|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
13.3.2011 13:45:34   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

špinača- a to kupite zamrznjeno?

Jaz sem kupila zamrznjeno bio špinačo v Hoferju. Žal nimamo vrta in tud ne velikega zamrzovalnika user posted image .

Zadnja 2 dneva je dobila špinačo s krompirjem in ji je bilo zlo všeč - pojedla je pol krompirja in kar precej špinače user posted image . Sem se prav čudla, kam je še potem dala toliko mleka, ki ga je navrh spila user posted image .

Mi smo ta teden prešaltali na športni del, saj je v košari, če ni spala samo jokala, pa tud zlo tesna ji je že postala. V športnem delu pa zdaj full uživa, saj lahko veselo naokoli gleda. Danes, ko je bil pa tak veter, smo ji pa dal čez kar dežno prevleko in veselo šibali user posted image .

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
14.3.2011 8:15:16   
filisa
Jutro!

Kje pa se potepate vse user posted image ?

Mi, odkar dajemo Brino že malo po 20.uri spat, vstanemo najkasneje do 6.30 user posted image . Ni ravno nek dober spalec, bo pa zato zgleda toliko boljši jedec - vsaj zaenkrat tako kaže user posted image .

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
14.3.2011 9:31:11   
S*
Jutro!

Naša deklica pa  je ta vikend prvič zbolele. Se je prav fajn prehladila, pa vroćino je imela skoraj 39°C. No danes je že bolje, vročine ni več samo še malo šmrca.
Danes imamo kontrolo v razvojni, upam da bo vse o.k.

Filsa mi hodimo spat že pred osmo, vstajamo pa ob 6h, smo kot ena kokošja familja ratali user posted image odkar imamo K.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
14.3.2011 10:06:36   
tinaaleks
Dan!

Mali hodi spat že ob 18, bi mu rata prestavila uro na 19, pa ga že do 18 težko držim budnega, vstajamo pa potem seveda ob 5.30.

Mali je končno pokazal zanimanje za GH-je včeraj dobil korenček in ga tako zmazal, da je potem pojedel samo polovično koli.ino mleka. Pa tako pridno je odpiral usta.user posted image  Zdaj ko ga končno zanima, bo hitro presedlal na kaj boljšega kot je mleko.user posted image

S*-samo da ste bolje

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
14.3.2011 10:15:16   
snežakinja
Lep pozdrav po dolgem času spet od naju...

Mi smo fajn. Matic končno ne šmrka več in držim pesti, da nama naslednji teden končno uspe ot na UZ srčka.
Drugače je pa pri nas GH ratala čista kriza. Mali bi jedel samo sadje, mlečne kašice in konec. Mleka sploh noče več pit. Tudi če mu dam samo 2 žlički kašice mleka noče. Je rajši lačen. Na dan mi popije max 500 ml mlekeca, pa še to samo, če je 2x ponoči. Kadar je samo 1x, je pa max 300 ml mlekeca v celem dnevu. Full me skrbi, ker je to čisto premalo za njega. Mu ob vsaki priliki tiščim flaško v usta samo bolj neuspešno. Posledično € kar letijo v kanal, ko mleko vstran zlivam.
Naš je pa kar zaspanček - po mami. Spat gre ob 7h zvečer in se zbudi ob pol 7h-7h zjutraj. Potem ga dam k nama v posteljo in se še cartamo do pol 8h potem pa vstanemo. Me kar skrbi kaj bo ko bodo prišli zobki, ko smo taki zaspanci.

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
14.3.2011 11:10:26   
Pokora
Uh, zdaj šele vidim kako zaspanko imamuser posted image  Jo dam spat med 7 in 8 uro in mi spi laho tudi do 9huser posted image  No zadnje dni pa ravno jamram kaj ji je, ker se je začela zbujat ob 7h. Jaz bi pa še spalaaa user posted image

Je pa včeraj spala samo 2x po pol urce čez dan. Smo šli popoldne na praznovanje RD, sem mislila kako bo tam tečna, ker bo zaspana. Pa ji je tok dogajalo da ni niti zajokcala. Je bila skos po rokah - so si vse mamice dale duškauser posted image  Potem je pa vmes priromala do mene, sem jo samo malo nagnila in je revčka samo učke zaprla in je pol urce spala kot ubita. Je đumus sploh ni motil, tako je bila utrujena.

GH nam pa ne greuser posted image  Če smo doma, ji vsak dan dam kaj za probat. enkrat bo že zalaufalo, aneuser posted image

Tinaaleks, na naših smučiščih so trakovi za mulčke zastonj in niso samo za šole. Najboljši se mi zdi da je v Podkorenu, to pa zato, ker je lepo dostopen, pa ni gužve, kar tudi šteje.

S* user posted image user posted image user posted image  za Kajčo da se pocajta!
Snežakinja user posted image user posted image user posted image  za Matica da ostane zdrav da vama končno uspe priti do UZ!!!

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
14.3.2011 11:34:23   
tinaaleks
pokora-vem, da so pri nas zastonj in res je najboljše v Podkorenu, sam kaj k se ne moremo uskladiti, da bi potem šli vsaj kakšen dan...
Veš, da smo v šoli celo vprašali, če imajo slovenskega učitelja? Ja, seveda, sem vedela, da sem preveč optimistična.user posted image .... Se mi zdi, da se samo Slovenci trudimo ugoditi vsem narodom okoli sebeuser posted image

Aleksandra se je vseeno navadila. Nekaj časa pač porivanje v klanec in se je sama spuščala, zadnje dni je šla pa kar na žičnico-ko je bilo prestrmo jo je nesel ata, ali pa je šla med mojimi nogami, po ravnem ji pa kar gre. Lepo zavija levo in desno. Najbolje se zna ustaviti )če seveda ni prestmo), tako da za 2,5 letnega smrkca je precej uspešna.user posted image

Zdaj grem pa s kolegico na kavo! KOmaj čakam. Mislim, da ima še 15 dni službe, pa je na porodniški!user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
14.3.2011 12:28:42   
Pokora
Bravo Aleksandrauser posted image user posted image  več si sploh ne moreš želet!

A to greš na kavo s tisto prijateljico ki je splavila ko smo bile me noseče?

Neposredna povezava do sporočila: 3933
14.3.2011 12:39:25   
anju
hej!

mi2 sva s cepljenja. izvidi za koze so pokazali stara, moja protitelesa in je dobil zeleno luč za cepljenje. koz zgleda ni prebolel oz. razvil imunosti. teža se je v 1 tednu popravila iz 6670g na 6810user posted image ni kaj, rad ima gh. upam da se ne prehitro hvalim in ostaneva pri tem.

T je na poti domov, menda prehlajen in z nekaj vročine, tako da je tisto spanje v vrtcu preden je šel smučat, vseeno nekaj nakazovalo. komaj čakam, da ga vidimuser posted image

user posted image user posted image Aleksandra. meni se zdi pri 2.5 letih to odlično!

Neposredna povezava do sporočila: 3934
14.3.2011 12:43:27   
nejkec
tinaaleks, konec meseca se ura prestavi, tako, da boš takrat lahko brez problemov prešaltala na 19huser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3935
14.3.2011 13:30:45   
MalaNeli
user posted image za vse vaše sončke ki imajo težave

evo likanje

(odgovor članu nejkec)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 3936
14.3.2011 13:33:45   
3x mami
dan!

koncno se vam spet mal javim. prejsnji teden je bil doma norisnica. zbolelo nas je vseh 5, en za drugim. otroci so vsi imeli zelo visoke vrocine, ki niso hotele pasti. midva sva imela nizje, a s smrkanjem in kasljanjem. jaz sem spet v sluzbi, moj se vedno kaslja in je bolj za lezanje. mali se je cisto razvadil in zdaj bi bil sam se po rokah. upam, da smo oddelali viroze za nekaj casa (je skoraj cel vrtec zbolel). najhujse je to, da so otroci v redu, ti pa bolan. mi je bilo pa kar hudo, sploh za malega, nisem se imela tako malega otroka s tako visoko vrocino. na sreco je cez cas lepo jedel, ceprav bolj po malem.

pust. na koncu smo se kar doma oblekli in mala je cel dan skakala po stanovanju. krofi dobo pocakali na naslednje leto...

anju in missD, sem sla med malico preverit in tisti popust res drzi - za cel marec in april. treba splanirat zalogo plenic :)

vceraj smo dopolnili pol leta user posted image gre hitro... v soboto pa je bilo tocno eno leto od moje krvavitve - ko sem malcka skoraj zgubila. zdaj pa pridno ceblja in fribca za vsem user posted image

anju, upam, da tigranu hitro mine user posted image pa lusen avatar imas!

snezakinja, a si potem poskusila z domacim mlekom?

spanje. najmlajsi gre spat ob 19h, vecja dva nekje pol ure kasneje, tako da je ob 20h doma ze tisina. budilka je ob 5.30 zame, malo pred 6h za vecja2, mali pa se je zbujal pred budilko, zdaj pa malo po 6h. cez dan skoraj nic ne spi.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
14.3.2011 14:17:02   
3x mami
MalaNeli, zelo lusna slikica user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
14.3.2011 16:13:08   
hillmagic
zdravo, se opravičujem ker udiram v vašo temo
....sama sem Majčica 2011 pa me zanima če je katera uporabljala na začetku Sleepy wrap in če ga ima še katera mogoče za posoditi ali pa ga proda po ugodni ceni. Imam BabaSling pa uni pleteni trak Wrap pa se govori da je na začetku Sleepy wrap še najboljši. No če ga ima katera pa da ga več ne uporablja bi si ga res sposodila za prve tri mesece
Lahko mi kar na zs pišete
Hvala in vse dobro še naprejuser posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
14.3.2011 19:32:11   
zoja82
živjo
Alina je dobila prvi zobekuser posted image
user posted image mam vprašanje-že tri dni tamala noče večernega dojenjauser posted image sadno kašico ji dam okrog 18h,ob 19h imamo kopanje in potem zaspi brez podoja-in spi do 4h. a je to kaj narobe?ker če ji ponudim dojko je vik in krik-čez dan imava normalno podoje pa GH-zvečer pa ni šans.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
15.3.2011 0:20:16   
Roberta69
A niso vsak dan bolj luštni tile naši škratki user posted image . Naš se tako lepo smeji in je prov en fleten pobalinček in mu slike kar naredijo krivico, ker je v živo še lepši user posted image . Moji/naši dnevi so pestri in prekratki user posted image . Na RR uspem zgolj pokukati vsake toliko, to je pa to (včasih pa moj skoraj 3-letnik user posted image , ker med previjanjem bratca na računalniku gleda kar je aktualnega (morski psi, skati, petarde... in obvlada že vse sorte operacije, razen pisanja user posted image in sem videla, da včasih kar odpira moje zavihke user posted image (sicer pomotoma)). Ko otroka zvečer zaspita, postorim kaj gospodinjskega in kaj poguglam, pa je ena, dve, tri ura polnoči, zjutraj pa tako težko vstanem okrog sedme, bi kar še spala, tako da sem zjutraj prov vesela, če user posted image spi na kavču, ker potem tastarejšega pošljem k njemu in on vstane user posted image , jaz pa še malo potegnem, ampak potem v vrtec prisopihava šele okrog devetih in zamudi zajtrk, to mu pa ni prav, pa kot da ne bi že doma imela ne  vem kakšnih menijev user posted image .

Izakovo spanje je pa prov zanimivo. Čez dan traja 3x po 10 - 30 min user posted image in to je to. Zvečer pa zaspi okrog 20-ih (bi še prej, pa zaradi starejšega beremo pravljice, dokler mali ne začne protestirat), se vmes načeloma ene dvakrat podoji (se niti ne zavedam) in spi do ene 7-ih, 8-ih, ampak je komot buden v postelji še kar nekaj časa, brez pozornosti.

Zadnje dni kaže zanimanje za hrano, tako da sem mu zaenkrat dala za polizat jabolko in jagodo, kak konkretnejši grižljaj pa dobi ob priliki. Je pa prvič, ko sem mu za poskusit dala jabolko, malce bruhnil.

Zadnje dni bi se ful rad dvignil (iz ležečega v sedeč položaj), pa ga skušam na vsak način odvrnit od tega, ker to ni prav nič fajn. Poskušam ga vzpodbujat, da bi se čim več prijemal za stopala in se začel rolat z ene na drugo stran.

Me je pa ptredvčerajšnjim skoraj kap. S starejšim sva pekla piškote, mali je bil pa na kavču in kar naenkrat je nase navlekel blazino (povšter), sploh nisem opazila (šele, ko je začel kričat) in ko sem prišla tja je bil že čist rdeč user posted image , bila je pa stvar 10 sekund... otrok se lahko prov hitro zaduši user posted image , je treba res ful pazit. Zdaj prov pazim, da v bližini nima ničesar, kar bi si lahko navlekel na obraz.

Neposredna povezava do sporočila: 3941
15.3.2011 6:54:05   
S*
Jutro!

Naša sraka nas je dvignila že ob 5,30user posted image , sedaj ona lepo spančka mama pa pije kavico in srfa user posted image .
Hvala vsem za pikepoke. K še vedno šmrca, vročine pa ni več, tako da smo včeraj že vozičkale. Ko se zbudi jo peljem k mami v varstvo, sama pa skočim do frizerja in po trgovinah, morem plenice za v vodo kupit, pa kopalni plašček, nas pelje tatko v toplice drugi teden user posted image , ja pa obroč za plavanje morem nabavit.
Včeraj smo bili na kontroli v razvojni in je vse o.k. Zaenkrat se sicer še ne obrača sama, pa tudi za stopala se ne prijema, ampak ji ne manjka dosti.

Kako lepo je brati, da nekateri vaši prvorojenčki že smučajo, komej čakam da to doživim!

Kako kaj Gh, mi smo jedli že korenček, cvetačo, bučke in brokoli, vse kombniram s krompirjem, danes bo pa koleraba na vrsti, potem pa gremo počasi še na sadje.

Lep dan vam želim, pa čeprav bo deževen!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
15.3.2011 8:21:03   
snežakinja
snezakinja, a si potem poskusila z domacim mlekom?

3x mami a veš da nisem. Najprej si me ti opogumila, potem sem pa brala en članek kako km ni dobro za ledvice dojenčka in mi je spet ves pogum ušel. Tako da mu kar lepo am dajem. Mu pa dam čisto malo pikico smetane v hrano al pa mal jogurta za obliznit.

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
15.3.2011 9:05:04   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Zadnje dni bi se ful rad dvignil (iz ležečega v sedeč položaj), pa ga skušam na vsak način odvrnit od tega, ker to ni prav nič fajn.

Roberta69 - zakaj ni v redu, da otrok dviguje glavo user posted image Jaz sem pa mislila, da si mišice krepi in je nič ne odvračam od tega. No, saj to ne počne pogosto. Največkrat v ležalniku.

Neposredna povezava do sporočila: 3944
15.3.2011 10:48:35   
Roberta69
Če pase kravice in si tako krepi mišice, je to čisto super, če pa glavo dviguje tako iz ležečega, pa otroka baje preveč zateguje, zato, ko recimo začne protestirat v košari in hoče kaj videt, fizioterapevti priporočajo, da se ga da v športni del, da se ne dviguje, da bi kaj videl...

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
15.3.2011 11:47:07   
3x mami
snezakinja, skoda. bos ze, ko se ti bo zdelo primerno. ceprav a je imel kako reakcijo na smetano in jogurt? prav za pitje tudi jaz se dolgo ne dajem samo mleka, je samo za kuhanje.
nas ima kar rad gres, sploh ce dam noter veliko jabolka. pa korencek, krompir. priznam, da je moj prav priden, ker mu toliko daje in poskusata.

zoja82, ce prespi noc, verjetno ni vec lacna. mogoce poskusi zvecer dat kaj bolj konkretnega - kako kasico. sadje se mi ne zdi lih najboljse, tudi za odrasle velja, da zvecer rajsi ne, ker je tezje prebavljivo, se mi zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 3946
15.3.2011 11:56:03   
missD
mogoče kakšna ideja, kako bi v Sofio spravila malo več GH? Medtem, ko Jakob vase spravi že praktično celoten obrok
Sofia štrajka...vztraja 10min potem pa kot, da se ji ne da jest...vse z jezičkom zrine ven, pljuva,roke tlači v usta...
Moram sicer danes bolj natančno opazovat,ker se mi zdi, da je pri zelenjavi bolj pridna?user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
15.3.2011 21:04:10   
mamamajča
missD, ne forsiraj, saj se bo odprlo.

zoja, jaz zaenkrat zvečer ne dajem gh ampak bolj sredi dneva. je pa res, da sadje zvečer ni najboljše, poskusi s čim drugim.

anju, user posted image da se ne razvije kaj hujšega. Si srečna, ker se vrača korenjak, a?user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
15.3.2011 21:29:28   
anju
mamamajča korenjak je samo prehlajen, veš kaj to pomeni v praksiuser posted image jutri vrrrrtec!

Vitan je dobil včeraj zvečer vročino tudi danes še ni bil pravi, ampak ok, reakcija na cepljenje. zvečer dolgo ni mogel prav zaspati, potem pa (se mi zdi, saj je skoraj neverjetno) spal do jutra. oblekla sem ga manj bodi + žabice, ker ga je kuhalo, ponavadi ga bodi in pajac z rokavi. danes ima spet samo 1 rokavčke pa da vidimo, če mu je bilo prevroče.

zoja82 pa naredi mlečni obrok za večerjo, sadje za zajtrk. drugače pa je starost prava za vse sorte afnanja in zmišljevanja. jaz bi ji dojenje vsakič ponudila, če zavrne pa ne silit.

3x mami hvala za infouser posted image čestitke Janu za pol prstkauser posted image

S* uživajteuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
16.3.2011 12:42:44   
3x mami
za vse, ki uporabljate APTAMIL, pozor! preberite si TOLE

anju
, koliko pa imate stopinj doma? pri mojih opazam, da so takoj bolj razpolozeni, lepse spijo in vse, ce je malo bolj hladno oz so malo manj obleceni. zelo se jim pozna tole.

missD, saj je se majhna, ne rabis se nic sekirat al pa kaj forsirat. ponujaj in pocasi se bo navadila. ze to, da nekaj poje, je veliko.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.