zasi
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Meni so tudi rekli, da ne rabim nič jaz javljat, da bojo vse oni sami pridobili (iz matičnega urada jih pokličejo oz pošljejo rl). No, saj mi nebi bilo tako čudno, ker ne delajo vsepovsod isto, ampak sma z Valek obe s Ptuja in mi je čudno, kako meni, ki sem že rodila še niso nič nakazali, njej pa, pa še je kinderjajček Bom jutri poklicala, ko imajo uradne ure in vprašala, ker danes so bili tam samo za otroške dodatke. Berem dalje in vidim da ni isto Valek je dobila porodniško, ki je slučajno enak znesek starševskega dodatka in jaz sem mislila, da je dobila st.dod. Potem pa bom verjetno dobila drugi mesec.. Ali je že katera, ki še ni rodila dobila starševski dodatek?? 197 eur?? No, poklicala bom jutri vseeno, pa bom videla kaj bodo rekli. Urša super porodna zgodba vipercat srečno joan čestitke nina je samo en post napisala?? Nemogoče ..sem prebrala post in videla da je to predpost vsem postom, ker je komaj brat šla Danes sem bila pri pediatrinji, smo šli na ''žganje popka''. V bistvu je samo z nečim krožila po popku, nič groznega. Če do torka nebo boljše gremo še enkrat. So nas tudi stehtali. V petek je imel odpustno težo 3280, danes (torej po 6 dneh) pa 3650. Tako da se lepo redimo. Mislim, da sem videla tudi Zasi, ampak nisem bila ziher če je ona pa ji nisem nič rekla Drugače smo super, Jan je pravi zaspanček. Ko ne spi pa je, normalno Danes ga je nekaj črvičilo, drugače pa je vse ok. grem zdaj jest, potem pa tak pride Tia domov. Zdravo! Kje bi me naj videla? Pri Đukanovičevi? Mi smo res bli danes tam. Tak, da če si bla ti tudi med 10 in 11 uro, potem je res možno, da si me videla. V glavnem, danes smo imeli prvi pregled pri pediatrinji. Od odpustne teže smo se v slabem mesecu zredili za 625g, kar je povprečno 25g na dan. Zdaj tehtamo 3215g. Zrasli pa smo 3 cm, tako da zdaj merimo 50cm. To sem pa predvidevala, ker so ji bodiji 50 postali že prekratki. Sicer pa, Julija je pridna dojenčica. Pridno se doji. Mleka imam za izvoz, tako, da si ga še dodatno črpam in shranjujem v zamrzovalno skrinjo (za hude čase). Spi lepo. Ponoči večinoma vsaj 2 uri skupaj, velikokrat pa potegne tudi do 3 ali 4 ure v paketu. Tak da noči niso prehude. Občasno pa se ji pojavijo krčki. Ampak ni pravila kdaj. Včasih dopoldan, drugič popoldan, ali zvečer. Pa tudi sredi noči jih je že mela. Smo pa ji začeli dajati Biogaio, pa bomo potem videli če bo kaj učinka. Pediatrinja je rekla, da so te kapljice vredu izbira. Danes pa smo kupili še otroški čaj v lekarni, s komarčkom in kumino, za uravnanavanje prebave, ker dokaj težko kaka in zelo jo napenja. In ji ga bom dajala po žlički. Glede mene pa tako. Čišča mam občutek da gre h koncu po 4 tednih. Šivi so odpadli, ostaja pa vse skupaj še precej občutljivo, tak da jih občasno še malo čutim. Sem pa kot izgleda, včeraj dobila hemeroide. Vsaj jaz predvidevam tako. In mi ni jasno, dajih v času nosečnosti nisem mela, zdaj pa. Mogoče pa se je takrat že kaj začelo kuhati, zdaj pa se je predrlo in začelo krvavet. Tak, da mam zaradi teda občasno spet občutek, kot da mam še vedno sveže šive. Ampka bomo že rešili, grem jutri do os. zdravnika.
|