FirstTimeMummy
|
Dobro jutro vsem mamicam! Že doooooolgo se nisem nič oglasila, se mi zdi, da dnevi tako hitro mimo grejo... Moj je že od decembra na bolniški zaradi poškodbe - imamo skupno porodniško, hehe GH- naš piščanček pridno poje vse, kar mju mamica skuha Začela sva s korenčkom, nadaljevala z bučkami, krompirjem, kolerabo, jabolko in banano. Danes boza kosilo prvič krompir s cvetačo, bomo videli, kako bo.. Drugače pa je naš pravi 'odrasel gospod' - raje kot bananino kašo ima CELO BANANO! Odločil se je, da bo jedel na enak način kot vsi mi, zato se začne tresti, ko me vidi z banano in moram afkors delit z njim Papca jo pa tako, da si da celo v usta in jo počasi topi, kar ne morem verjet, kakšne že dela Prekuhavanje vode- jaz mu bom prekuhavala vsaj do enega leta, ker je baje to najboljše nvarovalo proti ledvičnim in drugim kamnom.. Steriliziranje flašk, dud...- Kupila sem si mikrovalovni sterilizator in vsak dan zjutraj in še 1krat popoldne steriliziram vse dude, flaške, žličke in njegovo posodico(to samo enkrat). Verjetno škodit ne more, meni pa ni problem, zato je tako že od začetka. Se mi zdi, da je itak vsepovsod dovolj bakterij, zato mu vsaj to 'prišparam' Tečaj plavanja- Mi2 greva tudi v Atlantis!!! Samo sem naju prijavila v skupino ob 17h, ampak smo 14. po vrsti, v skupini jih je pa max 13 - tako da čakamo, če bo kdo odpovedal, drugače se pa zna zgoditi, da se srečamo ob 12h, jeee Nadaljevalno mleko- jaz mu bom po dopolnjenih 6.mesecih še kakšna 2,3 tedne dajala 1ko, potem pa naprej 2ko iste znamke(Novalac). Jabolko-baje kuhat ni ravno priporočljivo, ker s tem odstranimo vse vitamine. Samo olupit in naribat pa je! Kašljanje kot 'izsiljevanje'-haha, očitno so vsi 5mesečniki isti, naš počenja iste stvari in od dveh prijateljic, ki imajo isto stare otroke, prav tako. Res so hecni Drugače pa smo v polni pripravljenosti na selitev, ki bo konec februarja in že KOMAJ ČAKAAAAM! Trenutno smo namreč v garsonjeri in verjetno si lahko predstavljate, kako zgledajo naši dnevni počitki - vsakih par ur po par minut, ker se zbudi takoj, ko se človeč premakne iz mesta. Tako da bo super, ko bo po novem imel svojo sobico in na splošno več prostora za vse: raziskovanje, plazenje, igranje... Mami bo pa lahko čez dan kdaj pa kdaj pospravljala, ko bo dete spalo Najbolj od vsega si pa želim zvečer v postelji brat knjigo, kar zadnjih 5 mesecev ni prišlo v poštev, hehe. Enostavne želje, ne? Lepo se imejte pa se tipkamo! Lep dan vsem!
|