|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
3.3.2011 14:00:35   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ma ne vem, kaj naj mu zdaj kupim to nesrečno Ninjo?

ja, če je taka silna želja. ali pa naredi kot si opisala.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
3.3.2011 22:07:32   
3x mami
starejsa dva sta me v vrtcu pricakala bolna user posted image mala je bruhala, oba vrocina, bolec trebuh, vecji se glavobol.eh, ne vem, upam, da se pozdravita do torka... in da jima ze danasnja noc pomaga.

anju, ce gres kaj v koper. sem po radiu slisala reklamo, da v obeh dm-jih v kopru velja za cel marec in cel april -15% na celoten nakup. nisem se uspela preverit, ce res drzi. je pa prilika za zalogo plenic in podobnega. jaz bom pridno izkoriscala user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
3.3.2011 22:12:12   
missD
3xmami res na vse izdelke? tudi hrano? To pa se splača za večji nakup... sploh plenic, robčkov in AM-ja...

pa upam, da se že danes čez noč pozdravita!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 23:07:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu missD)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.3.2011 7:19:21   
anju
3x mami user posted image user posted image za tvoja škrata. danes ostaneš doma? je že katera v praksi preverila kako je s temi bolniškimi za starejše, medtem ko je en na porodniški? moj je samo 1 dan dopust vzel, nismo nič spraševali za bolniško.
hvala za % info. moj kupuje večinoma v KP.

Vitan je bil včeraj kar razdražen, zvečer tudi tisti jok. raket nam ni uspelo napravit, me čaka delo zdaj.

kolumbo user posted image 3 fante umirit da zaspijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.3.2011 8:36:55   
caroline1
3x mamiuser posted image

anju- tudi moja nečakinja ima koze...je včeraj rekla po telefonu: malo sem zbolela user posted image pa tako se je veselila pusta...

meni se ne zdi nič narobe, če si otroci en dan v letu želijo biti karkoli, četudi pošasti...spomnimo se naših sošolcev. tisti, ki je bil kak zajček, medved je bil označen kot gej s tagrdo besedo, tisti, ki je bil pa kaka smrt, pošast itd, pa ta hujši car! zakaj ne bi svojim tega privoščile? se mi zdi to taka drobna želja, ki otročku ogromno pomeni, nas pa nič več ne stane, če mu to damo...

filisa- hvala, sem precej boljše. tabletke delajo čudeže. seveda sem še utrujena, le energije je več, pa lažje je čez dan

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 9:06:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu caroline1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
4.3.2011 9:22:30   
3x mami
evo, pa sem doma. zvecer, ponoci in zjutraj izmenicno bruhala, visoka vrocina. zdaj ze nekaj ur sam vrocina in imam obcutek, da jima gre na boljse. mal spita, ostalo sta pa sitna :) trebusna viroza, tudi drugi v vrtcu so naenkrat dobili.

dm. sem razumela, da na celoten nakup. bom preverila naslednji teden.

vrtec. mi se cakamo odlocbo, ce dobimo al pa ne. ravno vceraj sem se zamislila, da sem ze 2mesecav sluzbi. madonca...

bolniska. ze novembra preverili in nismo dobili. je bila srednja bolana, pa je moj vzel dopust. bolnisko ti dajo sam, ce si ti sama bolana (je v bistvu bolniska zarad itebe) al pa ce je kaj takega, karne sme priti v stik z dojenckom. to je tako... jaz imam danes dopust, ker mojemu ne bi uspelo dveh bolanih pa se malega zraven zabavat. eh, beda...

Neposredna povezava do sporočila: 3858
4.3.2011 9:39:09   
tinaaleks
Dan!

Jaz pa pridno pakiram, da lahko jutri v miru gremo. Imam rada vse spakirano v avtu, da potem samo poješ zajtrk in greš....

Bomo imeli pa cel projekt se zrihtat: gre tudi moj brat s punco in moja mama (nekdo mora čuvat otroke ko mama smučauser posted image ). Tako da gresta 2 avta... Mi bomo že jutri smučali, tako da gremo zgodaj, moja mama pa potem pripelje oba otroka, ko se apartma sprazni. In bo danes samo planiranje kaj gre kateri avto, pa jutri ji odpeljat otroke in avte zamenjat.... Me že zdaj glava boliuser posted image ... Pri dopustih najbolj sovražim pakiranjeuser posted image . Ko prideš domov je lažje-takrat imaš samo veliko strojev za opratuser posted image .

Zdaj pa šibam še za moža pripravit-potrebuje ponavadi toliko s sabo kot mama in otroci skupajuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3859
4.3.2011 9:40:04   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

filisa- hvala, sem precej boljše. tabletke delajo čudeže. seveda sem še utrujena, le energije je več, pa lažje je čez dan

Sem vesela zate, da si bolje user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
4.3.2011 9:48:11   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Danes sem oddala vlogo za vrtec...sej ne morem verjet...samo še 6 mesecev...

Sem jaz včeraj enako razmišljala... Res čas tako mine user posted image . Mi imamo tud zdaj marca vpis, pol pa še aprila, saj jo bom prijavila v 2 občinah, pa bomo pol videla, katera opcija bo boljša. Imamo full težave, ker v naši občini vrtci ne delajo dovolj dolgo oz. bi jo mogla daleč vozit, v občini, kjer delam je pa vprašanje, če dobim mesto. Itak bi jo pa najrajši imela pri sebi, saj ko pomislim, da bom počasi mojo malo žabo morala pustit pri čisto tujih ljuddeh, mi gre kar na user posted image .

3xmami - želim vam hitro okrevanje user posted image

tinaaleks - uživajte na dopustu!

Neposredna povezava do sporočila: 3861
4.3.2011 9:53:44   
3x mami
aja, missD, oglas je bil samo za koprske dmje.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
4.3.2011 10:04:03   
missD
3xmami, vem, si napisala ampak to ni ovira. Pač se bi ustavili v dm-ju ko bi šli na izlet do obale, ko bo lepše vreme.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
4.3.2011 10:42:03   
3x mami
user posted image ze danes je tak lep dan zunaj, in soncek prav lepo greje user posted image
napoved za naprej je tudi dobra.

ce mi uspe, grem ze v ponedeljek pogledat.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
4.3.2011 10:50:25   
mamamajča
Še jaz se vam malo oglasim.

Mi smo s cepljenja, vse super, lepo rastemo in napredujemo.

Moj tavelik si je včeraj premislil, hehe, je videl v trgovini kostum za pirata in se ni mogel ločit več od njega, tak da ne bo ninja :))

Čaka me pospravljanje. Veliko pospravljanja. Kako naj se lotimuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
4.3.2011 13:07:39   
tinaaleks
Zdaj me je pa nekaj prav razjezilo. Sem dobila pošto iz vrtca.... Seveda je občina Ljubljana spremnila vpisni obrazec in sedaj ga moram še nekrat oddat.....user posted image

A morajo to delat zadnji mesec pred koncem vpisa???'user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 13:17:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaleks)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
4.3.2011 13:49:18   
anju
uh živčna sem. raketi sta nekako narejeni, samo izrez za roke in obraz še. burja še piha, bo njuna stabilnost kar izpostavljena. mali nekaj spreminja vzorce spanja in me zelo jezi, pa sebe tudi!, z vlačenjem dude iz ust. nemogoč je! a se vaši tudi toliko motijo z jemanjem dude iz ust. mu jo dam, ima rokico takoj tam, levo ali desno, ni važno, obe sta spretni. in potem jok, ko jo izpuli. če ga zavijem enako, le da pritisne zavite rokice k ustom in si jo izrine ven.

tinaaleks lepo se nasmučajte. vrtec boš pa potem rihtala.

Neposredna povezava do sporočila: 3868
4.3.2011 18:23:44   
tinaaleks
anju-naš je isti kar se dude tiče. Zaspan tako, da komaj še gleda, samo kaj ko ne more imet pri miru rok in duda vsakič odleti ven, potem pa je histerija.... Včasih mu moram prav držati roke, da zaspi, potem je pa mir (saj ne da me medtem nakuri).

Vrtec bom pa itak reševala po smučanju, saj se obrazec ne razlikuje veliko. Samo ko misliš, da si to že zrihtal.......

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
4.3.2011 18:55:11   
mamamajča
ah, ta duda je večen problem. Brin si jo spipa ven ko je res že tisto do konca zaspan in siteeen. pa se matra, matra, matra. Oziroma od včeraj naprej, je pa poštudiral, kako si dat dudo nazaj v usta, pa si jo pipa, daje nazaj in smeje sam sebi. pa spet ne zaspiuser posted image

Danes pa katastrofa no, me je kar strah, kakšna bo noč, ker je pa res tako zdelan po tem cepljenju. Spal ni še nič, se kar v joku zbujauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3870
4.3.2011 19:04:09   
tinaaleks
mamamajča- upam, da boš dobro spala. Reakcija mojega je bila pa ravno obratna. Takrat je bil edini dan, ko sem imela mir, ker je samo jedel in spal. Sem že razmišljala, da ga cepim vsak danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.3.2011 19:05:42   
mamamajča
o packauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.3.2011 20:17:04   
nejkec
Duda-can't live with it, can't live without it user posted image . Zala jo ven flikne potem si jo pa nazaj daje, samo da ji ne rata pravilno. Pa njej je to čist zabavno, samo zaspat pa ne more.

Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.3.2011 20:46:27   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

Samo ko misliš, da si to že zrihtal.......

vem ja...

pa le ni tak zakon tale duda!

raketi sta super uspeli, mali navdušen, moj tudi. so vsi takoj pogruntali da sta raketi. samo 1 komentar, da bolj aljažev stolpuser posted image

....

mali se je zdej zbudil v histerični jok, kaj je to:(

Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.3.2011 20:53:27   
missD
hahaha zakaj bi se kdo našemil v aljažev stolp? so pa res brez domišljije!

Duda je pri nas zakon. Sofia, če jo hoče met jo ma v ustih in je ne daje ven, kadar ji je "dolgčas jo prime in vzame ven ampak ne zna zacilat nazaj ust, da bi dala nazaj notri. Al pa zatakne prst vmes in jo špukne ven iz ust tako, da kar poleti.
Isto dela tudi Jakob ma on jo tako požene ven tudi samo z jezikom. Jo pa zvečer pred spanjem težje sprejme ali pa je sploh noče. Tudi čez dan pred počitkom jo meče stalno ven.

Včasih sem jima jo dala notri in potem z nohtom trkala narahlo po njej in je začuda ostala notri :)

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.