|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 10:20:04   
Anonimen
Pozdravljene vse skupaj, sem nova članica na ringaraja.net in prvič pišem na tem forumu user posted image Tole je moja prva user posted image , občutki so seveda fenomenalni, PDP pa imam 24.7.

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 10:21:05   
Majuscka
Pozdravljene julijke...

Malo je zatišja na forumu, pa sem rekla, da je čas da nekaj napišem.
Predvsem da delim z vami, da sem že celi teden nekaj čutila v trebuščku, no, včeraj pa sem bila gotova, da je to to...prve brcke so se začele...sem pa v 18. tednu 3/7...čist vesela...

Sem pa imela včeraj kakšnih 5 ur res težave...me je tako bolelo in sploh nis pustilo...se nisem mogla vstat niti obrnat v postelji..pol je pa kr na enkrat spustilo...ampak zdaj je ok, tako da niti ne bom klicala g. Se mi je pa v teh dneh tudi izcedek zelo povečal, tak da zdaj pičim v lekarno po Multi gyn gel.

Ker se zaradi bolniške skos zadržujem doma, mam tedensko naročene kolegice na obisk, tudi take, ki jih že celo večnost nisem videla, tako da vsaj to.

Želim vam lep nosečniški teden, poln energije in dobrega počutja!

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 10:25:05   
maca84
hey....no punce ki ste se razpisale o zaprtju porodnišnic....sama bom tudi rodila v trbovljah (pred poroko sem bila doma v bloku nasproti porodnišnice in zdravstvenega doma, zdej sem se po poroki preselila k možu v hiško in sva oddaljena od nje 5 minut) in si niti ne predstavljam da bi šla rodit kam drugam. Strinjam se s tem kar ste napisale kot težavo ob raznih prestavljanih uradov itd.... ob porodnišnicah pa, vsaj pri trboveljski, je problem še naša geografska lega. Do ljubljane (če gremo čez trojane in na avtocesto) rabimo cca. 45 minut ob pogoju da ni gužve, kaj šele če bo kje kak zastoj, prometna nesreča.... če gremo po stari cesti smo na istem, pa še vsa krožišča itn.... če se obrnemo proti celjskemu koncu in gremo po stari cesti tja (torej relacije rimske toplice-laško-celje) zopet 45 minut kar nekaj slabih odsekov cest tam proti rimskim toplicam in kar nekaj ovinkov ki verjamem da nam v času poroda ne bodo ravno šli na roke. Če gremo proti celju prek avtoceste (se pravi prek podmeje do prebolda in tam na avtocesto) pa smo zopet na 45 minutah nekje. In tiste ki ste iz tega konca in uporabljate to relacijo za vožnjo do celja ali pa ste se vsaj 1x že tu peljale veste kakšna je cesta - ovinki skoraj taki kot za na vršič in ni vrag da preden vas partner ali pa rešilni avto (če bi bila potreba po taki vrsti prevoza) pripelje do celja do porodnišnice boste najbrž že zaradi ovinkov vse mele svoje štručke v rokah user posted image malce "humorja",ampak dejstvo je da gegorafska lega zasavja in lokacije porodnišnice sta takšni da si gospodje ki gugajo svoje riti v lj na pisarniških stolčkih zaprtja skoraj ne morejo privoščiti (ampak možno je pa itak vse,ker oni niso nikoli bili noseči in rodili in tudi nikoli ne bodo). Ja tako je,dokler dejansko ne živiš na taki lokaciji da se zavedaš tega geografskega okolja potem je najlažje reči ja to porodnišnico in bolnico lahko zapremo. Ja, me vse pa vemo pa bodo na porodih naših sončkov ,sploh če se kaj zaplete (pa Bog ne daj da bi se) še kako pomembne minute in sekunde.....in 45 minut do ustrezne pomoči že lahko pomeni odvzem življenja otročku,porodnici ali pa obema. Mislim pa da si tega bremena ne bodo upali prevzeti na svoja bremena, da bi imeli večje število umrljivosti ob porodih na svojih ramenih in zaradi svojih " brihtnih odločitev".

Punce kako je z ostalimi porodnišnicami ki naj bi se zaprle? Kako je z povezavami recimo do tistih večjih porodnišnic ki naj bi ostale?Ste tudi kje tako kot mi v trbovljah?

No sicer sem pa zaenkrat kar ok, pregled prestavljen iz 2.2. na 1.2. zaradi odsotnosti ginekologinje, tako da bom jutri spet videla najino pikico :) komaj čakam :) upam da zvem tudi za MF :)

no lepo se mejte

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 11:05:38   
smuki
Podobna zgodba, kot se odvija v Trbovljah in Kranju, se dogaja tudi v našem koncu, saj želijo zapreti porodnišnico Brežice. Grrrrrrr.... mi kr želodec obrača, ko poslušam te naše posl(r)ance, ko začnejo, češ, da je v večjih bolnicah bolj strokovno usposobljen kader in da lahko mamicam in otrokom uspešneje pomagajo. HALO!!!! Koliko pa je primerov, da se res zakomplicira?? Kolikokrat se pa lahko zgodi, da gre tako hitro, da ne utegneš prit pravočasno do najbližje porodnišnice?? Prosim lepo... kake imajo.
V primeru, da zaprejo Brežiško porodnišnico imam možnost ali NM (cca 45 min ali več - odvisno od gužve čez mesto) ali Celje (več kot eno uro, če je cesta prazna), do Brežic pa cca 10 min.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 11:22:03   
aloje
Hojlauser posted image ,kako smo?
Jaz danes prekipevam od energije,vse že pospravila,samo likanje bo pa vseeno počakalo za jutri.
Samo še počakam,da sine pride iz šole,da greva potem še malo na sprehod,kljub turobnemu vremenu.
Sem danes fraj in mi prav paše,da lahko kaj po dolgem času naredim v našem gnezdecu.
Tudi jaz sem proti zaprtju porodnišnic,to se mi zdi čist aut.Sama bom šla sicer v Lj.ker imam najbljižje in
to cerka 30 min,če ni gužve tako,da ostalo odpade.Pa tudi na iskušnje od prvega poroda sem čisto zadovoljna.
Sem pa bila v Trbovljah na operaciji za žile,tam so pa itak sestre pa zdravniki tako prijazni,da mi je kar malo žal,da nisem bližje doma,da bi šla kar tam rodit.
Sedaj pa je na vrsti kavica in kuhanje kosila.
Lepo se imejteuser posted image .

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 11:51:45   
Suziiika
Jutro user posted image
Vse zdrave? user posted image Upam da.. Js sm tud misla da sem vredu, zej pa ne vem več.. se mi je pod nosom, tu čis pri nosnici, naredu tak trdi mehurček, dost velki, ki peče in srbi ko strela.. naprej sm razmišlala da je to od konstantnega brisanja nosu v zadnjih dneh, pol pa sem malo po netu pobrskala pa ugotovila da naj bi bla to neka oblika herpesa in glede na to da se herpes pojavla ko ti odpornost pade, ewo gauser posted image Pa isto na levi strani kot mam da "nosni herpes" se mi je bezgavka tak povečala da jo prav vidim če obrnem glavo..pa boli ko strela user posted image
piccolina1983 pozdravljena med nami user posted image

Majuscka js se pa še vedno lovim s tem, ali je to kar čutim premikanje bejbija ali kaj drugega. Upam da bom vedla ko bo to to, čeprav imam pdp en dan za tabo, tak da bi mogoče že tud lahko se mi kej dogajalo v trebušču pa še vem ne sama točno user posted image

aloje
super da si polna energije, tak je fajn user posted image pa še veliko se naredi user posted image js kljub temu da ne prekipevam od energije šibam neki skuhat, pol popoldne pa boma (če se mi bo dalouser posted image ) skočla u mb, pogledat tiste vozičke user posted image

Lep dan vam želim user posted image


< Sporočilo je popravil Suziiika -- 31.1.2011 11:56:16 >

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 12:40:45   
reginca1
Pozdravljena piccolina 1983!!

Tud jaz sem še frišna tuki!!

Dobrodošla med julijskimi user posted image !!

Se beremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 12:50:12   
MetiLu
Dan punce!

Danes sem se spet potepala po Rudniku in malo zapravljala user posted image  sem za tamalaga nabavila čevlje za spomlad, pa kavbojke, eno mikico in eno tanko vetrovko, zase pa 2 nos. majici, ena je brez rokavov z gumbki, podobna spodnji majici, pa je bila samo 3€ in je seveda nisem mogla tam pustit user posted image  druga pa taka lepa marelična,malo potiskana, za večji user posted image  trebušček in jo bom lahko poleti fajn ponosila user posted image  se ji nisem mogla upret user posted image  

So mi pa skor noge odpadle... Zdele bom malo počila, pol grem pa za šporget, danes bo na sporedu piščančji paprikaš.

Juhica, jaz sem vedno razmišljala le o enem user posted image , moj bi jih imel pet, pa sva naredila kompromis za dva. Odločit se ni bilo težko, samo imam nekako takšne občutke kot ti pri čakanju tretjega... Včasih imam kar slabo vest, ker se tokrat nosečnosti ne posvečam toliko oz. nisem tolk evforična kot prvikrat... Nekako bom pomirjena ko bo dete tu, veselo in zdravo, da nama bo dojenje lavfalo in se bomo na novo znašli vsi štirje. Čeprav pa priznam, sedaj ko delava načrt za hišo je predvideno za dve otroški sobi, včasih mi pa misli uidejo, kaj pa če se čez čas premisliva in bi imela še enega user posted image user posted image  pol bo treba pa spet bajto predelovat user posted image   

No, v glavnem, vse žive misli me obhajajo... pa malo tudi že podlegam cotikam. Danes sem v NKD videla tok cortlih stvari, pa včeraj v šparu so imeli tok luškane bodije na preklop z mikimiško, sem se mogla kar mal zabremzat, če ne bi vse domov prinesla user posted image  Če bi vedela z spol bi pa dones sigurno kaj kupila user posted image


Z zaprtjem porodnišnic se pa jaz nikakor ne strinjam. Čeprav imam LJ blizu in bom šla tud v drugo tja, ne vem kako rešujete tiste, ki ste bolj oddaljene od porodnišnic user posted image  Mi smo iz grosuplja, zraven AC in imava do P cca. 15 min vožnje če ni gužve na zaloški (zjutraj so kar kolone). Upam, da jih res ne bodo zaprli.


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 13:12:45   
frcafella
Hi!

botticelli, ja cene teh slingov so res tu nekje. Pač različne firme...

julijka11, lepo, da se tvoja hčerkica veseli dojenčka. Mojemu tudi razlagam, pa ne preveč, ampak se mi zdi, da ne dojema še tega najbolj...
reginca1, dobrodošlauser posted image Pa piccolina1983 tudi sevedauser posted image

MetiLu, si me nasmejala s temi avtki in vlakciuser posted image  Jaz jih tudi furam vsak dan; enkrat imam Jakoba, drugič Tomaža, tretjič sem žerjavuser posted image

Suziika, joj, herpesi so pa res nadloga... Meni se vedno pojavi ob stresnih situacijah in pri padcu odpornosti. Vedno pa na ustnici... Katastrofa v glavnem. Upam, da se ga hitro rešiš...

Število otrok: kaj pa vem, sicer so mi ful všeč velike družine, ampak ne vem, če bomo imeli še tretjega...

Tudi jaz sem odločno proti zaprtju porodnišnic! Je pa vsekakor res, da so vedno na slabšem starejši in finančno slabše stoječi, na žalostuser posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 14:06:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: reginca1

Pozdravljena piccolina 1983!!

Tud jaz sem še frišna tuki!!

Dobrodošla med julijskimi user posted image !!

Se beremouser posted image user posted image user posted image



Pozdravček nazaj user posted image in se kaj tipkamo user posted image



(odgovor članu reginca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 14:13:58   
Anonimen
Živijo MetiLu...sem prebrala, da si bila v shoppingu na Rudniku. A mogoče v H/M? Ker jaz sem bila zadnjič tam in sem dobila na njihovem MAMA oddelku prav lepe majice in hlače...drugače sem pa ugotovila, da je pravi podvig kupovati oblačila za user posted image .

Lep pozdrav user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 14:17:28   
bubu_bibi
Hej hej, Julijke, še jaz vas na hitro pozdravim!

Jutri imam ta težek kolokvij, v sredo pa pregled , ki ga komaj čakam... Tudi mene vsake toliko napadejo kake čudne misli, ampak zadnje čase me potem samo od sebe prevzame veselje in občutek, da bo vse super in da se bomo vse zmogli.

Porodišnice... Mene je kar groza, ko poslušam utemeljitve racionalizacije. Pravijo, da je odločilna kao kilometrina babic glede na to, koliko porodov imajo na dan. Po moji logiki (in izkušnjah v zdravstvu nasploh) več jih imaš na dan, manj se zanje trudiš, če imaš pa enega, dva na šiht, potem ti ni težko iti VSAKI porodnici na roko, ustreči, lepo besedo reči, pa zraven še slediti smernicam in priporočilam ter si jih upati vpeljati v prakso; če jih pa imaš takoj eno za drugo ali celo več na enkrat, potem ni čudno, da se jim mudi, da so skope s prijaznostjo in pogovori, saj plače pa imajo ja enake. Pa da imajo svoj nek default in od njega težko odsopijo - dejansko si ne morejo privoščiti improvizacije (pač poroda po željah porodnice, ne po ustaljenih smernicah) in izpolnjevanja želja. Saj ne morejo potem še dveh drugih samih pustit! Saj ne rečem, POVSOD so izjeme (tako svetle kot temne), pravim le, da je v vsaki ustanovi (ne glede na smer storitev) nek utečen ritem in večja obremenitev s storilnostjo (torej več porodov na dan na posamezno babico) ni enakovredno lepšemu odnosu in stokovnosti apriori. Ampak tega računalnice statistikov ne premorejo...

Uh, sem si pa dala duška!

Lepo se imejte, pa držite pesti zame jutri. Res mi je pomembno, da naredim!

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 16:49:34   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: piccolina1983

Živijo MetiLu...sem prebrala, da si bila v shoppingu na Rudniku. A mogoče v H/M? Ker jaz sem bila zadnjič tam in sem dobila na njihovem MAMA oddelku prav lepe majice in hlače...drugače sem pa ugotovila, da je pravi podvig kupovati oblačila za user posted image .

Lep pozdrav user posted image  


Ja, v H&M-u. So končno dobili tudi manjše številke. Zdej čakam še kaj bolj pomladnega. Sem probavala ene hlače, pa jih v bistvu ne rabim. Bom potem rajši kakšne lanene kupila. Imajo pa super stvari. Če bi imela € na pretek, bi si tudi kakšno jopico kupila. Tako se da pa čist dobro oblečt tudi z normalnimi oblačili, edino hlače in krila so bolj problematična.

Ah, zdej pa moram it, me tamal preganja iz računalnika, hoče risanko ...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 17:48:18   
juhica
Punce! Moram se pohvalit - slabosti so skoraj premagane, danes sem že cvrtje spekla in pojedlauser posted image  - paniranega osliča , prej mi je sam od ideje šlo na bruhanje, kaj šele da bi slučajno olje zavohala... sej vem, ni glih zdravo, ampak je bilo pa slastno....

MetiLu super za nakupe, jst pa čakam, da se še mal povečam, potem pa si kupim kako majčko v Takko, tam sem si za prejšnjo nosečnost eno luštno oblekco za 10 evrov kupla, pa je bla zlo aktualna... mene tut zarad risank preganjajo z računalnika, je kr gužva včasihuser posted image

Zdravje na srečo drži, ampak po štiritedenskem kašljanju bi blo lohk konc za tole sezono. Sej še dva meseca zdržimo, pol je pa načeloma konc s temi prehladi in virozami...

Jst mam pa najbližje KIK pa NKD in kar redno tam nakupujem, ker se težko spravim v LJ. Načeloma sem bolj zadovoljna s KIK-om , se mi zdi, da NKD cunje hitro obledijo (trenerke in majce za starejše otroke, bodijev pa tam še nikoli nisem kupila). Je pa še vedno več lepših stvari za punčke....

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 18:57:25   
NEA_TEJA
Punce mene je začela grabiti panika jutri imam namreč amnio.Š e v podplate sem zčela svicat od straha se mi je kolegica kr smejala ampak če je res.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 19:33:37   
bubu_bibi
NEA_TEJA: srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 19:40:38   
julijka11
NEA-TEJA držim pesti in vso srečo!user posted image user posted image user posted image  do moje AC je pa še dolgo in tudi komaj čakam, da bo vse za menoj!
Juhica; mene so slabosti tudi zapustile; na srečo:)) in mislim, da je konec nenamernega hujšanjauser posted image ...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 20:14:42   
total
NEA_TEJA držim pestiuser posted image user posted image

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 20:24:37   
reginca1
Oj!
NEA_TEA veliko sreče in držimo pesti ter velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Juhica men so se slabosti zelo hitro končale po dveh mesecih, mi pa zelo meso smrdi in ga skoraj težko pojem.
Nakupovanje user posted image oblačil je res mora, jaz imam hb vse od prvih dveh, za poleti pa še kaj nabavim bom verjetno kar v Graz šla, prav tako po nakupih za cote za otroke.
Kar se tiče pa velikosti družine sem jaz vedno hotla sam enega sedaj smo pri treh mogoče pa še kakšnega bomo vidli.

Grem počasi še malo nečakinji seminarsko o Bachu narest pol pa še malo Ekonomiko podjetja učit pa bo počasi konec dneva.

Eden je že v postli, mala bo pa tud kmal šibnila, samo da bo Lepo je biti sosed konec. Pri nas se je vrsta za računalnik zmanjšalauser posted image user posted image .

Lepo mi bodite vse skupaj!!

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 20:44:04   
frufru
tole s porodnišnicami in kilometrino babic je čisto zgrešeno, naj malo pogledajo, kje je se dogajajo malomarnosti ala smrt otročka ipd... Kjer je velika frekvenca porodov, pa predvsem na račun malomarnosti zaradi hitenja, ..., Vse porodnišnice so kitijo z otrokom prijazne porodnišnice, pozabljajo pa na mamice, od hrane (jaz nazadnje npr. v 4 dneh nisem dobila niti enega grižljaja zelenjave, pa skoz tupijo zdrava hrana z veliko sadja in zelenjave, tam pa samo juha iz kocke in mesouser posted image , potem se pa čudijo ker ne greš na veliko potrebo...), do odnosa....

Smuki upam, da bodo Brežice obstale, sicer bova pa mogoče skupaj ko mava skupaj rokuser posted image

(odgovor članu reginca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 21:10:35   
juhica
hja sam sem mal pretiravala pri kosilu, tok mi je blo fajn, da sem čist preveč pojedla in me že cel dan vse tišči, trebuh je ene dvakrat večji, joooj...sam jst res ne znam nehat jest mal prej no....

reginca1, kok pa maš stara otročka, mal me zanimajo razlike, če ni skrivnostuser posted image

NEA_TEJA držim pesti, ne se bat, sam poseg res ne boli, je bila moja prijateljica, pa tudi pri njej je bilo na koncu vse v redu (operacija otročka zaradi zapore črevesja), se ji je pa vse dogajalo mesec dni pred porodom.... zaradi njenega primera sem sploh šla na nuhalno in nisem toliko brezskrbna tole nosečnost kot sem bila prej...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 21:23:14   
reni36
NEA_TEJA držim pesti, da bo jutri vse OK. Saj poseg je samo zoprn, ni zelo boleč, pa še zelo hitro je končan. Jaz sem ga imela v petek in trenutno počivam, ter upam, da me čimprej pokličejo in povejo rezultate FISH testa (hitrega).

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 21:24:40   
mismis
nea_teja, veliko sreče jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 21:31:24   
reginca1
Juhica Evelyn bo avgusta 5 let, Jan bo oktobra 3 leta julija pride pa še eden...

Nočko vsem!

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   RE: Julijke 2011
31.1.2011 21:57:10   
~Minnie~
nea_teja držim tačke in ti pošiljam user posted image da bo vse tako kot mora biti!!
Lep pozdravček vsem novim, super, čedalje več nas je user posted image

Ne vem ali je že možno ampak meni se je danes zazdelo da sem čutila "mehurčke", bilo je kot en skupek mehurčkov, ki so se dignili navzgor user posted image težko je opisat user posted image Bom videla, če se še ponovi...
 
Glede seksa - midva imava prepoved do morfologije, takrat bomo videli ali se je posteljica dvignila in ali je vse ok.
Tudi jaz sem absolutno proti zaprtju porodnišnic - sploh si ne predstavljam, kakšna gužva bi bla v  LJ, če zaprejo npr. Kranj?!? Ne vem kako si to predstavljajo...
Modrčki - tudi meni postajajo tesni in bo treba počasi razmišljat o večjem. Sem si pa tudi jaz pogledala tega na spletni strani Da-da in mi je zelo všeč, sploh ker so izkušnje mamic tako dobre.
Število otrok - jaz sem za 3, moj pa za 2, hišica ki jo bova začela zidati, je takšna da je dovolj prostora za 3, tako da bomo videli koliko jih bo res na koncu user posted image
 
Lahko nočko user posted image

(odgovor članu reginca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?