Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: tybysy Jaz sem čisto na koncu z živci. Mojega mleka ne sproduciram več, pa če se po tleh mečem, flaše noče in konec! Včeraj zvečer sem jo še komaj prepričala, danes ni šans. Flaše niti videti ne sme - se začne kar dreti. Zdaj je pa že res lačna - zaspana do konca, pa noče zaspati ampak se histerično dere, kar ni nikoli počela. Jaz sem pa že tako živčna, da bom še to malo mleka zgubila. Čisto cel dan se samo s tem ukvarjam, da ji spravim kakšno kapljo po grlu. Leže, sede, v eni sobi, v drugi sobi, ena flaša, drug cucelj, po slamcu, žlički, cevki, v tišini, ob glasbi... Najrajši bi ji kos kruha in domače klobase odrezala. Sem mojmu rekla, naj kar pozabi na drugega otroka. Jutri grem po kontracepcijske tablete oz. še bolje bom kar abstinirala. Joooooj. znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaz sem imela enkrat pri starejši podoben problem...nikoli se ni hotela dojiti, ni bila dovolj močna, da bi vlekla...no sem si črpala in je jedla po flaški...pol pri ene 3 mesecih, ravno po črpanju, sva se pa z mojim mal hecala, kao, daj ji joško, sej ne bo hotela, sej ne ve kaj je to (pa ravno na flaško je čakala, jaz sem si pa 5 min prej vse mleko sčrpala)... in...potegnila je...prvič v življenju, jaz pa brez mleka, sem jo dala stran je tuila kot , dala flaško spet in in tako cel dan, ni hotela flaške...takrat sem si obljubila, da če bo na flaški bo otrok na flaški, ker drugače je bila samo zmedena. 1dan in pol je bila lačna, brez hrane, da je spet sprejela flaško! Upam, da boste kmalu našli rešitev, pa kakršnakoli že bo!