|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
4.2.2011 15:57:03   
archie
iiiiiiiiiiiiiiii Bambincaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se tudi tvoja mala Zoja pozdravi čimprej!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 16:50:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
4.2.2011 17:21:38   
tannya
Hej, hej, evo nas. Hvala, hvala vsem, da ste mislile na naju in za vse pikakpoke. Res ste zlate. Je bil kar naporen dan. Skrakta bilo je tako: Najprej sem šla na UZ in povedala kar sem mislila tisit zdravnici, ki je rekla,da so izvidi ok. Njej se zdi, da je omenila to tvorbouser posted image . Japajade, jaz sem pa to kar preslišala,ker se mi je tako nepomembno zdelo. user posted image . še danes je bila čisto neprijazna in se bom pritožila zaradi nje.
Potem sva šli v gastro ambulanto, kjer sem po dolgem času srečala normalno zdravnico, ki je vse razložila, imela odgovor na vsako moje vprašanje in za katero se mi je zdelo, da ve o čem govori. Za hemangiom je razložila, da ni nevaren in da ne rabim skrbeti. Seveda ga bodo podrobno spremljali, če bi rasel, se spreminjal ali kako drugače povzročal težave.Skratka ne bo nobene operacije ali kakšnega drugega psoega, ampak UZ čez 2-3 mesece, ko bo Ž.malo zrastla. Mi je precej lažje pri srcu.
Glede krvi v blatu je pa tako, da so jo danes končno testirali na alergije na KML in jajca ter sojo. Naredili še dodatne priskave in še enkrat vzeli kri. Sumijo alergijo, tako da sem na strogi dieti še naprej. Pravi pa zdravnica ,da je nujno treba zgostit njeno blato, kar pa je seveda bolj ali manj možno samo z gosto hrano. Tako, da začneva jutri s proseno kašo, riževimi kosmiči ali korenjem, pač nekaj od tega. Pa če bo hotela ali ne,ni druge očitno.Če ne bo bolje,pa bo morala na kolonoskopijo,pa v bolnico.Ampak zdravnica pravi,da je 90% prepričana,da bo bolje.
Potem pa je ugotovila še,da ima premehke kosti, kao začetek rahitisa in mora dobivati dvojno dozo D vitamina.Menda se zaradi alergije in pogostega kakanja D vitamin ni asorbiral. No, in to je to. Č hodiš pogosto k zdravnikom,pač hitro kaj najdejo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.2.2011 19:24:21   
lillchy123
čist na hitr

tannya supppeeeerrrr!!!! blato boste pa tudi poštimale, jaz sploh ne dvomim v vajuuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 20:41:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
4.2.2011 21:35:47   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tannya bova zgleda prav tisti, ki sva skušalo najbolj GH zavlačevat in z njo odlašat, med prvimi začele - kaj pa čmo - vse za dobro našim črmlov.

a ne, kako se vse hitro obrne user posted image

Pri Teji je ta napredek, da če jo imaš v naročju, potem te spremlja, ko neseš kaj v usta. Ampak še vedno se kremži, ko dobi kaj z žlico... upam, da jo bo kmalu sprejela.

Tannya: super za Živo in za današnji obisk!!! Fuuuul sem hepiiiiiiiiiii za vaju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 656
4.2.2011 22:09:46   
tinkatonka
evo vas berem, medtem ko ližem sladoled....hihihihi...a mi je katera fovš?? No sej zdele se hvalim, ampak od jutri bom pa kao na minusu s slaščicami...hihi...da vidmo do kdaj.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 657
4.2.2011 22:13:36   
tinkatonka
bambinca...lepo te je spet brati. Me veseli, da je z Zojo zdaj OK. user posted image Moje dojenje ni steklo. Ampka Jakob je pa že pravi korenjak in zdrav, pač pa na AM.

tannya....super za spodbudne novičke. Naj bo še naprej tako in naj tale H. kar pridno miruje oz. izgine (če je to mogoče), tako hitro kot je prišel. Pa zdaj bosta še blato porihtale, pa bo!user posted image Aja pa a si dobila sms?: B nedelja, ob 18huser posted image

ALmera...uzivajte v KR.Gori! Naužijte se sonca, lepo vreme imate pred sabo., A boš "online"? No kakorkoli pocrklajte in naužijte se zimskih radosti na polno.

Soncica...ajoj. Upam, da ni kaj resnejsega in da bo B kmalu spet pri moceh.

Mi smo danes uzivali zunaj na soncku. J. sem zdaj ze lepo dvignila naslon, tako nekako kot je v lezalniku in mu je bilo prav v uzitek gledat naokrog. Anej je bil pa tako razposajen! Uzival na soncku. Tole sonce je res za naju, saj sem ga imela prejsnji teden cel čas na kratkem,da mi ne zboli, nič zraka ipd, v tem tednu je pa sonček za nagrado dobil. Jutri pa spet sonce., Jaz samo v trgovino šibnem navsegozdaj. Jutri bo A. jedel korenček za kosilo. Potem pa na sončekkkkkkk! Ampak kr tukaj v okolici naše hiše. Ne gremo nikamor na izlet.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.2.2011 22:22:21 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
4.2.2011 22:31:59   
tinkatonka
katalenca...si že dobila slike? So zadovoljna?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 659
4.2.2011 22:40:37   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

katalenca...si že dobila slike? So zadovoljna?

Hej, ja, dobila slike. Lepe slikice ja naredil. Sicer mi jih je poslal v kuverti, v kateri so se zmučkale, zato mi bo nove naredil.
Lep, trajen spomin :)

Tannya, super za pozitivni pregled, rezultate in normalno zdravnico!

Meni se je pa tudi začel znujati okoli 12 ponoči, mogoče bo tudi treba počasi začet z GH, bom še videla. Sicer pa že 7 dni ni kakal. user posted image
Sladkanih kamilic mi pa tudi ni za dat... še en dan počakam potem pa probam tudi s kamilicami, če bodo pomagale.

Neposredna povezava do sporočila: 660
5.2.2011 8:25:53   
malecka_mateja
http://www.kobanara.si/index.asp?action=list&gID=73

če bi katera imela bio in eko izdelke in hrano za naše maleje tukaj internetna prodaja. mojemu Tinu so kr všeč te bio kaše. so dobre. zdj moram še pirino probat. pa še v trgovino ne rabimuser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 9:00:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 662
5.2.2011 9:20:35   
tannya
Evo, sem poskusila Ž. dati proseno kašo z mojim mlekom in je samo ven potiskala z jezičkomuser posted image .Ampak, če je treba, ji bomo dali. Bom danes poskusila s korenčkom. Ja Almera, hitro se obrnejo stvari pri teh naših škratih. Jaz ji res še ne bi dala GH, če mi ne bi rekli,da moram in da bo zaradi tega izginila kri iz blata. Sem pa dobila tudi 30 škatel AM na recept, tistega za alergike, za vsak slučaj.

Včeraj sem ji dala dvojno dozo D vitamina in je ponoči ful jokala in se zbujala na pol ure. Sem čisto fuč danes. Ful sem imela občutek, da jo nekaj boli in da bo treba danes do zdravnika. Zdaj je zjutraj čisto OKuser posted image .

Tinka: dobila SMS, ful hvala in oprosti, ker sem se ti pozabila nazaj javituser posted image . Seveda velja za jutri.

Bambinca: lepo te je bilo prebrati in super, da je Zoja zdaj OK. Lepo bodita in pridita na kakšno kavico v Kolosej.

Almera: uživajte v KG.Mi smo mislili za par dni na avtrijsko stran smuknit, pa smo ugotovili, da imajo rvno ta teden počitnice, pa bomo šli raje konec meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 663
5.2.2011 10:16:23   
khurde
tinkatonka, tannya, bambinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Ah, samo se mi zdi, da tega prebujanja ne bom rešila z GH, ali pač?

jaz nekak ne verjamem, da se prebujanje reši z uvajanjem. ker eni še pri treh letih ne spijo, pa že konkreten čas "normalno" jedo. pri I se ni z uvajanjem nič rešilo. spat je začela pri letu in pol. ni imelo veze z dojenjem ali gosto hrano.

soncica, dej še meni pošlji, prosim. ti bom na zs mejl dala. mi2 bi se lah kdaj za kak sprehod zmenile. al pa kaj podobnega a la kava user posted image

benika, kup stvari mi je zanimivih na justovi strani. a ti kar na zs napišem user posted image

lep vikend!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 664
5.2.2011 10:22:48   
benika
jaz nekak ne verjamem, da se prebujanje reši z uvajanjem. ker eni še pri treh letih ne spijo, pa že konkreten čas "normalno" jedo. pri I se ni z uvajanjem nič rešilo. spat je začela pri letu in pol. ni imelo veze z dojenjem ali gosto hrano.

Se strinjam. Problem zbujanja ne bo rešen z uvajanjem GH, ne se slepit in tolažit s temuser posted image user posted image user posted image

Khurde, ja, ti mi kr napiši na ZS. Pa če še katera kaj rabi naj mi sporoči, da potem naročim vse naenkrat.

Tannya, samo da ni vse tako hudo, ko t je zgledalo na prvi pogled. Srečno obema in veliko potrpljenja z uvajanjem GH. Kaj pa, če bi ji čežano naredila? Jabolčka so vseeno malce sladka in mogoče bi ga prej sprejela kot pa proseno kašo. Jaz sem ji potem čežano tretji dan zmešala s proseno kašo in je lepo pojedla.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 665
5.2.2011 11:46:42   
*Katja
Hej

Ima katera kakšno idejo, kaj pomeni, da je otrok hripav. Zala je iz dneva v dan bolj hripava, pa se ne dere kaj bolj kot prejšnje mesece. Oglaša se sicer bolj kot prej, ampak se ne dere, da bi bila zaradi tega hripava. Sej sem pogooglala amapk ni nič kaj pametnega. Hrope ne med dihanje, noska nima zamašenga, pač hripava je.
Se je kateri podobno zgodilo, ko so se začeli bolj oglašatuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 666
5.2.2011 12:33:07   
Izabelina
 dan!

lepa sobota se je nardila user posted image MIdve sva šle v šoping, najin user posted image je šou letet, ko pride bomo kosiu načaral (puranovi  zrezki v omakci, pražen krompir, ledenka) potem pa posprauljanje... to je plan!!

*katja : nimam pojma zakaj bi lahko bla hripava... mogoče jo pa grlo boli? Začetek prehlada? Ne vem, nism pametna... upam, da ni kej hujšega in da bo hitro minilo!!

Tannya: supr, da ni tok grozn kokr se je slišal na začetku... user posted image

še kej za pokomentirat? Zaenkrat se ne spomnem... lepo se mejte še naprej!!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 12:49:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
5.2.2011 13:11:26   
Izabelina
sej res kje je pa Ninibo? čis preveč zavzeta z obalo in sončkom user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 669
5.2.2011 15:09:22   
bambinca
hvala punce za lep sprejemuser posted image

glede zbujanja ponoči tudi jaz mislim, da GH ne bo pomagala; ta prva dva sta spala celo noč od 2. oz. 3. meseca, Zoja pa zbaše že celo porcijo kosila z mesom in vsem, pa se še enkrat zbudi- če gre spat ob osmih, je lakota ok. štirih;

tannya oprosti, ker ne poznam cele vajine zgodbe, zato te sprašujem, a je bila alergija dokazana? Zoji je kri iz blata kar hitro zginila, ko sem šla na dieto, ampak testi so pa negativni, čeprav so lahko lažni, zato sem še na dieti. Se je pa vmes še kdaj pojavila kaka nitka, zato je kao lahko bila prvič kri od infekcije, zdaj pa zato, ker je še bolj občutljivo črevo. A tvoja pa je AM? Zoja samo Allernovo, pa še to bolj malo. Drisko je pa takrat po vsej kolobociji dobila še od prehodne laktozne intolerance, pa sem zbrskala ColiPrev in jo je lepo poštimalo. Še potem, ko je imela vneto uho in je po AB spet dobila drisko, se ji je ponovila, pa sva hitro spet sanirali. Kakšno pa ima blato?

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 16:36:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
5.2.2011 16:42:19   
Jazzy1
GH - no, pri Liji je ravno gosta hrana botrovala daljšemu spancu! Tako da ni čisto avtomatični ne glede povezave GH in daljšega spanca.

hripavost - L (ko je bila manjša) & T sta včasih hripava če se preveč jokata oz. po domače dereta. user posted image Samo predvidevam da pri tebi Katja ni to vzrok? 

Danes smo bili na sončku v Tivoliju, jutri gremo pa na morje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 672
5.2.2011 18:38:27   
tinkatonka
HEJ!

danes sem cel dan bila na sončku in uživala na polno, a očitno staknila tudi vnetje mehurja. Me malo peče ko lulam, pa pogosto me lulat tišči.user posted image Če stanje ne bo jutri zjutraj boljše, bom mogla jaz žal B. odpovedat tannya...mogoče gre pa lahko katera namesto mene? Jazzy??

A. je šel prespat k mojim staršem, jaz sem pa home alone. Mož stricu in sestrični pomaga, ker menjavajo okna. No J. spi in je tak mir v hiši. Kr ne morem verjet. Upam, da si bom tud poročila lahko pogledala v miru in tišini, čeprav mislim,da J ne bo tako radodaren in bo kmalu "poklical", da je čas za večerjo.

GH...danes je bil korenček, a ker ima J. sor (ga mažem z Daktarinom - kako pogosto že to lahko?) mu ni šel najbolje v tek. Je pa spil po korenčku še ene 70ml mleka, no jutri bo še korenček, potem pa že čaka nanj cvetačka.

Uživajte jutri še v enem sončnem dnevu. Jaz HB zivim na natakem koncu, da mi se avta ni treba prizgat, pa stopim par korakov in sem v naraviuser posted image . Jutri mogoče celo Jakoba v sleepya dam pa gremo z Anejem na potep po gozdu, nei se spogledujemo tudi z idejo o Katarini nad Lj in Sv. Jakobom, no bomo vidli tudi kako bom jaz s tem vnetjem.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.2.2011 18:41:37 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
5.2.2011 19:40:15   
NiNiBo
..samo na hitro, ker imamo obiske!!

Tannya HB, da izgleda veliko bolje kot na zacetku, sem se ze tolk ustrasila za vaju, samo da ni kaj hujsega. Kot vidim, sta sedaj tudi padli v ene sposobne roke - mislim, na vaju.

bambinca - dobrodosla nazaj, sem vesela da je stanje veliko boljse!!!!!!

izabelina - ooo vidim, da si me pogresala. Interneta nisem imela v Piranu, ker morava se mobitel sprobat kako vlece, pa ga nisem dobila prejsni teden. Pol smo pa obiske dobil, danes smo Ljubljanski, ker so sli na Krvavc smucat in sem sele zdele 5 min frei. Vas berem in komentiram vec, ko bo mal vec cajta. Aja na morju je pa ful lepo in toplo tud, drugace pa vse po starem, otrok raste in je priden.

Neposredna povezava do sporočila: 674
5.2.2011 20:24:46   
lillchy123
čer

oči je peljal ta srednja otroka na bazen, ta velka frajla se je odločla, da ta vikend ne bo tuki, ta mala spi, jaz pa uživam v tiošini. po celmu dnevu bit sama z otroci prou paše.user posted image

katja- pri nas je bila hripavost začetek hudega prehlada. upam, da pri vas ne bo isto. a si ti dala neko ponudbo za občasno varstvo? mi smo tudi zainteresirani oziroma bomo čez nekaj mesecev..

benika-hvala za idejo za kosilo za frajlico. je jedla z navdušenjem.tudi nasploh se ne pritožuje nad hranjenjem po žlički. edino jeziček ji še nagaja. se bo že naučila. no, dons ji je blo očitno res všeč in je tudi jeziček delal manj težav user posted image

tannya- tudi Naji jeziček še kar nagaja, ampak je rekla P, da naj kar vztrajava. pri nama je pa problem, ker se majčkeno premalo redi+ ni več najbolj navdušena nad mlekom. mamo zgleda to v familiji. jaz sem mleko zavrnila pri 3 mesecih, Luka pri 5ih...

sončica- a imaš ti receptre? jaz bi tudi.. kar na lili.kunsek@yahoo.com. upam da se hitro pozdravite. proti dehidraciji je nama pomagala hrana Humana 9 in nek pripravek za pitje..user posted image user posted image user posted image

almera- si me pa nasmejala s komentarjem na FB user posted image sej v resnici je še veliiiiko stvari nedokončanih... ampak ja, hišo delava za celo življenje in  sva vanjo pripravljena veliko vložiti. in truda,časa in financ user posted image čeprav pri financah vsake tolko obupava...

bambinca-WB!user posted image user posted image user posted image in super, da je Zoja u redu!! sem se velikokrat spomnila na vaju

tinka-uf, upam, da ni res vnetje. drugače pa zelo pomaga en čaj, sam se zdej ne spomnim kater..Kako je Anej? Kdaj imasta kontrolo?

ninibo-ooo, tebe smo pa res pogrešali! Glavno, da uživate!

nič, jaz grem tudi še uživat mojih 5 minut. jutri dopoldne,gremo če bo vse ok, v arboretum..
pa jutri moj sinko praznuje 3.rojstni dan.. ne morem verjet..

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.