Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:14:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šunka! kako že rečejo štajerci... kje je zdej ledenka, ona bi mi zihr vedla povedat (ena 'izrečica' v zvezi s pujsom) A? nimam pojma... morda kaj v smislu "najboljša riba je svinjska ribica?"
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:17:14
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šunka! kako že rečejo štajerci... kje je zdej ledenka, ona bi mi zihr vedla povedat (ena 'izrečica' v zvezi s pujsom) A? nimam pojma... morda kaj v smislu "najboljša riba je svinjska ribica?" ja, mislm da je tale, čeprav se mi zdi, da obstaja še neki za pit pa ne vem, moram doma pogledat pa neki mam že zacahnano za četrtek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:36:55
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šunka! kako že rečejo štajerci... kje je zdej ledenka, ona bi mi zihr vedla povedat (ena 'izrečica' v zvezi s pujsom) A? nimam pojma... morda kaj v smislu "najboljša riba je svinjska ribica?" ja, mislm da je tale, čeprav se mi zdi, da obstaja še neki za pit pa ne vem, moram doma pogledat pa neki mam že zacahnano za četrtek hahaha majana potem si ti kot moj - on rece da ni kuza najboljsi clovekov prijatl, ampak prasic aaaa jaaaa zdaj sm se spomnila tudi ene hrvaske - ni ribe do prasice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:42:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 za pit pa ne vem, moram doma pogledat pa neki mam že zacahnano za četrtek Darling, predlagala sem sredo v čet. mamo plavanje in pol se mi absolutno nikamor več ne da. prideva itak domov šele ob 7h, tud jaz pol sam še dol padem.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:52:06
|
|
|
|
majana79
|
ja vem darling, ampak ker imam obveznosti že v četrtek, tut če mož eventuelno nima nič v sredo, bo treba imet pogovore na to temo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:05:39
|
|
|
|
majana79
|
kuku nobene?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:07:45
|
|
|
|
ivanamdb
|
jst sm glih najdla skatlo mini tobleronckov in lindt cokoladic v hladilniku....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:11:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb jst sm glih najdla skatlo mini tobleronckov in lindt cokoladic v hladilniku.... a deeeeeej i mama bi sine, i mama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:14:00
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb jst sm glih najdla skatlo mini tobleronckov in lindt cokoladic v hladilniku.... a deeeeeej i mama bi sine, i mama uh skoda, se teletransport niso izumili, drugac bi ti poslala....hm se nutela je v hladilniku.....mhhhhh....ja tak brezveze dan je.... hm...mislim da druge pridno delajo, ne kot midve...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:20:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb jst sm glih najdla skatlo mini tobleronckov in lindt cokoladic v hladilniku.... a deeeeeej i mama bi sine, i mama uh skoda, se teletransport niso izumili, drugac bi ti poslala....hm se nutela je v hladilniku.....mhhhhh....ja tak brezveze dan je.... hm...mislim da druge pridno delajo, ne kot midve... čaki čaki, kakšne klevete pa so to sej delava, s prsti in možgani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:27:45
|
|
|
|
ledenka
|
delamo sem bla 1,5 ure na manikuri, je blo treba nohte menjat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:28:44
|
|
|
|
ledenka
|
aja, res je, vmes sem delala... poslala par službenih SMSjev. res je, to ni bil just fun
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:41:13
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb jst sm glih najdla skatlo mini tobleronckov in lindt cokoladic v hladilniku.... a deeeeeej i mama bi sine, i mama uh skoda, se teletransport niso izumili, drugac bi ti poslala....hm se nutela je v hladilniku.....mhhhhh....ja tak brezveze dan je.... hm...mislim da druge pridno delajo, ne kot midve... hehehehe jz sem tud še tuki... sem na bolniški... mi trije smo pa enega miklavža pojedli jz tud ne delam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 14:55:33
|
|
|
|
Dudica1
|
Dan! eelyy popust je tud v trgovini bil zadnjič ko sem šla jaz.Bom šla pa tud jaz pogledat še za mojega enako jakno. Uhh še jutri potem pa frej do srede
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 15:05:10
|
|
|
|
ledenka
|
jaz mam tud pondelk fraj... da se mal naspim. je rajt.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 15:13:53
|
|
|
|
Dudica1
|
ja prav pasalo bo...še kam se bom odpelala na kakšen kofi pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 15:17:53
|
|
|
|
nikolet
|
ooo sej je res prešernov dan no jz grem pa v ponedeljek delat, v torek ne grem delat pol pa spet normalno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 15:18:39
|
|
|
|
nikolet
|
aja skor pozabla a ma kera kakšen dober recept ma muffine
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 15:23:10
|
|
|
|
ledenka
|
80 g moke 100 g mletih mandljev 1 čajna žlička sode bokarbone 1 jajce 100 g sladkorja v prahu z vanilinom 100 g grenkega čokoladnega namaza cca. 200 g kisle smetane - tekoče 80 g zmehčanega masla posebej zmešaš suhe in tekoče sestavine, vmešaš skupaj, daš v modelčke in pečeš cca. 20-25 minut na nekje 180C.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 15:28:48
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz bom pa zdej rolado delala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 15:30:12
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka 80 g moke 100 g mletih mandljev 1 čajna žlička sode bokarbone 1 jajce 100 g sladkorja v prahu z vanilinom 100 g grenkega čokoladnega namaza cca. 200 g kisle smetane - tekoče 80 g zmehčanega masla posebej zmešaš suhe in tekoče sestavine, vmešaš skupaj, daš v modelčke in pečeš cca. 20-25 minut na nekje 180C. aha bom jutr delala, k nimam vseh sestavin
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 19:09:15
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, matr si bla produktivna mi ne bomo nč na dopustu, gre sodelavka, tako da jst ne morm... bo pa J. pri mojih, da ne bo edini v vrtcu danes jih je bilo samo 5, vzgojiteljica je zbolela, tako da samo vprašanje časa kdaj bom tut jst spet doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 19:15:01
|
|
|
|
Dudica1
|
v naši šoli jih tud več kot pol manjka...gripa!....samo trkam! Glava me boli že ne vem kateri dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 19:30:36
|
|
|
|
Leela
|
Doma pestro, v službi pestro. Sem čist crknjena. Nič ne bom komentirala. na večerjo lahko pridem samo datum določite, meni je vseeno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 21:19:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
čeeeer, moj gleda košarko, men to itak ni lušt, pa razmišljam, če ne bi šla kar knjigo brat. Al pa zaspat pred tv Sva nakupila darilca, pogledala še eno luštno risanko (oblačno z mesnimi kroglicami), tašča je pa mulca šele malo čez pol osmo pripeljala Kar paše takole malo tišine....mulo se pa vsak večer bolj upira spanju v svoji postelji. Sredi noči itak tok protestira, da nama ne preostane drugega, kot da ga k sebi vzameva. Bo treba kak teden ali dva riskirat in vztrajat pri spanju v posteljici, ampak jst zdej res nimam energije. Spakiran itak nimam še nič-bo spet jutri norišnica. No, k sreči sem že dokaj zverzirana, tko da upam, da mi ne vzame preveč časa in jo še ob zgledni uri mahnemo proti beogradu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?