anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: M&A IZVIRNO SPOROČILO: tybysy Ura osem zvečer pa hranjenje s flaško še ni uspelo. Danes se je nekajkrat dojila, ampak to je po nekaj požirkov na polno, potem pa konec. Vleče in vleče pa ni nič za pogoltnit. Nina, tako se dela mleko! IZVIRNO SPOROČILO: tybysy Da jo čisto preneham dojit in si začnem črpati mleko. Groza me je, ko pomislim na to. Rada jo dojim, bučko malo. Eni taki posebni trenutki so to - samo najini. Črpanje pa prav sovražim. Ampak če bo treba.... tybysy, ne tega... To so res posebni trenutki, ki jih pogrešaš, ko odstaviš otroka, pa ni važno, koliko časa se je dojil. Poskušaj dat Nini nekaj dni brez flaške, da si poveča zalogo mleka. Če je zadovoljna, lepo spi in je normalno dejavna, potem ne more bit lačna - ne verjamem, da bi dojenček sam sebe stradal, saj imajo močan samoohranitveni nagon. Napisala se njene mere pri 3 mesecih - daleč od tega, da bi bila punca podhranjena! Prosi zdravnika, da ti napiše recept za Tametil. Predvsem pa zaupaj vase in v svoje telo! Za boljše živce zabriši tehtnico v kot (BTW - naši dojenčki bojo vsak mesec pridobivali manj na teži - kakšni bi bili, če bi šli gor po 800-1000g?). e, to sama sem pisala in brisala, pa nisem znala nič prav povedat. poskusi se umirit. vem da je težko, si vsakič rečem, da svojega ne bom silila, če se mi bo drl, ko ga pristavim, pa ga še, tudi danes sem ga silila. in se jezila, da se ne grem več, naj bo lačen, če noče.... poskusi en dan brez siljenja s flaško, mogoče pa bo mleka
< Sporočilo je popravil anju -- 31.1.2011 20:54:52 >
|