Trixi: kako kaj v vaših koncih?

Imam pa kr gužvo, poleg službe, ima v marcu moj lubi 40 let, pa mama 60, pa jst sem nekje tam.. Skratka vse je na kupu in je že zdaj pestro. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
20.2.2011 20:30:22   
onur
Jakob ima prvo lubico, Zala ji je ime in ji skoraj vsak dan nese zvončke v vrtec. Da padeš na rit, res.. Stalno o njej govori, da je njegova lubica mi je pa včeraj rekel. Da je tako lepa---

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sobica končana. V soboto sem kupila še povšter in oddejo ter prevleko. Tako, da je vse pronto. Tamla je zvečer krenla kar noter, da ona bo tam spala in je tudi zaspala, vendar jo je moj prenesel. Se še bojim, da ne bi ponoči vstala in šla kar dol s postelje, namesto po lojtrih. Drugač je pa nad njo navdušena. Aprilčica07, bom provala kaj poslikat pa na FB prilept.

Ta teden sem še na dopustu. Ne vem ali bom celga ali ne, bomo videli. V torek mam pregled. Držite pesti, da se je posteljica dvignila.

Aprilčica07, kaj boš možeku privoščila za rojstni dan?

Neposredna povezava do sporočila: 3810
20.2.2011 20:39:43   
aprilčica07
onur: nisem še čisto zihr kaj naj mu naštimam za rd. Po vsej verjetnosti bova naslednji vikend po rd, kam šla. Sama, frocovje bo doma. user posted image user posted image Malo razvajanja v dvoje. To je skoraj zihr. Rada mu bi še kašno kozlarijo naštimala, pa sem trenutno brez idej. Pa vse bo na kupu, itak. Ampak bo že šlo.

Super da je Petja navdušena nad sobico. user posted image user posted image

Mi2 sva sami. Sta šla prej v S moja moška. Jutri pa delat, pa vrtec, zvečer pa babji čvek. To pa komaj čakam.

Lepo se mejte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
21.2.2011 8:11:42   
onur
Po vsej verjetnosti bova naslednji vikend po rd, kam šla. Sama, frocovje bo doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image Tako, tako.

Neposredna povezava do sporočila: 3812
22.2.2011 11:50:41   
onur
Pregled končan, vse v redu, posteljica se je dvignila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
24.2.2011 12:16:56   
onur
user posted image user posted image user posted image user posted image Babe, kje pa ste? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj imela pohajalni dan. Sem bila v Kopru. Tamali kupla nekaj za obleč. Potlej sva šla z možekom na kosilo, popoldan pa smo šle s čebelo do prijateljice. Danes bolj na easy. Študiram, da bi naredila pizzo za popoldan, prej ko gre možek delat.
Dopust se mi izteka, še jutri doma, v ponedeljek pa veselo na delo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
24.2.2011 13:59:17   
aprilčica07
Evo mene, jst sem na šihtu. Zmatranaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onur_ super za pregled, pa posteljico, da je dvignjena user posted image user posted image user posted image user posted image krasne slikice sem vidla na FB, lepa sobica. user posted image

Prej bla z Jakobom pr zobozdravniku. Bil prav pohvalno priden in pogumen. Pa spet je ves prehlajen in kašlja. Upam, da ostane pr tem in da ne Julija kaj faše. Sem sita virusov in tega sranja. Hočem pomlad, pa sem drgač kr zimsko bitje user posted image

Grem, mojih 5 minutk je poteklo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
25.2.2011 12:31:02   
MID
Ups,user posted image res zgleda,kot da sem zaspala!
Ma,sej vam nimam kaj pametnega za povedat...Skratka smo bolj ali ne kot ena bolnišnica na koncu mesta.Ta maladva sta mi oba bolna.Že od prejšnjega petka sta obadva zakuhala.Pa je bil mali že v ponedeljek dober mala je bolehala do srede,zdaj je ona dobra,pa je tamali spet bolan.V sredo,ko je hči že delovala dobro je isti dan in v četrtek pojamrala,da jo malo buba ko gre lulat.Ajd,smo šle danes k zdravnici,kasneje moram poklicat za izvid.Živa ludnica!
APRILČICA se popolnoma strinjam s tabo!Naj že enkrat pride ta pomlad!Držim pesti,da se Jakob hitro pozdravi!user posted image za njegovo potrpežljivost pri zobarju!
ONUR lepo je brat lepe novičke.Posteljica se je dvignila,zdaj pa naj ostane tam!Ti se pa le pazi!
Sobica je luškana in res funkcionalna.Dobro ste izbrali.
Ala,tudi mojih pet minut fraj je žal pošlo.Se beremo!
Pa,pa...

Neposredna povezava do sporočila: 3816
25.2.2011 15:38:24   
onur
No, vas moram malo okregat, pa se javite. user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve in tašča sva danes dopoldan pohajale pri možekovi sestrični - njeni mami, ki ima tamalega v varstvu. Zdej še spi čebela, pol pa gremo do NG po ene superge za tamalo, pa še tastu kaj kupit, ker ima 6.3. rojstni dan. Drugač pa nič kaj novega. Možek je za vikend doma, ne gre delat. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke, da se hitro pozdravijo. Naša je malo prehlajena. Aprilčica07, če kašlja, ti toplo priporočam inhalator. Pr nas ni bil denar stran vržen.

Sobica je res v redu, tamala pa zadovoljna in spi v njej. Noče iti več v najino sobo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
25.2.2011 18:14:02   
aprilčica07
Utrujena, lačna in tečna sem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julija je trenutno pri moji mami, mene zgleda neki lovi. Jakob je v dolini ostal, midve naj bi šle jutri. Ma sem nekam čudna. user posted image Pa glava me boli in v ušesih piska. Najbrž me spet jebuc.ka pritisk.

onur: super za šoping in pohajanje.

MID: pošiljamo pikapoke za vse vas..

Kaj boste počeli za vikend? Mi nič posebnega. Z user posted image sva trenutno na boji nogi. Me je zjutraj fanj razjezil in tega ne bom kr tako prežvečila.

Grem, sem preveč tečna.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
25.2.2011 19:47:01   
MID
user posted image
ONUR očitno je res treba,da vsake toliko kakšna ponerga.Čeprav v preteklosti to ni bila ravno učinkovita praksa sedaj deluje.Moram priznat,da mi zelo manjka ONA,sploh,ker sem jo osebno poznala.Šit,no,še po telefonu več ne prideva skupaj.Ko se je poslovila,sem bila mnenja,da bo forum počasi zamrl in sem si tako dala mislit...Razen TRIXI,ki tu pa tam pride mimo,tebe APRILČICA in ONUR nisem poznala.Skorajda mi je bilo vseeno,pa sem se malo zamislila in ukrepala v drugačno smer.Zdaj mi ni žal in sem vesela,da imam poleg le par res dobrih kolegic,od katerih so mi dostopne fizično samo dve,vsaj še par virtualnih.Res,da se ne poznamo v real lajfu,ma vem,da bo prišel tudi čas za to.
ONUR lepo,da si preživela prijeten dan.Tudi to mi je všeč,da nas je še nekaj,ki se odlično razumemo s taščami in tasti.Moram rečt,da sem imela faze,ko so mi bili njihovi obiski totalno odveč,a sem z leti obrnila mišljenje.Zelo rada jih vidim,da pridejo,sploh tašča se mi ponuja na razpolago kadarkoli rabim,ker hvalabogu dela v firmi pri osebni prijateljici(računovodstvo)in kadarkoli jo res nujno rabim prileti v minutki.Otroke imata izredno rada,imam občutek,da bi dala zanje gate z riti,se mi pa zdi,da svoje materinske ljubezni ne krajša tako pri meni kot svojemu sinu.Ma oba sta zlata!Celo finančno sta nama že ful pomagala.
Če skrajšam-upam,da se ne bo nikoli pokvaril naš odnos in priznam,da se sramujem svojega mišljenja v preteklosti.
Glede inhalatorja-jaz sem ga kupila in vem,ne,da zgolj verjamem,da je zakon,moram dodat svoje mišljenje.Vse lepo in prav,če mulci sprejmejo zadevo.Hči se naveliča maske po eni minuti in teži in teži,da nebi imela tega več,sin pa zvriskne po 15-ih sekundah.Ga sploh v naročju ne morem obdržat.Pa ok,se tolažim,da ni zgrešen nakup,da bo pa prav prišel v naslednjih letih,ko bosta bolj dojemljiva.Tako,da v bistvu ja.Sem mnenja da kakorkoli ni zgrešen nakup.
ARILČICA če si interesent za nakup inhalatorja,naj ti povem,da ga imajo še vedno na zalogi v Hoferju tu pri nas,sem videla par dni nazaj.Jaz sem ga kupila lani in se točno spomnem,da ko je bila akcija,so se hotle babe prav tu na tem forumu zmešat,ker so po vseh krajih po Sloveniji izginili do 8.30 zjutraj.Cena lani je bila cca 19,90 eura in moram rečt,da je brezhiben.Spomnem se tudi,da so se pogovarjale,da drugače stanejo okrog 50 eurov.Dej,pošlji ti tistega tvojega strica A.ponj,ker verjamem,da ti ne bo žal.Pa čeprav boš imela isti problem kot jaz.Če ne drugo,ga bosta vsaj vidva z možem uporablajla ko bo treba.To se pravi ob vsakem prehladu.Stvar dejansko pomaga.Če ne bo mogel on ti ga grem jaz komot kupit.
Kar se tiče fajta s tvojim...verjamem,da bo ogenj hitro ugasnil.Midva z mojim sva zelo,zelo sklden par.Resnično se ne skregava niti zaradi ene stvari.Z eno samo izjemo.Sej,po eni strani ga skušam razumet,a mi ta razum skoraj tedensko odpove.
Zelo rad spi.V bistvu je to njegovo spanje nujno potrebno,ker ko dela cel teden dopoldne in čeprav gre spat ob 22-ih zadnji cajt,ga konec tedna napada glavobol.Migrena je zdravniško potrjena.Aja,vstaja ob 5-ih.Konstantno ga opominjam,naj gre prej v posteljo,sploh ob vikendih,da se naspi in da je večji del dneva lahko tudi kaj z nami.Tega mu ne morem ubit v glavo in tako posledično spi do 11-ih včasih tudi do 12-i dopoldne.S tem propadejo kakršnikoli načrti za it na kakšen izlet in podobno.Sploh zdaj v zimskem času.Včasih se počutim kriva za svoj pristop,ma smo žal čez teden zelo malo skupaj,ker hodi v redno službo in ima poleg še popoldansko obrt,ki je povezana s strankami in dejansko ne more bit z nami.Tako,da ja.Tudi midva,ki sva nasplošno skladen par imava tedensko kreganje,ma hitro mine.Nič bat,vikend bo lep,ker verjamem,da se bosta še nocoj pogovorila o vsem!
Moj bog,kako sem se razpisala!Če sem vam tečna s tem mojim pisarjenjem me gladko opozorite!Takšna sem,ko imam čas,si ga dejansko vzamem v nulo!Vsekakor pa sprejemam kritike in skušam bit boljšauser posted image .
Ala,pa,pa...

Neposredna povezava do sporočila: 3819
25.2.2011 23:26:40   
trixi
ojla,
ojej kako gre hitro čas, se mi zdi, da so se včeraj začele počitnice, pa je le še vikend in spet šola. No, pa saj smo se ta teden imeli kar ok, prejšnjo soboto smo šli v ljubljano, potem v nedeljo v kranjsko goro na obisk k sosedom, ki so gor na počitnicah, v ponedeljek v kino, oooo, to vam moram pa bolj na dolgo povedat. Smo šli v petih, mi -naša družina in naš "tamlad". Mož in sine sta šla gledat guliverja, jaz pa s tamladini črnega laboda, pol še sladoled in domov. Torek smo prelenarili v stanovanju, jaz sem naši gospodični malo popucala- ma ne morem drugače- in potem spet v naše kraje.
Drugače pa nisem ravno dobre volje, bo treba nekaj močno spremenit, in me tole teži, pa tako podzavestno vpliva name, da sem včasih sama sebi tečna, kaj šele drugim okoli mene.
Komaj čakam pomlad, toplo sončke
Ala, mejte se, grem gledat polnočni klub, nočko

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
26.2.2011 8:15:36   
onur
Ojla. No, je bila že ob sedmi budnica. Mama vstani. Jaz drezam mojega, ampak ni nič pomagala. Tamala kričala mama vstani. Zdaj leta po hiši in se igra. Shopping včeraj uspešen. Kupili tamali copate in superge, pa še krokse sem ji zamenjala, ker sem ji kupila premajhne. Še dobra je bila, ko smo letalali po trgovinah. No, na koncu pa je bilo treba kupt še en sendvič in se v avtu najest, pa smo bili dobri.

MID, res je s z inhalatorjem kot praviš. Jaz naši ne stavim več maske, ampak direkt ustnik v usta. Jo posedem pred TV in gledamo risanke. Se pa včasih borimo, da nastavek ostane v ustih.
Tašča, tudi meni včasih teži, da hodi dol, ma potem pomislim na druge stvari (da pazi Petjo, jo vozi tudi v vrtec, gre iskat, ...).
MID, ni panike, ti kar piši. Res bi pa bilo dobro, da bi se enkrat dobile. Daj povej iz kje si doma? Ono, pa tudi jaz pogrešam tule na RR.

Aprilčica07, saj se bosta pobotala, sam čas si dajta. Tudi pri nas pride do prepirov in mislim, da so sestavni del živeljnja. Upam, da ne bo hujšega in ne boš obležala ter boš danes že dobra.

Trixi, pol pa takoj k spremembam.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
26.2.2011 9:06:37   
aprilčica07
Jutro

Z julijo sva se zbudili ena bolj piškava kot druga. Tamala je vsa šmrkava, mene pa grlo boli, da komaj požiram. Oh ja, komaj čakam spomlad user posted image user posted image

Moram it v lekarno po zaloge zdravil.

MID: ah daj no, itak da ne težiš, ti kr piši. Je lepo prebrat. user posted image Sem že od večjih ljudih slišala, da inhalator ful pomaga. Bomo provali, saj izgubit nimamo kaj,.
Trixi: kašne spremembe imaš v planu?
onur: ja, itak so prepiri sestavni del, ne gre drugače. Ma včeraj sem prav eksplodirala, ker sta s taščo meni neki za hrbtom naredili in tega ne prenašam. In me je prizadelo in bom zdaj kuhala mulo še lep cajt. Klinc ga vidi. Tašča ni nič kriva, moj je zaj.....user posted image user posted image user posted image

Tast in tašča : oba sta zelo fanj in smo lahko srečni, da se zastopimo. Itak pride do kaših komfliktov in podobnega, ampak se da vse rešit. Včasih mi tašča dvigne pritisk (kar je normalno), ampak verjmame, da ga jst njej tudi. user posted image Tast je pa itak mega človek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Lepo se mejte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
26.2.2011 12:49:40   
ona
OOOJLAAAA!

Zdej sem na hitro po 2 mesecih preletela vaših nekaj zadnjih postov in sem ugotovila oz razbrala,da me kar pogrešate user posted image user posted image
No,se bom počasi vrnila nazaj,ker sem malo razmislila,da je res zaradi ene kokoši,ki me bere,res brezveze izgubit tako dobre punce kot ste ve tukajuser posted image user posted image
Tista kokoš je ena vaščanka,glupa ko nevemkaj...in nima dlake na jeziku...je pogruntala,da jaz pišem tukaj gor in se je začela naslajat in me dobesedno **** kaj jaz gor pišem user posted image user posted image user posted image
Takih osebkov res ne prebavljam in še posebej ji gre v nos,ker se ne družim nič z vaščani in potem me ona grdo gleda.....mah,brezveze z takimi imet opravka,če bo še kaj težila,ji bom kar direktno tle povedala kako in kaj user posted image user posted image user posted image
Je res brezveze,da zaradi nje vas pustim tukaj user posted image user posted image
Potem sem dolžna MID opravičilo...ko si me klicala sem bila na ljudski na predavanju in zvečer,ko sem prišla domov,sems e ful slabo počutila in dobila vročina,tako,da sem bila takrat cel vikend prav boga....potem je pa šlo mimo klicanje in si težko vzamem čas,ker sem res okupirana 100 na uro in si moram telefonske pogovore prav splaniratuser posted image
res,tale šola me dobesedno ubija zdej...sem si ful naložila,speljat moram do konca in me to kar zelo psihično izčrpa,da vam ne morem povedati...bom pa zadovoljna,ko bom končala,upam,da letos poleti,če ne si bom pustila pa maturo za drugo leto,bom videla koliko volje bo.
Do sedajs em vse izpite naredila,zdej imam predavanja vsak dan,ma upam,da se bom lahko kej na hitro javljala sem gor,ok!
Komentirat niti ne vem kaj naj,ker ste se veliko razpisale...upam,da se čimprej vključim v debato in bom šla počasi čez vaše debate,da vidim kaj se je dogajalo,ok!
Toliko zanekrat...lepo se imejte,pa smo na vezi,vsekakor!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3823
26.2.2011 13:08:58   
aprilčica07
ona: dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela, da si se odločla vrnit med nas, zaradi une babe, pa se ne sekriaj, če nima druzga dela, kot brat rr....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
26.2.2011 18:25:09   
onur
Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj češ uni babnici, še kakšno ji tle začini. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.