tannya
|
Hej, hej, evo nas. Hvala, hvala vsem, da ste mislile na naju in za vse pikakpoke. Res ste zlate. Je bil kar naporen dan. Skrakta bilo je tako: Najprej sem šla na UZ in povedala kar sem mislila tisit zdravnici, ki je rekla,da so izvidi ok. Njej se zdi, da je omenila to tvorbo . Japajade, jaz sem pa to kar preslišala,ker se mi je tako nepomembno zdelo. . še danes je bila čisto neprijazna in se bom pritožila zaradi nje. Potem sva šli v gastro ambulanto, kjer sem po dolgem času srečala normalno zdravnico, ki je vse razložila, imela odgovor na vsako moje vprašanje in za katero se mi je zdelo, da ve o čem govori. Za hemangiom je razložila, da ni nevaren in da ne rabim skrbeti. Seveda ga bodo podrobno spremljali, če bi rasel, se spreminjal ali kako drugače povzročal težave.Skratka ne bo nobene operacije ali kakšnega drugega psoega, ampak UZ čez 2-3 mesece, ko bo Ž.malo zrastla. Mi je precej lažje pri srcu. Glede krvi v blatu je pa tako, da so jo danes končno testirali na alergije na KML in jajca ter sojo. Naredili še dodatne priskave in še enkrat vzeli kri. Sumijo alergijo, tako da sem na strogi dieti še naprej. Pravi pa zdravnica ,da je nujno treba zgostit njeno blato, kar pa je seveda bolj ali manj možno samo z gosto hrano. Tako, da začneva jutri s proseno kašo, riževimi kosmiči ali korenjem, pač nekaj od tega. Pa če bo hotela ali ne,ni druge očitno.Če ne bo bolje,pa bo morala na kolonoskopijo,pa v bolnico.Ampak zdravnica pravi,da je 90% prepričana,da bo bolje. Potem pa je ugotovila še,da ima premehke kosti, kao začetek rahitisa in mora dobivati dvojno dozo D vitamina.Menda se zaradi alergije in pogostega kakanja D vitamin ni asorbiral. No, in to je to. Č hodiš pogosto k zdravnikom,pač hitro kaj najdejo....
|