anju
|
e, ma so ti liki že pojem v vrtcu. lahko se navduši nad čim drugim, a še vedno je pomembnejše kako ga bodo vrstniki ocenili. ni kaj, so že tam. meni tudi to sploh ni všeč. ampak kako se je razveselil, ko sem mu kupila gate spiderman. jih je nekaj dni ponosno kazal vzgojiteljici, čeprav sva se doma zmenila, da gat se ne kaže. pa pimpija si obriše kadar ima spiderman gate gor, da jih ne bo umazal. drugače za to ni časa. tudi to jim moramo pustit. sem pa vseeno letos vesela, da ni bila za pusta ideja spiderman. je bil pa tom, pa pink panter, ajde:/ črka r. nisem ga silila, in sploh sem flegma kar se tega tiče, ker se otroku res nikamor ne mudi. sem ga pa parkrat podražila z riba raca rak, tigRan in mu kazala da mora dat jezik za zgornje zobke, ko reče l. sem že preveč, kaj no, ni mu šlo, ni me znal posnemat. in potem kar naenkrat 6. januarja, pride iz vrtca in se mi je nekaj novega zazdelo - "pa saj si rekel R! daj še 1x" in je. čeprav še zameša, predvsem ko se carta, kar l reče. in ne reče čisto prav, ta njegov R je preveč poudarjen, izstopa. je to normalno? 3x mami a to iz grla potem zveni bolj kot tisti "g" ko imajo eni govorno napako, ne predstavljam si prav dobro. z Vitanom sva nazaj. nič merjena ali tehtana, še dohtarce nisva videla. samo v lab so naju poslali, za te koze kri vzet, ker niso prepričani, da sem jaz prepričana. stvar sploh ni bila enostavna, saj so rabili večjo količino krvi kot za običajne izvide. najprej so poklicali v porodnišnico, če bi se tam upali mu vzet venozno, se niso. in potem je dobil 3 pikice in ogromno stiskanja, da so jo uspeli nabrat dovolj. jokal itak, še zaspan, saj običajno do tiste ure oddrema že 2 rundi. no, in sem pozabila na lišajček, kakanje cel kup vprašanj na listku, ki je bil v žepu na riti. eh! in me bojo poklicali ko bojo izvidi in povedali, da so koze, kar vem, in spet ne bomo en čas na vrsti sej, šema sem pa jst, grrr
|