|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
31.1.2011 17:52:33   
zoja82
user posted image a mi lahko katera lepo prosim pomaga. izpolnjujem vlogo za vzdževalnega člana,pa se mi zatakne pri stolpcu, "čas vzdrževanja od-do"??? hvala

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
31.1.2011 17:53:00   
orhideja80
anju - ja, imam sling walla boo (http://www.wallaboo.nl/en/products/baby-draagdoek-cotton/lily%20green). (ne znam skrajšat , me boste naučile?) je drugače super, se nič ne zavezuje, samo "daš čez ramo" in to je to. notri je še kar rad, samo problem je v tem, če hočem kaj delat, se moram ponavadi sklanjat in hrbet boli še bolj...

Drugače je bila pa predprejšnja noč še ena izmed hujših, od kar imamo Bena. Dobili smo zvečer obiske (prišli na večerjo) in so se spokali šele ob 1:30  (eni pa res nimajo filinga, sem večkrat omenila, da sem ful utrujena in da bomo morali vstat že ob 6). Mali je šel spat ob 20, se je zbudil ob 24, sem ga nahranila in je mirno zaspal. Ko pa so obiski odšli, je moj dragi  prišel v sobo, prižgal luč in prestavil Bena, ki je bil čisto v kotu. S tem ga je seveda zbudil, sem bila tako jezna, da ni za povedat. Sem mu rekla, da ga on lahko miri celo noč…no seveda ni hotel spat, sem ga prestavila v najino posteljo. Je le zaspal, ampak se potem zbujal na vsaki dve urci. Včeraj sem bila čisto »fertik« cel dan, sem se vlačila po stanovanju ko kak zombi. Včeraj je bilo malo bolje, a ben še vedno ne spi dobro. Do 1h je ok, potem se pa kar zbuja, ga prestavim v najino posteljo, ker se mi ne ljubi na vsaki 2 min dude popravljat in ga mirit. Spalna vreča, v katero naj bi ga dala je pa za 1-2 leti, tako da bo treba kupit manjšo. Ga niti nisem probala notri dat…user posted image

Tybysy – nimam nobenega pametnega nasveta, želim ti pa, da bi se zadeve čimprej poštimale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
31.1.2011 17:54:16   
orhideja80
zoja82 - vpišeš celo leto

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
31.1.2011 18:03:17   
MalaNeli
Jaz sem pa pri vlogi za vzdrževanje družinskega člana dala od oktobra do konca leta?!

Neposredna povezava do sporočila: 3354
31.1.2011 18:20:01   
orhideja80
Joj, se opravičujem. Seveda samo od tistega meseca, ko si rodila.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
31.1.2011 18:50:18   
MalaNeli
:D aha no.

Neposredna povezava do sporočila: 3356
31.1.2011 19:01:49   
Natalija28
Prodam oblekico za krst za fanta. Velikost je za 4-7 mesecev (cca 62-68 morda celo do 74?). Komplet je uporabljen eno uro in je kot nova. Komplet vsebuje hlače na rob, srajco, svetleč telovnik, metuljčka in frak-suknjič. Kompletek je res kot nov. Interesentke me kontaktirajte na ZS.

http://www.shrani.si/f/3e/pj/2725KetB/dscn2159.jpg

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
31.1.2011 19:05:58   
tinaaleks
orhideja- drugič jih kar lepo vrži ven. Reči. da greš spat in se začni pripravljat za spanje, bodo takoj šli. Pri mnei že vedo da lahko pridejo na obisk od 19-21. Prej rihtam otroke za spat, potem grem pa že jaz.user posted image

tybysy-user posted image  nimam nobenega pametnega nasveta.... Upam da boš našla formulo......

zoja- vpišeš od 10-12.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
31.1.2011 20:12:59   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**
takrat sem si obljubila, da če bo na flaški bo otrok na flaški, ker drugače je bila samo zmedena. 1dan in pol je bila lačna, brez hrane, da je spet sprejela flaško!

Ura osem zvečer pa hranjenje s flaško še ni uspelo. Danes se je nekajkrat dojila, ampak to je po nekaj požirkov na polno, potem pa konec. Vleče in vleče pa ni nič za pogoltnit.

Renesme**  to varianto imam tudi jaz že nekaj dni v glavi, kot zadnjo opcijo. Da jo čisto preneham dojit in si začnem črpati mleko. Groza me je, ko pomislim na to. Rada jo dojim, bučko malo. Eni taki posebni trenutki so to - samo najini. Črpanje pa prav sovražim.  Ampak če bo treba....user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
31.1.2011 20:38:22   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: tybysy

Ura osem zvečer pa hranjenje s flaško še ni uspelo. Danes se je nekajkrat dojila, ampak to je po nekaj požirkov na polno, potem pa konec. Vleče in vleče pa ni nič za pogoltnit.

user posted image  Nina, tako se dela mleko!

Da jo čisto preneham dojit in si začnem črpati mleko. Groza me je, ko pomislim na to. Rada jo dojim, bučko malo. Eni taki posebni trenutki so to - samo najini. Črpanje pa prav sovražim.  Ampak če bo treba....user posted image

user posted image  tybysy, ne tega... To so res posebni trenutki, ki jih pogrešaš, ko odstaviš otroka, pa ni važno, koliko časa se je dojil. Poskušaj dat Nini nekaj dni brez flaške, da si poveča zalogo mleka. Če je zadovoljna, lepo spi in je normalno dejavna, potem ne more bit lačna - ne verjamem, da bi dojenček sam sebe stradal, saj imajo močan samoohranitveni nagon. Napisala se njene mere pri 3 mesecih - daleč od tega, da bi bila punca podhranjena!
Prosi zdravnika, da ti napiše recept za Tametil. Predvsem pa zaupaj vase in v svoje telo! Za boljše živce zabriši tehtnico v kot (BTW - naši dojenčki bojo vsak mesec pridobivali manj na teži - kakšni bi bili, če bi šli gor po 800-1000g?).

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
31.1.2011 20:40:14   
orhideja80
tinaaleks - jeh, ni tako enostavno. sem začela ob polnoči pospravljat po mizi, da bi jima kapnilo (nimata otrok, to se vidi), a jima žal ni. če ne bi začela pospravljat, bi se najbrž spokala ob 3 user posted image . moj je rekel, da sem zavijala z očmi, a očitno tega nista opazilauser posted image

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
31.1.2011 20:53:53   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: M&A

user posted image  Nina, tako se dela mleko!

Da jo čisto preneham dojit in si začnem črpati mleko. Groza me je, ko pomislim na to. Rada jo dojim, bučko malo. Eni taki posebni trenutki so to - samo najini. Črpanje pa prav sovražim.  Ampak če bo treba....user posted image

user posted image  tybysy, ne tega... To so res posebni trenutki, ki jih pogrešaš, ko odstaviš otroka, pa ni važno, koliko časa se je dojil. Poskušaj dat Nini nekaj dni brez flaške, da si poveča zalogo mleka. Če je zadovoljna, lepo spi in je normalno dejavna, potem ne more bit lačna - ne verjamem, da bi dojenček sam sebe stradal, saj imajo močan samoohranitveni nagon. Napisala se njene mere pri 3 mesecih - daleč od tega, da bi bila punca podhranjena!
Prosi zdravnika, da ti napiše recept za Tametil. Predvsem pa zaupaj vase in v svoje telo! Za boljše živce zabriši tehtnico v kot (BTW - naši dojenčki bojo vsak mesec pridobivali manj na teži - kakšni bi bili, če bi šli gor po 800-1000g?).

e, touser posted image
sama sem pisala in brisala, pa nisem znala nič prav povedat. poskusi se umirit. vem da je težko, si vsakič rečem, da svojega ne bom silila, če se mi bo drl, ko ga pristavim, pa ga še, tudi danes sem ga silila. in se jezila, da se ne grem več, naj bo lačen, če noče.... poskusi en dan brez siljenja s flaško, mogoče pa bo mlekauser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 31.1.2011 20:54:52 >

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
31.1.2011 22:40:03   
orhideja80
Eno  user posted image  za tiste, ki dajete malčke spančkat na trebuščka - se kateri dogaja, da vaš malček med spanjem daje rokice v položaj "smučarskega skakalca". Skratka, namesto da bi rokice imel pri glavi jih vedno tišči dol, ob telo. Res zgleda prav hecno - če si predstavljate, kako imajo sm. skakalci rokeuser posted image . Vem, da to ni dobro, zato mu jih stalno popravljam, a sem malo zaskrbljenauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
31.1.2011 23:25:01   
majabar
Evo, so cepili LM za vse mozno. Upajmo, da bo OK. So rekli, hladiti stegno z ledom. Koliko casa, kdaj?
Zjutraj sva se malo ''drug drugemu posvetila''user posted image , potem smo sli na kosilo. Nato cepljenje in manikura ter pedikura. Zdaj smo doma, LM boli nogica, ne joka, ampak stoka.
anju, danes sva imela kar borbe. Ponoci brez najmanjsih tezav. Potem pa zjutraj, ko neha spricati redko mleko kar v jok. Sploh noce gostega. Ga dam na drugo stran, isto, popije redko, gostega ne. Si iztisnem v flasko, popije brez problemauser posted image . Zdaj popoldne podobno, samo da mu nisem dala flaske, mogoce je imel pa dovolj in je samo bogi od cepljenja. Bomo videli, kaksna bo noc.

< Sporočilo je popravil majabar -- 31.1.2011 23:36:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3364
1.2.2011 7:51:19   
anju
jutro

majabar gosto ne teče samo, ga je treba potegnit, tako bi si po opisu razložila zakaj se LM krega. moj pa tudi ponoči, res mi ni jasno. pa še preden prime sploh 5 min groznega joka, to noč ne glede na stran. prav žalostna.

stegence mu hladiš ko vidiš da ga boli. koliko cm ima?

orhideja80
je v redu ta sling, sem jih gledala že v nosečnosti. link skrajšaš s predzadnjim orodjem (od leve proti desni, naš planetek) v okencu, kjer pišeš post, tako da označiš besedo, za katero želiš, da je povezava, klikneš na to orodje in prilepiš vanj celo povezavo.
mali na trebušku da včasih rokici ob telo, sem se podobno vprašala kot ti, ampak dokler spi v tem položaju, je pomojem vseeno, ko se napenja in steguje gor tako pa napak trenira...

user posted image olajšava - zdi se mi da izračun ne dela prav in ne vem kaj naredit. tam pride recimo, če vpišem enega za pol leta, dve tretjini zneska, če bi uveljavljala enega celo leto, kako je potem z drugim članom...user posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 1.2.2011 7:55:09 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
1.2.2011 8:35:51   
kpmk
olajšava - jst sem nio rodila 29.9.,,, a jo dam potem s septembrom lai z oktobrom ?? a kje to piše,... ma sem lena za brskat

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
1.2.2011 8:46:26   
missD
kpmk jaz sem ju dala kar z oktobrom, pa sta bla rojena 2 dni pred tvojo.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
1.2.2011 9:04:00   
tinaaleks
kpmk-kar september daj, ker se napiše mesec rojstva, če je rojena septembra, daj september. (je bila Aleksandra rojena 21.9. in sem tkrat dala s spetembrom).

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
1.2.2011 9:38:54   
katra55
Živjo, že dolgo se nisem oglasila, ker se moja nosečnost ni končala po pričakovanjih, sinček mi je namreč umrl 1 dan po porodu. Vas  pa redno spremljam, da vidim kako velik bi že bil.

Imam pa eno vprašanje za tiste ki nste dojile, kdaj ste dobile prvo menstruacijo in ali ste imele potem točno. Jaz sem prvo dobila 2 meseca po porodu, druge pa ni.
Me skrbi da ni kaj narobe.

Drugače pa vsem čestitke in čuvajte svoje otročičke.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
1.2.2011 9:44:02   
tinaaleks
katra55- moje sožaljeuser posted image . Prvo menstruacijo sem dobila 6 tednov po porodu, drugo pa tudi lepo redno. Sem pa zdaj na tabletkah, tako da je redna.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
1.2.2011 9:44:09   
missD
katra55 user posted image user posted image moje sožalje.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem sicer prvi mesec poskušala z dojenjem vendar ni steklo. M sem dobila začetek januarja. 2. še nisem dobila.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
1.2.2011 9:48:19   
kpmk
katra55-joj joj resnično iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
1.2.2011 9:49:24   
caroline1
katrauser posted image

jaz je še nimam...

kpmk- kar s tistim mesecem ko se je rodila. isto kot za OD.

anju- ta izračun nagaja. sem lani klicala na durs, pa so mi vljudno povedali, da nimajo časa. problem je bil pa v tem, da je sestrin fant deval punco v olajšavo. in če je vpisal, da ni plačeval preživnine, je dobil več vrnjeno, kot če jo je plačeval user posted image user posted image user posted image

po moje se vama najbolj splača, da ju dasta vsak za pol leta. ne vem...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
1.2.2011 9:50:40   
filisa
katra 55 - sej ne vem, kaj naj napišem... me je kar stisnilo. Želim ti, da bi ti življenje v prihodnje bolj prizaneslo in se odvijalo tako, kot si želiš user posted image !

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
1.2.2011 10:19:40   
anju
katra user posted image sožalje. tudi jaz ti želim lepšo prihodnost in kmalu pogum za novega otročkauser posted image

dojim, menstruacije še nimam, prvič sem tudi dojila, je prišla 8m po porodu in bila potem redna.

caroline hvala!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?