lil_
|
ojla, spet jst lih nahranla tamali, zdej pa micken casa za forum trsica odgovarjam za ene 20 strani nazaj ja mam mleka dovolj za obe, se vec. sm ga od zacetka zlivala stran, pa me je patronazna kregala da ga morm zamrznt. tko da se mi skrinja polne kar se pa dojenja tice, se pa trudmo. ena mi je svetovala, da morm spravt cim vec kolobarja v usta...sm razumela, sam mata se tko mejhna ustka, da je vcasih zlo tezko. no pa sej prva, ki je malenkost vecja ze zagrabi, druga, malo manjsa, pa se trudi, pa ji ne gre. zdej probavamo ze veckrat na dan. kdaj uspesno, kdaj ne. ampak pocas bomo ze. sicer ju pa dobro hranmo po flaski, tko da se kdaj cudm, da sploh hocta prjet. mi je pa zanimivo, ker kdaj lacne ne primeta prse, k sta pa skor site pa jo. no sej ni vazno kdaj primeta, vazno da se naucita prijet in da se bomo dojile. iz danes na jutri ni nic. tut na flasko smo se pocas navadle, tko da ni da se nebi tut na prsi celo zimo sem si zelela sneg, zdej k bi pa vozickala, ga pa mamo no pa sej ga bo hmal pobral, pa bo spet soncek in cas za dolge sprehode vsem novim mamicam cestitke in vsem lep dan se naprej...zdej pa je potrebno se kej narest doma. se se kej oglasim...sam glede na to kok cvekate, se bom najbrz oglasila sele v cetrtem delu
|