|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
17.2.2011 10:08:35   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Vidim, da še kar teče debata o porodniški - nadomestilu. Kaj vam iz CSD niso poslali obvestila o nakazilu? Jaz sem namreč dobila obvestilo mislim, da že v ponedeljek. Gor vse lepo piše, za koliko dni je, kdaj bo nakazano in seveda znesek nakazila user posted image .

No pa dobro jutro! user posted image Spala spet precej slabo. Popoldan imam CTG, najbrž zadnji pri svojem G, me prav zanima, kaj se bova dogovorila, upam, da ga prepričam za sprejem v P, ker postajam že rahlo naveličana vsega... user posted image

Js dobivam trenutno še na dva naslova pošto...tako da sem dobila obvestilo verjetno na drug naslov....
Drugače pa srčno upam da se ti uresniči želja in te sprejmejo....
js sm imela zadnji ctg včeraj...in mi je rekel če do ponedeljka nebo nič,še pri njemu nardimo en ctg popoldan v ponedeljek, potem pa se boma dogovorila menda kako dalje glede porodnišnice...tako da sploh nevem kaka bo v ponedeljek...če me vzamejo ali ne...ali me bojo kar domov poslali kot večino punc...user posted image user posted image v glavnem se bomo pustili presenetit....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 10:13:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 10:14:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4728
17.2.2011 10:17:05   
DIANE
O Registrirana no lepo da se sproščaš, mogoče bo pa tamal ob muziki začel plesat in želel ven.
valek a tk so teb rekli glede ctg-ja men nč kej ni rekla mal je blo popadkov ampak ni pa nč kej rekla...
od bratranca žena je bla na ctg-ju je rekel nimate nč popadkov še ne bo una se pele dam in ji začne počasi odtekat voda in se je seveda vrnila...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
17.2.2011 10:19:19   
DIANE

Punce, a pri vas kaj sneži?

Pri nas kar lepo pada. user posted image

V Lj gre nek usran dež tk da je zunej pomoje prav neprijetno. Malo je pobelilo ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 4730
17.2.2011 10:22:53   
valek

Ku ku! Kje ste vse danes? user posted image
Ste že vse pobegnile v P? user posted image

Smo smo tukaj....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4731
17.2.2011 10:23:56   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

ku kuc jst sm prisotna sm bolj berem odkrit povedan se mi že čisto nič ne da...komej čakam, da se začne akcija in, da dobim svojega študelčka v naročje res...še 4 dni imam do PDP in morem rečt da tale tedn mi je pa res nekak mučen...
Upam, da bo jutri kej luna res vplivala nameuser posted image

V lj je kar lepo pobelilo.
Urša super za takšen porod.
Vem da sm mal že zmedena Registrirana ja izpisek sem dubla dam ampak samo razliko od plače nobenega potrdila o nakazilu tisti 279 € za enkratno pomoč ob rojstvu otroka tega pa nisem dobila. Denar pomoje sem dubla v petek. Sm res zgublena brez KLIKA.
Danes pa res ne vem kaj bom počela user posted image nč se mi več ne da

Diane vidim da imaš na isti dan rok kot js....tudi js si že želim iti...najbolj pa kr na rok v pondeljek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
17.2.2011 10:25:48   
valek

ku kuc jst sm prisotna sm bolj berem odkrit povedan se mi že čisto nič ne da...komej čakam, da se začne akcija in, da dobim svojega študelčka v naročje res...še 4 dni imam do PDP in morem rečt da tale tedn mi je pa res nekak mučen...
Upam, da bo jutri kej luna res vplivala nameuser posted image

Pri meni je podobno, s tem, da imam jaz do roka 2 dni. Zdaj poslušam AC/DC, da me spravijo v boljšo voljo! user posted image user posted image Pa mi kar paše moram priznat. user posted image

Ha ha.....faca si....ti kr karkol ti pomaga.....
js pa še moram ugotoviti kaj bi to bilouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4733
17.2.2011 10:29:04   
DIANE
no tut jaz iščem stvar ki bi me sprostila ma nč se mi več ne da ampak res sam seb sem v napoto...

valek ja res obedve mava v ponedeljek PDP... dej greve raje prej jz bi magar že kr šla hehehe

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
17.2.2011 10:30:50   
DIANE
A vas tut kej klicarijo?
Tok telefonov že dolg nism mela. Včas se sploh ne oglasim k sm še bolj živčna in morem vsem povedat eno in isto, da sem v enem kosu in da me nč še ne črviči. GRRRRRRRRRRRRRRRRR

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
17.2.2011 10:31:34   
valek

no tut jaz iščem stvar ki bi me sprostila ma nč se mi več ne da ampak res sam seb sem v napoto...

valek ja res obedve mava v ponedeljek PDP... dej greve raje prej jz bi magar že kr šla hehehe

zarad mene....tudi vikend bi mi pasal...samo nevem če bo ratalo.....rajši rečem za ponedeljek pa da me preseneti prej....user posted image user posted image
sicer pa danes ponoči je pa mi orng otrdeval trebuh....
trenutno pa je vse ok.....mali je še kr zjutraj bil aktiven....migal kot velik...
bomo spremljali dalje....trenutno vse ok, mirno....nič ne dogaja...

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 10:41:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4737
17.2.2011 10:48:29   
Teyla
Punce a za starševski dodatek bi tudi mogla dobit odločbo iz CSDja, ne? Jaz nisem še nič dobila, pa se oddala vse papirje en dan pred božičem. Upam, da niso kaj zašuštral oz jih založili. user posted image   Bom mogla pofirbcat, ko bom šla urejat otroški dodatek. Teh 30 dni pa res hitro mine.

Pilotgirl ujej, sem prebrala, kaj si napisala. Obvestit bi jih mogla? To pa meni niso povedali. Tu torej tiči ta problem. user posted image

meta21 torej mi jih ni treba obvestit? Zdaj sem pa totalno zmedena...user posted image Razliko med dodatkom in nadomestilom je pa že tigrica razložila.

čišča a ni tako, da lahko traja tudi do 6 tednov? Pri meni bo upam kmalu konec, ker je že res šibko vse skupaj. Šivi so mi pa odpadli, hvalabogu. user posted image

Entram za dojenčke user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
17.2.2011 10:55:52   
valek
wau....dobre smo še 10 strani.....samo da nebomo prehitre....nekaj nas še ni rodilo in bi rade še malo čvekale.---vsaj do roka---user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
17.2.2011 10:56:31   
prvičmami
Dobro jutro!

Sj vem da je že dan, sam za mene je še skor jutro, ker smo ponoči mal žurirali (beri bedeli)user posted image
Pilotgirl vidim da sma rodile na isti dan pa očitno obema na čelu piše, da štejema vsak mluser posted image
Men je babica rekla da more v enem dnevu oz 24 urah popit 150ml na kg teže kar pri nas znese nekje 370 ml na dan. Sicer jih zdj na srečo poje več  nekje 450 ml ampak se vseeno ne redi tolk, minimum naj bi bil 15, naša se pa kak dan nič, kak dan 10 pol pa kdaj tud 30. Js sem rekla da dokler tolk poje pa da ne gre dol se ne bom več sekirala, še vsi so zrastli tud naša bo, čez par let bo še hujšala ziheruser posted image
Drug tedn mormo pa v bolnico ker ji niso naredili pregleda sluha ker aparat ni delaluser posted image user posted image user posted image
A slučajno kera ve kk to zgleda?
Js še pa nisem dobla odločbe za otroški dodatekuser posted image A ga dobim izplačanega že v februarju, če sem bla pol januarja že na porodniški, al se šteje od takrat ko rodiš, sj sploh nevem al se izplačuje za naprej al nazaj?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 11:03:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu prvičmami)
  Neposredna povezava do sporočila: 4741
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 11:04:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4742
17.2.2011 11:08:57   
tamy82
Jutro!

Pri nas tudi kar fajn sneži zdej ... jaz pa sem tako upala, da bomo kmalu lahko šli na kakšen sprehod user posted image Očitno bo treba še vsaj nekaj dni počakat. Pa tako lepo vreme je bilo prejšnji teden ...

Od države tudi jaz nisem še nič dobila user posted image user posted image Smo pa danes dobili davčno po pošti, tako da lahko steče postopek za otroški dodatek in moj bo šel zavarovanje uredit v službo, da bo čim prej rešeno tole.
Pa še obrazec za štipendijo moram še enkrat oddat, zdej nam bo verjetno le ratalo user posted image

prvicmami pregled za sluh je bil v PO P čisto na kratko, neko napravico mu dajo v obe ušesi in preverijo, če je sluh ok. Ne vem, nič posebnega.

čišča: pri meni se tudi še ni ustavila user posted image upam, da bo kmalu konec, ker mi gre že pošteno na živce user posted image še posebej vložki, ker jih res nisem vajena user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
17.2.2011 11:14:24   
Tisia
ojla, evo mene danes sem pa orng potegnila s spancemuser posted image  če sem bila pa utrujenaaaaauser posted image
vidim da valek in registrirana še vzrajatauser posted image ne me še pustiti samo tukaj gori na forumuuser posted image user posted image
 hvala vsem za odgovore glede očet.dop.user posted image
pri meni nić ne dogajauser posted image  bolečine so popustile danesuser posted image  špika me sicer ampak me ne boli tako kot včerajuser posted image sem že mislila da je to to...pa se je proti večeru umirilouser posted image
uršauser posted image user posted image ko tebe berem imam še upanje da tretje bo šlo pa hitreje ven in bez umetnih,ter tabletuser posted image ...super za tak lep porod...dobro da si šla če ne bi še kje v avtu rodilauser posted image

mene tudi klicarijo in pošiljajo sms, ampak ne sprašujejo če sem že rodila, sam toliko da vidijo če sem še domauser posted image user posted image če ne odpišem takoj si mislijo ahaaa ziher je v Puser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4744
17.2.2011 11:15:13   
Tisia

IZVIRNO SPOROČILO: valek

wau....dobre smo še 10 strani.....samo da nebomo prehitre....nekaj nas še ni rodilo in bi rade še malo čvekale.---vsaj do roka---user posted image user posted image user posted image

Jaz se poskušam malo nazaj držat, čeprav mi ne uspeva ravno najbolje. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4745
17.2.2011 11:17:49   
Mišyka
Jst sem pa iz dneva v dan bolj utrujena, tud če nč posebnega ne počnem. Že več kot dva tedna me boli grlo in gre samo še na slabš. Včerej sem si kupila Granobil ampak zaenkrat še ni učinka. Pa sirup iz smrekovih vršičkov, prežgan sladkor z mlekom...

Jst sem se pa vedno spraševala, kako veste kolk otrok popije mleka, če se samo doji? Jst pač tega nisem nikol vedla in tud v drugo se s tem ne bom obremenjevala, sploh pa ne bom dodajala, če bom vidla da je otrok sit - sem v prvo preveč patronažno poslušala. Naš prvi je bil pač en orgn zaspanček - samo prvi mesec!

Jst sem dobila vse, tako tisto pomoč ob rojstvu 279 in delno starševsko nadomestilo al kako se že imenuje. Za prvo sem dobila odločbo že kr nekej časa nazaj, za drugo pa odločbo in pa izpisek v obliki plačilne liste.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
17.2.2011 11:20:25   
Tisia
no tale link vam pa moram pokazati da se boste malo nasmejale,kot da gledam svojo mlajšo pupo ko je bila 1 leto starauser posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=4BNnuJnb-nw

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
17.2.2011 11:21:18   
DIANE
 biljana sej še drugi tut vstrajamo tukej goruser posted image vrjemi ne boš sama...
čeprav pa upam da se čimprej res selim drgmuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
17.2.2011 11:22:55   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

no tale link vam pa moram pokazati da se boste malo nasmejale,kot da gledam svojo mlajšo pupo ko je bila 1 leto starauser posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=4BNnuJnb-nw

Tole sem pa že vidla neki časa nazaj... ampak je res huda!!!user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
17.2.2011 11:24:38   
Tisia

biljana sej še drugi tut vstrajamo tukej goruser posted image vrjemi ne boš sama...
čeprav pa upam da se čimprej res selim drgmuser posted image

no superuser posted image bom imela družbouser posted image ...te držim za besedo, da ne boš kam pobegnilauser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?