kpmk
|
heeej! mi smo še kar, ma mali tako iz noska še teče, ma ne vem več kva je to, tako da cepljena še ne bo,.... bruha občasno, povprečno 1x / dan , kar me fulll piz smo pa nekaj odkrili, moja mala FULL grdo je, res, spet ji neki ne paše, tudi na žličko se ji vmes nekaj sanja, enkrat ja , enkrat ne..... in sedaj sem ji dala riževe kosmičke v flaško pred spanjem, ker ga je začela v nulo biksat, da ona bi jedla, jedla, pol pa bruhne tak, da kriza in pazite.... včeraj je pojeldla to , ni bruhala in spala danes do 8 brez nekega joka ma uapm, da je to to bomo vidli naj vam povem, da sva bila z malim v soboto dop. sama s psičko zunaj in mi je blo tolk lepo,... pa lej oba imam zelooooo rada, ampak tist trenutek ko sva bila čisto sama, res res lepo... ma me čustva full dajejo,... pa sva šla gledat bager (po njegovo bagi), pol me je pa itak zanohtal a se je splačal tak moje mini poročilo full na hitr sem vas preletela, ker sej nimam cajta, mi je na fb lažje in bolj superca pokora - ti maš vedn take super recepte,.... tega morm moji mamci pokazat, ko me zalaga s svežim kruhom (prej sem pa jst njo ) skratka recept za obe majabar - jst mam sicer full res rada zimo, samo tokrat pa ne,.... ma poln k ... mam sej snega za sankanje ni, ma kr neki je n o,.... sem ti fouš ti pa se tkole nastavljaš pa lušte delaš mamamajča - kako je ati? tak grem raj na fb vas prečikirat, mi je lažje ko pol vem kira je kira