Anonimen
|
No pa sem iz pregleda, glede čišče mamo lahko tudi do 4 tedne. Osvisno je kakšen je bil porod, mi je rekel G. Je pa baje tipično, da že misliš, da ni nič pa se pojavi nazaj. Tako kot smo opisovale. Jaz glede šivčkov, sem kar boga, ker imam notranje pa še zunaj na dveh koncih (en do zadnika en po ritnici) ni mi jasno kako je to tko eksplodiralo. POtem mi je razložil zaradi prehitrega poroda in se ustje in ostalo ni moglo prilagoditi, pa še predčasen in posledica je tu. Sicer, je dodal nekaj šivov, ker so mi preveč popokali. Me je pa opozorila na popravilo po zaceljenjem Me je kar strah, no upam, da ne bo treba. Se bom takrat ubadala s tem. IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana PilotGirl7, kaj je ta Aptamil FMS? Kako se uporablja? Mi ji dodajamo Aptamil Prematil, preden sem imela naval mleka sem pa v porodnišnici dobila Sintocinon za vbrizganje v nos 5 minut pred dojenjem in povzroči naval mleka. Aptimil FMS, se doda v materino mleko. Se pa povišajo kalurije. Pa še ostale reče, točno ne vem. Sem kar skopirala iz spletne trgovine: Dodatek materinemu mleku za obogatitev materinega mleka pri prehrani nedonošenčkov in dojenčkov z nizko porodno težo. Upoštevajte! Aptamil FMS ni primeren za samostojno prehrano dojenčkov in ni nadomestek za materino mleko. Aptamil FMS se lahko uporablja le pod zdravniškim nadzorom. Pomebno obvestilo: Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom. Pakiranje: Neto 200 g Je 200g se pa prodajajo med 20-24€. Jaz sem naročila tukaj http://trgovina.z-pharm.si/artikel/1092-aptamil-fms-200-g?cat=2170 Jaz tudi kombiniram, Aptamil Premature. Našemu se sicer zelo malo pozna, me zanima kaj boratalo s FMSjem. Keri porodnišnici pa to vbrizgavajo? To je super, da pomagajo ker v Kr so rekle, sa pomaga samo pristavlanje pa pač zaupanje vase in da si dopoveduješ, da bo mlek. Glede tega sem kar skeptik Čeprav mi vsi okol pravjo, da si moram prihološk govort pa da bo,.. noja bomo bideli so rekli slepi. valek ja dosti odvisno je od CSD, naše delajo vse po pravilih No meni komplicirajo obupno. Ne vem zakaj. Celo sem dobila rojstni list že domov pa sem jih klicala, pa so mi nekaj pametnovale, da nimam urejenega državljanstva, jaz pa v smeh, sej je slovenc in stalnega bivališča da nima, če rojstni list držim v rok. Jaz pravim, da so cepljene proti hitrosti Tako, da ne vem a bom sploh dobila ta mesec kakšen nakazilo iz naslova starševskega. Mojega je pa danes očitno lunca nosila smo se zbujali na 2 uri .... sem tko zaspana :( trsica no saj da si se znebila hemeroidov. To more prava muka biti, kar si mi pravla, da ti je delala Registrirana, pri nas tudi ful sneži. Ufff, kar noče nehat. DIANE jaz še roka nisem mela, pa so me skos klicale, kdaj bo a je že, na pol je pa res blo predčasno Joj, sočustvijem, jaz se tudi nisem oglasila, ker ti rata prav zateženo in zoperno. Že tko maš sama sabo problem ker si hrošček! No pa mi je ratalo vse prebrati in odgovoriti, sedaj se pa moj škrat uglaša
|