|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
1.2.2011 10:54:49   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: anju

IZVIRNO SPOROČILO: M&A

IZVIRNO SPOROČILO: tybysy

Ura osem zvečer pa hranjenje s flaško še ni uspelo. Danes se je nekajkrat dojila, ampak to je po nekaj požirkov na polno, potem pa konec. Vleče in vleče pa ni nič za pogoltnit.

user posted image  Nina, tako se dela mleko!

IZVIRNO SPOROČILO: tybysy

Da jo čisto preneham dojit in si začnem črpati mleko. Groza me je, ko pomislim na to. Rada jo dojim, bučko malo. Eni taki posebni trenutki so to - samo najini. Črpanje pa prav sovražim.  Ampak če bo treba....user posted image

user posted image  tybysy, ne tega... To so res posebni trenutki, ki jih pogrešaš, ko odstaviš otroka, pa ni važno, koliko časa se je dojil. Poskušaj dat Nini nekaj dni brez flaške, da si poveča zalogo mleka. Če je zadovoljna, lepo spi in je normalno dejavna, potem ne more bit lačna - ne verjamem, da bi dojenček sam sebe stradal, saj imajo močan samoohranitveni nagon. Napisala se njene mere pri 3 mesecih - daleč od tega, da bi bila punca podhranjena!
Prosi zdravnika, da ti napiše recept za Tametil. Predvsem pa zaupaj vase in v svoje telo! Za boljše živce zabriši tehtnico v kot (BTW - naši dojenčki bojo vsak mesec pridobivali manj na teži - kakšni bi bili, če bi šli gor po 800-1000g?).

e, touser posted image
sama sem pisala in brisala, pa nisem znala nič prav povedat. poskusi se umirit. vem da je težko, si vsakič rečem, da svojega ne bom silila, če se mi bo drl, ko ga pristavim, pa ga še, tudi danes sem ga silila. in se jezila, da se ne grem več, naj bo lačen, če noče.... poskusi en dan brez siljenja s flaško, mogoče pa bo mlekauser posted image

se sama strinjam z vsem kar ste napisale, razen s tistim kar sem odebelila. Taki stavki dajejo mamicam, ki se soočajo s težavami ob dojenju občutek nesposobnosti in da bo otroku kaj manjkalo zato ker ne doji...ja, narava res poskrbi za vse...eno vprašanje- ste vse rodile naravno, se je porod začel spontano, brez umetnih popadkov, brez CR, brez kakršnekoli pomoči? Le kako bi se končalo v tem primeru?

Ženske, predvsem nehajte se sekirat a dojite, a si črpate ali je otrok na AM, najbolj važen je tukaj otrok! Potem je pa vseeno, katero mleko pije in kako ga dobi.
Vem pa, kako lep je občutek, ko dojiš otroka in si tudi sama želim, da bi se z malim dojila več kot 1 mesec, nažalost je bila pri nas taka situacija, da jaz otroka 1 teden nisem mogla tudi držat ne, komaj sem si sčrpala mleko, zato da je ostalo....kaj naj rečem, tako kot je ena naša novembrka napisala: Moj otrok je srečen na flaški...

tybysy- če si želiš dojiti še naprej, ker mala tako ne mara flaške ( ampak vseeno ve, da tam bolj samo teče in potem se na joški krega), potem se predvsem umiri, res si vzami čas samo za vaju dve in jo skoz pristavljaj, to tudi traja ene par dni, saj jih je že več imelo ta problem in še vedno samo dojijo...če pa ne bo šlo, se pa nehaj sekirat, srečna mami- srečen otrok

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
1.2.2011 11:00:27   
orhideja80
katra55 - user posted image user posted image user posted image
missD - bi ti priporočala, da pošlješ spremembo, sploh ko imaš 2 - upravičena si do olajšave vsekakor že s septembrom! Lahko si prepričana, da te DURS ne bo obvestil, da bi lahko uveljavljala že s sept.user posted image

anju - hvala za tole, da poskusimo :) - sling

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
1.2.2011 11:05:10   
orhideja80
ne dela, probam še enkrat - link

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
1.2.2011 11:36:47   
3x mami
katra55, nimam besed user posted image user posted image user posted image
upam, da se vama kmalu spet nasmehne sreca in da bosta kmalu lahko uzivala v starsevstvu

nisem vas brala ze cel teden... upam, da ste v redu in da otroci pridno rasejo. pri nas je guzva, ampak smo v redu.

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
1.2.2011 12:00:19   
Pokora
Katra ne predstavljam si kako grozna izkušnja je to morala biti user posted image user posted image  Kako se držiš? Če ti pomaga se nam takole javi, da malo počvekamo. Želim ti da bi tudi ti imela čimprej svojega zdravega sončka!user posted image user posted image
Kar se menstruacije tiče ti pa ne bi vedla svetovati, ker dojim in je na srečo še nimam. Po porodu se hormonsko ravnovesje poruši in možno da ta druge zaradi tega še ni.

Orhideja eni res nimajo občutka. Mi2 imava tudi dva taka prijatelja. Pa imata ona2 tudi otroka. Sam njuna punčka je pri treh letih kar do 11h, 12h pokonc. Nazadnje ko smo se videli, smo vztrajali da mi pridemo h njim, da smo se lahko ob normalni uri dam spokal...
user posted image  linke znaš lepit user posted image

Tinaaleks, tybysy, M&A imate FB profil?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
1.2.2011 12:18:07   
anju
Renesme** se strinjam s tabo. vsekakor so napisane besede v smislu spodbude.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
1.2.2011 12:21:54   
caroline1
kar se tiče pisanja renesme** se bom strinjala. mamice, ki hočemo dojiti, pa ne gre, nam take izjave še bolj potegnejo živc...mene je moja sestra nahrulila, ko sem prišla iz P...je rekla, da bi jih ona ubila, če bi otroku ponudili flaško...a jaz 4 dni nisem imela niti kaplje mleka...a bi jo naj pustila lačno??? NEEE, pa četudi sem s tem reskirala dojenje...in mislim, da zaradi tega nismo nič slabše...verjamem, da mamice, ki polno dojite in nimate težav s tem težko razumete...jaz imam podobno zgodbo kot tybysy...ampak k sreči moja punčka je iz flaške brez težav...in tybysy četudi jo boš več pristavljala, boš povečala količino za 20 ml, ko pa dobro veš, da tvoje dete potrebuje 150ml...kako naj bo mamica ob tem mirna??? nemogoče...nemogoče in nemogoče...mogoče prej, ko so bile potrebe otrok bistveno manjše bi to šlo, zdaj pa ne več....in te razumem da trpiš...verjamem, da bi vse rade dobro vsem...ampak...user posted image

tybysy- mogoče dva nasveta, če jih še nisi probala...za kako stopinjo toplejši obrok po flaški...pa mogoče priprava obroka s komarčkovim čajem namesto z vodo....pa seveda kaka sladka kapljica na cucelj, da ga bo sploh prijela...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
1.2.2011 12:56:14   
orhideja80
caroline1 - jaz sicer polno dojim, a te povsem razumem. v porodnišnici smo malo dodajali, saj nisem še dobila navala mleka...so bile sestre zelo razumevajoče, spudbujale k dojenju, a če je premalo, je premalo. so mi vedno prinesle dodatek, ko sem prosila ( ko je mali jokal po dojenju). jaz tudi ne bi nikoli pustila dojenčka jokat zaradi lakote. sem že od začetka rekla, če bo dojenje steklo, super, drugače pa flaška. moram reči, da prav občudujem nekatere, ki si mleko konstantno iztiskajo in ga dajejo malčkom za pit. verjamem, da je materino mleko boljše, a toliko energije, da bi to počela, nimam.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
1.2.2011 13:10:55   
tinaaleks
pokora- FB, ja imam profil, samo skoraj nič nisem gor (sploh ne vem če bi znala uporabljat), sem si ga naštimala leto in pol nazaj, ko na začetku nisem dobila vrtca za Aleksandro in sem imela že pripravljeno privat varstvo, kjer bi se potem dogovarjali in pošiljali slike preko FB. POtem sem na srečo dobila vrtec, ker so odprli 2 nova oddelka, tako da sem privat odpovedala. in od takrat nisem bila še nič gor.

smo oktoberke gor ne?

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
1.2.2011 13:41:56   
caroline1
tnaaleks- smo gor ja user posted image

orhideja80- hvala

želela bi še dodati, da se tukaj na forumih očitno in prepogosto zlorablja dejstvo ali stavek, da dejansko nezmožnost dojenja ima 1-2 % mater...ta stavek se pogosto zlorabi v dokaz nam, češ, da če bi se trudile, bi šlo...tukaj je govora o materah, ki dejansko ne morejo sproducirati mleka za otroka...in vse, ki dojimo vče kot tri dni ne sodimo v ta %, pa čeprav dojimo delno, smo matere ki dojimo!!! pač ne moremo zagotoviti zadostne količine mleka...in vse LLL svetovalke in vsi laiki, ki trdijo, da je narava poskrbela, da vsaka mati lahko zagotovi zadostno količino mleka za svojega otroka, so več kot očitno prešpricali verjetno že osnovnošolske ure biologije, in popolnoma pozabili na Darwinove teorije, boj za obstanek, možnosti preživetja močnejšega in naravne selekcije!!!! To je moje mnenje, pa me lahko popljuvate kolikor želite...ampak mi vakič to spreleti možgane, ko preberem kje, da se da, če se ženska trudi. jaz si vsak večer, ko jo dam spat izčrpam en obrok mleka, da ja ne bi bilo predolgo brez, da se ne bi joške navadile na manjšo potrebo če mala več spi, črpam kdaj tudi vmes...pa ni in ni nininini!!!!!!

bi dala še primerjavo na kake živali, ki producirajo mleko ampak bom verjetno deležna še večje kritike...če bi vprašale pa kakega kmeta, bi vam vedel povedat, da dve njegovi kravi, ki sta imeli tele na isti dan, jesta isto hrano, molža poteka na iste časovne razlike z istim aparatom...ena ima 8l mleka na obrok druga pa 12!!!! kje je problem??? v psihi krave??? ne!!

še 1x, nisem strokovnjak ampak je to moje mnenje...!!!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
1.2.2011 13:44:15   
majabar
anju, vceraj je imel zelo rdece stegno in bolece, pa se vrocino je dobil. Nekaj je jamral, ampak potem je dobro spal. Cudi me, ker se jezi pri gostem, ceprav mu ga stiskam ven, da sprica, tako mu ni potrebno nic vleci. No, ponoci je bilo OK, zdaj zjutraj tudi. Izmerili ga pa niso nic, ga bova sama v bliznji prihodnosti.
Zdaj greva na strelisce, upam, da bo vse OK. Svez zrak mu po mojem ne o skodoval. Ce bo slucajno jokal, bova sla pa takoj domov.
Katra, moje sozalje! Jaz sem dobila hormosnko injekcijo za kontracepcijo, tako da sem imela ze 2 'menstruaciji' kljub dojenju.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
1.2.2011 13:45:31   
caroline1
majabar- če mu gosto ne paše, je pa mogoče žejen???

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
1.2.2011 13:56:08   
majabar
Sem tudi jaz na to pomislila, ampak bi se potem vsaj umiril, ko se odzeja, pa se naprej joce, ker je lacen. Po flaski potem spije tudi gosto in je vse OK. Ah, moskiuser posted image :). Imam pa veliko prvega mleka. Vidim, ko si iztisnem, cca 40ml je precej svetlega in redkega. Saj ne vem, kaj je normalno. Verjetno res vpliva tudi podnebje na ta razmerja.

Neposredna povezava do sporočila: 3388
1.2.2011 13:56:12   
tinaaleks
caroline- se čisto strinjam s tabo kar se dojenja tiče. user posted image Jaz tudi ne dojim in ko sem opazila, da pač zdaj tudi ne bo šlo kot ni šlo prvič, sem opusitla dojenje in imam samo flaško. Priznam, da mi je oboje bilo zelo težko. POl ure je vlekel, potem pa pojedel še celo flaško. Pa se ne sekiram, da ne dojim.

Neposredna povezava do sporočila: 3389
1.2.2011 13:59:02   
majabar
tinaaleks, tako je prav. Se mi zdi, da smo mame kar pod pritiskom, da je treba dojiti. Seveda je koristno, ampak to ni vse! Sem pred parimi dnevi izvedela, da nisem hotela maminega mleka in sem bila ves cas na AM, pa sem cisto vredu puncauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3390
1.2.2011 14:24:26   
MalaNeli
katra55 user posted image nočem si predstavlat. sploh, sožalje. upam da bota zbrala pogum za novo rožico.
jaz dojim, pa sem dobla prvo menstruacijo 2 mesca po porodu, druga je bila 1 dnevna. sedaj 3je pa še ni.

:) tut jaz sem bla na AM pa lahko zdaj veselo dojim. pa sem srečna ker mi gre. res pa je da neb NIKOL pustila otroka lačnega in če nebi šlo, bi pač tut moja punca bla na AM.
to je pač to.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
1.2.2011 14:38:30   
tybysy
katra55 - moje sožalje. saj si niti predstavljati ne morem...
Jaz sem dobila menstruacijo dobrih 7 tednov po porodu (delno dojim), druge pa še ni - je minilo že več kot 6 tednov. Ampak jaz tudi pred porodom nisem imela redne M; včasih je prišla na 35 dni, včasih je pa po tri mesece ni bilo. Tako, da se nič ne sekiram... Očitno nisem v tisti kategoriji, ki se jim ciklus uredi po porodu.

Vsem hvala za nasvete in spodbudne besede. Včeraj je bil najbolj grozen dan... Nič ni jedla po flaški, dojke je vlekla do onemoglosti (večinoma prazne), me je zvečer že vse bolelo. Danes zjutraj je Nino nahranil mož - jaz se nisem niti prikazala. Pa jo je po nekaj minutah le prepričal, da je zagrabila flašo, pojedla 120 ml, potem sem jo pa še podojila. Drugi obrok sva ponovila postopek. Veliko joka, histeričnega dretja in zvijanja, ampak mu je ratalo. Zdaj sem pa sama, ker je šel v službo. Samo se zavedam, da ta kombinacija ne bo dolgo laufala. Ker če jo bom dojila po obroku, bom kmalu brez mleka ostala. Zdaj je bilo prvič, da je sama nehala vlečt (samo eno dojko sem ji ponudila), ker je bila sita.

Za tiste, ki mislite, da bi morala samo več pristavljati: verjemite, vse sem že poskusila v teh treh mesecih. In nismo začeli dodajati že v porodnišnici, ampak doma po 14 dneh, ko ni napredovala in nama je že bolnica grozila (je pa res, da me je patronažna preveč napsihirala - kaj čmo, pri prvem otroku...). Kar naprej sem jo zbujala, ker ona je že od začetka prespala celo noč. Sem si morala vmes dvakrat uro nastaviti. Zavestno sem počivala, pila in jedla kot nora. Meni ne manjka malo mleka, ko je treba zvečer dodati kakšen ml. Moja punca poje 500-600 ml AM po flaši, ostalo pa pri meni - verjetno je to okoli 300 ml, če računamo, da rabi 6-kilski otrok okoli 900 ml. Torej manjka veliiiiko. Pa jo podojim iz obeh dojk pred vsakim obrokom (pustim, da res dolgo vleče na obeh straneh) in še kdaj vmes. Zdaj že en teden zelo slabo je po flaši in je precej izgubila na teži, čeprav jo stalno pristavljam. Pa je vseeno dobrovoljna, veliko spi, malo joka. Torej to ni pravo merilo, lakote sploh ne pokaže, edino plenice so manj polulane in ne kaka vsak dan, kot je prej. Ne vem, ali nima občutka za lakoto, ali kaj. Kot njen oče - dva obroka na dan sta mu dovolj, če je samo eden se pa tudi ne sekira.

renesme** točno to sem razmišljala včeraj. Ali sem zdaj že malo sebična ali kaj? Bom vztrajala in mešala otroka z dvojnim hranjenjem, ker je meni lepo, ko se dojiva? Tri mesece je funkcioniralo, zdaj pač ne več. Vedno bolj se zaveda stvari okoli sebe in verjetno bo vedno težje. Vedno bolj se nagibam k temu, da si kupim dobro črpalko, neham dojiti in jo hranimo samo še po flaški.

caroline1 - hvala za nasvet. Poskusili smo s temperaturo od 30 - 40 stopinj (kupila termometer!). Ni pomagalo. Priprave AM s komarčkovim čajem pa res nisem probala, ampak glede na to, da tudi mojega načrpanega mleka ni hotela iz flaške, verjetno ni problem v okusu (seveda smo poskusili tudi druga AM - imam celo zalogo mleka in cucljev doma). To s sladkanjem cuclja se pa tudi ni obneslo.

pokora - nisem na fb

No, zdaj se je začela zbujati. Nekaj časa se bo še pretegovala, potem se previjemo, pa da vidim, če bo hotela jesti - bo že skoraj štiri ure od prejšnjega obroka.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
1.2.2011 15:54:13   
filisa
Danes sem v katalogu od mercatorja pohištvo zasledila tale stolček:
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.nulta.com/trgovina/image.php%3Fid%3D56138814&imgrefurl=http://www.nulta.com/trgovina/index.php%3Fmod%3Dproducts%26p%3Ddarsen%26ID%3D1108&usg=__p2gyioDjdkty1ildQgMIajcXnaY=&h=430&w=500&sz=17&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=MpoeRbt5ZQzzqM:&tbnh=116&tbnw=135&ei=3B5ITfnQC5SFswbB8aXzAg&prev=/images%3Fq%3Dtrip%2Btrap%2Bstol%25C4%258Dek%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26biw%3D805%26bih%3D346%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=115&vpy=43&dur=375&hovh=208&hovw=242&tx=123&ty=145&oei=3B5ITfnQC5SFswbB8aXzAg&esq=1&page=1&ndsp=9&ved=1t:429,r:5,s:0

Kako se vam zdi (cenovno je full ugoden) ?

< Sporočilo je popravil filisa -- 1.2.2011 15:55:48 >

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
1.2.2011 15:57:18   
filisa
Jaz sem tud ena izmed tistih, ki niso najbolj spretne na netu user posted image .  Sorry za tako dolg naslov...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
1.2.2011 16:26:59   
tybysy
filisa - v recinku stane ta stolček 34 EUR (ne vem, koliko je v mercatorju)

Nina je pojedla 200 ml iz flaške (z nekaj joka in dretja, ampak ni bilo prehudo). Je nisem nič dojila, bom izčrpala.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
1.2.2011 16:40:00   
2ursae
glede dojenja se strinjam z reneesme&co - pa saj so vajini posebni trenutki tudi, ko ga hraniš po fleški, ne? držiš ga v naročju, ljubkuješ, gledaš v učke ... ne vidim posebne razlike med tem in dojenjem.

karta, strašno user posted image user posted image , sožalje tebi in tvojim. Upam, da čim prej kolikor toliko prebolite user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
1.2.2011 16:42:44   
2ursae
a bi šla ktera iz LJ srenje v petek v MC igralnico? Sicer zase še nisem zihr, da bom šla, imam pa škorca doma in bi bila zihr vesela, če bi ju peljala. No, če bo strašen sonček in toplo, ne bomo šli, sicer pa bi bila opcija. Še katero zanima?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
1.2.2011 19:31:29   
majabar
tybysy, verjamem, da si poizkusila vse. In ce bi bilo tako enostavno, da je treba samo pristavljati, bi lahko vse mame dojile.
Mamica s treninga, sincek je bil priden. Je imel se nekaj vrocine, a sem ga med treningom 1x nahranila (ponavadi 2x ali 3x) in je zaspal. To cepljenje ga je kar malo zdelalo. A vsaj joka ne:). Zdaj doma je se enkrat pojedel in bo po mojem spet zaspal. Da si jaz lahko kosilo skuham:). Je pa taka vrocina, da sem po uri in pol streljanja sla raje v senco na Orbitrek, utezi in trebusnjake.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
1.2.2011 19:52:05   
tinaaleks
2ursae- lahko, vse je odvisno od ure, dopoldne imam čas, popoldne pa mož sune avtouser posted image .

Midva sva pa imela sedaj prijatelja na čveku in je prav pasalo se malo pogovarjat z odraslo osebo, ki ni moja babicauser posted image . Na srečo je navajen, da hodiva spat od 21.user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
1.2.2011 20:09:06   
majabar
anju, kako sta danes? Jaz sem zaenkrat zadovoljna, ura je dve in je za nama sele 5 obrokov in nobenega kreganja. Ne vem, morda je zaradi vcerajsnjega cepljenja tako.
Sem pa zacela vsaketoliko tudi kupcek podirati, ker se mi zdi, da manj poliva. Saj gre ven, ampak se tudi po stevilu obrokov pozna, da vec noter ostaneuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?