meymey
|
IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_ Punce, zdravo! Flora že spi, jaz pa veselo za računalnik! Meymey, pa prav Renaulta imava! Laguno, uno ta podaljšano. Ene 2 mesece nazaj so nama šli brisalci, oz. tisti motorček za brisalce notri v haubi skrit in je bilo 345eur.. Ni za komentirat! Deli za Renoje so res čist mimo s ceno .. Kje ste pa izvedele kdaj so dnevi odprtih vrat v vrtcih ? Aja, a bi lahko prosim še katera dala link za vlogo za vrtec? Sem eno že sprintala, pa baje je zdaj ena nova ali kako .. Danes sva šla na sprehodu še pogledat kako se imenuje ta enota tukaj zraven nas, ker jaz tud to nisem vedela. Sem malo mimo za te vrtce, se moram še vse pozanimat.. Sva pa rekla, da bova dala vlogo, čeprou so ji nekaj odsvetovali, ampak ker verjetno itak ne bova dobila, je to kar OK, ker baje, da te samo dvakrat lahko zavrnejo, potem te morajo pa vzet No, če je to res, nas bojo potem lih tapravi čas vzeli.. Na srečanju sva bili res samo jaz in bcljka, zdaj se pa punce za primorsko menijo. Flora se je danes spuzala, tako za ene 3 "korake" naprej. In potem sva ji tako navdušeno ploskala in cvilila, da ji ni bilo nič jasno. Naju je gledala z odprtimi usti, kao kaj pa vama ni jasno! Je bila pa na deki, ko ji je to uspelo, je bilo zgleda boljš, ker ji ni drselo. Tako, da bo moja mala tole hitro pogruntala! Lep večer vsem! Ajaj, moje sozalje za avto! Vrtec -a gledaš za LJ? Tukaj ti piše natančno vse kako in kaj. Spodaj pa imaš še dokumente - vloge. Midva sva se tudi odločila, da ga bova dala kr v LJ. Pričakujem da bova zavrnjena v prvo, ampak itak zgled, da bo moral it v priat varstvo za kako leto . Če te zavrnejo in ostaneš na čakalni listi, imaš naslednje leto +10 točk, ki pa kar nekaj pomeni. http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66852/detail.html
|