*Katja
|
Črne misli: Jst grem včasih ko spi, pogledat če še diha. Enkrat se mi je tko čudno zdelo, ker je bla tako mirna. In sem prav preblisk imela, kako bi bilo, če bi jo porukala in bi bila hladna, pa film se mi je odvrtel kako njeno truplodvigujem s postelje...GROZNO. To mine v minuti, ampak šele ko ste ve napisale, sem se zavedala da se to meni tudi dogaja. Se zelo upiram, da bi me te misli prevzele. Mene je bilo tudi strah, da bi sama z njo ostala, da bi se možu kaj naredilo. Oh ja, treba je zaupat v dobro. Mi je pa kar v tolažbo, da nisem edina v tem. Danes bili na Rašici, kjer je bilo ogrooomno ljudi. res je bil lep dan. Aja, malo je še hripava, ampak se ni razvilo v prehlad. HB gre na bolje. Je bila par dni ko en piskajoči kužek s tem hripavim glasom. GH: Naša tako hlasta po hrani ko midva jeva, meni je že krožnik dol zabrisala Zaenkrat ji dajeva samo za pokušat. Je pa že pila vodo iz kozarca Katalenca, kakor jaz vem naj bi dojeni otroci imeli vredu prebavo kakršna koli že je. Upam da se uredi in se to noč oooorng pokaka Ej Benika, res se mi smiliš. Ni fora samo v vitaminih, vsa prehrana vpliv ana počutje ki jo daš vase. Če imaš pa afte, pa dobro hrano še toliko težje zaužiješ. Jaz od kar je Herbalife (šejk in vitamine) še nisem bila bolna, pa sem drugače vsako zimo nekaj pokasirala, tako da če želiš ti lahko zrihtam kaj. Pa še par kilc je šlo dol mimgrede. Če ti je to mimo, pa pozabi na mojo ponudbo, samo pomagat želim. Ninibo midve imava isto starega otroka in tudi moja bejba se zbuja kar pogosto ponoči, pa se prej ni. Se mi kar pozna, ker sem veliko bolj utrujena čez dan. Aja glede uspavanja, jst imam res na sumu, da voha mleko, ker pri meni sploh noče zaspati če je ne podojim. Pri možu pa zaspi brez joka. Je zdej čist profi v tem ratu in prav čutim kolk mam več živcev ker zvečer ne joka ko jo on uspava. Ej, moški znajo, če jim le pustimo. Aja, da zna uspavat sem pa ugotovila takrat, ko je enkrat uspaval ko me ni bilo doma Tinka upam, da se počutje popravi. Saj bo kmalu pomlad. Vsaj mene sonček napolni z energijo. Pa še zdaj sem ugotovila kako rešit te moje mastitise in jih zatrem v kali...končno sem se jih rešla. Izabelina sem se prav nasmejala...moka in bučke Lepo noč vam želim! Objemte svoje drage može, partnerje, ker kukr so včasih hlodi, so prav super Kmalu bo valentinovo. Imate že kakšne plane?
|