|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
8.3.2011 9:41:25   
Kiya
Aja meymey a boš ti za vrtec oddala za Lj. ali boš naprej v vaši bližini kaj iskala?

Jaz sem si naredila že seznam 4 vrtcev v naši bližini oz. tisti ki bi prišli v poštev, do pisanja vloge pa še nisem prišla user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   RE: Junijčki 2010
8.3.2011 11:35:24   
katka katy
lepo dopoldne imamo a ne. bo treba mal ven it pogledat če je kaj novga

meymey user posted image user posted image user posted image za se seznam, prav lepo je primerjati kako naši malčki vsi lepo napredujejo.


danes imamo težko jutro kar naprej jokuser posted image tako da sem jo dala že ob deset_ih spatuser posted image ker je bla čist fertikuser posted image . upam da mi bo spala vsaj še eno uro in da se bo zbudila dobre volje.

zobki: ostajamo pri dveh vendar se mi zdi da se nekaj dogaja in da bodo verjetno kmalu tudi zgoraj, ker je nevzdržno tečkasta.

hrana: 3x joški, 3-4x žica. ne vem kako naj jo odvadim dojenja popoldne, ker mi tud ust ne odpre če ji hočem dat žlico v usta.

gibanje: kobaca sicer še ne, je pa grozno aktiva,user posted image takoj na trebuhu in se vrti v krogu, noče biti na blazini in takoj zleze na ploščice, takrat rečem decu, hvala ker si me prepričal za talno gretje. ZAKON.
Katarina tudi noče biti v stajci tako da imam zdaj na tleh pripravljen kotiček zanjo, ampak itak ni zanimivo je raj na sred dnevne sobe in meče igračke okol, potem se pa jezi ker ne pride do njih.

menstra: tudi jaz je še nimam, sem si pa mesec dni po porodu dala vstavit maternični vložek tolk da je verjetno tudi ne bom imela.

scarlett: pri vas mate pa res smolo, saj veš ko ma hudičuser posted image mlade.............. upam da boste čimprej dobili avto zrihtan nazaj.

lep sončen dan še naprej

< Sporočilo je popravil katka katy -- 8.3.2011 11:36:48 >


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   RE: Junijčki 2010
8.3.2011 12:06:35   
meymey



IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Aja meymey a boš ti za vrtec oddala za Lj. ali boš naprej v vaši bližini kaj iskala?

Jaz sem si naredila že seznam 4 vrtcev v naši bližini oz. tisti ki bi prišli v poštev, do pisanja vloge pa še nisem prišla user posted image

 
Eh, ČE dobimo, bomo po naajboljšem scenariju čez 1 leto not. Jutri greva s Tomijem osebno oddat vlogo. Ima vrtec pri nas dan odprtih vrat.

Za seznam pa ni problema, samo dajte prosim tako kot ponavadi podatke za seznam označiti z rdečo, da se takoj vidijo... pa bom 1x na teden seznam osvežila...

A je bila katera na srečanju Junijčkov prejšnji mesec? Kako je bilo? 

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
   RE: Junijčki 2010
8.3.2011 14:53:06   
Kiya
Srečanje Kolikor sem zasledila na FB sta bili tisti teden ko so bile počitnice na srečanju le bcljka in scarlett, zdej prejšnji teden pa nevem če je sploh bilo. Na FB mi je vse skupaj ful nepregledno, ker nimam skos časa čekirat in se potem kar zgubim.

Jaz imam 5 min pavze, mala je ravno omagala na postelji.

Meni: (že dolgo ga ni bilo)
malica: navadni jogurt
kosilo: bučke z kuskusom in rumenjakom, hruška (kašica)
večerja: ovsena kaša z jabolkom
imamo še vedno 2x mleko, sem ji pa danes dala prvič skorjo kruha, sem ravno pripravljala polpete user posted image


(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
   RE: Junijčki 2010
8.3.2011 15:25:32   
joli07
res je, da sta tokrat bili na srečanju samo scarlett in bcljka. Žal je očitno res tako prišlo, da nobena druga ni mogla priti. Je pa v planu srečanje na Primorskem in sicer enkrat v mesecu aprilu. Sigurno bo pa do takrat še kakšno v Lj.

Našemu se je pa v soboto vnela ritkauser posted image , pa ne vem ali so krivi zobki ali to , da mi tudi po 5x na dan kaka. Imam občutek da ga kar naprej previjam. Ritka je pa k sreči danes že kot novauser posted image . Smo jo pozdravili z bepantenom in praško pasto.
Jaz sem pa v soboto dobila herpes in vsakič ko odprem usta me zaboli k user posted image . Morem malo v lekarno pa vprašat kaj lahko dam gor. Se mi sanja ne, kaj pomaga proti herpesu, saj sem ga samo enkrat imela v osnovni šoliuser posted image .

Scarlett : vidva imata pa res smolo. Mene tudi čaka še velik strošek na avtu, mi je pa klima šla. Pa so mi tudi pribili eno takšno ceno da me je skoraj kap.

Meni
malica : skuta s kuhanim jabolkom in rozinami
kosilo : sladek krompir in špinača
večerja : ovseni kosmiči s hruško al pa kakšen drug sadež

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 10:27:48   
meymey
Srečanje - aha, meni se ni dalo, k sem bila v nizkem štartu za toplice...
Vneta ritka - tudi jaz sem opazila, da najbolj pomaga praška - amapak nujno moraš razlikovat vneto rito in gljivice... potem praška ne pomaga. Ugotovila na latni koži... ajd, ne alstni ampak Tomijevi :user posted image
Za herpes tudi jaz nima idej, sem ga pa imela pred leti in mi je v lekarni dala zadevo, k je fuuul pomagala.
Scarlett_ upam, da nimaš Renaultauser posted image . Midva sva rekla, da bova v vlogo za znižanje plačila vrtca vpisala, da oba vozima Renaulta in naju bodo morda oprostili plačila. user posted image

Aja, pa glavno novico sem pozabila napisat. Danes, ko se Tomi zbudi, greva nest vlogo v vrtec!!! Imajo dan odprtih vrat, tako da se bova tudi malo igrala z otroci :D.


< Sporočilo je popravil meymey -- 9.3.2011 10:29:09 >

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 11:41:10   
katka katy
lep dopoldan punce.........user posted image

srečanje: sem bila v lj ampak žal z drugim namenom, enkrat pa vem da bom sigurno prišla, sam mam problem ne vem kako priti do tja ker se čist zgubim v lj. znam priti do poliklinike, pediatrične, in porodnišnice in to je to.user posted image

vneta ritka: k sreči zadnjih pet mesecev nimam več teh težav. ritko umivam s fiziološko tako kot so jo na intenzivni.  ne uporabljam nobene kremice, in od kar sem tako začela nimam hb nobenih težav več. fizološko pa uporabljam tudi za čiščenje obraza in oči.user posted image

herpes: sočustvujem s tabo ker vem kako je. vsakič ko mi odpornost pade ga fašem, pomagam pa si z čistim alkoholom in limono( s tem si namažem se hitro posuši in zgine)

zajtrk:najprej joški, čez eno uro pa naribano jabolko z banano, in cimetom
kosilo: piščančja prsa z krompirčkom in brokolijem
malica: joški in potem hruška z jogurtom
večerja: po vsej verjetnosti keksolino in potem spet joški preden gre spat

lep dan še naprej


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 19:12:07   
Kiya
Herpes moj ima doma herpatch nalepke, samo še ni imel opcije sprobat, jaz pa do sedaj še nisem imela herpesa.
A je možnost, da gre tudi na otroka?

vneta ritka
mi nimamo problemov z vneto ritko ampak rdečo luliko, zdej mažem z riboderminom in je veliko bolje.

naša je včeraj spet zakuhala pa smrka user posted image in namesto da bi izkoristili sonček sva midve lepo doma user posted image je pa zdele dva dni malo boljše volje, ni taka tečnoba user posted image

so pa danes končno prišle visoke obrobe za posteljico, sem jih že februarja naročila, ampak žal željenih vzorcev ni bilo na zalogi, zato je bilo treba čakati user posted image

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 20:25:30   
scarlett_
Punce, zdravo!

Flora že spi, jaz pa veselo za računalnik! user posted image

Meymey, pa prav Renaulta imava! Laguno, uno ta podaljšano. Ene 2 mesece nazaj so nama šli brisalci, oz. tisti motorček za brisalce notri v haubi skrit in je bilo 345eur.. Ni za komentirat! user posted image Deli za Renoje so res čist mimo s ceno ..

Kje ste pa izvedele kdaj so dnevi odprtih vrat v vrtcih? Aja, a bi lahko prosim še katera dala link za vlogo za vrtec? Sem eno že sprintala, pa baje je zdaj ena nova ali kako .. user posted image
Danes sva šla na sprehodu še pogledat kako se imenuje ta enota tukaj zraven nas, ker jaz tud to nisem vedela. Sem malo mimo za te vrtce, se moram še vse pozanimat.. user posted image
Sva pa rekla, da bova dala vlogo, čeprou so ji nekaj odsvetovali, ampak ker verjetno itak ne bova dobila, je to kar OK, ker baje, da te samo dvakrat lahko zavrnejo, potem te morajo pa vzet user posted image No, če je to res, nas bojo potem lih tapravi čas vzeli.. user posted image

Na srečanju sva bili res samo jaz in bcljka, zdaj se pa punce za primorsko menijo. user posted image

Flora se je danes spuzala, tako za ene 3 "korake" naprej. In potem sva ji tako navdušeno ploskala in cvilila, da ji ni bilo nič jasno. Naju je gledala z odprtimi usti, kao kaj pa vama ni jasno! user posted image user posted image user posted image Je bila pa na deki, ko ji je to uspelo, je bilo zgleda boljš, ker ji ni drselo. Tako, da bo moja mala tole hitro pogruntala! user posted image user posted image

Lep večer vsem! user posted image



(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 20:34:53   
meymey



IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

Punce, zdravo!

Flora že spi, jaz pa veselo za računalnik! user posted image

Meymey, pa prav Renaulta imava! Laguno, uno ta podaljšano. Ene 2 mesece nazaj so nama šli brisalci, oz. tisti motorček za brisalce notri v haubi skrit in je bilo 345eur.. Ni za komentirat! user posted image Deli za Renoje so res čist mimo s ceno ..

Kje ste pa izvedele kdaj so dnevi odprtih vrat v vrtcih
? Aja, a bi lahko prosim še katera dala link za vlogo za vrtec? Sem eno že sprintala, pa baje je zdaj ena nova ali kako .. user posted image
Danes sva šla na sprehodu še pogledat kako se imenuje ta enota tukaj zraven nas, ker jaz tud to nisem vedela. Sem malo mimo za te vrtce, se moram še vse pozanimat.. user posted image
Sva pa rekla, da bova dala vlogo, čeprou so ji nekaj odsvetovali, ampak ker verjetno itak ne bova dobila, je to kar OK, ker baje, da te samo dvakrat lahko zavrnejo, potem te morajo pa vzet user posted image No, če je to res, nas bojo potem lih tapravi čas vzeli.. user posted image

Na srečanju
sva bili res samo jaz in bcljka, zdaj se pa punce za primorsko menijo. user posted image

Flora se je danes spuzala, tako za ene 3 "korake" naprej. In potem sva ji tako navdušeno ploskala in cvilila, da ji ni bilo nič jasno. Naju je gledala z odprtimi usti, kao kaj pa vama ni jasno! user posted image user posted image user posted image Je bila pa na deki, ko ji je to uspelo, je bilo zgleda boljš, ker ji ni drselo. Tako, da bo moja mala tole hitro pogruntala! user posted image user posted image

Lep večer vsem! user posted image



Ajaj, moje sozalje za avto! user posted image

Vrtec -a gledaš za LJ? Tukaj ti piše natančno vse kako in kaj. Spodaj pa imaš še dokumente - vloge. Midva sva se tudi odločila, da ga bova dala kr v LJ. Pričakujem da bova zavrnjena v prvo, ampak itak zgled, da bo moral it v priat varstvo za kako leto user posted image . Če te zavrnejo in ostaneš na čakalni listi, imaš naslednje leto +10 točk, ki pa kar nekaj pomeni.
http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66852/detail.html

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 20:44:37   
scarlett_
meymey, NAJLEPŠA HVALA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 21:38:21   
Kiya
Jaz sem si že ogledala celotni seznam vrtcev v okolišu in bomo dali Pedenjped in Miškolin, zdej za 3-5 pa ne vem user posted image
A bo katera dala katerikoli vrtec v Lj?
Ker drugače za 3. in 4. izbiro sem pa mislila dati vrtec Zelena Jama in Oton Župančič user posted image

Dvomim, da bomo dobili vrtec, ker kolikor sem izračunala imamo 77 pik in s tolikimi pikami so bili še pred kratkim nekateri na centralnem seznamu.

zobki
eno malo čudno vprašanje user posted image Pač nimam materinske šole narejene in ne vem. A zdej ko pride ven prvi zobek se že začne ščetkati? Ali je na začetku tisti "zajček" za zobke v redu?
Kako je z zobozdravnikom? Kdaj naj bi bil prvi obisk?

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 21:43:15   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: meymey
http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66852/detail.html



Tale obrazec sem primerjala s tem, ki ga imam jaz in se mi zdi da je tastaruser posted image

http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/71057/detail.html

tale je od 19.2.2011

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 21:44:29   
scarlett_
Kiya, jaz bom tudi izbrala Otona Župančiča, a to potem pomeni, da me sami uvrstijo v katerokoli njihovo enoto ali kako? Joj, pardon ker težim, ampak tam kjer sem jaz hodila v vrtec in šolo, ko sem bila mala, smo imeli vsakega samo po eno, pa še to so skoraj zaprli user posted image user posted image

Jaz sem ji na začetku samo s tetra plenico "umivala" zobek (tko so nam rekli v MŠ), zdaj imam pa eno silikonsko ščetko za na prst.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 21:46:44   
Kiya
V vlogi napišeš samo vrtec, po enotah razporedijo sami.

Sem to prejšnji teden spraševala na forumu vrtec in varstvo in dobila tako informacijo in potem sem še povprašala sestro, ki dela v vrtcu user posted image

Pazi edino pri šifrah programov, ker O.Župančič ima dva programa.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 22:16:17   
joli07
ma kaj bomo potem vse dale v O.Župančičuser posted image . Menda jih je že 70 na čakalni listi od laniuser posted image . Tako je meni rekla, ko sem hotela osebno že lani septembra al oktobra oddat vlogo.
Kako oni razporedijo po enotahuser posted image A gledajo kje imaš stalno bivališče al kajuser posted image . Ker meni bi bilo super če bi dobila pri nas na kodeljevem, se pa ne bi branila niti štepanca, ker mi je blizu.
Samo Kiya če imaš ti 77 točk pa paviš da ne boš dobila potem jaz itak še bolj nimam šansuser posted image .Se mi pa zdi full neumno, da imajo tujci več možnosti ( po točkah ) dobit vrtec kot nekdo ki je državljan RS , vendar eden od staršev pač ni prijavljen v MOL.
Bom jaz mojga kar iz Slovenije izselila user posted image  da bom več točk dobila.

Glede čiščenja zobkov sem pa jaz mojmu že kar tapravo zobno ščetko nabavila ( je od 6 meseca ) pa mu vsak dan ščetkam tista dva zobkauser posted image .Sem se odločila da ga bom kar zgodaj začela privajat na to.
Glede zobarja je pa meni patronažna vzela podatke ( št.zdravstvene kartice tamalga,št,mojga telefona,nek obrazec sem mogla izpolnit,...) in je rekla da bo dala naprej in da me bodo do 1 leta starosti poklicali za pregled.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 22:21:39   
meymey
Res je, hvala za opombo. Aktualna novica je tukaj. A potem imaš neomejeno število na listi željenih vrtcev?
http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/71057/detail.html

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 22:27:12   
joli07
kiya: glede herpesa naj povem, da se jaz včasih malo spozabim pa tamalga celga polupčkam, pa ga še k sreči še ni dobil


(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
   RE: Junijčki 2010
9.3.2011 22:52:54   
scarlett_
Če sm pravilno zračunala, imamo 62 točk user posted image user posted image user posted image user posted image Škoda papirja za vlogo!! user posted image
Se strinjam z joli07, moj ni tukaj v Lj prijavljen, sva samo midve .. ampak sva poročena, nič ne goljufava z raznimi otroškimi dodatki in te finte, pa bova tukaj samo zaradi prebivališča izgubila toliko točk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   RE: Junijčki 2010
10.3.2011 2:18:33   
Kiya
Herpes jaz ga nimam, ga pa ima moj in zelo paziva, da ga niti jaz, niti tamala ne dobiva user posted image

vrtci Župančič bo pod 4. opcijo, saj je na poti v službo, ni ravno v bližini user posted image

Za željene vrtce imaš še 3 dodatne vrstice, mislim da je v tem razlika od prejšnjega obrazca.

Scarlett v vsakem primeru se splača oddati vlogo, če ne zaradi drugaga, imaš drugo leto 10 točk več.

Tukajle je pa centralni seznam od marca, da boste videle stanje:
http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/70327/detail.html

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   RE: Junijčki 2010
10.3.2011 8:25:49   
joli07
dobro jutro,
častim eno oz. po potrebi user posted image
Naša noč je bila spet katastrofauser posted image in to tako, da sem ga na koncu kar v posteljo vzela ker se mi res več ni dalo na vsakih 15 minut vstajat. Upam, da mu to ne pride v navado.

scarlett : pol sva pa midve na istemuser posted image . Midva edino nisva poročena pa vseeno nisem nič dala za dodatek. Pa tudi če bi bila poročena se moj itak ne bi hotel nazaj prijavit v Ljuser posted image .
A si ti že kaj gledala za privat varstvo. A to si mislila na kakšno gospo al kakšen manjši vrtec s 5 - 10 otroci?

kiya: glede herpesa jaz sicer full pazim, se pa včasih res spozabim .
Čakalna lista je pa res dooooooolga,  pa še nas ni goruser posted image


(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   RE: Junijčki 2010
10.3.2011 11:16:13   
meymey
Kakor jaz gledam na stvar je tako, da bom v vsakem primeru morala iskati zasebno varstvo. In če bom enkrat našla nekaj kar nam ustreza, bom ga tudi pustila not za naslednje šolsko leto. Vmes pa bom dala vlogo za LJ vrtec, kjer bom itak zavrnjena in računala na naslednji vpis z bonus pikami. Tudi pri nama je samo eden prijavljen v LJ, tako da niti približno ne doseževa primernega števila točk...

Pozna katera kako varstvo na relaciji Litija Ljubljana? Bežigrad?

Kakšne so cene privat vrtcev? Malo gledam po netu, pa skoraj nikjer nimajo objavljenih cen.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
   RE: Junijčki 2010
10.3.2011 11:37:33   
katka katy
joj boge ste. tolk je vrtcev v lj pa nimaš šans da prideš not, al je pa sprejet na drugem koncu lj tolk da nisma smisla tja vozit.
pr nas je pa glih obratno. na Mirni je sam en vrtec pa še ta je polno zaseden tolk da so lani odprli dva nova oddelka, pa je še zmeraj premalo. cca 40 otrok je blo brez varstva, kaj bo pa letos pa ne vem ker nas je še več.
jaz mislim da ga bom dobila ker drgač sploh gruntat ne smem, ker ne vem kje bom dobila privat varstvo, pa še predrago je.




_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
   RE: Junijčki 2010
10.3.2011 17:12:51   
Kiya
vrtec jaz imam backup plan, pač tasta ki je doma, samo posledično bom delala le 4 ure, saj noče obremenjevati preveč user posted image
od maja do septembra pa upam na podaljšanje porodniške, ker so dopusti in se bo težko uskladiti za varstvo user posted image

Tamala je skoraj že ok, zdej sem se pa jaz nalezla od nje user posted image

meymey dej probi še oddati za vrtec v Dolu, Dolskem, Šentjakob ker to ne spada pod MOL in pomoje lahko ravno tako oddaš

varuške/vrtci pojma nimam kje bi lahko kaj najdle, mogoče tukajle
http://www.varstvo-otrok.net/

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
   RE: Junijčki 2010
10.3.2011 20:10:36   
Sonček in poletje
Zdej ko vidim kake zbrke so s temi vrtci sem kar vesela, da naš še ne gre v vrtec. Sem pa tudi jaz malo kalkulirala, da bi ga letos vpisala in upala, da ne dobimo in bi potem drugo leto moral bit sprejet, ker drugo leto septembra bi ga pa že dala v vrtec.

Drugače pa pri naš je po starem. Danes je padel po ploščicah, ker je dobil preveč zaleta in si malo prebil ustnico, je kri tekla v potokih. Me je kar želodec bolel, zdej pa samo da ga vidim da kobaca, me je strah. Sej itak da se bo kdaj udaril in padel, ampak vseeno ni fino.

Zdej sem malo probavala s prehrano in zgleda, da smo na jajca še kar alergični. Sumim tudi, da je alergičen tudi na breskve. Sej vem, da je to zelo alergeno živilo, ampak tiste nealergene sem mu v večini že brez problema uvedla. Pa sem bila malo pogumna in začela z bolj alergenimi živili... Paradižnik je šel skozi, paprika tudi (se mi zdi), pri breskvah se je pa zataknilo. Bom čez 14 dni še 1x poskusila, da bom videla, če je res ali ne.

Ja, z avti je zmeraj problem, pol pa še te avtomehaniki, ti znajo za pol ure dela celo bogastvo pobrat, ampak nimaš kaj, tko je. Jaz mam HB nov avto in se zaenkrat še ne kvari. Prej sem imela eno staro Corso pa 1x vem, da ko se mi je pokvarila, sem dala kar nekaj denarja, do so jo popravili, pol pa ko sem jo hotla prodat so mi jo pa ocenili na 400 eur. A en teden prej sem dala cca 200 eur za popravilo. Pol sem jo podarila mami, da jo vozi dokler ne bo hin... ampak vrag, zdej se pa ne pokvari user posted image .


_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




moško ime
ROŽICI

katero ime vam je všeč?glasujte.

JAN (24%)

TIBOR (13%)

KLEMEN (17%)

NIK (23%)

SVIT (18%)

TIT (5%)


Število vseh glasov: 554

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!