ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Sem že nazaj, sem vse za danes odpravila, me čaka samo še kosilo in popoldansko igranje Sem odnesla bolniški list šefici, pa mi je razložila, da se bolniška v breme delodajalca šteje 30 delovnih dni, kar znaša mesec in pol in da je bilo nakazilo za december v celoti njeno Ker če to drži, je bilo zelo skopo Zdej za januar mi bo pa obračunala in potem dobi od zavoda nazaj. A to drži? Mogoče katera ve? No, potem sem šla pa še en krog v Mano, ki jo premoremo v Grosuplju in sem začuda tam dobila zelo zelo lep, udoben bombažen podložen modrc za celih 8€ Upam, da bo zdržal kakšne tri mesece, pol bom pa kar une za dojit začela nosit, če mi bo tale premajhen. Imam zdej samo dva v obtoku in je bil nakup potreben Juhica, so mi te noči nekam znane men ni nič jasno, v prvi nisem imela nobenih težav s spanjem, lulanjem, zgago do zadnjega, zdej pa skoz neki ... Ssevin, ja ta voziček je men carski, samo mi pa barva ni preveč všeč, ker je s črno kombiniran no, sej šp. del je več ali manj srebrn, samo košara je pa precej črna Če se boste odločili zanjga, ga boš mogla it hitro naročit, ker jim zmanjkuje košar. Nova pošiljka bo pa dražja, ker so ga tukaj malo posrali in jo dali zraven prepocen. Mislim, da je cena košare 70€, pol bo pa nekaj čez 100€. Vsaj tako sta zatrdila prodajalca. Marjetka15, ne vem za kaj pri porodu ne bi smela imet nalakiranih nohtov Za to prvič slišim. Saj nič hudega, košaro bom tak samo čez zimo rabla, prvih 6, 7 mesecev.
|