|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
10.2.2011 8:54:58   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Pa ze dolgo ni tako jokal kot danes, in to samo od preutrujenosti - upam, da bo sedaj spal celo noc user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  skoraj, prvo dojenje ob 1:20, drugo ob 5:00 (je bilo bolj crklanje), potem pa ob 6:30 user posted image user posted image user posted image . Sem bila tolk polna energije, sem sla potem ven na jutranji tek..sem kar ponosna nase, da sem se spokala in odtekla tistih 45 min.  

tinkatonka nic bit fovz, nam pa pri kaksni drugi stvari "zmanjka" npr. nimam pojma kam naj vpisem Nea v vrtec, ker nimam pojma kje bomo zivel septembra user posted image user posted image . Vpisat moramo do konca marca a ne?

almera sem se potem spomnila, da je imela moja sestricna ko je bila majhna enak problem kot Bor. Pa takrat tudi niso mogli nic ugotoviti, pocasi je potem shodila nazaj - ona namrec sploh ni mogla hodit, ker enostavno noge niso "drzale".

benika kako si?

Tudi pri nas se kaze krasen soncek, tako da Neo odspi svojo rundo potem ven.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.2.2011 9:00:56   
archie

Pa ze dolgo ni tako jokal kot danes, in to samo od preutrujenosti - upam, da bo sedaj spal celo noc user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  skoraj, prvo dojenje ob 1:20, drugo ob 5:00 (je bilo bolj crklanje), potem pa ob 6:30 user posted image user posted image user posted image . Sem bila tolk polna energije,

user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi bila po taki noči čist povožena.

Jaz sem včeraj spet malo sprobala GH. Sicer se je kremžila zaradi okusa (dobila je eno sadno kašico-vem, da je proti pravilom), ampak po začetnem šoku, je lepo začela mlet z jezičkom in lepo požrla dol!! user posted image tako da danes dobi krompirjev pire. Očitno je sedaj že dovolj sposobna, da začne z GH user posted image

držim pesti za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.2.2011 10:45:40   
Izabelina
dobrojutro!!

benika: kako si, a se je stanje kej izbolšalo?

če sm prou poštudirala sm postala fb prijatelca z malo, klemcy in malecko_matejo...  user posted image sm po otrocih gledala, no razn male k jo tut v živo poznam...

uglavnem Eva spi js bom pa mal kuhno pospraula, filane paprike so totalno uspele user posted image user posted image sm pa ugotovila, da jih moj ne mara prou preveč user posted image od vseh stvari k jih on ne bo maru si more lih filane paprike najdt... user posted image

pol pa spet vn na sončka in mal plezat...

hmm user posted image ni malecka mateja, ker ma ona v podpisu tjašo pa tina, tlele sta pa nadja in dominik... kera je že to... user posted image zdej morm pa preiskavo narest...

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 10.2.2011 10:47:45 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 10:46:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
10.2.2011 10:48:16   
Izabelina
ajaaa... tejči je user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.2.2011 10:59:51   
tinkatonka
Tinkatonka s katerim sadjem boš pričela ?

jabolko...a mu ni bilo všeč. Itak je pa ful nastikan zaradi zob. tak da je tud zato neješč. Danes bo za kosilo koleraba s krompirčkom, pa da vidmo, če mu bo to bolj povšeči. Zelenjava mu zaenkrat kr gre. Sicer moram pa danes nujno v šoping po hrano in plenice za J. Smo že na minimunu (beri: plenice imam samo še tri domauser posted image )

sleepy....neki časa ni bil ravno ful v uporabi, ker je bil ravno vmes, ko je bil za položaj lupinice prevelik, v pokončnem položaju pa ga še nisem hotla nosit (temu z nogicami narazen), no včeraj in danes je pa bil kr nekaj v sleepyu, ker je nasitkan, pa da lahko še kaj naredim, ga kr v sleepya dam z nogicami narazen in on pridno pančka pri mamici stisnjen. Pa ostale ga kaj uporabljate? Tak da bo zdaj spet več v uporabi. Sploh ko se bodo začeli sprehodi po gozdu. Če katero mika...mi imamo tudi en fajn sprehod do Orl po gozdu. Parkirate pri meni ali pa v brunarici, ki je par sto metrov stran in greš na sprehod...a voziček ne gre...sleepy, al pa potem ko bodo že sedeli, nahrbtnik.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.2.2011 11:01:31 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.2.2011 11:05:11   
tinkatonka
Sem bila tolk polna energije, sem sla potem ven na jutranji tek..sem kar ponosna nase, da sem se spokala in odtekla tistih 45 min.  

user posted image user posted image user posted image za "prespano" noč. In vsaka čast za tok energije, da greš laufat. Jaz itak ne vem, če bom kdaj začela uživat v laufanju. Ampak imam plan vsaj probat. Kdaj ga bom začela izvajat pa ne vem. Zadnjič me je mikalo, dabi mal z vozičkom laufala, ko sem se neki z A. hecala na sprehodu, pa je sprednja guma nekam čudno tresla. Očitno ta voziček ni narejen za hitrosti več kot 15km na uro. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.2.2011 11:08:23   
tinkatonka
pust...ste že kaj razmišljale kaj bodo vaši otroci za pusta? Sicer bodo imeli v vrtcu skupinsko masko in bodo baje same miške, samo kolikor je to po eni strani fajn, je po drugi BV, ker A. si pa želi biti vse drugo samo miš ne. user posted image Jakob najbrž ne bo maškara. Edino če kje staknem kakšen v über poceni kostum za take male. Prav v stroške se pa zanj ne bom dajala.

ena je spraševala za Valentinovo....ga ne praznujeva. Če sem pa tisti dan slučajno v trgovini pa znam kupit kakšno sladkarijo zanj, ampak to mu tud tko pogosto kupim,da ga mal pocrklam in obratno tudi on mene kaj. Ampak očitno on mene večkrat, zato pa sem jaz tko lepo okrogla on pa ima manj kg kot jaz. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.2.2011 11:15:22 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.2.2011 11:11:30   
Izabelina
js sm hotla, da bi bla Eva buba al pa žogica nogica... sam se mi ne da delat kostuma... mogoče se še premislm in se bom spraula... ker za sestrco sm zmer js delala kostume in je bla enkrat prou fletn dalmatinc enkrat pa veverica... enkrat je bla igralna kocka, pa dojenček, pa slika...

uglavnem... bom vidla, če se mi bo dal!

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 759
10.2.2011 11:12:23   
archie
meni pust že sam po sebi ni zanimiv, tako da letos odpade (edino če se bo mož kaj "igral" pri Teji). Ampak kupovala ji pa ne bova nič (vsaj letos ne). 

Neposredna povezava do sporočila: 760
10.2.2011 11:19:23   
tinkatonka
sem še to hotla napisat, da imate 20.2. spet sejem rabljene otroške obleke in igrač v Šiški. Če katera kaj rabi..priporočam. Jaz bom šla tud sem pogledat za kostume. Ker roko na srce, če kostum enkrat na leto otrok obleče, pač ne more biti kaj dosti uničen, a ne?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.2.2011 12:36:14   
Katalenca
David spi na balkonu, sem ga kar oblekla in v mehko košaro napokala in ven na sonček na balkon, ker greva danes v Lj ob dveh, nisva šla nič na sprehod in spi kot čmrlček zunaj user posted image

Ja, res pravo veselje za pokakano plenico user posted image

Za pusta ne vem če bi ga kaj oblačila, edino za kakšno slikico, mogoče pa bi bil božiček, glede na to, da še imam pajacek user posted image  verjetno bo drugo leto bolj aktualno, ko bo v vrtcu. Sicer pa, kdaj sploh je ?

Valentinovo... lepo mi je, če mi mož prinese kako rožico, jaz pa njemu kak sladkiš, da bi pa kar pozabil, bi bila pa miceno jezna. da bi pa šla na kako večerjo ali podobno pa ne. Sicer bo pa letos zame prvič materinski dan v pravem pomenu besede. user posted image  No, prej še 8. marec... Kar veliko "praznikov".

Punce je že kater prešaltala na plenice št. 4? JAz še zalogo porabim od trojke, potem pa na 4. Čeprav imam še dva cela paketa in enega pol. Glede na to, da veliko kakal zadnje čase, se kar pozna manjša poraba. user posted image  Če sem ga včeraj prav zmerila, ima že slabih 69 cm. Raste ta naš sinko.

Neposredna povezava do sporočila: 762
10.2.2011 12:49:55   
archie
Katalenca, pri meni letos prvič pride v upoštev tako dan žena kot materinski dan user posted image user posted image
Valentinovega pa kaj ekstra sploh ne praznujeva. Ponavadi mi prinese kakšno rožico, to je pa vse. Mi gre malo na živce to poveličevanje tega praznika pa ljubezni... kot da ostale dni je pa ni user posted image (ljubezni namreč).

Tinkatonka: najina frčafela ima obleke od ene familije, kjer imajo 2 otroka. pa že onadva sta jih dobila rabljene. In so še čisto lepe. Tako da 1x oblečen kostum ne more biti kaj hudo uničen.

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 763
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 13:01:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 13:03:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 765
10.2.2011 13:12:51   
corfu
Dan user posted image

Naša spi kot polhek na terasi, dve uri sva šetali, zdaj pa pridno nadaljuje, jaz pa kosilo štimam user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 766
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 13:36:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
10.2.2011 14:07:18   
bambinca
čau!

no mi gremo popoldan s ta malim k zdravniku, ker se vse skup že tu mač dolgo vleče! Pa še vsi ostali smo zravn bolani in tečni, tko d je treba presekatuser posted image

Jaz sem se končno pogovorila sama s sabouser posted image in si priznala, da se Zoja ponoči ne zbuja zaradi crklanja, ampak ker je pač lačna in se očitno ne naje dovolj bodisi imam premalo mleka, ali pa samo prehitro zaspi na meni- pa sem ji dala ob 20ih poleg tiste njene doze kosmičev in dojenja še flašo in je spala do 5.30user posted image user posted image user posted image je bilo težko za mojo " materino dušico" in sem trpela ( ker sem ipak ta prava dojiljauser posted image user posted image user posted image ), ampak zdaj se bolje počutim, psiha je spet stabilna in tako gremo dalje novim zgodbam naprotiuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 768
10.2.2011 19:12:16   
Jazzy1
Živjo. A katera mogoče ve, koliko se stanovanjski kredit odšteje oz. kako se točkuje pri vlogi za zmanjšano plačilo vrtca?? 

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.2.2011 20:02:19   
NiNiBo
tinkatonka tek trenutno tudi meni ni nic vsec, kajti tecem z 10 kg vec user posted image user posted image user posted image  ampak je najlazje je tako, ker dam superge gor in gremo. Moram nekaj zase naredit, ker tole sedaj je pa cisto prevec in sem sama sebe sita - beri: v svoji kozi se ne pocutim cisto nic seksi.
pust mi bomo naslednje leto, ker se mi zdi da bi sedaj delala nekaj bolj za svoj kot pa za Neov uzitek. valentinovo mislim, da bova letos preskocila ker enako kot almera, ne morem kar naprej izkoriscat babi servis, greva namrec v soboto na en roj. dan. Drugace pa greva midva ponavadi ven kaj pojest, daril pa ni - nama je obemo to nepotrebno.   
soncica ocitno smo imeli poskok v rasti istocasno user posted image user posted image user posted image , hvala za info. o akciji za Pamperske, jih moramo nabavit. Smo pa mi se na 3 in se en cas bomo se mi zdi.
bambinca res je tezko kar se tice odlocitev poveznih z dojenjem. Jaz imam vedno obdobja, ko ne vem ali delam prav ali ne, a ima dost itd. se sploh, ko se pojavijo obdobja ko dojim ponoci na 2 uri.

Za nama pa danes totalno aktiven dan. Sva sla od Izole do Kopra in nazaj pes - uh, pa je ene kilometrine, no sam vreme je bil zakon, Neo priden tako da je bilo prav super. Jutri, pa mal na sprehod, mal moram tu pospravit, potem pa pocasi proti Lj. Ce bo pa kaj odvec casa sem se pa mislila it se mal namocit v Strunjan, mi je bil namrec tam vsec bazen in ga je treba sprobat.

En lep vecer, vsem bolanckom pa user posted image user posted image  da ze pozdravijo in vsem mamicam bolanckov veliko energije, da bi cim boljse prezivele noc.   

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 20:26:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
10.2.2011 20:32:43   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Živjo. A katera mogoče ve, koliko se stanovanjski kredit odšteje oz. kako se točkuje pri vlogi za zmanjšano plačilo vrtca?? 

Mislim, da pridobiš en razred.

A vlogo za vrtec si našla na MOLu ali direkt na vrtcu?

Direkt na strani od vrtca.

A bo katera jutri v mestu??

Neposredna povezava do sporočila: 772
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 20:39:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
10.2.2011 20:53:56   
tinkatonka

Mislim, da pridobiš en razred.

A vlogo za vrtec si našla na MOLu ali direkt na vrtcu?

Direkt na strani od vrtca.

A bo katera jutri v mestu??

Hvala

Žal ne - pa ne me rajcat, prosim

se pridružujem Almeri....ne mi sline cedit prosim user posted image

Almera....ojej tole stanje pri vas ni nič spodbudno. Naj gre iz minute v minuto na bolje...MORA IT!!! Pa mirno noč ti želim. In če otroka spita hop še ti v posteljo!!! Vsaka minuta spanja ti bo prav prišla.

NiNiBo...ja vlogo za vrtec moraš oddati do konca marca.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 774
10.2.2011 20:56:52   
tinkatonka
GH....sem bila danes mal v šopingu in sem kupila za J. pirino kašico od Alnature. Mu je bila kr všeč in je vse "pozobal"user posted image , pa da vidmo če se po piri kaj dlje spi kot po rižu...hehehe....

Almera...a veš, da bi si res sposodila žabico, če ne boš Ronje oblačila v njo.user posted image Sej sam tko za na slikouser posted image . Sem pa ful vesela tudi, ker bo tud Anej dobil sposojeno miško, za vrtčevsko skupinsko masko (grejo na karneval na Ptuj) no na pustni torek,bo pa kar si bo želel. Ga bom peljala v trgovino in naj si izbere. Zanekrat ga mika superman user posted image

Drugače pa en lep dan za nami, le Anej je bil malo bolj sitko in težje obvladljiv. Sva imela obiske, pa se je kr nekaj pričkal,nič dovolil prijateljčku, ki mu to ni bilo všeč, pa mu je mogoče malo bolj na silo to dal vedt, pa smo jokali, se kregali....pričakujem pestro noč, ker bo 100% to podozivljal. Je pa na frisno postrižen in tko lep! Mišek mali. Jakob je pa tud cukrček...user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.2.2011 20:59:17 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.