|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
20.3.2011 20:26:33   
Ajda_Marko
V torek imava pregled na alergo. A je katera že imela pregled? Kako to gre? Kakšne so preiskave? Mislm k če mu delajo tiste mehurčke po rokah bodo mogl prediatrično spraznt k se bo vid tok joku...

Lepo se imejte in čim več uživanja na sončku, dokler še je ;)

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   RE: Junijčki 2010
20.3.2011 22:16:45   
joli07
kiyauser posted image user posted image  vse naj naj tvoji malčici za prvo svečko , ki jo je pihnila včeraj. Upam, da ste lepo praznovali. Čez dva meseca pa spet praznovanje.

noč : spali smo samo enkrat, sedaj je že dva dni po staremuser posted image user posted image user posted image . Je še za tisti dan ko je spal vse noter spraviluser posted image . Saj sem jaz vedela , da bi bilo prelepo če bi trajalo.

katka katy in scarlett hvala za pojasnilo glede razvojneuser posted image . Mi je sedaj bolj jasno za kaj gre. Malo sem bila v skrbeh, ker je večina punc napisala, da so njihovi user posted image  imeli tudi preglede pri P glede razvoja (kaj user posted image  že vse zmore,...) mi pa tega nismo imeli.
scarlett: naš je imel kontrolo in ponovne teste na alergo-imunološkem oddelku, pa je slučajno še zdravnik glede sedenja,obračanja, plazenja malo spraševal. Res si je vzel čas in naredil konkreten pregled. Čez cca 10-14 dni bodo izvidi, potem bo pa imel tamal itak spet kontrolo pri svoji P, pa bom videla kaj bo ona rekla. Če bo potrebno te bom prosila za kontakt privat fizioterapevtke.
katka katy: a tvoja je pa kar najprej trojkico dobila user posted image . Glede sesanja prstka je pa pri nas bil od začetka problem. Sem mu rokico skoz vstran dajala, pa se je odvadil. Je pa hudič pri vas, ker prstek ponoči v usta daje, naš ga je samo čez dan.

obroba : mi jo imamo iz MC, pa je bila tudi draga ko hudič. Kiya kje ste pa vi naročili obrobo pa ceno če nam lahko zaupaš.

grem še malo na FB pogledat pa spat.

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   RE: Junijčki 2010
20.3.2011 22:23:23   
joli07
Ajda-Marko : mi smo v petek imeli kontrolo na alergo-imunološkem, pa so nam spet delali kožne teste, pa kri so mu tudi vzeli. Ne vem kako bo pri vas. Lahko da bodo delali samo kožne ( če gre za kravje mleko in jajca ) - vsaj ponavadi je menda tako. Nam so vsakič vzeli še kri ker so itak morali še preverjat vrednost ig-jev. Na kaj pa sumijo, da ima alergijo?

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 6:00:16   
misar
dobro jutro

najprej JULIJA...vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

spet kuham kavico user posted image  user posted image

se je trotek odločil vstat že ob 5:15, no kaj čmo, je imel pa danes sam eno budnico okoli 1h. tko, da bravouser posted image user posted image

zobje: mi jih tud ne dobivamo po jusuuser posted image , najprej spodnji enki, zdaj zgornja desna dvojka in še na drugi strani tud ven rine. isto je zobe dobivala frčafelca. če kaj vem bo potem dobil še zgornje enke in spodnje dvojke.user posted image

obroba: pri frčafelci sem jo imela, zdaj pri trotku je nimam. je pa bila obroba pri frčafelci zgolj za okras, ker do 2. rojstnega dne ni spala v svoji postelji user posted image user posted image  (potem smo pa itak posteljo premontirali v mladinsko- brez ograje). trotka pa zdaj striktno vsak večer dajem spat v njegovo posteljo in do prve runde spi tam.

v glavnem odkar sem trotka preselila v frčafelino sobico tud ona prespi celo noč v svoji postelji (prej je obvezno vskao noč okoli 1h hodila spat v taveliko posteljo). vedno jo je nekaj bilo strah, zdaj pa ima občutek, da nekdo spi z njo pa sploh ni nobene panikeuser posted image user posted image  prej je vedno protestirala spat v svoji sobi, pa lučko je mogla met, zdaj pa gre prav z veseljem spat , ne rabi ne luči, pa še celo noč spi v postelji (kljub temu, da jaz trotka vzamem k sebi že okoli 11 ureuser posted image )...no vse je za nekaj dobro...

zdaj pa grem, ker trotek protestira user posted image

_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 8:11:57   
Kiya
Hvala vsem za čestitke user posted image

RD smo lepo preživeli, edino torta je bila bolj pozno ker je slavljenka spala user posted image

Obroba naročila sem jo tukaj http://www.galeb.eu/otroska_posteljnina samo sem čakala skoraj 1 mesec nanjo, je pa 300x40 cm za cca 18€, sam zgleda je trenutno nimajo, ker najdem samo tisto za ob vzglavju

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 8:42:18   
Ajda_Marko
Joli07: nič še ne vemo na kaj je alergičen. Tudi sumi so bolj tako tako. Jaz vem da rata pisan po banani, cvetači in malinah. Jajca mu še nisem dala, se mu ga še ne upam... Mislim da na mleko ni alergičen. Smo imeli tudi že dietično mleko aptamil pa ni bilo čist nič bolš. Potem sem mu začela počasi dajat tudi skutke in ni bilo nobene reakcije. Ko je je du skutke je imel že čist lepo kožo, zdaj pa ne smem dajat nobenih kaplic ali pa ga mazat in je revež čist bogi. Ves rdeč po rokicah, nogicah obrazku in vratu. Po trebuščku in hrbtu pa pikast... Pa vse ga full srbi. Komaj čakam da bo tegale konec.

Vse najboljše za 1. rojstni dan Julija!!!! :))))
 

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 10:22:50   
joli07
Ajda Marko : če mu bodo delali kožne teste bi jaz na tvojem mestu zahtevala še krvne, če se tudi približno ne ve na kaj naj bi bil alergičen. Nam so delali tudi krvne teste na 16 različnih nabolj pogosto alergenih živil. Zna se zgodit, da kožni testi ne pokažejo alergije krvni pa. Pri nas je že bilo tako.
Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojga malčka, pa želim ti da čimprej ugotovijo.

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 11:54:50   
Ajda_Marko
Najlepša hvala za nasvete. Bom zahtevala še krvne teste.
Hvala za lepe želje!! user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 12:05:15   
scarlett_
Julija, vse najboljše za prvi rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva dali ravno eno pecivo pečt. Flora je kuhinji tako pridna, sedi v stolčku in me gleda, jaz ji pa govorim kaj delam. Se bomo vsi zredili od tega! user posted image

Ajda_Marko Mi smo bili tudi na alergologiji zaradi kožnih izpuščajev in bruhanja do 1,5 ure skupaj v loku po tem, ko je jedla rumenjak ali brokoli. Kožni testi ji niso nič pokazali in so nas sami dali na krvne (ki so precej neprijetni), izvid smo dobili čez 1 mesec in 1 teden. Tudi tu ji ni nič pokazalo, nakar je alergologinja rekla, da očitno alergije res ni, ampak naj otrok ne je teh živil do 12. meseca, potem pa spet poskusimo.

Danes je prvi pomladni dan, prihaja čas moje Flore user posted image hehe... Upam na čimveč lepih sprehajalnih dni v tem času!!

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 12:06:00   
scarlett_
Ups, nisem mislila vse napisat odebeljeno, se opravičujem user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 13:56:05   
Ajda_Marko
Vidim da bo jutri zanimivo user posted image  o boga Flora, kr bruhala je tolk. Vid nič ne bruha, samo ves je rdeč... Najprej pikice dobi potem je pa tok pikic d aje samo rdečica še... Vid je bil pisan tudi ko sem ga še dojila. Ubistvu je že skoz pisan. Samo takrat sem mislila da sem jaz kaj takega pojedla. no nakonc nism jedla skor nič pa ni nič pomagalo.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 18:58:16   
scarlett_
Ajda, še to.. Mi smo zelo dolgo čakali, tako da boš vedela za kaj več igračk in to.. No, vsaj pri nas ni kaj dosti potrepžljivosti user posted image

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 21:54:03   
katka katy
user posted image user posted image JULIJA VSE NAJBOOOOOLJŠEuser posted image user posted image

misar veš kako je bilo pri nas: prvi je spal pri nama dokler ni prišel drugi (5let), drugi je do drugega leta starosti pridno spal v svoji postelji, potem smo bili pa v gradnji in smo vsi skupaj spali v eni sobi na ogromni postelji in je potem hodil ponoči k nama spat dokler ni prišla tretja (2leti), sedaj pa ne popustim in sploh ni debate vsak mora spati v svoji postelji in to velja tudi za najmlajšeuser posted image

A morda veste koliko časa se čaka na izvide da pridejo domov.user posted image jaz čakam še vedno krvne izvide iz gastr, kjer smo bili pred enim mescom, razmišljam celo da bi poklicala. user posted image
Katarina skoraj ne poliva in ne bruha več, samo še občasno pljune kaj iz ust ven, pa zjutraj po dojenju. hb se je mal umirilo, user posted image


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 22:11:07   
scarlett_
katka, super za Katarino! Pri nas se je hb tudi sčasoma umirilo, zdaj po vsakem obroku samo še malo..
Na izvid smo pa mi čakali 1 mesec in 1 teden, mogoče celo 10 dni , saj ne vem točno user posted image So kar dolge..

Naša Flora je šla pa že takoj spat v svojo posteljo v svojo sobo in od takrat je tam, brez nočnih lučk in igranja, spi kot top 10 - 12 ur .. user posted image Pa čeprav so me na začetku vse babice gledale kot, da sem nora ali pa brez srca .. user posted image

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
   RE: Junijčki 2010
21.3.2011 22:46:55   
joli07
kako imate ene pridne otročke, da kar že v svoji sobi spijouser posted image user posted image user posted image . Pri nas to sploh ni izvedljivouser posted image , saj se mi zrola zvečer, da moram kar naprej hodit v drugo sobo. Včeraj zvečer mi spet ni spal celo noč, danes pa tudi slabo kažeuser posted image user posted image user posted image . Sem bila od 21.00 do sedaj že kar nekajkrat gor, da sem ga umirila. Zgornji zobki so mi pa res zagodli. Eno enkico ima že nekaj dni zunaj, druga bo pa upam tudi vsak čas, saj ima full zatečeno. Pa mislim, da se že malo vidi. Mi sploh ne pusti, da mu šaram po ustih. Danes je bilo tudi čez dan kar zelo pestro, saj je kar naprej težil pa jokcal. Dost jamranja.

Izvidi : nam zaradi refluksa niso nikoli vzeli krviuser posted image . Naš je bil 3 dni v bolnici, da so mu naredili PH-metrijo pa ostale preiskave. Vzeli tudi kri, vodo, samo so bili izvidi takoj. Zakaj pa za refluks vzamejo kri user posted image ?

Jaz bi sigurno poklicala za izvide. Ne vem, če bi lahko tako dolgo čakala. Najdlje kar sem čakala na izvide je bilo 3 tedne, pa še to zato, ker jih je P zgubila, pa je morala prosit za prepis.

Grem počasi gor mojmuuser posted image družbo delat

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   RE: Junijčki 2010
22.3.2011 19:49:11   
Sonček in poletje
Vidim, da vas je nekaj, ki ima otročičke, ki imajo težave z alergijami. Tudi naš user posted image je alergičen. Dokazano samo na jajca. Ampak so mu delali samo na jajca, mleko in sojo. Jau sem ugotovila, da tudi lešniki ne grejo skozi in posledično sem se odpovedala vsem oreščkom, ker se nikoli ne ve. Mi je pa čudno, da vam delajo preiskave. Mi smo zaradi reakcije bili 2x v bolnici, 1x so naju poslai domov, 1x sva pa ostala notri. Na naslednje alergo teste je naročen 8. 6. 2011, ko bo imel skoraj eno leto. do takrat se moram pa jaz sama matrat in ugoravljat, kaj bi mu lahko delalo težave. HB že zelo dolgo nu burno odreagiral, ampak včasih pa še vedno dobi drobne pikice, najpogosteje po rokah, hrbtu in prsnem košu. Ampak to tako mali, da ne vem ali naj zaradi tega delam paniko. Bi mi bilo fajn, če bi nam že prej kaj naredili, ker včasih se mi zdi, da v vsaki pikici iščem alergijo. Aja, sem pa iz Celja, mogoče imajo tukaj drugačen protokol.

Juliji čestitke za prvi rojstni dan user posted image .

Pri nas je vse po starem, kar pomeni, da imam oči skozi na pecljih in da kar naprej odpira omare, ki jih ne sme. Pa ga že lep čas vedno opomnim, da se ne sme in ga nesem stran. Tako, da tista, ki je rekla, da user posted image hitro pogruntajo, da kaj ne smejo... Pri nas to ni tako, če se kaj ne sme, je potem veselje še toliko večje in še bolj rine v tiste stvari, ki naj bi jih pustil pri miru. Pri tem se prav navihano smeji user posted image .

Zadnje dni se že malo bolj pogumno spušča med bližnjimi elementi, je že pravi mali frajer. Padel že lep čas ni. Sem pa imela z njim trening, kako se pravilno vsest iz stoječega položaja. Potem je tehniko še izpilil. Tko, da vedno pristane na ritki user posted image , pol pa protestira in se jezi.

Zdaj ko so dnevi lepi smo veliko zunaj. Danes je čez dan spla samo 1x in to 2uri in 40 minut, zunaj v vozičku. Sva ga pa posledično dala spat pol ure prej, ker je bil čito bogi.


_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
   RE: Junijčki 2010
22.3.2011 20:32:58   
meymey
Hej hej! Najprej najlepše čestitke Juliji!!! 
Sva bila na štajerskem in nisem bila blizu rač, tako da sem bila kar začudena nad količino "čtiva". Za alergije res ne znam povedat nič, ker s tem nimamo HB težav, upam, pa da se vsi problemi in problemčki rešijo...

Smo pa upoštevali Kiyin nasvet in malemu kupli tricikel. Mu je kar všeč. Samo sva vzela tega, ki ima tazaresne pasove in je malo boljši kot tista plastika. Ne vem, pri kolegici v triciklu je mali kr po strani not visel, pa vstajal se je... 

Kaj še... sobe še ni... user posted image  pa še tako lepo vreme je zdaj,..bo zgleda še malo ptrajalo :(.

Dojima pa se ne več že skoraj 1 teden (obrok ob 4-5ih zjutraj). Tomi se sicer še kr zbuja, ampak večinoma pojokca za 5 sekund in zaspi sam nazaj. Edino danes zjutraj pa je tako kričal, da sem ga vzela k sebi. Rastejo mu zgornje 1ke in se mi zdi da je kr malo tečkast zaradi teda. Nič hudega sicer, ampak mu malo nagaja...

Se pišemo!!!

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
   RE: Junijčki 2010
22.3.2011 20:37:36   
Ajda_Marko
Vid ima alergijo na jajca. Po kožnih testih. So mu vzeli tudi kri in izvidi bodo šele čez nekaj časa. Me pa nekaj zanima. A katera ve v katerih baby piškotih so jajca?

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
   RE: Junijčki 2010
22.3.2011 20:55:40   
nikcaa
JuLiJa- Vse NAj NaJ Za PrVi RojsTni DAn.....user posted image

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
   RE: Junijčki 2010
22.3.2011 21:10:53   
scarlett_
Čer! user posted image

Pa da vam spet mal pojokcam - avto je crknu tko kot sem rekla, da bo! Sva bili dans s Floro peš v centru 3 ure, potem pa naj bi šli z atijem domov in se zbašemo na Prulah v avto, ko ta sploh ne vžge. Nismo meli kej, smo šli vsi trije na taxi (še dobr, da je v jajčku še), da smo malo spravili domov, ati je šel pa nazaj, ker se avto tudi zaklenit ni hotel, pa voziček je notri ostal in ne vem kaj..

Drugač smo pa ugotovili, da je mogoče Flori vroče v stanovanju, ker je to še edina možnost zakaj je zadnje dni tolk tečkasta. Ker ni pridna nikjer drugje kot v vozičku (jst mam že čist žuljave noge!), pa mogoče, da ji je tam ok temperatura.. Kaj mislite? user posted image

Aja, pa za jest imamo cele boje pri nas.. Ma kumi, da kake 3 žličke poje.. user posted image

Alergije - nam je dala pediatrinja napotnico glede na kožne izpuščaje in bruhanje..

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
   RE: Junijčki 2010
22.3.2011 21:33:39   
Ajda_Marko
Lahko da ji je vroče ja... Vidu je full vroče, pozimi je bil nekaj časa v bodiju brez rokavov in majčki z dolgimi rokavi čez, spodaj pa hlače in nogavičke. Pa sem opazila da je bil full bl tečkast kot pa potem ko je bil samo v dolgem bodiju.
mi smo tudi glede na izpuščaje dobili napotnico, je revež čist pisan. rokice ima čist rdeče na zapestjih in dlaneh. Ima kar tako trdo kožo... Upam da bo kmalu bolje, čeprav sploh ne vem kaj je jedel z jajci. Ker testenin ne mara, jajca mu sploh še dala nisem ker se nisem upala. Edino če so v plazma piškotih ali pa v žemljicah ki jih včasih kupimo...

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
   RE: Junijčki 2010
22.3.2011 21:57:00   
katka katy
čer punceuser posted image

scarlett: user posted image user posted image men se zdi da bo treba avto zamenjat. user posted image
morda se je pa Flora navadla zaspat lepo v vozičku kjer se prijetno trese pod ritko.,
k sreči zdaj nimam več težav pri hranjenjuuser posted image je pa tud tolk tiščala usta skup da smo mele orng borbe kar nekaj dni, pol je pa zobek vn prišel. saj bo, kar potrpežljiva bod, probaj jo mal s kakšno žlico zamotit, tako da lahko z njo tudi po mizi udari, to je pri naši delovalo.

jaz sem bila s Katarino na gastro zaradi sprememb ki so se pokazale na ultrazvoku na jetrih in so nama zato tudi jemali kri da vidijo če je slučajno še kaj drugega narobe. ker pa sem bila glih tam sem pa spraševala še zaradi polivanja in bruhanja.

z alergijami pa žal oz hb nimam nobenih izkušenj, tolk da ne morem nič rečt, nobeden od mojih otrok ni imel alergije na hrano


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
   RE: Junijčki 2010
23.3.2011 6:28:56   
misar
dobro jutro

spet zgodnje vstajanjeuser posted image

ena kavica za vseuser posted image user posted image

ma življenje je prav krasno ob vsem tem sončku a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

Drugač smo pa ugotovili, da je mogoče Flori vroče v stanovanju, ker je to še edina možnost zakaj je zadnje dni tolk tečkasta. Ker ni pridna nikjer drugje kot v vozičku (jst mam že čist žuljave noge!), pa mogoče, da ji je tam ok temperatura.. Kaj mislite? user posted image

Aja, pa za jest imamo cele boje pri nas.. Ma kumi, da kake 3 žličke poje.. user posted image



jaz bi temu rekla tipična znaka, da dobivate zobe: neješčost in huda tečnoba! ja v vozičku pa zobje začuda ne bolijo user posted image user posted image  to sem se tud jaz že ''zgražala'' ampak tko je (verjetno, ker otroka zamoti okolica.)


kaj več pa ne bi mela za napisat..lep danuser posted image

_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
   RE: Junijčki 2010
23.3.2011 8:36:16   
meymey
Jutro :D.

Evo mene s kavico, mali se igra in mi občasno teži user posted image .

Včeraj sem pozabila napisati, da gre mali čez vikend k babici na počitnice. To bo prvič da bo dlje časa nekje drugje. Kaj pa ve? Ste že dale svoje tamaučke na počitnice za več dni?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
   RE: Junijčki 2010
23.3.2011 9:03:57   
Kiya
Hvala vsem za voščilo user posted image , še malo pa bodo tudi drugi user posted image praznovali user posted image

Smo kupili marelo, ampak ker smo čakali do skoraj konca akcije, nismo imeli kaj dosti izbire, tako da imamo lavanede sky oz. vijolčast voziček user posted image

alergije poleg frutka, sem opazila da tudi kadar ji dam jagode bruha, tako da smo to umaknili iz jedilnika za nekaj časa.



(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!