Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 21:45:30
|
|
|
|
eelyy
|
Čer! Tole,da sem cel dan noter me ubija s Tianom nemorem ven,zdej prebolevamo drisko,sej spet bo dva tedna ok in spet zbolimo in prebolevamo pol meseca vrtca pa itak isto plačam . Moj nej bi bil doma v ponedeljek zdej pa šef spet nekaj bluzi in upam,da se odloči da kam gremo. papuang;Kako zdržite tako dolgo pot z malčkom v avtu,meni je nemogoče z dvema kam dalj,sej nerečem nekaj časa bi zdržal že v sedežu potem,ko bi hotel ven bi rabili avtobus da se lahko normalno sprehajmo. Stem spanjem smo meli res preglavice dva meseca neprespanih noči in vsega.Enostavno se moraš odločiti ali boš vztrajala s posteljo ali pa mu kupi tavelko posteljo in daj čisto zraven svoje,da se naspite vsi. tanja;Pri nas je tako,da rečem,da ne ker nagaja in nej odneha,ker sem huda...to je začelo nekaj časa paliti,ker drugače smo imeli obdobje ko ni nič poslušal se smejal in razmetav igrače,vse kar je videl je zrušil..itd enostavno,kot bo sprejala sama,kaj nej ti reče. lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 23:43:21
|
|
|
|
ivanamdb
|
uuuuu papua - srecno pot za jutr! vzem dovolj piskot, kruha, klementin, pa se une sadne "snite" za otroke (jaz jih kupim v dm-u, tamo kjer je hrana za dojencke) - to je vse prakticna hrana za v avto. pa se dovolj igrac in kaksna knjiga, ah pa dude - ce mu ena pade da jo ne moras iskat. aha pa glasba, kaksen macek muri ali kaj mu je ze vsec. mi ponavad startamo ali po malci ali po kosilu, tako da ziher ene dve urce spi! moj lika svoje srajce! jst sm skoraj vse drugo, on je nogavice sparil, in zdaj lika.... pa bomo potem likali nocko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 8:16:06
|
|
|
|
nikolet
|
jutro a dons pa prva no končno je tud k nam pršu tist obljubljen sonček :) moram v trgovino k mi je zmanjkal skoraj vsega no pa smo vsi bolni sam še tast in svakinja se držita drgač smo pa vsi na gripi no ja sam je danes z mulčki bolje, jz sem pa spet na ventolinu, sem mela ponoč napad T. je pa HB sam kašlju in ni imel napada
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 9:38:08
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Evo, Z je zdržala v vrtcu 4 dni. Zdej pa sva spet doma . Kaj nej rečem, vsega mam poln K, v službi gora dela nedokončanega kar pomeni, da bo treba zvečer delat oziroma ko bo gospod mož prevzel otroke. Se grem nažđret od vsega hudega. Bolančki Pa en viski zame. A obstaja kej močnejšega? Absint?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 9:48:08
|
|
|
|
koala.cek
|
morgen, je bil lep večer včeraj. me je gospod mož prav lepo presenetil. pišuka breham ko sto let star kadilc. ampak je podaljšan vikend...jupiii. 4 dni bom doma. to se ni zgodilo že od avgusta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 10:02:43
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Vsega sem sita, tko da HBDJP. Komej čakam, da grem dam. Pa 4 dni frej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 10:04:14
|
|
|
|
šivilja
|
Koala.ček - se globoko opravičujem - šele danes sem ti uspela nakazat- je moj zvesti računalnik počepnu in so ga tri dni rihtali, zdaj sem pa spet med živimi, H. učki še niso čist OK, He. ima gripo, jaz sem si šla noht izrezat, tako da smo ata prikrajšali za dva dni na Rogli. In zdaj že cel dan po malem p..zdaka, edino bogi K. je moral na tlako (beri šolo). Drugač smo pa do torka vsi doma. Upam, da se gripa zadovolji z eno žrtvijo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 10:13:45
|
|
|
|
ledenka
|
TGIF!!! Pa še koktejlčki iz TGI Friday'sa M je bogi, se kaže izcedek iz očk. Sicer je v vrtcu, ker zaenkrat ni bilo več kot pikica, ampak čez vikend se bomo zgleda cartali in cajtali... Šivilja, pošiljam roj Maja, tebi tudi za Z bo že, sam da smo 4 dni doma in se naspimo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 10:40:07
|
|
|
|
koala.cek
|
snifam. just. pa še celo nekaj voham. prvič po enem tednu. je bilo zanimivo hrano vase metat, ker sem bila brez okusa, želodec pa je krulil. evo majana - vidiš še sem živa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 10:44:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, sem se šele zdaj dokopala do RR. Me potem itak štiri dni ni, pa je treba čim več narest. Eelyy-na tako dolgo pot še nismo šli, upam, da ne bo preveč kriza. Tam nekje tri ure smo se že peljali, pa ni bilo preveč krize, upam, da bo tudi danes tako. Gre pa še brat od mojega zraven, tako da ga bo lahko animiral. Pa cd-je bomo vzeli, piškote itd...da se bo zamotil. Igrače pa itak. Sicer je malo zoprno, ker se bo že v vrtcu naspal (gremo okoli treh, štirih), ampak pomoje bo tut med vožnjo kaj zakinkal. Če ne, se bomo pa malo ustavili, da si noge pretegne itd...pa za kej pojest, previt itd...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 11:18:25
|
|
|
|
nikolet
|
no pa so me iz službe klical, je ena klicala da jo bolijo ušesa, včeraj je bila v službi pa jo niso bolela, danes je pa kriza in ne more pridit delat a jz grem pa lahko k sm tud bolna no sam k jz kot jz ne znam rečt NE, grem popoldne delat... HB je možek danes doma in bo on pomerkal mulčka... no otroka sta pa tud kr zaživela k zuni sonce sije....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 11:27:18
|
|
|
|
betty.ford
|
jutrček! a ni leeep sonček zunaj? že voham poletje ampak mrrrrrz je pa še vedno zjutraj -7!!! brrrr,... zmajček danes sam hotel v vrtec. ker je bilo jutro brez kihanja in kašljanja pa tudi smrklja ni bilo videti, smo ga spustili,... se imajo tam očitno zelo zelo dobro (zadnjič je bil ves čas s suho pleničko na sebi - pridno lula na kahlico; doma še ne... ) ma, danes se dobro počutim - pa ne zato ker je petek, ampak ker sonček tako prijetno sije,... lepo mi bodite pa en koš zdravih pikapolonic vam pošiljam!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 12:14:37
|
|
|
|
eelyy
|
Dan! Takole malčka spita zdej lahko počijem,najbolj na živce mi gre,ko nevem kaj nej skuham za kosilo . Zunej je sonček je pa zelo mraz,sem pokukala čez balkon,no danes bom T. peljala ven po 5 dnevih,se bomo zapeljali do knjižnice si gospodič sam izbere knjigice. bety:a zmajček ti lula na kahlico??Mi ga damo in ko začne lulati ko ga postavim se kr ustraši in neha,nato ko ga zdvignemo pa začne...zdej,ko bo moj doma ga bomo res vseh teh 4 dni nonstop dajali,da bolj začne dojemat glih tok,da sedi,če ne nič drugega. nikolet;Sej jst sem bila tudi,taka ko so me poklicala seveda,ko nisem imela otrok sem tekla skoraj,sem se prelomila,da je bilo narejeno,kot je treba itd...Zdej pa vidim,da je škoda tega,pa ne jim preveč upanja dajat,ker potem te bodo skos klicali in izkoriščali tvojo dobroto. papuang;Srečno pot,lepo se imejte.Mojega T. nebi zanimalo ne 100 različnih piškotov in vsega,no mogoče že nekaj časa,ko bi si domislil ven iz sedeža je konec veselja in rine naprej in sitnari...uh...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 14:56:09
|
|
|
|
ledenka
|
kak čudovit dan upam samo, da M ne bo ta vikend zbolel... sicer me nič niso klicali iz vrtca, da bi bilo kaj narobe... ampak njegove očke so bile zjutraj precej sumljive. bomo videli še dobre pol ure, pa via ven, potem pa se naj 4 dnevi počitka začnejo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 15:01:04
|
|
|
|
Dudica1
|
Kolk je lepo zunaj.....gremo veeeen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 15:38:17
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy nikolet;Sej jst sem bila tudi,taka ko so me poklicala seveda,ko nisem imela otrok sem tekla skoraj,sem se prelomila,da je bilo narejeno,kot je treba itd...Zdej pa vidim,da je škoda tega,pa ne jim preveč upanja dajat,ker potem te bodo skos klicali in izkoriščali tvojo dobroto. ja sej vem, ja jz upam da me ne bojo začel zarad tega izkoriščat... ma dns grem pol bomo pa vidl... sam tih pa ne bom, jim bom kr povedala svoj mnenje in to zelo glasno... joj, kojk je lep sonček... mi je kr hudo k smo bolni... HB da ni to edini dan s sončkom
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 15:54:35
|
|
|
|
PapuaNG
|
mi smo pa spakirani in redi tu gou Upam, da na cesti ne bo hujših zastojev, policajev in podobne nesnage. Pa upam, da nisem ničesar pozabila, sem nekam hitro vse spakirala-zame in za malega sem prej spakirala kot moj dragi samo zase. Pa še kuhno sem kokr tok pospravila. Moški pač, počasnele. Zdej ga sam še prepričam, da ne rabi petih različnih parov čevljev pa desetih jaken s sabo Lepo se imejte čez praznike!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 16:28:04
|
|
|
|
Dudica1
|
papua lepo se imejte! Smo bli na sončku ...zdej bomo pa kaj spekli pa gledamo frančka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.2.2011 20:09:13
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Je bil res lep dan, upam da bo jutri tudi. Danes nismo bili zunaj, je bilo treba po par stvari v trgovino, potem smo šli pa kar na pico. Ne vem zakaj morajo povsod delat tako velike pice, da še pojest ne moreš. ledenka, J. ima tudi desni uček zgleda vnet, sem mu danes spirala s fiziološko, ko smo prišli domov. Upam da bo minilo. A mogoče katera ve za tobrex mazilo - ga je nujno zavrečt po 4. tednih, al je to samo preventivno napisano? Vem da smo recimo včasih chloramphenicol mazilo imeli doma v hladilniku po par mesecev po odprtju, pa je bilo ok...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.2.2011 8:00:12
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - če mu boš eno kapljico dala, ga še ne bo konc. testirano.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.2.2011 8:01:45
|
|
|
|
koala.cek
|
sicer pa dobro jutro, noč je bila bolj tako tako, ampak če smo zdaj 4 dni doma, potem bomo že....danes moramo tole malo pospraviti, tako na hitro, drugi teden bo itak prišel čistilni servis vse popucat, jutri bomo šli malo smučat, pa kaj drsat in sankat,...fajn bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.2.2011 9:17:56
|
|
|
|
betty.ford
|
maja, absint te naredi flegmatično, ne? še meni malo, prosim,... tale nihanja iz pozitive v negativo mi že presedajo! a lahko izberem kakšno drugo življenje??? eelyy, doma še ne lula v kahlico (vsake toliko se usede... ampak bolj malo učinka), v vrtcu pa delajo čudeže z njim majana, pri kapljicah za oči bi rajši sledila navodilom. za vse bolančke. a če otrok ponoči jamra, da ga boli uho, zjutraj pa kot da je vse okej - naj ga peljem na pregled? lahko da ga je bolel zob pa je pomešal,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.2.2011 9:54:50
|
|
|
|
šivilja
|
He. ima že tretji oz. četrti dan visoko vročino. Razmišljam, če jo je treba počasi kam peljat. Jaz sem pa AB fasala za svoj prst - sem čisto predolgo čakala in zdaj je nevarnost sepse - bravo jaz Drugače sem bila pa ob pol osmih že na tržnici ob osmih pa v ZD. Zdaj pa nogo v luft in počivat (če ne grem še na Metelkovo)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.2.2011 9:56:35
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford a če otrok ponoči jamra, da ga boli uho, zjutraj pa kot da je vse okej - naj ga peljem na pregled? lahko da ga je bolel zob pa je pomešal,... potipaj ga zadaj za ušesom in dol proti vratu - če je vneto tam fajn boli in se otrok izmakne ali zajambra. Drugače sem pa jaz pristaš tega, da raje čez dan hodim okrog zdravnikov kot ponoči, čeprav pri nas bolezni postanejo akutne večinoma ponoči.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.2.2011 12:09:46
|
|
|
|
betty.ford
|
ojej, šivilja da AB čimprej opravijo svoje delo! sem slišala, da nekje do šolskih počitnic naj bi še viroze in bakterioze razsajale, potem pa naj bi se pomirilo. tako da: moramo zdržati do takrat, ker potem bo pa bolje! moj je šel z otrokom v ZD. HB njemu ni treba niti kaj posebej rečt, se prec obleče pa pelje (ne glede na uro). je očitno zgrešil poklic.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Datumi izplačil socialnih transferjev za l...Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
klavdi*Koliko otrok imate?2 (
77%)
3 (
12%)
4 (
11%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!