|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
10.3.2011 22:54:27   
joli07
sonček in poletje user posted image user posted image user posted image  za tvojega malčka. Mene je tudi tega full strah, da ne bi z glavo kam tako udaril. Ko pa vidiš kri, ti je pa seveda še bolj hudouser posted image . Samo brez tega verjetno ne bo šlo.
Joj , kaj nas še vse čaka.

Sem se pa spomnila, da je bilo enkrat na FB omenjeno, da se bo v maju odrlo še eno novo varstvo otrok v šiški, imenuje pa se pikapoka, če se jaz prav spomnim. Če katero seveda zanima.

Sem pa tudi že sama malo iskala privat varstva in najdla tole http://www.otrokoskop.si/main/cat/72

Za cene bo pa potrebno kar klicat.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
11.3.2011 7:45:23   
meymey
Kriza katastrofa obup, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... KAVE NIMAM!!!! user posted image

sam na hitro, dokler ne omedlim. Tomi jr včeraj začel čebljat, rekel je baba in mama user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
11.3.2011 9:13:52   
Kiya
Čestitke za čebljanje user posted image mi smo še vedno pri aaa, bbb včasih se najde kakšen bu user posted image

Mi smo imeli kar nekaj budnic ponoči, se vidi da sva obe prehlajeni in je treba nose pucat user posted image sam kako naj, če mi pa ne pusti z aspiratorjem blizu user posted image

Ob petih sem je imela dovolj in sem jo vzela k nama v posteljo, kjer smo potegnili do pol sedmih, zdele pa že spi prvo rundo user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
11.3.2011 21:59:15   
bridget3
Ojla Junijčice!

Tukaj me ni bilo približno 5 mesecev in sem vsa zgubljena user posted image
Vidim, da zadnjih par strani na forumu pišete le nekatere, ostale pa so se preselile na fb, če sem prav prebrala?

Jaz nisem več toliko obiskovala foruma, ker se mi je preveč dogajalo. Verjetno se tudi vam, ampak sama si nisem vzela čas za forum.
Zdaj me je malo zamikalo pokukati k vam.

Naš pubec je imel včeraj 9 mesecev. Ne vem točno, o čem vse trenutno debatirate, nekaj stvari sem zasledila, zato bom malo pokomentirala kot ve.
Posteljno dno: pri nas je od 7,5 oz 8.meseca najnižje, ker se mali dviguje in je prej imel ograjico pod pazduho, zdaj pa jo ima nekje pri nosku user posted image
Drugače plazi po vseh štirih, se vseda na rito pri vsakem vogalu oz pri vsaki zanimivi zadevi, potem pa piči naprej. Ko pride ko kakšne mizice, stola, balkonskih vrat, radiatorja (lojtra), se prime in se dvigne. Potem tako stoji, dokler mu ni pretežko in (v najboljšem primeru) se počasi spusti dol, velikokrat pa bi se kar obrnil nekam in stegne rokice , da bi šel drugam in se kar spusti... Zato skoz pazim, ko se gor vstane in sem v pripravljenosti, ker se bojim, da bo zletel nekam. Ni vedno previden, čeprav zna tudi biti ... ampak je večkrat tudi pravi "kamikaze" in bi kar šel nekam, noge pa pustil na mestu user posted image

Hrana: zjutraj mleko Baby love od DMa, enako zvečer.
(malo pred 9.mes sva se nehala dojiti - ponoči sva nehala pri 8,5, ko sem se odločila to prekiniti in smo ga pustili jokati; prva noč jok 10.min, druga noč jok 20 minut, buden pa 40min. Tretja noč, se skoraj ne spomnim, jokal zelo malo, par minutk), zjutraj in zvečer pa sva nehala, ker sem videla, da pije bolj malo, stekleničko pa je spil celo; mleko je bilo skoraj prozorno; to sem potem izkoristila za odstavljanje. Na srečo je to steklo brez težav, ni se nič jokal, zizko mogoče samo 2x malce "iskal" čez dan, ampak nič pretiranega).
- naribano jabolko, pol oranže (iztisnjen sok), en keks, če imam dodam še skuto ali jogurt.
- kosilo: zelenjavna kašica (brokoli, korenček, cvetača + olivno olje ; velikokrat to naredim na nahitro prepraženi čebulici; mu je všeč okus) + piščančje meso (drugače druga priloga: rumenjak, ajdova / prosena kaša, testenine, krompir, polenta)
- popoldanska malica: gris, čokolino, jogurt s malo kruhca...
- večerja: mleko.

Zobki: spodnji enici. Včeraj sva obiskala zobarko user posted image se poznamo preko tete ... in je rekla, da je zaželjeno, da otrok začne hoditi čim prej, zaradi pozitivne izkušnje. Najhuje je, da pride takrat, ko je že kaj treba delati. Tako ga je samo malce pogledala, razvoj čeljusti in zobke. Ter svetovala čim manj sladkih pijač (predvsem sesanje stekleničke), pranje zobkov (A VE ČISTITE PO VSAKEM OBROKU? Jaz zjutraj, zvečer pa ne, ker poje stekleničko in skoraj zaspi - kako mu naj potem zobe čistim spečemu??? Kako ve to počnete?

Ostalo napišem drugič, ko vidim, kam greste z debato...
Mere napišem v sredo, ko imava posvetovalnico.

Vsem lep pozdravček.
Papa

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.3.2011 15:59:31   
meymey
pozdravljena bridget3
Lepo da si se malo oglasila... ja, forum je kr padel v pozabo, malo zaradi FB, malo zaradi tega, ker kot si sama rekla, imamo kaj bolj pametnega za počet user posted image . No ja, jaz sem kr veliko na rač, tako da mi ni hudo napisat kdaj kak stavek. V bistvu sem razmišljala, da si bom probala izvozit vse poste na tej temi... to bo najlepši dnevnik dogajanja za mojega otroka. Bo zanimivo to brat čez 10 let user posted image .
Zobki: zdi se mi res pametno, da se gre na obisk zobarju preden se pojavijo težave. Bom mela v mislih to... moram samo najdit kakega..

Postelja: včeraj sem odstranila povezavo male posteljice in zakonske postelje in dala gor stranico. Mali je začel tako plazit okoli, da mu več ne zaupam, da ne bo čofnil dol iz postelje. Riha se mu tudi njegova soba. Moram pobeli na novo in narisat dekor. Kupit še eno omaro, ker je predalnik še zdaleč premajhen za njegove cunje... ja, bo še trajalo :D

Hrana: 5ih dojenje, 8-9ih sadje, jogurt, skutke,... 12-13h kosilo(zelenjava, meso, žitarice), 16-17h dojenje, 20h mlečna kašica

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.3.2011 16:08:25   
Kiya
Mi smo bili danes v šopingu, čeprav naj bi bil dan brez nakupov user posted image

Smo kupili tricikel, pa zajčka za zobke user posted image in v BC sva šla gledat Baby Weltov Moon Kiss (4 kolesnik), ki je sedaj v akciji.
So ful fajn zloži, pa za marelo sem hotela 4 kolesa, ker me naš voziček včasih spravlja ob živce, saj se sprednje 3 kolo včasih obrne v nezaželjeno smer.
Voziček bomo kupili po RD, če slučajno dobimo kakšne bone user posted image

Zdele smo pa uživali na sončku in ravno prišli notri user posted image

Včeraj na FB se je razvila debata glede točkovanja za vpis v vrtec, jaz sem zgleda gledala napačen točkovnik, saj zberemo veliko več točk user posted image in imamo celo kaj šans user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.3.2011 20:45:08   
scarlett_
Zdravo!

Jaz sem danes spustila posteljno dno in sem se ful namatrala, sem vse preklela user posted image Ta četrti "šrauf" je bil preveč zategnjen, da ga nisem mogla odvit in po dolgem matranju sem celo odlomila del dna od posteljice. Potem mi je še kuža ali pojedel ali odnesel en del za privit, no na koncu mi je nekako ratalo, ampak priznam, da je spodaj malo zaselotejpano. user posted image user posted image

Hm, meni se pa zdi, da bo pri nas počasi čas za vzgajanje. Mislim tako, nič pretiranega, sam precej že preizkuša kje je meja in to. Se ji prav po okah vidi. Pa ko ji rečem, da kaj ne sme, se začne kar na suho jokat, ko jesihar. Pomoje sosedje mislijo da jo iz kože dajem, v resnici sem pa na drugi strani sobe in ji prav potiho rečem, da pač nekaj ne sme ..
Kako je pa pri vas s tem??

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.3.2011 21:59:57   
meymey
Ouja.... mi se že na veliko vzgajamo... no, nekaterih stvari se ne sme dotikat. Koša za smeti, predalov, vsega kar je na TV omarici, moževega Benjamina (Benđija)... se še kaj najde. 

Sicer vedno znova preveri, če omejitve še veljajo, včasih tudi v razmaku 10 sekund, ampak dooobro ve kaj je AJS.user posted image

Čestitam za"A je to" pristop k zniževanju dna na posteljici user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
14.3.2011 16:07:11   
hillmagic
Zdravo Junijčki

....sama sem Majčica 2011 pa me zanima če je katera uporabljala na začetku Sleepy wrap in če ga ima še katera mogoče za posoditi ali pa ga proda po ugodni ceni. Imam BabaSling pa uni pleteni trak Wrap pa se govori da je na začetku Sleepy wrap še najboljši. No če ga ima katera pa da ga več ne uporablja bi si ga res sposodila za prve tri mesece
Lahko mi kar na zs pišete
Hvala in vse dobro še naprejuser posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
14.3.2011 16:53:16   
katka katy
meymeyuser posted image user posted image user posted image čestitke za čebljanje, pri nam je še vedno samo bbbb, najraje pa takrat ko ima polna usta.user posted image hihihi

cel vikend mamo vročinouser posted image , upam da so samo zobki.

posteljica: jaz imam še vedno spuščeno ograjico, ker še ni ugotovila kako se dvigne, bom pa kmalu dvignila.
zobki: jaz jih čistim  zjutraj in enkrat proti večeru, preden gre spat pa ne, ker mi običajno med dojenjem zaspi.

danes sem šla v nm pogledat novoodprto citymesto (ne vem več kako se mu reče ) in sem v pikapolonici kupila štirikolesnik 5v1, bil je v akciji bomo videli kako ji bo odgovarjal ,men je ful všeč, tavelk sin je dobil rolko, ker je pri nas na mirni ful popularno rolkanje, tamal pa je dobil traktorja., sam za mami ni bilo nič user posted image bo pa pol veselje otroke gledat.user posted image

trma: se že začenja, ampak nahitro odrihtam, tako da sploh ne porajta da sem jo za nos povlekla.

vrtec: pri nas sploh ne vem če obstaja kakšno točkovanje, jaz prvič slišim za to. sicer ne vem kako razvrščajo otroke, verjetno smo premajhni za točke.

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
14.3.2011 20:49:09   
meymey
Hillmagic - jaz ga imam, pa ga še potrebujem - morda boš lažje našla katero ki prodaja pri malo starejših otrocih, ki že hodijo.

Katka Katy - ja, tudi naš dobiva zgornje enkice. Tam, kjer naj bi bile trojke, pa ima belo piko... že kar nekaj časa. Me zanima kaj to pomeni user posted image .

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
14.3.2011 21:25:50   
scarlett_
Čer!

Moja Flora že lepo spi .. na srečo! - http://bibaleze.si/clanek/arhiv/dojencek/video-ocka-zlezel-v-otrosko-posteljico-2.html

Hillmagic - jaz nimam tega.

katka katy, a boš povedala kako se obnese ta poganjalček, jaz sem ga tudi gledala v reklami.. To je tisti, ki nekako raste z otrokom?

Sem naročila mali senčnik za na vozek, kar se mi je vedno zdelo malo smotano, ampak kaj čem, je vse narobe, če samo od daleč kakšen sončni žarek vidi .. pleničke ji pa tudi ne morem več čez dajat, ker potem pa ni več nič zanimivega, ane user posted image

Po novem je čisto nora na ajdovo kašo, samo še to bi jedla user posted image

meymey kdaj približno imaš pa namen dat Tomija v svojo sobo spat?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
14.3.2011 21:54:39   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

Čer!

Moja Flora že lepo spi .. na srečo! - http://bibaleze.si/clanek/arhiv/dojencek/video-ocka-zlezel-v-otrosko-posteljico-2.html

Hillmagic - jaz nimam tega.

katka katy, a boš povedala kako se obnese ta poganjalček, jaz sem ga tudi gledala v reklami.. To je tisti, ki nekako raste z otrokom?

Sem naročila mali senčnik za na vozek, kar se mi je vedno zdelo malo smotano, ampak kaj čem, je vse narobe, če samo od daleč kakšen sončni žarek vidi .. pleničke ji pa tudi ne morem več čez dajat, ker potem pa ni več nič zanimivega, ane user posted image

Po novem je čisto nora na ajdovo kašo, samo še to bi jedla user posted image

meymey kdaj približno imaš pa namen dat Tomija v svojo sobo spat?

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaa! Video je smešn za UMRET! user posted image

Tomi gre v svojo sobo, ko jo zluftamo (v soboto smo imeli manjši požar, ko je eksplodirala baterija v polnilcu - tako da pazite na to- k sreči sva ravno prišla domov, si ne upam pomislit kaj bi bilo, če bi še ostala pri prijateljih) in ko prebarvam stene in jih dekoriram. Trenutni navdih so dinozavri... user posted image .
To pomeni... joj, ko mi bo počil film :D. Zdaj ima Tomi končno svojo posteljo, ker sem dvignila ograjo. Prej je bila njegova postelja propeta k najini. Najboljši izum stoletja. Meni je blo fuuul OK. Sam moram počasi trgat popkovino, je meni bolj hudo kot Tomiju.

Pa tole video kamero sva vzela in sva jo danes inštalirala. Bo pa tudi v pomoč, ko gre mali v svojo sobo. Edin šit je to, da je to wireless kamera in nima funkcije babyphona. To pomeni, da bomo meli staro varuško + video varuško. Je pa super, ker ima nočno kamero in vidiš ful dobro kaj dela. Mati moja kako se moj otok vrti po postli user posted image . Fajn je to, ker mali zdaj ful vstaja, pa jokca in vidim na video varuški kaj dela in če je treba posredovat.

http://www.bolha.com/elektronske-varuske/nova-video-varuska-evertone-kids-ek-bm880-rozica-vec-kot-50-ceneje-oglas1273626497?ref

Neposredna povezava do sporočila: 3038
14.3.2011 22:16:21   
Kiya
Nekako tkole kot je na videu zgleda naše dnevno spanje user posted image , zvečer še nekako gre ker je tema in ve da se ponoči spi v posteljici, pa v vrečo jo dam, čez dan je pa to čisto drug podvig.
Včasih nama celo rata, ampak potem je kakšen telefon in auf takoj user posted image

Scarlett jaz sem lani tudi naročila dva senčnika ampak se nista ravno obnesla, en je še vedno zapakiran saj ko se voziš, vse skupaj štrli pa skos moraš popravljati, saj se lega sonca spreminja.
Sem dobila na posojo tole: http://www.lovecnacene.si/dodatna-oprema-za-vozicke-sencnik-pepeny/m/792066/
samo sem mogla že vrniti in sedaj razmišljam o nakupu user posted image

Meymey sreča, da sta prišla pravočasno domov user posted image , super za dinote, a to boš sama risala ali si boš pomagala s kakšnimi risbami in indigo papirjem?

Katka
upam, da vročina čim hitreje mine. A je možno da ima 6 otroško bolezen? Ima kakšne fleke? Ker jaz takrat nisem mogla nikakor zbiti vročine user posted image

Jutri grem oddati vpisnico za vrtec, pa danes sem dobila izvid iz RA tako, da se moram spraviti spisati in zbrati papirje za podaljšanje porodniške user posted image

Midve sva obe še vedno prehlajeni, tako da moram jutri k pediatru poklicati in prestaviti zaščitno proti RSV

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
14.3.2011 22:28:11   
katka katy
IZVIRNO SPOROČILO: meymey
Tam, kjer naj bi bile trojke, pa ima belo piko... že kar nekaj časa. Me zanima kaj to pomeni user posted image .

tudi naša ima belo piko tam kjer bodo trojke in sem ful mislila če je že zob , ker se čuti ostra špicka, upam da še ni tam zob, ker je še mal prehitro.user posted image user posted image

jaz tud razmišljam da bi jo dala v svojo sobico, ker itak spi celo noč ampak me je kar mal strah tega koraka., očka ji je pa že pred rojstvom pripravil HELLO KITTY roza rumeno sobico z motivom glavne akterke, men hello kitty že čez ušesa gleda, očka je pa čist navdušen sploh pa sedaj ko je po dveh fantkih prišla punca v hišo.user posted image user posted image user posted image

scarlett: ful dober video, pa še prav majo glede uspavanja. na prvem otročku se učiš, pri drugem veš kaj boš popravil, pri tretjem pa itak že vse obvladašuser posted image user posted image .... hihihihi

jaz sem senčnik kupila univerzalen cena cca 12 evrov,  na poganjalčku 5v1 je danes bil na vrsti gugalnik. ful dobr

kiya: jaz mislim da nima 6 otroške bolezni, nima nobenih flekov, in temperatura je danes sam mal nad 37, tolk da res upam da so samo zobki.

< Sporočilo je popravil katka katy -- 14.3.2011 22:36:06 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
14.3.2011 22:38:24   
scarlett_
user posted image A ne, da je dober? Tudi pri nas je tko podnevi in vse jo zmoti, vsak šum. Ponoči pa brez problema.. (trkam..)

Senčnik - ja, sej se kr bojim, da se meni tud ne bo obnesel, kaj pa vem, se mi zdi, da je problem skozi premikat, ko se menjajo pozicije vozička + sončka. Bomo vidli.. Tale strhica zgleda tudi fina, ja. A to gre prav čez originalno strehico? Jaz bom dala za senčnik 30eur skupaj s poštnino..

meymey - super ideja za dinozavre! Flora ima vse v Medvedku Puju, ampak vse kupljeno, ker jaz nisem čisto nič ustvarjalna, pa še ati ji je naredil sobico medtem, ko sva bile v P, ker sem lih hotela začet rihtat, ko me je mala prehitela..

Midva pa nimava nobene varuške, imamo bolj majhno stanovanje, pa obojna vrata odprta in se kar sliši..

Neposredna povezava do sporočila: 3041
15.3.2011 7:23:59   
Kiya
Dobro jutro user posted image za vse

senčnik kupila sva neke univerzalne preko spleta, mislim da je bilo 15€ po kosu, tale pepeny se pa priveže na že obstoječi senčnik in ta potem lahko bolj dol potegneš, se pa tudi na zelo malo zloži tako da ga imaš lahko vedno s seboj v nakupovalni košari

naša mala zdele malo plazi po sobi, čaka na prvo rundo spanca. Sva imeli že zdele boje za spanje, tako da bo šla z mano na veliko posteljo še odspati dve kitici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3042
15.3.2011 8:21:32   
meymey
Senčnika nimam nobenega, itak bodo kmalu shodili user posted image .

Soba bo moje delo. Kar bo pač bo- Drugače pa delam tako, da pogledam okol da najdem idejo in pol sama narišem.

Varuška - ja sej. Midva jo rabiva bolj za čas, ko gre spat in sva midva v dnevni s prižgano TV, kaj še pospravljava, greva na teraso na pirček... user posted image  Sej veš... mami in oči time. Zdaj, ko se veselo sprehaja po svoji postelji mi je ok, da ne grem na vsak jokec not gledat, če si ni kam glave vtaknil... ker ga samo zmotim v njegovem procesu uspavanja. 

Odvajanje od dojenja zjutraj - Tomi ima še vedno ostanek nočnih dojenj okoli 4.30-5ih, ko se zbudi za dojenje. Predlogi kako ga prepričat, da to ni več potrebno? Ko mi to rata, bo spanje v svoji sobi res užitek za vse.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
15.3.2011 8:29:54   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: katka katy

Tam, kjer naj bi bile trojke, pa ima belo piko... že kar nekaj časa. Me zanima kaj to pomeni user posted image .

tudi naša ima belo piko tam kjer bodo trojke in sem ful mislila če je že zob , ker se čuti ostra špicka, upam da še ni tam zob, ker je še mal prehitro.user posted image user posted image

jaz tud razmišljam da bi jo dala v svojo sobico, ker itak spi celo noč ampak me je kar mal strah tega koraka., očka ji je pa že pred rojstvom pripravil HELLO KITTY roza rumeno sobico z motivom glavne akterke, men hello kitty že čez ušesa gleda, očka je pa čist navdušen sploh pa sedaj ko je po dveh fantkih prišla punca v hišo.user posted image user posted image user posted image

scarlett: ful dober video, pa še prav majo glede uspavanja. na prvem otročku se učiš, pri drugem veš kaj boš popravil, pri tretjem pa itak že vse obvladašuser posted image user posted image .... hihihihi

jaz sem senčnik kupila univerzalen cena cca 12 evrov,  na poganjalčku 5v1 je danes bil na vrsti gugalnik. ful dobr

kiya: jaz mislim da nima 6 otroške bolezni, nima nobenih flekov, in temperatura je danes sam mal nad 37, tolk da res upam da so samo zobki.

Ja tale bela pika mi je kr neki... misliš da se že toliko prej pripravlja? Ker kolikor vem so trojke na sporedu zadnje...

Helo Kitty sobica - moje sožalje user posted image . Meni je ta ultra roza barva že kr nagravžna... pa mi je bila vedno všeč, tudi jaz sem kdaj roza sivo kombinirala... zdaj pa mam Helo Kitty in roza farbe že polno glavo, pa še punčke nimam user posted image .

Si pa lahko vesela... moj je kao ful pospravljal stanovanje. Pa ko sva prišla iz porodnišnice še postelja ni bil pripravljena za malega. Pa 16 stopinj v stanovanju... me je kr metalo od jeze, sam sem bila tiho, ker se je ful potrudil, sam ne za prave stvari. Mu nisem hotla zaleta vzet. user posted image  Še HB, ker je danes 1A oči user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3044
15.3.2011 13:10:35   
joli07
sobica : naš ima medvedka Pu. Edino ena stena mi gre fulllll na živce, ki mi jo je tašča medtem ko sem bila v porodnišnici pobarvala v svetlo modrouser posted image . Pa še skoz sem govorila da ne bom dala nič v svetlo modro barvouser posted image . Tista barva ki sem jo jaz hotela se menda ni kaj dost dobro obnesla na steni.
Drugače je pa moj user posted image  tudi moral vse pripravit ( še eno omaro sestavit, pa vse oprat in polikat ) ker nas je user posted image presenetil. No saj sta mu mama in oče pomagala, večino je pa res sam nardil, pa še po en kup stvari sem ga poslala, da je nabavil. Moram priznat, da se je izkazal, pa še zmeraj mi veliko pomagauser posted image .

kdaj v svojo sobo : upam, da se bo to kmalu zgodilo. Sigurno ga pa prej ne bom dala, dokler mi ne bo kaj boljš spal. Si ne predstavljam, da bi morala 10x-20x/noč (odvisno od noči ) vstajat pa hodit v drugo sobo ga mirituser posted image . Že sedaj mi je težko skoz vstajat, pa je 1m vstran.

varuška : jo imamo ker jo tudi rabimo , predvsem takrat ko gre zvečer spat. Drugače je pa ne uporabljam. Imam pa s senzorjem dihanja al kaj je že to, pa moram rečt, da je bil bolj vstran vržen denar . Sem prav jezna naseuser posted image . Rajši bi eno navadno kupila.

voziček : v soboto sem kupila moon kiss-auser posted image user posted image user posted image .Upam, da se bo res tako dobro obnesel, glede na to ,da ga večina tako zelo hvali. Je bil pa moj kar malo šokiran ko je domov prišel pa škatlo zagledaluser posted image user posted image user posted image .

odvajanje od dojenja : pri nas je bilo tako, da je enkrat prespal, drug dan sem ga prepričevala da ne potrebuje dojenja z dudo, prav tako 3 dan, potem je bila pa duda že kar dobro nadomestilo. Kako bomo pa odvajal od dude pa še ne vem.

scarlett :user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala do solz. Ampak žal je to res tako, da starši vedno popustimo , no vsaj večina nas je takih.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
15.3.2011 13:19:24   
Kiya
Moon Kiss midva sva si ga šla tudi v soboto ogledati user posted image , ampak ga še nisva vzela, ker bova počakala na RD, če slučajno dobimo kakšne bone.
Joli07 v kakšni barvi si ga pa vzela? So mi razložili, da se težko dobi rdečo, črna in siva sta pa skoraj vedno na zalogi. user posted image

vrtec sem se prej pogovarjala z eno kolegico iz okolice Litije, in so ji rekli, da po vsej vrjetnosti ne bo dobila vrtca, ker je bil otrok rojen 4.10. in z začetkom šolskega leta še ne bo star 11 mesecev. Tamal je bil pa prenošen in čez rok user posted image in je v bistvu samo 4 dni premlad user posted image
Kr neki, čedalje bolj ugotavljam, da če nisi neki hud socialni primer, težko kar koli dobiš, čeprav potem plačuješ za to.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
15.3.2011 16:16:55   
meymey
Ne znam si predstavljati velikosti zloženega vozička... koliko zavzame v povprečnem prtljažniku? Govorim seveda o Moon Kiss.
Kaj pa Quinny Zapp? Imajo tudi akcijo. Se mi pa zdi da se hrbtišče ne da nastavljati? Je možno? Ker potem sploh ne razumem funkcije takega vozička user posted image .

40 Eur moram zapravit v Baby centru do konca meseca, pa ne vem kaj naj kupim, ne bi rada kar v tri dni zapravila. Morda bi nam marela prišla res prav, ker Quinny Freestyle zavzame res cel prtljažnik.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
15.3.2011 17:46:48   
katka katy
Helo Kitty sobica - moje sožalje user posted image . Meni je ta ultra roza barva že kr nagravžna... pa mi je bila vedno všeč, tudi jaz sem kdaj roza sivo kombinirala... zdaj pa mam Helo Kitty in roza farbe že polno glavo, pa še punčke nimam user posted image .

Si pa lahko vesela... moj je kao ful pospravljal stanovanje. Pa ko sva prišla iz porodnišnice še postelja ni bil pripravljena za malega. Pa 16 stopinj v stanovanju... me je kr metalo od jeze, sam sem bila tiho, ker se je ful potrudil, sam ne za prave stvari. Mu nisem hotla zaleta vzet. user posted image  Še HB, ker je danes 1A oči user posted image .

hello kitty: groza,user posted image mene kar zmrazi, sam pomislim na to, sam si nimam kaj pomagat, je očitova ljubica, pa še tako boga je bila in veš da bo oči itak vse naredil zanjo.
kar se pa tiče prihoda iz porodnišnice, jaz sem mu mesec dni težila, da naj spolira stanovanje, ker sem bila z njo v bolnici. dno za posteljico je prišel zadnji dan pred prihodom domov., ko sem prišla domov me je čakala sicer gora cunj za zlikat, drgač pa so hb moški kar dobro poskrbeli za najin prihod domov, in sem bla ful zadovoljna.user posted image čeprav sem takoj marsikatero stvar prestavla.

varuška: jaz jo uporabljam, in mam eno čist navadno nič komplicirano, in se res čist vsak šum sliši.,

evo počitka konec.. se že javlja...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
15.3.2011 19:23:06   
Kiya

Ne znam si predstavljati velikosti zloženega vozička... koliko zavzame v povprečnem prtljažniku? Govorim seveda o Moon Kiss.
Kaj pa Quinny Zapp? Imajo tudi akcijo. Se mi pa zdi da se hrbtišče ne da nastavljati? Je možno? Ker potem sploh ne razumem funkcije takega vozička user posted image .

Jaz sem v soboto kar lepo prodajalko prosila, naj mi zloži voziček in je res na majhno. Fora je v tem, da imam jaz zelo majhen prtljažnik v avtu in potem imam lahko v njem le ogrodje, zgornji del je pa na sedežu. Moon Kiss se lepo zloži, z sedečim delom in tudi lažji je, ima cca 7 kg.

Za na morje bo idealen, saj lani ko smo šli na dopust, smo imeli še stvari na sedežih, saj so voziček, košara in zložljiva posteljica kar veliko prostora vzeli v Xsari.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
15.3.2011 22:45:24   
joli07
moon kiss : saj jaz sem ga zato kupila, ker se da bolj na malo zložit, brez razstavljanja. Jaz moram pri mojem tudi dat športni del dol, da lahko zložim ogrodje, pa še full je težek. Ta bo bolj zato, če bom sama kam šla z avtom, da fliknem tega noter in da se ne matram s sestavljanjem in razstavljanjem. Vsekakor bo pa bolj v uporabi prejšnji, ker mi je zakon.
Vzela sem pa črnega. So pa bili še v svetlo modri in viola barvi na razpolago, kar pa pri meni itak ne pride v upoštev.
meymey : quinny zapp res menda nima naklona, je samo sedeč položaj, kar je pa precej zoprno.

vrtec: sem včeraj dobila po pošti za tamalga datum ponovnega pregleda v pediatrični, tako da sem se odločila , da zaenkrat počakam, da damo pregled čez in da dobim izvide, potem se bom pa odločila ali bom dala vlogo v vrtec ali bom iskala prvo leto samo privat varstvo. Saj če se ne motim se lahko vloga odda do 31.03.11.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?