MetiLu
|
Dan punce! Danes sem se spet potepala po Rudniku in malo zapravljala sem za tamalaga nabavila čevlje za spomlad, pa kavbojke, eno mikico in eno tanko vetrovko, zase pa 2 nos. majici, ena je brez rokavov z gumbki, podobna spodnji majici, pa je bila samo 3€ in je seveda nisem mogla tam pustit druga pa taka lepa marelična,malo potiskana, za večji trebušček in jo bom lahko poleti fajn ponosila se ji nisem mogla upret So mi pa skor noge odpadle... Zdele bom malo počila, pol grem pa za šporget, danes bo na sporedu piščančji paprikaš. Juhica, jaz sem vedno razmišljala le o enem , moj bi jih imel pet, pa sva naredila kompromis za dva. Odločit se ni bilo težko, samo imam nekako takšne občutke kot ti pri čakanju tretjega... Včasih imam kar slabo vest, ker se tokrat nosečnosti ne posvečam toliko oz. nisem tolk evforična kot prvikrat... Nekako bom pomirjena ko bo dete tu, veselo in zdravo, da nama bo dojenje lavfalo in se bomo na novo znašli vsi štirje. Čeprav pa priznam, sedaj ko delava načrt za hišo je predvideno za dve otroški sobi, včasih mi pa misli uidejo, kaj pa če se čez čas premisliva in bi imela še enega pol bo treba pa spet bajto predelovat No, v glavnem, vse žive misli me obhajajo... pa malo tudi že podlegam cotikam. Danes sem v NKD videla tok cortlih stvari, pa včeraj v šparu so imeli tok luškane bodije na preklop z mikimiško, sem se mogla kar mal zabremzat, če ne bi vse domov prinesla Če bi vedela z spol bi pa dones sigurno kaj kupila Z zaprtjem porodnišnic se pa jaz nikakor ne strinjam. Čeprav imam LJ blizu in bom šla tud v drugo tja, ne vem kako rešujete tiste, ki ste bolj oddaljene od porodnišnic Mi smo iz grosuplja, zraven AC in imava do P cca. 15 min vožnje če ni gužve na zaloški (zjutraj so kar kolone). Upam, da jih res ne bodo zaprli.