frcafella
|
Pozdravček! spetko, kakšno licenco?? Če ni preveč osebno vprašanje... Pri modrčkih tudi mene moti, da je do brade, kot za stare mame, pa tudi bela barva mi ni najbolj všeč oz. tudi v kakšni drugi barvi so mi vešeč, sploh glede na to, da bo poletje, ko bomo dojile naše bibike MetiLu, super za hišico; ga ni lepšega kot lasten domek... Suziika, ti povem, sem se z enakimi strahovi soočala v času prve nosečnosti, če bom znala ravnati s tako malo štruco, pa drugače tudi obožujem otroke in vse, ampak vsakič, ko sem prijela tako malega, sem kar prešvicala od muke... Da ga ja ne bom zlomila Ampak ti povem, ko rodiš svojega, ti je vse to tako naravno, da je kar veselje... Kar primeš ga, kot da bi bil ob tebi že od vedno.... Sem tudi jaz potrebna novega udobnega mdorčka, sem se tudi odločila za da-da... Je pa moj tudi navdušen nad kipečim oprsjem, čeprav je baje drugače tudi zelo zadovoljen z mojo standardno velikostjo Glede datuma pregleda pa se mi zdi čisto ok, saj so nekje na 4 tedne... sunny24, tudi jaz sem rodila z EA in je zakon, vsaj za mene... marjetka15, ojoj, groza za tvojo prijateljico Ej, jaz sem tudi prvič mela vse od Tommee Tippee; no, dudico, pa za čaj oz. vodo sem imela njihove in so res 1A. So podobni bradavici, tako da ne zmedejo dojenčka, in so brez tiste škodljive sestavine v plastiki BFA al kaj že... No, mogoče katere druge tudi, za TT pa ziher vem, da so brez tega... Bom tudi naročila, vse skupaj v kompletu... Pišite še kaj.... Pa bejžte stran prehladi od nas nosečk!
|