|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
9.3.2011 9:59:25   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: anju
včeraj sem si malo stisnila in mu dala ko je pri meni slabo jedel a je naredil enako kot pri prsih. nekaj požirkov, potem se zategnil nazaj. sem še 3x poskusla, cucelj je prijel, ko je okusil mleko pa ven, tako da ni bil lačen. verjetno moram še poskusit.

Anju - moja Nina se je najprej hotela samo dojiti in ni sprejemala AM iz flaše. Ko sem nehala dojiti, pa je pila AM brez problema, izčrpanega mleka pa ni hotela. Kdo bi razumel te male glave?? V glavnem - če ji v načrpano mleko zamešam malo riževe kašice pa z veseljem spije. Poskusi še to, mogoče bo pomagalo. Pa še bolj kalorično je.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
9.3.2011 18:49:09   
filisa
3xmami - a riževe kosmiče pripraviš s svojim mlekom ?

mamamajča - Brina se igra enake igrice s svojo dudo in to najrajši takrat, ko je že pošteno zaspana user posted image  - HB samo čez dan in ne ponoči.

ko ste že pri plenicah - meni DM-ove tud še niso premočle, so mi pa že večkrat različne pamperske. Sem bila pa zlo razočarana, nad Pamperskami iz Nemčije. Moj user posted image  je večkrat službeno tam in sva mislila, da bi jih samo tam kupovala, zaradi boljše kvalitete in cene. Pa sva ugotovila, da je cena je ista, kot pri nas (oz. jih dobim tu v kakšni akciji še ceneje), kvaliteta pa ni nič boljša, samo dosti bolj smrdijo user posted image , kot tiste narejene na poljskem trgu.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
9.3.2011 18:55:14   
filisa
Še eno vprašanje user posted image ... V  prihodnjih dneh bom Brini dala za poskusit jabolko in sem jo mislila kar svežo naribat . A mislite, da jo je vseeno bolje skuhat user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
9.3.2011 19:10:44   
missD
se brala po intrernetu,da za začetek je boljše prekuhano ponudit... ampak moja 2 sta dobila čisto čisto na začetku vsak z žličko nastrgano surovo jabolko in jima ni bilo nič.
Tudi sedaj ga kdaj naribam kar surovega s tistim steklenim in nimata težav.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
9.3.2011 20:42:31   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: filisa
Še eno vprašanje user posted image ... V  prihodnjih dneh bom Brini dala za poskusit jabolko in sem jo mislila kar svežo naribat . A mislite, da jo je vseeno bolje skuhat user posted image

Moji sveže ni odgovarjalo. Jo je črvičilo, čeprav drugače nima nobenih težav. Kuhano jabolko, bučko in korenje pa dobro prenaša. Čez kakšen teden bom spet poskusila s svežim jabolkom.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
9.3.2011 21:53:13   
3x mami
jabolko. mi smo kar sveze dali, naribano na steklenem ribezu.

rizeve kosmice kuhamo kar na planika mleku.

plenice. imamo dm-jeve, 3. ce ponoci veliko lula, ne zadrzi, pride pri trebuhu ven (spi na trebuhu). tako da za ponoci dajem fixies, tam okoli 3h, ko ima po navadi podoj, pa ocenim, ce ga na hitro previjem ali ne (so noci, ko je skoraj suh, druge pa nabito poln). pamperske so me razocarale. mi je prijateljica dala paket navadnih trojk, pa nam nikakor ne grejo.

nasega malega se vedno nekaj matra. prejsnjo noc prakticno nic ni spal, cez dan ga je tudi nekaj zvijalo. upam, da bo mirna noc, da se tudi drugi odpocijemo in mal pozdravimo.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
10.3.2011 6:39:21   
anju
jutro

3x mami verjetno je to pri Janu še od virozeuser posted image pri Vitanu so noči boljše, zgleda da je bila nekaj tudi koza kriva. konec koncev je bil bolan. kakšne riževe kosmiče kuhaš?

včeraj si nisem nič iztisnila, samo malo za pirejček. sem imela občutek da dobro je. malo se bom lovila, ugotavljala, bom videla kako bo na kontroli potem pa naprej. sčrpat bom šla, če bo slabo jedel, pa da vidim, če bo potem dokončal po flaški. nekako nisem mislila si črpat pa notri mešat rižka in dat po flaški. gh bom dala na žličko če ne bo druge sile.

filisa lahko poskusiš tudi s kako žličko svežega jabolčnega soka.

aja, kopiram sem kar je caroline1 objavila na fb:

Otroška hrana baby love – bio kašice

V podjetju DM Avstrija so v dveh pakiranjih z rokom uporabe 8. 2. 2012 odkrili drobce stekla. Podjetje Dorgerie markt d. o. o. Ljubljana se je odločilo, da iz preventivnih razlogov umakne omenjeno otroško hrano vseh šarž in vseh rokov uporabe iz prometa.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
10.3.2011 7:42:01   
S*
Dobro jutro!

Spet je en lep spomladanski dan pred nami. Midve sva cel dan zunaj, na kosilo skočiva k mami in potem spet na zrak. Berem da imajo nekateri že zobke user posted image . Pri nas še nič na vidiku. Z GH smo resneje začeli prejšnji teden, zaenkrat sem dala bučke, cvetačo in korenček, vse sem mešala s krompirjem, danes pa bo na vrsti brokoli. Mala je velik jedec, vendar ji zaenkrat dajem po ene 10 žličk v času kosila, potem se še podojiva. Če bo šlo tako naprej bova kmalu nadomestile kosilo z GH.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
10.3.2011 8:40:20   
mamamajča
Jutro!

filisa, lahko tudi s svežim jabolkom poskušaš. Brina ni nič matralo po njem.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
10.3.2011 12:26:08   
filisa
Hvala za vse odgovore. Sem se odločla, da poskusim s svežim jabolkom...

Smo pa danes 1. poskusili špinačo in ni bila tako navdušena.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
10.3.2011 14:02:31   
anju
za kosilo sem mu skuhala krompirček in 2 mala cvetka cetače, zmečkala z vilicami in nabrizgala malo mleka. je pojedel tričetrtuser posted image vam ne morem povedat kako sem veselauser posted image in še pokakal se je, tokrat (že) po 8 dnehuser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
10.3.2011 19:00:47   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

za kosilo sem mu skuhala krompirček in 2 mala cvetka cetače, zmečkala z vilicami in nabrizgala malo mleka. je pojedel tričetrtuser posted image vam ne morem povedat kako sem veselauser posted image in še pokakal se je, tokrat (že) po 8 dnehuser posted image

super, zelo sem vesela za oba user posted image . Ga bo zgleda gh pognala, kot je našo Brino user posted image .

Mi imamo pa jutri na jedilniku pire in špinačo z maminim mlekom   user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
10.3.2011 19:27:42   
missD
jaz jima pa v GH ne dajem mleka... včeraj sem jima skuhala riž in cvetačo pa da sem razredčila sem dodala kar vodo v kateri se je kuhala cvetača... :)

mi pa tudi kakata občasno tudi večkrat na dan, vmes celo oranžen kakec(zaradi buče :D)

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
10.3.2011 19:46:18   
mamamajča
Jaz dam tudi kar vodo, v kateri se kuha, edino krompirčku pa dodam moje mleko, sicer ga noče jest.
Si pa pogledam malo kašice v trgovinah, da dobim kako idejo, sicer kmalu pozabim, kaj bi mu še lahko kuhala. Kupujem jih pa ne.

špinača- a to kupite zamrznjeno?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
10.3.2011 19:47:29   
mamamajča
anju, super za malčka, no upam, da bo zdaj pogosteje kakal.

Neposredna povezava do sporočila: 3915
11.3.2011 0:06:33   
majabar
anju, sem vesela za vaju!
LM pa zadnjih 14 dni zelo slabo spi, tudi po stirikrat se zbudi:(. In ko je zaspan, zacne rencati in tecnariti in noce (ne more) spat. Zvecer zaspi samo v ockovem narocju. Tocno cez en teden imamo pregled zaradi polivanja, potem pa upam, da zacnemo z GH.

Neposredna povezava do sporočila: 3916
11.3.2011 6:21:51   
anju
jutro

mi2 že od 5.30. malo bolj nemirna noč. sumim grahovo juho, ki sem jo jedla. ali pač tako jeuser posted image majabar lahko mu mleko ni dovolj, lahko je faza, ki bo kmalu ali pa tudi ne tako kmalu minila, kaj vem če pri nas ne bi raje nehala iskati razloge...
T gre z nono in nonotom smučat do ponedeljka. ga že zdaj pogrešamuser posted image včeraj sem mislila, da bo zbolel. sem ga v vrtcu dobila spati (nazadnje je spal za vodene koze) in cel je bil čuden, pravil da ne more hodit, sem ga večino poti nesla. potem je nekako oživel za na smučanje, bom videla ko se zbudi.

3x mami
kako je pri vas?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
11.3.2011 8:19:38   
mamamajča
Jutro!

Anju
, kako je T?

Moj Mark je včeraj tudi spal v vrtcu, ampak zato, ker so zdaj v tem lepem vremenu začeli hodit na res dolge ture- prej so samo divjali po igrišču. Tako da ga kar vrže.

spanje dojenčka
- jaz sem nehala iskat razloge potem, ko sem preizkušala že vse- spalno vrečo, spati sam, spati pri meni, flaško, calgel za zobke in 1000 in eno stvar.... pa še vedno nisem poštudirala. Potem si je pa kar naenkrat ustvaril svoj ritem in zdaj spi natempiran na minuto. Tako da se nama je na srečo vse porihtalo.
Tako mi ugaja ta njegov ritem, točno vem, kdaj bom lahko kaj delala, če je treba kam it, si z lahkoto vse splaniram, ker vem, kdaj bo zaspan.

majabar
, kako sta vidva? kako je s polivanjem? A je še vedno prisotna kri? Nikakor si ne morem prdstavljat, kako ti je, mislim na vaju in držim pesti, da se vama čimprej porihta.
Mogoče je dobro, da bosta lahko kmalu začela z gh, boš lahko takoj ugotovila, če gre za kako alergijo in bo potem mogoče lažje.

A veste, da je za danes napovedano do +++++17?user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
11.3.2011 8:27:19   
anju
mamamajča T je odšeluser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3919
11.3.2011 8:38:25   
mamamajča
Torej je zdravuser posted image Ja naj kar uživa!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
11.3.2011 9:01:24   
mamamajča
še eno user posted image

Včeraj sva šla po Markija v vrtec in se je brin v vozičku prav histerično drl, tak da sem ga nesla vso pot do vrtca. to najbrž pomeni, da smo zaključili s košaro in bo treba v športni del, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3921
11.3.2011 10:15:54   
anju
ja, nič mu ne fali, samo malo že zna zaigrat in izkoristit ugodni trenutekuser posted image verjetno sva bla prav smešna, jaz sem majhna, pol metra višja od njega, pa ga nosit...

športni del? ja, verjetno, Vitana peljem ven, ko ima za spat, drugače mu je dolgčas, se prav vidi, da bi rad kukal, ampak jaz bi še malo, da se še malo segreje, košara vseeno zaščiti pred vetrom.

Neposredna povezava do sporočila: 3922
11.3.2011 10:24:48   
luna_25
Hej!
Tudi mi smo to noč bolj malo spali se mi je spet na dve uri začela zbujat pa je že bilo malo boljše evo pa smo spet kasirali. Sem pa pediatrinjo vprašala, če to pomeni da nima dovolj mojega mleka in se zato zbuja pa je rekla da to ni to, ker napreduje lepo ji nič ne manjka. Zbudi se zaradi kakšnega drugega razloga. Tako kot praviš mamamajča da si že vse sprobala, tudi jaz probavam, včasih mi jo uspe pretentat z dudo,včasih pa ne. Ne vem upam da bo kaj boljše ko bomo začeli z GH nekje konec meseca.

Pleničke jaz sem najbolj zadovoljna z hoferjevimi, mi ni še nikoli ponoči skoz prišlo, ko mi je npr pri pamperskah velikokrat. Sem pa zdaj vzela hagis, ker jih je v hoferju zmanjkalo pa sem kar malo razočarana. Te bomo sedaj porabili pol pa nazaj na hoferuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3923
11.3.2011 14:46:33   
majabar
mamamajca, se vedno obilno poliva, a ker sem pridna pri dieti, zraven ne stoka, ga ne pece toliko in ni krvi. No, se 6 dni do pregleda:). Me malo skrbi, kako bo zdrzal, ker je na slabi 2 uri, pred pregledom mora biti pa 2 uri brez jesti in to zjutraj, na zadnje lahko je ob 5;45. Bo sel ocka z nama, da ga bo zamotil. Danes se je do 6ih 4x zbudil, kdo bi vedel, zakaj:). Grem na trening;).

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
12.3.2011 19:17:07   
tinaaleks
'Čer!

Mi doma, že lepo perem. Vreme smo imlei super-skoz sonce, samo mogoče je bilo pretoplouser posted image .

Aleksandra, kar hitro ugotavlja tehniko smučanja, že zna ustaviti in tudi lepo zavija,user posted image seveda lepo na položnem, ko pa rata prestrmo, pa mami med noge, ali pa atu v naročje do naslednjega položnega dela.
Mi pa Nassfeld ni všeč za učenje malih otrok-vsi otroški trakovi so samo za šole smučanja... Aja, učitelja, ki bi pa znal slovensko pa nimajo.... Smo se pa na strmem navadili.

Zdaj me čakajo še 4 stroji, ali pa 7 če štejem še posteljnino in kombinezone.... Dobro da imamo sušilca!user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.