bubu_bibi
|
Hej hoj, srečke ! Suziika - ja, sva šla takoj po pregledu, si jih ogledala enih pet, skoraj vse so na isto foro, tale To sem jaz se pa začne že zdaj (no včeraj zvečer sva izpolnila začetek: kako sva se spoznala, kako sva zvedela za , kdaj, kdo je ginekolog pa še dve strani od prvih treh mesecev sva izpolnila: sliko od UZ prilepila, malo pokomentirala, kaj jem, česar ne, pa je ful lušno vprašanje - Kako me kličeš, mami? pa vpišeš in potem še od spodaj: Pa očka, kako me kliče? Jaz sem potem cel večer jokala, ker so vprašanja tako napisana, kot te otroček sprašuje in je tako lepo... Ups, to me nisi vprašala. Cena za To sem jaz je v Mladinski malo manj kot 16 evrov. Aja, pa če jo kupiš piši noter z onim flomastrom za na cd-je, ker drugi se ali razmažejo ali prekinjajo... In tako imam jaz prve strani malo tako tako... Pač lovila sva se še... anci banci - oh en velik zate! Pa da bo čimprej spet vse dobro! juhica - sva že dve! Jaz samo da se spomnim na pregled ali tole mojo knjigo vsaj zagledam, že jokam... Od nekega čustvenega viška... Moj me gleda in mu ni nič jasno... Pol pa mu povem za te rota viruse in... ojoj, spet celo morje solz. Pa se mi zdelo, da me hormoni nič kaj ne mečejo; zgleda pa, da mi je na čustvenost udarilo... rakica82 - Majuscka - jaz ga tudi imam, pa je to ok, razen če te srbi ali peče. Če pa ni vnetni beli tok (no ne vem, kako naj temu drugače rečem) potem pa je čisto običajno, da se pojavi in da enkrat ga je več, enkrat manj. Tudi meni je tako rekla včeraj, kar sama od sebe. Lepo bodite!