nenka7
|
oooj bambinca!! kako ste kaj, razen stalnih bolančkov?? upam, da je princeska bolje in da si se tudi ti sestavila, smo pa veliko mislile nate!! jaz GH še ne uvajam, sem mu dala včerej sicer pire, pa mu je blo še kar ok, ampak ga je fuuul zvečer zvijalo, mislite da od tega? soncica, sem ti mail poslala na zs, pa nisem dobila nobenih receptov, se to še da dobiti? si sploh dobila zs? kaj smo lep dan preživeli, 2 uri in pol na sončku, mali je drnjohal celi 2 uri, midva na kafetku po zelo zelo dolgem času, ampak je takoooo pasalo kot že dolgo ne in zelo sem zadovolna, da je moj dragi delil dan z nama... jutri gre pa spet mal smučkat, pa bova spet sama. ampak ni problem, če je lepo vreme, pičiš ven, bolj mi predstavlja problem dež... črne misli - tudi pri meni zelo prisotne, kot tudi depresija trenutno, ampak ko je sonček je vse lepše in tudi moje počutje je precej boljše, se pa izogibam temu, da bi bila sama, tako da si moram plan tudi za jutri narediti, da kam pičim, da ne bo prehudo!