|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
5.3.2011 0:04:15   
Roberta69
Spiderman gatke imam pa tudi jaz pripravljene user posted image za takrat, ko bo stranišče/kahlica resno zalaufala (mu jih prej ne dam - kar naj si jih zasluži user posted image ). Jao, jao, tale moj sine, ki bo čez dva meseca že tri leta star user posted image , ga še kar s plenicami sračka user posted image .

A večina vas to resno že kar dodaja in jih v stolčke daje, se mi zdijo še kar premajhni... Se pa naš škrat zadnje dni hoče kar dvignit, smeško. Se je pa začel nekaj za podplatke grabit in se bo izgleda rolal user posted image , upam, ta starejši je to fazo, ki je baje zeloooo dobrodošla, izpustil, čeprav mu izgleda ni škodovalo, ker je danes ekstra gibčen in gibalno spreten user posted image .

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
5.3.2011 6:43:00   
anju
dobro jutro.

kaj je ratalo z našim spancem, vse slabše je. 4x, 5x, pa že po 5h zjutraj bi on ustal. tako sva pokonci, raketi pa spita.

Roberta Vitan se mi zdi še premalo čvrst za posedanje in še za kak tak manever. 1x se je obrnil s hrbta na trebuh, trudi se še, največkrat pa se razjezi in dvigne rito v zrak. če mu pomagam da mu nogico potisnem čez drugo, se kar hitro prekucne, zgleda da tega sam še ni pogruntal. tistih par žličk za pokušat je dobil kar ležečki ali polležečki. počasi, saj je še majhen dojenček. lahko se stiskam v njegova mehka lička, lahko ga hecam in žgačkam, moj je, nikamor ne more, pri večjem si tega že dolgo ne morem več privoščit...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
5.3.2011 7:06:30   
melita73
Dobro jutro.
Naš tamičken še spi, ima pa tavečja že od kar je na svetu preveč energije in zgodaj vstaja, tako da sem zaradi nje že od 6 v dnevni.
Anju, Juš nekaj bolje spi (trkam), odkar mu zvečer dam malo riževe kašice. No, kar veliko jo poje :)
Poskusi, mogoče je to to. Meni je P rekla, da naj bi itak začeli uvajat GH z temi kašicami pred spanjem, zelenjava pa se kao priporoča od 5 meseca dalje. baje da je to najnovejša smernica iz decembra 2010.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
5.3.2011 9:43:14   
mamamajča
Roberta, jaz Brina ne posedam. Še ni stabilen, dovolj časa je še.

Glede dodajanja gh- sem bla 100%, da ne bom tako hitro, pa je tako radoveden, ko mi jemo, da sem mu morala dat za probat. evo, in zdaj kar znori, ko vidi žličko. Priden je, no greva pa počasi, niti približno ne nadomestiva še obroka - kake tri štri žličke, čeprav banano bi pa celo, če bi mu dovolila :)))

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
5.3.2011 18:42:30   
filisa
Jaz Brino dajem v takšen polsedeč položaj in jo dobro obložim.Ima pa možnost, da se lahko samo poleže,ko ji tak položaj več ne odgovarja. ¨Hranim˝˝jo pa v avtosedežu ali pa na kolenih.

Danes sva poskusili korenček in je bila zelo  navdušena - najbolj do sedaj . Ji pa tud jaz dajem po par žličk oz. kolikor sama hoče in bova  tja do 6 mesca najverjetneje samo poskušali različno vrsto sadja in zelenjave, mogoče tud kakšno mlečno kašico in šele potem začele obroke nadomeščat z gh.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.3.2011 22:10:05   
3x mami
a ste vse na pustnih povorkah, da je tale moj prvi in do zdaj edini post danes?

pri nas je pestro. vecja2 sta imela en dan zelo visoko vrocino (petek), vceraj je je bilo se nekaj, danes se je mal vrnil apetit. sam starejsi se ni v redu (mal vrocine, kaselj). lih tolko sta zdrava, da se na smrt dolgocasita doma... je pa danes ponoci mali zakuhal, je imel zelo visoko vrocino cel dan, je nismo uspeli zbit. vecino dneva prespal, bolj malo lulal, me pa tolazi to, da je vseeno nekaj mleka spil in cim je vrocina mal popustila, je zazivel. upam, da bo jutri boljse. ker kot kaze sva zdaj midva z mojim na vrsti...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.3.2011 22:12:11   
Roberta69
Sem šele po prebiranju tukaj dojela, da jih je treba vpisat v vrtec user posted image . Ampak jaz sem se kar odločila, da bo do naslednje jeseni doma. Tako malega tako in tako ne bi dala v vrtec in ker sva se imela s starejšim sinom super in mislim, da je bilo tudi zanj super, da je bil toliko časa doma, bom privoščila to tudi malemu user posted image . Se mi je pa user posted image glih zdaj en dan režal, da se mu zdi, da še niti dobro delat nisem začela, pa da sem že zaključila... da mi najbrž tele porodniške kar pašejo in bomo imeli ene 6 otrok user posted image ... sem bila čist paf, ker moj user posted image je bolj take sorte, da nič ne govori in večino v življenju samo naredi user posted image .

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
7.3.2011 9:37:43   
filisa
3xmami - user posted image  za vse otročke in da bi vidva z možem ostala zdrava!

roberta69- žegn od tvojega user posted image  torej že imaš, zdaj pa je samo na tebi al jih bo 5 al 6 user posted image

gh- smo poskusili tud že korenček, ki se ga je zelo razveselila, mami in ati pa njenega kakca po obroku user posted image . J e pa res, da, če dobi kaj gh, potem pridno kaka (v glavnem vsak dan). Anju - a se je pri Vitanu tud kaj izboljšala prebava po gh?

Včeraj smo se pa kopali v termah in je najina žaba neizmerno uživala, tako, da bo treba hitro ponovit user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
7.3.2011 13:19:49   
anju
danes sem ga kar peljala k P, za vsa vprašanja, ki jih v četrtek nisem. premalo se redi. 18.1. je imel 6110g, danes 6670g. naj si stisnem da vidim kolk je in če je mu dam po flaši, če noče na joškah. hja, ne vem kako bo šlo.
filisa nisem mu zares začela dajat gh, bom pa od sedaj naprej, si mislim nekako raje gh kot flašo. bojim se mešanja, da bi potem dojenje zavrnil.

3x mami naj ne bo hudo malemu, pa da se vi2 izognetauser posted image

Roberta hitro zdej še enegauser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
7.3.2011 16:40:27   
MalaNeli
punce, v sredo grem v CE okol 11:30 bom konec in me zanma če bi še katera prišla?

kpmk predlaga sprehod. jaz bom pa mogla maliko nahanit nekje,pa tut ni problem kje, sam da sedim, lahk tut v avtu.. javite če bi katera pršla!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
7.3.2011 20:01:25   
tybysy
Lepo pozdravljene!
Vas še vedno redno berem, pa bolj malo napišem. V glavnem - probleme s hranjenjem (ker ni hotela več flaše, jaz pa nimam dovolj mleka) smo rešili tako, da sem nehala dojiti in si samo črpam. Sicer v celem dnevu naberem samo za en obrok (okoli 150 ml), ampak vseeno boljše kot nič.
Z GH sva začeli prejšnji teden - riževa kašica, kuhano jabolko, bučke. Fuuul rada je. Nič ven ne meče, še slinčka ne bi rabili, ker vse poje. Zdaj ji dajem bolj majhne količine, čeprav bi ona kar jedla in jedla (pojedla je pol jabolka, pa bi še). Jo bom rajši na okuse navajala, potem pa zečela zamenjevati obroke. Je stara komaj 18 tednov.

Javljam se pa zato, ker je danes dobila prvi zobek! Enka spodaj desno. Včeraj in danes je bila nekaj tečna - ni hotela biti nič kaj dosti sama. No, spala je pa normalno. Še vedno prespi cele noči. V glavnem - zdaj si moram prebrati, kako se neguje prve zobke.

Uživajte v prihajajočih sončnih dnevih!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
7.3.2011 20:53:52   
anju
tybysy to se ti je kamen odvalil od srca ko tako rada je, super! user posted image za prvi zobek. v lekarni so imeli tako "ščetko" za na prst nataknit, mehko iz gume in pasto, mislim da first teeth, nekaj takega. čeprav je čisto dovolj, da zobek podrgneš s tetrico.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
7.3.2011 20:57:00   
anju
Melita73 katero riževo kašico mu daš? jutri skuham krompirček. sem mislila začet nekako s kosilom.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
7.3.2011 20:57:38   
missD
majo pa v millerju tako "ščetko" za na prst,ki ubistvu zgleda kot krpica :)

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
8.3.2011 10:05:48   
filisa
anju- saj mi tud še ne dodajamo prav, le par žličk pri opoldanskem obroku, pa vseeno vpliva na prebavo. Vitan se pa res ni dost zredil, verjetno se zato tud večkrat zbuja. A vseeno - ne se preveč sekirat, bo že vse nadoknadil  user posted image , presuh pa tudi ni, tako da sploh ni nobene panike user posted image

user posted image tud mene zanima, katere mlečne kašice dajete oz. če jih same pripravljate kako in s čim?

tybysy- čestitke za 1. zobek in odličnega jedca! Dokler je samo 1 zobek ali 2 je dovolj, če ga malo ˝podrgneš˝ s čisto tetrico . Šele, ko je zobkov več, je potrebno nabavit zobno ščetko in pasto.

srečanje CE- čimprej sporočite, če se boste jutri dobile (kje in kdaj), pa se vam morda pridružim user posted image

Drage punce - vse najlepše ob dnevu žena  user posted image !

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
8.3.2011 10:24:22   
anju
vse lepo ob dnevu žena tudi od meneuser posted image

sploh nisem še nič naredila v smer črpanja, ne vem kako naj se lotim. ali po vsakem obroku stisnem in dam, če bo sploh hotel, ali naj zvečer vse sčrpam. pa se mi je že 2x danes odklopil od polnega požiranja, ne vem če je lih švoh teklo. se mi zdi da nič ne vem. sem šla gledat T se je podobno malo redil v teh mesecih, a nama je vedno rekla, da naj sebe pogledava. čeprav Vitan se res krega, T se ni.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
8.3.2011 11:47:07   
MalaNeli
flisa glede na to da bo lepo vreme nekje ob savinji. daj št. pa te pokličemo. okol pol 12. ?!

lp.

vse najlepše ob dnevu žena.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
8.3.2011 13:41:16   
Natalija28
Če katera hrani otročka z AM Milumil 1, naj mi piše na ZS. Mam viška oz. mi je ostalo. Priporočljivo je, da si iz MB ali okolice, ni pa pogoj. :-)

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
8.3.2011 15:58:22   
filisa
srečanje Ce- žal mi je nekaj vmes prišlo in morem jutri v Mb. Pa kdaj drugič...

Joj, sem se spet Brini nasmejala - zdaj si že skoraj teden dni tišči noge v usta in se zraven tako sladko smeji, ko ji rata  user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
8.3.2011 20:26:33   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: filisa
user posted image tud mene zanima, katere mlečne kašice dajete oz. če jih same pripravljate kako in s čim?

tybysy- čestitke za 1. zobek in odličnega jedca! Dokler je samo 1 zobek ali 2 je dovolj, če ga malo ˝podrgneš˝ s čisto tetrico . Šele, ko je zobkov več, je potrebno nabavit zobno ščetko in pasto.

Danes je pogledal ven še drugi zobek! Joj, kako gre to vse hitro. Se mi zdi, da so mi jo komaj položili v naročje, zdaj pa ima že zobke in je z žličko.

Kašice - jaz ji riževo kašico (Hipp, Milupa) zamešam v moje mleko, ki si ga načrpam. Včasih naredim tako gosto, da poje z žlico, včasih pa dam 3 velike žlice v flašo, dodam 150 ml mleka in spije. Tistih kašic, ki se mešajo z vodo (torej vsebujejo še adaptirano mleko) ne bom dajala.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
8.3.2011 21:44:02   
3x mami
user posted image   se z moje strani!

tybysy, bravo za zobke user posted image mi jih se cakamo, nic se ne vidi se, tako da so prijeten izgovor za vsako sitnobo user posted image

kasice. do zdaj rizevi kosmici al pa pirin zdrob v planika mleku. smo pa odkrili, da zelo rad je domaci jogurt, bel. pridno odpira usta. in pocasi koncno ne poriva vec vecine ven.

zadnje dni je bila tu luda kuca. najprej vecja dva zakuhala, potem mali (vsi tri zelo visoka vrocina). ze tri dni ga nosim po rokah. danes pa je vecino dneva prejokal, pa nisva pogruntala, zakaj. ironija: stalno sem ga dajala k prsom, pa je jokal,ker je bil lacen user posted image zgleda ni mogel toliko vlect. zvecer sem si nacrpala, pa je vse pojedel in lepo zaspal... midva z mozem sva tudi pokasirala celo dozo, sam z nizjo vrocino.

anju, jaz bi si probala nacrpat po podoju, sploh ce ga dojis sam na eni strani. se na drugi ze nekaj nabere, da lahko iztisnes. al pa ce bi imel daljse spanje, lahko tudi pred podojem, ker potem, ko potegne, sam se enkrat sprozi. ampak pazi, tudi crpanja se je treba naucit, tako da ne misli,dace prvic ne pritece nic,potem ni nic noter. kaj pa gosta hrana, si mu probala ze kaj dat? zdaj boste 5m, lahko pocasi ze kaj das, pa vidis, ce potegne?

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
9.3.2011 7:19:10   
anju
jutro

zadnji 2 noči sta boljši 3x se zbudi, no tretjič je že jutro in ustajanje.

tudi jaz imam zobke vedno kot opcijo za sitnarjenje a jih ni in niuser posted image

3x mami z gh sem se najprej malo igrala. po tem potrjenem slabem napredovanju sem se odločila, da začnem zares. včeraj je dobil krompirček. ni se kremžil, zanimalo ga je, žlico bi sam prijel, odpiral je, čeprav ni vedel točno zakaj, ampak vsaka žlička je šla takoj ven. sem pobirala izplunjeno nazaj na krožniček in mu dajala sveže in na koncu z veseljem ugotovila da vseeno nekaj manjka.
včeraj sem si malo stisnila in mu dala ko je pri meni slabo jedel a je naredil enako kot pri prsih. nekaj požirkov, potem se zategnil nazaj. sem še 3x poskusla, cucelj je prijel, ko je okusil mleko pa ven, tako da ni bil lačen. verjetno moram še poskusit.
včeraj je bil tudi pri nas siten dan, se mi zdi da vem zakaj - sitna mama

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
9.3.2011 8:57:42   
mamamajča
Jutro!

Mene sta pa uspeli dve stvari že tolko razživcirat danes!

DM pleničke- sploh jih ne kupim več- že nekaj juter se zbuja okrog 5 ves polulan, skozi moker, da ga grem celega slačit in potem sploh ne zaspi več! Sploh ne kupim več drugih razen Premium Care.

DUDA- joj zdaj si jo zna dat že sam v usta. In se mu to tolk dopade, da pa res nonstop to dela. še več- ne da si jo pipa, pa daje, pa pipa pa daje, ampak si jo najprej spipa, prestavlja iz leve v desno, se smeje zraven, ker mu uspeva, enih parkrat tak pa v usta. In od začetka. In posledično seveda ne zaspi. Jaz pa user posted image in sitna :)

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
9.3.2011 9:28:19   
missD
mamamajča mogoče si vzela premajhne plenice? pri nas ima Sofia 3ko Jakob pa 4ko.
In recimo danes, sta spala od 7h do 6h in ni čisto nič premočilo...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
9.3.2011 9:49:42   
nejkec
anju, mamamajča upam, da ne zamerita, samo sem se nasmejala. Saj vem, da vama je težko, ampak po drugi strani pa tako srčkanouser posted image . Zala je bila pa včeraj neverjetno dobre volje. Cel dan se je igrala, smejala, klepetala...takih dnevov se ne branim. Danes pa sitka, ampak kot si rekla anju, mama sitna=otrok sitenuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.