Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 13:57:56
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, Kati kako je pri tebi življenje?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 13:58:00
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat POSTOJNA VEČERJA! 19.2. -Katmat Uuuuuu hrana. Žal jst ne morem. Sem mojmu za valentinovo kupila karto za koncert.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 14:00:24
|
|
|
|
KatMat
|
skoda majč.... ledenka....ma super,pa se na boljs kaze,pridi na večerjo pa zves kaj vec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 14:02:19
|
|
|
|
majana79
|
u večerja! moram preverit pri mojem, da nima kej, pa če gre lejkica, da me taxira
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 14:10:03
|
|
|
|
maja1488
|
Kati, a ti praznuješ kmal ane?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 14:12:18
|
|
|
|
KatMat
|
ooohhh kje je se moj bd......marec marec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 14:12:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 u večerja! moram preverit pri mojem, da nima kej, pa če gre lejkica, da me taxira
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 15:41:49
|
|
|
|
Dudica1
|
Za večerjo sicer še daleč,ampak načeloma ZA Al pa če bi kakšen drug dan ko bi lahko še Maja in še katera druga? Grem mal v trgovino in v lekarno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 16:31:22
|
|
|
|
eelyy
|
Evo takole Tian mi je zaspal Lina tudi,zdej mi paše mal miru . Mož je šel naprej delat,sem sama.Upam,da nezagledam spet tašče na vratih in to takrat,ko je treba otroke dat spat,ker od tega mi se pošteno . bety;Sem zdej pridna in lahko pucam,ko sem doma sicer,če bi bila v službi nebi šlo in bi čas pokoristila z otroci. majana;Nebruha več najhuje je zjutraj takrat da ven,pačeprav je pil samo čaj.Ah potem mi pa rečejo,da sploh ni videti zatečeno,da sploh nima ,sj ga poznam in vem.Sem se ustrašila,da gre za kakšno alergijo in danes je toliko tek virusov,da sva kr šla.No zdej je manj sirup deluje . Kolacek; No ti pa počivaj,ko sem bila noseča z T. sem delala po 4ure in kaj je bilo,zanalašč so me dajali popoudne,da sem mogla letat ter celo kaj dvigniti in nadzirati študente,ko so se delali norca,srečo sem imela da mi je G. dala bolniško.In odtakrat imam tak odpor na svoje delovno meste službo vse kar me spominja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 16:49:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
oh, končno bo konec te dooolge srede. Si ne predstavljam, da bi skos delala po 10 al 12 ur na dan Se mi še zmeša...Mulca je mami pobrala iz vrtca, tko da si mogoče celo z dragim kakšno urico zase vzameva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 17:49:34
|
|
|
|
Dudica1
|
eelyy si naročila jakno,jaz mam od icepeaka in mi je ful ful vredu. Zdej pa gledam ene adidaske pa mi je mal predrago,mislim da bomo šle babnice v outlet village v Italijo,baje imajo do marca še dodaten popust na vse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.2.2011 18:43:49
|
|
|
|
maja1488
|
Kak drug dan bi pa večerjala. Za nami tut dolg dan. Smo zdej šele domov prišli. Otroci jejo in risanko gledajo. Je pa dan čist drugi, če je bolj spomladansko vreme. Pa še podaljšal se je ful. Komi čakam maj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 8:21:32
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, danes pa ni službe, jeiiii...no, imam pa zato druge opravke. Upam, da se mi končno uspe dobit z mojo mentorico za civil, jo lovim že dva tedna, pa nikakor v stik ne prideva. Opoldne pa še en seminar, mulca pa itak tašča iz vrtca pobere, tko da mam jst neki časa frej. Morava z mojim itak še darila za novorojenčka kupit-gremo jutri v beograd na obisk. Se že veselim potovanja, samo upam, da bo mali dobro prenesel 5 ur vožnje....no, če ne, ga bo pa stric zabaval, ker gre itak z nami.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 8:43:22
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! I need a drink, again... Tole nespanje je vsak dan hujše, nimam pojma kaj naredit. Vsaj mali petek je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 8:49:28
|
|
|
|
koala.cek
|
jutro, ja, vsaj mali petek je. danes greva z možem gledat 5žensk in 5moških.com. se je treba malo razvedriti. sicer pa stanje - nesmiselno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 9:35:46
|
|
|
|
eelyy
|
Jutro! No takole danes smo vredu vsaj zaenkrat zgleda tako,zvečer je potem še bruhal in ustnica se mu je povečala kar naenkrat in v roku pol ure spet zmanjšala,spala sem v njegovi sobici in dežurala danes ima še malo otečeno. dudi;Ja od icepeaka je ta jakna,ja popust je do 15.2 tako,da bom šla kar tja(sam nevem al ta popust je samo,če naročim prek spleta ali tudi v trgovini)? Kakšen pa je material?Men je na sliki res lepa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 9:43:49
|
|
|
|
nikolet
|
jutro no pa smo spet doma, imamo vsi trije gripo... imam pa mal miru, ker sta T. in N. šla mal k tastu na zgorni štuk.... je pa šefica ful dobra k imam še tastar dopust in mi ga bo pisala tak da ne bom spet bolniške koristla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 9:56:27
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Uf, po enem tednu v službi-safr! Pa še vreme je totalno nespodbudno za bit kreativen. Še zmer čakam na odgovor glede službe-si vzamejo čas Sicer pa smo ta teden pri mojih, ker je oči šel na opreacijo, pa da ni mami sama.In H je začela bit ful poredna. Jaz sploh ne vem, kaj naj nardim, čist nič ne uboga. In potem, če jo kaznujem tko, da jo v kot postavim, se smeji. Njej je to zabavno. Kako ve kaznujete oziroma dopovest, da nekaj ni okej, pa da nehajo to počet? Npr.včer se je milijonkrat sezula copate in nogavice, pa milijonkrat sem ji povedala, da ne pustim tega, pa v kot sem jo postavla, pa se je po 5 minutah spet sezula. Pa uščipnla me je in ista zgodba.v kot, da se ohladi ona se pa reži. Kaj naj nardim?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 10:17:09
|
|
|
|
majana79
|
pri nas je tut začel 'nagajat' - sicer v večini primerov je to iskanje pozornosti če rečem ne in ne uboga, se sklonim k njemu, primem za rokico bolj trdo in še enkrat ponovim, pa povem zakaj ne sme - npr. da se lahko poškoduje, da ga bo bubalo, ipd. če bi mu rekla da mora v kot itak ne bi razumel... pa ene 2x sva ga posedla na posteljo oziroma kavč, ampak ni lih učinkovito glede ščipanja - uščipni jo nazaj in povej da te boli in da se tega ne počne (to je moj pristop, ker me je tako za joške ščipal in je bilo res nevzdržno)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 10:55:12
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek, uh en tak bljak dan....za spremembo, nc se mi ne da uboganje...hah...dobra tema! vceraj mi je prisel en newsletter, in pise - "drugo leto je najbolj trmasto, otroci nic ne ubogajo" sh@t a so nasi vsi advanced?!?!?! cakajo nas happy days.... D mene (vec al manj) uboga, ampak jst sm ponavad bolj stroga. z atijem dela kaj hoce....ce on njo ne uboga ga praska, grize, krici.... jst ponavad recem - imas rumeni in rdeci karton, po rdecemu je kazen (in ve da mama resno misli!). prvic ko nekaj naredi, ji recem s takim resnim tonom - ne to se ne dela, zakaj se ne dela ipd. mama noce da to delas. ce spet naredi, potem ji recem - ze enkrat sem ti rekla, to se ne dela, spet recem zakaj, in potem recem, ce se enkrat naredis gres v kazno, in pokazem na postlo. ce pa tretjic naredi potem ji recem - zdaj si tretjic naredila, mama je rekla da te da v kazen, in zdaj gres, in jo dam v postlo od 2 do 5 min, odvisno kaj je naredila. ko jo dam notr ji recem - zdaj tuki moras bit 2 min (in pokazem 2) moras premislit kaj si naredila. potem se vrnem cez 2 min in jo vprasam - a si razumela zakaj te je mama dala tuki? kaj si naredila? ne bos vec? in potem ji recem da se opravici - oz. mi da lubcek. vec al manj funkcionira.... ampak mora bit zelo konstatno, in samo za nekatere stvari, ce ne bi bla cel dan v postli zadnjic mi je uspelo tudi da je sama sla v svojo sobo, in tamo cakala 3 minute... ampak s atijem in babico dela kaj hoce.... mislim da je zarad tega (ne vem na slovenscini) "they haven't set the boundaries" - oz. D ne ve koliko, kaj sme/ne sme. zdaj pa grem naredit en sendvic.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:03:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb jutrcek, uh en tak bljak dan....za spremembo, nc se mi ne da uboganje...hah...dobra tema! vceraj mi je prisel en newsletter, in pise - "drugo leto je najbolj trmasto, otroci nic ne ubogajo" sh@t a so nasi vsi advanced?!?!?! cakajo nas happy days.... D mene (vec al manj) uboga, ampak jst sm ponavad bolj stroga. z atijem dela kaj hoce....ce on njo ne uboga ga praska, grize, krici.... jst ponavad recem - imas rumeni in rdeci karton, po rdecemu je kazen (in ve da mama resno misli!). prvic ko nekaj naredi, ji recem s takim resnim tonom - ne to se ne dela, zakaj se ne dela ipd. mama noce da to delas. ce spet naredi, potem ji recem - ze enkrat sem ti rekla, to se ne dela, spet recem zakaj, in potem recem, ce se enkrat naredis gres v kazno, in pokazem na postlo. ce pa tretjic naredi potem ji recem - zdaj si tretjic naredila, mama je rekla da te da v kazen, in zdaj gres, in jo dam v postlo od 2 do 5 min, odvisno kaj je naredila. ko jo dam notr ji recem - zdaj tuki moras bit 2 min (in pokazem 2) moras premislit kaj si naredila. potem se vrnem cez 2 min in jo vprasam - a si razumela zakaj te je mama dala tuki? kaj si naredila? ne bos vec? in potem ji recem da se opravici - oz. mi da lubcek. vec al manj funkcionira.... ampak mora bit zelo konstatno, in samo za nekatere stvari, ce ne bi bla cel dan v postli zadnjic mi je uspelo tudi da je sama sla v svojo sobo, in tamo cakala 3 minute... ampak s atijem in babico dela kaj hoce.... mislim da je zarad tega (ne vem na slovenscini) "they haven't set the boundaries" - oz. D ne ve koliko, kaj sme/ne sme. zdaj pa grem naredit en sendvic..... dej še meni enega usput, prosim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:06:17
|
|
|
|
ivanamdb
|
losos ali sunka?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:12:39
|
|
|
|
majana79
|
šunka! kako že rečejo štajerci... kje je zdej ledenka, ona bi mi zihr vedla povedat (ena 'izrečica' v zvezi s pujsom)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:13:20
|
|
|
|
maja1488
|
Šunko zame!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.2.2011 11:13:31
|
|
|
|
ledenka
|
spet en beden dan... pa še neprespana sem. sva mela z mojim pogovor do 1h zjutraj... edini čas, ko se lahko kaj pomeniva. na kratko, bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost... babe, kdaj gremo kaj piiiit? kako ste s časom naslednji teden, npr. v sredo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?