|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
9.2.2011 12:11:44   
corfu
Sončica ! Še tukaj, vse najboljše, zdravja, sreče, predvsem pa osebnega zadovoljstva v krogu najbljižnjih.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.2.2011 12:16:35   
corfu
tako, zdaj sem vas pa nekaj dodala na FB in sicer tiste, ki sem vas pogruntala po slikah user posted image user posted image user posted image  Archie, Almera, Tinkatonka user posted image user posted image user posted image  ostale pa ne najdem

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.2.2011 13:03:19   
Izabelina
oooo vse najbolše sončica user posted image ... pela ti ne bom (tut virtualno raj ne) user posted image user posted image

Midve sva se 2 urci martinčkali zdej bom pa prvič u življenju delala filane paprike user posted image upam, da rata kej...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.2.2011 13:12:25   
*Katja
Brezcopatka sicer nisem nek strokovnjak, ampak bi si mislila, da je narava tudi za to poskrbela in uravnala, da si ni trab dodatno črpat. Kolikor se spomnin svetovalk za dojenje, so pisale, da dojke "poštekajo" ritem otroka npr. če ponoči pije manj, se takrat tudi manj mleka dela, kar pa ne pomeni, da imaš tudi na splošno manj mleka. Laktacija je zelo vztrajen proces in ti ne more zmanjkati mleka kar tako. Itak se pa mleko sproti dela, ker dojke niso posodice za mleko in ko spije ga zmanjka.

lillchy123 ja prav do stolpa smo šli. Greva kar pogosto gor med vikendi, poleti ko je daljši dan pa tudi med tednom. Pač najbližje nama je. Kaj si ti kje blizu Rašice?

Katalenca upam da bodo svečke kaj pomagale. Res mi ni jasno, zakaj do tega pride, če je otrok dojen.

Almeraprav grozno se sliši, upam da se dobro izvlečete. Še dobro, da je Bor tak pogumen fant.

Sončnica tudi jaz ti želim veliko lepega v tem letu, sonca, zdravja, ljubezni in otroškega smeha...pa čim več spanjauser posted image

Jaz pa zadnje čase ne morem zaspat zvečer. Včeraj sva šla spat 10.30 in do 1.30 nisem mogla spat. In potem sem šla kar kopalnico pospravljat, pa cunje sem dala prat, pa iz sušilca sem zložila...in to sred noči. Vmes sem se šla tudi ulešt, če bom slučajno zaspala....nič, totalno budna. Sej ne da se je potem Zala že ob 6.00 zbudila in bi bila že kar budna, potem mi je zajtrk zlila po pižami...sej sem bla tok zaspana da nisem vedla kaj delam. Zdej sem pa kar OK, edin jedla bi neki skoz. Mam čist sesut ritem.

Ok, grem zdaj malo diplomo pisat, ker Zala še spi.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.2.2011 15:00:58   
bambinca
Sončica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika sej vem, d boš rekla še ena brihtnauser posted image , ampak vseen...kaj pa propolis- meni je takoj pomagal

Almera hvala

tannya sem vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image

mi imamo spet doma trio bolanih ( sebe itak ne štejem) ...prebavne motnje, hud prehlad,...ne vem, ta malemu se vleče že 3 tedne po obrokih in gremo jutr do dr.

aja, Tinkatonka, Zoja je krompir in zravn korenje, bučke, brokoli, kolerabo ali cvetačo; jutri probam namesto krompirja riž, ajdo ali polento; 2krat na teden je še meso in takrat dobi zravn kako žličko sveže stisnjenega soka iz jabolk ali grozdja. Za večerjo pa najprej malo riževih kosmičev.

< Sporočilo je popravil bambinca -- 9.2.2011 15:04:28 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.2.2011 16:05:40   
tannya
A je katera jutri za kavo? Dopoldan v mestu, kje na sončku?

Sicer pa malo hvale, saj vem, da se itak vse obrneuser posted image . Naša Ž. je že 4. dan spala do 7.30 (user posted image user posted image user posted image . Sem jo prvi dan gledala, če je vse ok. user posted image Dobila je nek ritem in gre spat ob 19.30, potem je ob 22.30, pa ob 2 uri in nato še ob 4.30....potem pa spanje do 7.30. OMG, naj traja še kakšen dan, ali teden ali mesecuser posted image user posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 16:31:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
9.2.2011 17:55:44   
lillchy123
katja- jaz sem na Dobenu.user posted image v odvisno po kateri poti ste šli na stolp, mogoče ste šli mimo nas.sekakor ste nas zgrešili za max 200muser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 733
9.2.2011 18:05:01   
Jazzy1
Živjo.

samo na hitro vas pokomentiram, potem grem spet sizifivo delo "delat" user posted image

almera - upam, da ste iz hudega ven. Tudi jaz sem prvič slišala za boleče noge. Dobr da zdaj vem, ker če bi mi Lija rekla kaj takega bi jo najbrž mal postran pogledala user posted image

tannya - waw, super za napredek pri spanjuuser posted image Pri nas je ene 3 dni spet dobro kazalo, potem pa zdej spet slabše. Me pa prav jezi Tom, ki hoče ponoči jesti na 2-3 ure, čez dan mi pa tud 5-6 ur ne je! Noče, ni varjante da ga prepričam. Se mi zdi da ima ritem hranjenja čisto obrnjen, kar bi moglo biti podnevi je ponoči. Kakšna ideja kaj naj naredim?? Kavica jutri - jaz lahko po 11h - kje si pa mislila?

plačilo vrtca - vem, vem da sem to že računala (in to ne dolgo tega), zdej pa sploh ne najdem - a ima katera link mogoče? Drugače sem pa danes oddala vlogo za oba pamža. Držimo pesti. In potem jih čisto tako bdw vprašam če vejo za kakšen vrtec da bi lahko sredi leta Lijo vpisala, in so rekli naj pogledam na seznam vrtcev, ki imajo prosta mesta. In res najdem (slučajno, ker ta evidenca ni ravno ažurirana) en vrtec čez cesto, pokličem in rečejo, da je številka s seznama sicer napačna, da so pa ravno danes zvedeli, da odhajata ena dvojčka nazaj na Kubo in da naj jutri pridem na razgovor. Imagine my surprise  user posted image  

Zdej mam pa še eno vprašanje če katera ve še za to: če jaz sedaj vpišem lijo v en drug vrtec, kot bi hotela da gre jeseni, a moram potem tisto vlogo s tega vrtca ven vzet al kako??

Sončica - HAPPY B-DAY.  user posted image   Kdaj bo potem kavica? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 734
9.2.2011 18:05:48   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

katja- jaz sem na Dobenu.user posted image v odvisno po kateri poti ste šli na stolp, mogoče ste šli mimo nas.sekakor ste nas zgrešili za max 200muser posted image

Jooj čisto sem pozabila da si ti z Dobenega. A poznaš eno družino s tremi otroki (novembra so dobili tretjega user posted image user posted image za namig)??

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 9.2.2011 18:06:44 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.2.2011 18:30:11   
teodora75
benika:

http://vizita.si/clanek/bolezni/znebite-se-aft-na-naraven-nacin.html

mogoče se da še kaj narest....

T.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.2.2011 18:33:13   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Jooj čisto sem pozabila da si ti z Dobenega. A poznaš eno družino s tremi otroki (novembra so dobili tretjega user posted image user posted image za namig)??

jp user posted image . sej tle vsi poznamo vse.vsaj tisti s stalnim bivališčem user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.2.2011 19:45:53   
tannya
Kava jutri: jaz bom v mestu tam med 10 in 11, sem pa čisto prilagodljiva glede časa. Za prostor pa ne vem, nekje na soncu?

Neposredna povezava do sporočila: 738
9.2.2011 19:46:45   
archie
Benika, upam in držim pesti, da boš kmalu bolje!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.2.2011 19:52:10   
tannya
Jazzy: glede vrtca, izpišeš jo in potem jo moraš vpisati v drug vrtec. Ampak po njihovi lokigi bi jo morala v oba vrtca vpisati. Pokliči na MOL Danijelo Hočevar ali Sonjo Borštnar (306 40 10), pa vprašaj.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.2.2011 19:52:39   
Jazzy1
: lillchy123

jp user posted image . sej tle vsi poznamo vse.vsaj tisti s stalnim bivališčem user posted image

No, jaz tudi zdej 2 poznam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
9.2.2011 20:09:43   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

: lillchy123

No, jaz tudi zdej 2 poznam user posted image user posted image user posted image

zdej se ti pa res že splača pridit. se pri eni na kavici najaviš, greste en krog in k ta drugi na kosilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.2.2011 20:12:45   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Jazzy: glede vrtca, izpišeš jo in potem jo moraš vpisati v drug vrtec. Ampak po njihovi lokigi bi jo morala v oba vrtca vpisati. Pokliči na MOL Danijelo Hočevar ali Sonjo Borštnar (306 40 10), pa vprašaj.

a lahko pokličem kterga od teh tudi v zvezi z novim pravilnikom/vlogo za vpis v vrtec?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.2.2011 20:41:19   
Katalenca
No, je kakal danes user posted image
Sem bila tako vesela, kot da bi na loto zadela :)) Očitno je izkoristek tako dober in vse prebavi, tudi količina blata je bila čisto običajna. Lactocon je pomagal. Jeeeeee user posted image

Sedaj grem pa kar spat, ne vem če to sonce tako utruja, al pa sem nenaspana. Hmm oboje verjetno user posted image

Lepo se imejte punce!

Neposredna povezava do sporočila: 744
9.2.2011 21:01:20   
NiNiBo
Za nami en lep soncen dan, ki sva ga z Neom prezivela zunaj. Popoldan smo imeli pa se plavanje in rezultat je bila jokica stokca na kvadrat, ker je bilo vsega veliko prevec. Pa ze dolgo ni tako jokal kot danes, in to samo od preutrujenosti - upam, da bo sedaj spal celo noc user posted image user posted image user posted image .

katalenca user posted image user posted image user posted image  za kakce user posted image user posted image user posted image  cesa se vse clovek ne veseli z temi nasimi cmrucki.

Uzivajte jutri na kavici, jaz imam pa v planu setnjo od Izole do Kopra in nazaj. Ko bi bilo le tako lepo kot danes.   

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.2.2011 21:05:13   
Izabelina
ja čer no! js sm iz TNZ-ja user posted image user posted image sm se k ena avša tm počutla, k sm use narobe delala... ostale vse v levo js pa u desno... čis filmsko user posted image

je blo pa fino! Zjutri sva šli s tamalo na stenco pa sm tm 2 prečki splezala... tko, da se počas lotevam "športa" ...

ok zdej pa spavat...

user posted image user posted image user posted image za vse bolančkote... pa se jutr beremo!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 21:11:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
9.2.2011 21:49:20   
tinkatonka
Dober večer!!!

Jaz sem si ravno privoščila pol urce za sebe. Moža ni doma, otroka spita, na mizi dišeča svečka, v roki jabolko in pred mano RR. Sem pa malo prej vsaj 1h mal pucala "gnoj" po hiši. Ajajajaj....to je res never ending story.

vrtec....jaz ga grem predvidoma vpisat v petek.

kavica...mene ne bo. Bi prišla z veseljem, ampak glede na to,da imam Aneja doma, to ni izvedljivo

Almera...no super, da je Bor boljše.

izabelina...user posted image user posted image za športanje!

NiNiBo....fovš zato, ker dihaš morski zrak...prav pogrešam vonj po njem. Smo mislili it za 1. maj pa sem mogla odpovedat.user posted image

katalenca....user posted image user posted image davidova ritka! user posted image

jazzy...super za vrtec! Glede hranjenja, ti pa kaj dosti ne morem svetovat, ker ga je meni J. tudi tko biksal. No jaz sem mu ponoči, če je ze npr zbudil po dveh urah, dala kr čaj in je spil pol flaške čaja in zaspal za 2h in potem jedel. Zdaj ko imava pa GH, je pa itak skoz lačen in podnevi in ponoči.user posted image

GH....danes so bile bučke in krompir, jutri začnem pa z dopoldansko sadno malico. Zdaj trenutno imava uvedena že dva obroka GH. Kosilo in večerjo. Če uveden še dopoldansko sadno malico tko kot ta dva obroka smo pa že "na konju". Almera, dobra ideja glede zamrzovanja v tiste vrečke. Sej to se v vsakem Mercatorju dobi a ne? A veste kaj je pa najlepše pri tej GH...da ful manj bruhamo. In se že potem razvadim potem pa popoldan dobi flaško mleka in spet pobruha vsepoprek po sebi, meni in po tleh.

benika...kaj bolje? Se večkrat spomnim nate in upam, da se stanje izboljšuje!

tannya.....tnxuser posted image user posted image In super za izboljšano Živino stanje! Upam, da vama bo šlo uvajanje GH dobro. Kako pa kaj Ajda?

in mi.....J. ful mučijo zobki. Slina v potokih, drgnjenje, si kr 4 prste vtakne v usta in drgne. Danes sem kupila Calgel in ko sem mu namazala mu je vidno pomagalo. Manj siten, manj drgnjenja,...., tak da ponoči če ga bo fajn matralo in bo jokcal ga bom spet mazala. Tudi zadnje dva tri dni slabše spimo. Manj je tudi čez dan, zato pa bolj pogosto. Drugače pa nasmejan dečko. Pravi cukrček. Ma oba sta. Pol pa gledam te grozote po TV-ju, pa si mislim, pa kaj se sploh jezim in sekiram za banalne stvari. Ima dva prečudovita, zdrava otroka, pridnega moža, vse tri ljubim z vsem svojim bitjem, važno je da smo skupaj in da se imamo radi.

No tak spet sem mal zafilozofirala user posted image

Mirno noč vam želim.

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.2.2011 22:00:52 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 748
9.2.2011 21:55:18   
tannya
No, potem pa kavica drug teden. Razen, če je katera za Kolosej v petek???

Almera: super, da gre Boru nabolje.

Lillchy: ja tudi glede pravilnika lahko te dve osebi pokličeš.

Katalenca: Juhu za kakanjeuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 749
10.2.2011 8:01:35   
corfu
Dober dan

Uh, kakšen lep sonček se kaže user posted image  jaz uživam ob kavi, Brina se zabava v postelji user posted image  z GH počasi napredujeva...

Tinkatonka s katerim sadjem boš pričela ?

Zdaj ni več v košari in v vozičku zelo uživa, roke si bo pojedla, kar kriči zraven in si drgne dlesni user posted image  ima tudi že doma Calgel, ampak mislim, da zob še ne bo nekaj časa user posted image  joj je ena čveka ima usta skoz odprta ven pa taki glasovi res, da počiš od smeha. Danes za kosilo, dušen riž + pečen piščanec. Zdaj pa šibam od sina omaro pospravit, se mi zdi da je čez noč prerasel večino cunj user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.