|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
31.1.2011 9:03:33   
snežakinja
kpmk imel je čisto svetlo rumen kakec, skoraj bel. Notri je bilo polno sluzi inbele grudice. No te je moj ata pokomentiral kot slabo prebavljeno mleko.

A tvoj pa pije ADC?

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 31.1.2011 9:04:59 >

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
31.1.2011 9:05:21   
anju
na, pa se je zgodilo tudi pri nas. po 23 včeraj, ko sva se dobro ulegla v posteljo, je večjega v jok spravilo uho:( danes pravi da ga ne boli več, ampak ima skoz poln nos in kašlja. naj počakam z zdravnikom? mi je kar težko oba vlačit v polno čakalnico bolanih (pride poln tudi hodnik) za celo dopoldneuser posted image

LM user posted image za mere.

kpmk tako se jaz, nekako svobodna počutim, ko sva sama z večjim, ko kam greva, pa imam jasno oba zelooo rada.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
31.1.2011 9:11:35   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: anju

na, pa se je zgodilo tudi pri nas. po 23 včeraj, ko sva se dobro ulegla v posteljo, je večjega v jok spravilo uho:( danes pravi da ga ne boli več, ampak ima skoz poln nos in kašlja. naj počakam z zdravnikom? mi je kar težko oba vlačit v polno čakalnico bolanih (pride poln tudi hodnik) za celo dopoldneuser posted image
samo s tavečjim pa ne moreš??? joj te čist razumem. a uho ga čisto nič več ne boli???
LM user posted image za mere.

kpmk tako se jaz, nekako svobodna počutim, ko sva sama z večjim, ko kam greva, pa imam jasno oba zelooo rada.  no samo da nisem čudna user posted image  tak lep občutek, ne?

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
31.1.2011 9:12:20   
kpmk
snežakinja +- super da si ugotovila! moja je pila adc cca 2-3 m

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
31.1.2011 9:34:55   
melita73
Joj punce, jaz se isto počutim, ko greva z Zaro kam sami. Pa vidim, kako mi je hvaležna za te trenutke, ko je sama z mano. Včasih prav pogrešam, da bi ble lahko več same...
Imam pa tud jaz oba rada, sam pašekdaj odklop od male pikice.
Imam pa eno vprašanje. Naš ima ful suho kožo, se mi zdi, da ga srbi, oz mu je neprijetno. S čim naj ga namažem?
Danes ponoči je ful slabo spal, sem vsa neprespana, tako da grem kar malo počivat sedaj, ko spi.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
31.1.2011 9:38:15   
snežakinja
Naš ima ful suho kožo, se mi zdi, da ga srbi, oz mu je neprijetno. S čim naj ga namažem?

Naš je imel enako. Celo se mu je ekcemček naredil na lički. Nama so v lekarni dali Cold kremo in full pomaga. Zdaj ga namažem zjutraj in zvečer in ima teko lepo, nežno, mehko kožo.

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
31.1.2011 9:57:53   
anju
kpmk čakam da moj oče pride, če bi šel z mano, malega mu težko pustim, ker ne vem koliko bi čakali. nimam flaše in zalog mleka. pravi da ga uho ne boli, samo se mi zdi da se špara, ko piha iz nosa. ne vem, mogoče počakam do jutri. bi mogla tudi malega peljat zaradi enega lišajčka na vratu.

melita73
naš ima tako čudno suho kožo, tako ko z nekimi pikicami. mažem z bepantenom, ampak samo blaži... neki ne štima s to kožo, mehčalca ne uporabljam niti na naših oblačilih, tako da ni kontaktno, upam pa da ne alergija.

občutek "svobode"
pa verjetno zato, ker si lahko 100% od enega in mogoče tudi zato, ker večje že poznamo, z malimi pa se pravzaprav še vedno spoznavamo. vsaj meni se zdi pri nas tako.

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
31.1.2011 10:29:04   
Pokora
Anju, če ga uho ne boli, bi jaz za enkrat počakala. V ZD je vse živo enih viroz, da ti ne stakne še kaj. Sploh pa ne z Vitanom tja hodit. Pojdi v lekarno po ta veliko šprico in fiziološko. Fino mu jo špricni v nos (verjetno ti ga bo mogel nekdo pomagat držat, ker tega ni vajen - naš sedi in čakauser posted image ) Boš videla kake zelence bosta priklicala!!! Potem pa počakaj. Verjetno je virusno in tudi če dobi AB, ne bo pomagalo. Če ga bo bolelo, mu daj Calpol, da bolečina mine. Če je bakterijsko vnetje Calpol ne bo pomagal. Če boste danes vseeno šli, pa vztrajaj naj mu vzamejo kri, da ne bo brez veze jedel AB. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
31.1.2011 10:40:09   
Pokora
Snežakinja super da ste ustavili driskico! Naj se sedaj čim prej navadi na to novo mleko!

Meni je tudi fino ko greva z malim kam sama. In tudi njemu se fino zdi.user posted image  Moja prijateljica za vzame dopust ko imata njena otroka rd. Potem pa celo dopoldne preživi samo s tistim ki ima rd - ta drugi je pa v vtrcu, oz. ta večji zdaj že v šoli.

Kpmk super da ti bo recept prav prišel. Poroči kako je mami uspelo, prav?
Pa en kup user posted image  za Nio.
In se strinjam, imam zelo rada zimo, ampak letošnje imam pa polhen kufer - snega ni, bolani smo pa non stopuser posted image

Mala mi ga je neki bixala ponoč. Ob 6h (to je zame še noč) se je zbudila in potem skoraj do 7h ni nazaj zaspala. No, potem je pa potegnila še do 9h. Pa ponoč je kr neki jamrala, sem ji skos neki mogla dudo filat. Upam da se ni od mene kaj nalezla. Zjutraj je bila namreč kooonkretna porcija v plenici - je bila posračkana do vratu.

Suha koža - meni je v petek rekla, da nej mažem  Riboderminom. če ne bo bolje, bo P naprej razmišljala.

< Sporočilo je popravil Pokora -- 31.1.2011 10:50:53 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
31.1.2011 11:19:51   
anju
Pokora hvala za nasvete, čakam jutri. moram pa tudi Vitana peljat zaradi lišajčka. zadnjičmi je dala tobrex, ki ni pomagal. zmenit se pa nič ne morem, sem že prejšnji teden poklicala kdaj naj malega pripeljem, da ga ne bi rada izpostavljala, pa ni padlo prav, da me ne more ob polni čakalnici naprej vzet. ja, saj vem, da vsi čakajo...
fiziološko mu dajem iz malih ampulc zaenkrat, še to se kregava....

ribje mazilo sem za malega prvo uporabljala, ampak je nekaj drugega s kožo... - tudi zato ga moram peljat, se mi zdi da se je po cepljenju spet poslabšala, saj drugače bi že v posvetovalnici rekla.

kpmk pa Nia še mleko pije? kako ste pa potem zaključili, je šlo za alergijo, še pazite na kravje mleko?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
31.1.2011 11:22:12   
anju
aja calpol je ponoči prijel. samo to je za zbijat vročino in blažit bloečino, tudi če je bakterijsko, samo da se, ko spusti učinkovina, bolečina spet pojavi. ma se špara, ko piha nos, ne pihne na polno, zato mislim da ga še boli, no bomo videli tekom dneva.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
31.1.2011 11:41:12   
smarnca
uf kk je lepo mirno doma, mali spi, ta večji je šel v varstvo prava milina.
prejšnji teden je šel ta večji samo dvakrat v varstvo pa je že pršu z zamašenim noskom nazaj domov...sm bla jezna kuser posted image . kdaj bo res že konc s temi nahodi!!!!! v petek sem ga pol doma obdržala ker je mel v četrtek vročino....pol v soboto pa vročine ni blo več in se sploh nismo šli pokazat sem pa sumila, da ga spet grlo pa ušeso mal bolita. ker je kar neki sitnaril pa jedel ni 2 dni nč kej preveč.

anju jst ga tut ne bi vozla v tiste viruse še, sej pravijo, da če ma 3 dni vročine, da naj bi pol pripeljali, prej ne....oziroma, če bi ga uho ornk bolelo verjetno tut spal ne bi tko, kot ponavad....počaki še mal...sej vem, da je grozno čakat.....
calpol ja, važno, da se ponoči pol vsaj mal naspi....pa verjetno če je le kaj malega tut pomaga. jst sm mu tut dala pred spanjem, ker je mel 38 vročine pa mrzle roke.....

mi smo še brez pediatrinje ostali, ker se je čist potiho prestavla v drug kraj, tko (baje se je je druga pediatrinja v istem ZD hotla znebit, ker ji je zažirala delo.....pa tko fajn je bla, sploh se je ne da prehvalit), da smo itak hotl it h dežurnemu.....joj kaka štala. kaj je s temi P?? drugje polne čakalnice?????
ah tko pač je.

melita 73 jst Črta velikrat kar s hladilnim maazilom namažem po obrazu, če ma suho kožo pa je do zdej pomagalo. pa tut kot je pokora napisala z riboderminom.

pokora kk si?

tale polenta pa res pomaga...al je tut kej psihe v mes, sem jo 3x jedla. pa črt tut ponoč bolje spi....spet 6 ur v kosu, tko, da se mal spočijem...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
31.1.2011 11:50:40   
anju
ja Pokora kako si, si prišla k apetitu?

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
31.1.2011 12:02:14   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: smarnca
uf kk je lepo mirno doma, mali spi, ta večji je šel v varstvo prava milina.

user posted image  a ne kako pašeuser posted image
Hvala, jaz sem bolje. Ponoči me je še ful trebuh bolel, danes samo še malo šraufa. To je zato ker se ne dam. Tist učer je bil samo slab danuser posted image user posted image
A v drug ZD se pa ne morete prestaviti, da bi bili še vedno pri tej pediatrinji?

Polenta - meni se zdi da deluje. Pa pri meni delujejo tudi kornfleksi.

Anju če ti le rata, mu s šprico našopaj fiziološko. Te ampulce so bolj za ta mičkene - za ta večje noske je premalo moči. Pa fino mu teži naj piha. Tudi če ne pihne na polno, da gre vsaj kej ven. Res upam da se zvlečeteuser posted image
Za Vitanov lišajček pa pokliči in jo prosi naj te v preventivo naroči - ji kar povej da ne bi rada da zaradi enega lišajčka virozo stakne.

Ma je res hudič, k se s temi dohtarji tako težko kaj zmeniš!

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
31.1.2011 12:04:23   
anju
smarnca na našem območju manjka pediatrov. obupna gužva. pa ne moreš z bolanim otrokom čakat celo dopoldne, ga še izpostavljaš. pa sistem čakanja je mimo. sodelavci so mi rekli da na obali oni pokličejo tudi ko so bolani in jim okvirno povejo kdaj priti.
a to se lahko P kar premakne brez da paciente obvestiuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
31.1.2011 12:04:37   
Pokora

Apetita spet polna skledauser posted image  Tako kot sem predvidevala - zjutraj ko sem odprla oči, sem najprej pogruntala da sem lačnauser posted image  Nisem še prava, računam da se zmažem - se ne damuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
31.1.2011 12:07:01   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Za Vitanov lišajček pa pokliči in jo prosi naj te v preventivo naroči - ji kar povej da ne bi rada da zaradi enega lišajčka virozo stakne.

sm že sm že poklicala, isto povedala, ne greuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
31.1.2011 12:07:36   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Apetita spet polna skledauser posted image  Tako kot sem predvidevala - zjutraj ko sem odprla oči, sem najprej pogruntala da sem lačnauser posted image  Nisem še prava, računam da se zmažem - se ne damuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
31.1.2011 12:31:54   
smarnca
pokora tuki smo mel 5 minut stran od bajte ZD, pa ni blo panike, mož je pršu s službe ga popokal pa šel k dohtarju z njim....zdej je pa šla pol ure stran...mah ne vem pa čše Črta bomo verjetno mogl bolj pogosto vozit oziroma njegov urin, pol pa a se ti splača vozit pol ure v eno stran pa tko naprej....baje da pride nov sam ne vem kdaj verjetno ne še tko kmal.

pol pa hitr po polenti....če je apetit nazaj :)

anju to grozno čakanje tudi mene odbija ....Lenarta sem mela prvih 6 mesecev pri eni drugi pediatrinji, ko je prvič ornk zbolel pa ko še ne veš kako bi reagiral...mel je vročino čez 38 pa jedel ni nč skor dva dni, še mleka ni hotu pit pr men....pol sem pa šla popoldne h tej grozni P...pa ne da bi me naprej vzela otrok je bil star 6 mesecev ( pred mano so bili odrasli).....spal mi je na rami, ker je bil verjetno že dehidriran....ko sva končno pršla na vrst po 2 urah sedenja.....skor sem že jokala, ker mi je blo tko hudo....pa mi P da antibiotik pa neke kapljice za očke pa noska...ker je bil tut čist zamašen, pa bruhal en parkrat pa v očke si je nesel, da je mel čist prehlajene...v glavnem grozen za videt....no, ko še tisto popoldne ni hotel zagrabiti zize smo se spokali h dežurnemu pa smo šli direkt v bolnico...dežurni je sam rekel...tako majhen otrok lahko zelo hitr dehidrira.....tko se mi je odvalil kamen od srca ko smo pršli v bolnico.....si je takoj v 2 dneh opomogel....pol smo se pa prestavli h tej, ki je zdej šla...nikoli nisem pri njej čakala več kot 20 minut, vse naroča vnaprej, pa tut ko sem isti dan prišla, ko sem klicala ni blo gužve....začuda....res pošlihtano vse...tko jo je škoda. res. pa kak dober odnos je mela do otrok, res nekaterih P je prav škoda, ker so rojeni za to delo...Lenart ni nikol jokal pri njej.

sej je pol obvestila direktorica ZDja, ko je že šla.....pa smo vaščani prepozno začeli zbirati podpise naj ostane.....pol sm pa pred dopustom klicala to P, katera naj bi nadomeščala našo P ( in katera je tut kriva za to, da je naša P šla stran), da bi pršla po napotnico za Črta je pa rekla....njena sestra, da joj danes pa ne morte prit po napotnico, ker mamo tako gužvo, mamo tri ambulante za zrihtat.....pa sem ji rekla, da to mene čisto nič ne briga kok dela majo oni, da jst rabim napitnico....pa še to sem ji rekla, da če bi pa mela bolnega otroka bi me pa kar odslovila.....joj sm popizdila...res me razkuri tak odnos....jst nism kriva za to, da smo ostal brez P.

še zdej mi gredo dlake pokonc...ko pomislim na tisto sestro......sej se bova še srečali, pa verjetno ji bom še kiero tako spustila, če bo kaj na račun gužve rekla. me prav nič ne briga....
no pa sm strosla slabo energijo vn.....

se opravičujem.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
31.1.2011 13:10:03   
tinaaleks
sem včeraj pisala, potem me je pa ven vrglo, sem pa obupalauser posted image  Tako da je poročilo danes.

Najin romantični zmenek  je bil pra vfajn-šla spat ob 10 in spala do 7 zjutraj, brez da bi kadarkoli vstala! Prav pasalo. Se mi pa maščuje danes, ker ima mali prav podrt ritem in je čist razburjen, samo imam pa vsaj več energije se z njim ukvarjat.

pokora-dobro da si že bolš

smarnca-te čisto razumem in se kar olajšaj tukaj

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
31.1.2011 13:45:27   
Pokora
Tinaaleks, tudi tak večer v dvoje pomaga zvezi in življenju na splošno. Je veliko vredno da se človek naspi! G bo pa že prišel nazaj v ritem!

Smarnca fajn da si si olajšala dušo!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
31.1.2011 14:13:47   
tybysy
Jaz sem čisto na koncu z živci. Mojega mleka ne sproduciram več, pa če se po tleh mečem, flaše noče in konec! Včeraj zvečer sem jo še komaj prepričala, danes ni šans. Flaše niti videti ne sme - se začne kar dreti. Zdaj je pa že res lačna - zaspana do konca, pa noče zaspati ampak se histerično dere, kar ni nikoli počela. Jaz sem pa že tako živčna, da bom še to malo mleka zgubila. Čisto cel dan se samo s tem ukvarjam, da ji spravim kakšno kapljo po grlu. Leže, sede, v eni sobi, v drugi sobi, ena flaša, drug cucelj, po slamcu, žlički, cevki, v tišini, ob glasbi... Najrajši bi ji kos kruha in domače klobase odrezala.
Sem mojmu rekla, naj kar pozabi na drugega otroka. Jutri grem po kontracepcijske tablete oz. še bolje bom kar abstinirala.
Joooooj. znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
31.1.2011 14:41:15   
Pokora
tybysy mi je prav grozno ko vidim kako se trudiš in matraš!user posted image
Probaj pojesti čim več polente z mlekom, pa kornflekse. A tablete Tametil si že probala? Kolumbo pravi da ko vidi da bo forca, kar poje par teh tabletk da se proizvodnja poveča. Pa meni poveča mleko Za Harmony - hecno, ampak res.

user posted image A mi je katera od vas poslala prošnjo za prijateljstvo na FB?

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
31.1.2011 15:16:52   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: tybysy

Jaz sem čisto na koncu z živci. Mojega mleka ne sproduciram več, pa če se po tleh mečem, flaše noče in konec! Včeraj zvečer sem jo še komaj prepričala, danes ni šans. Flaše niti videti ne sme - se začne kar dreti. Zdaj je pa že res lačna - zaspana do konca, pa noče zaspati ampak se histerično dere, kar ni nikoli počela. Jaz sem pa že tako živčna, da bom še to malo mleka zgubila. Čisto cel dan se samo s tem ukvarjam, da ji spravim kakšno kapljo po grlu. Leže, sede, v eni sobi, v drugi sobi, ena flaša, drug cucelj, po slamcu, žlički, cevki, v tišini, ob glasbi... Najrajši bi ji kos kruha in domače klobase odrezala.
Sem mojmu rekla, naj kar pozabi na drugega otroka. Jutri grem po kontracepcijske tablete oz. še bolje bom kar abstinirala.
Joooooj. znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaz sem imela enkrat pri starejši podoben problem...nikoli se ni hotela dojiti, ni bila dovolj močna, da bi vlekla...no sem si črpala in je jedla po flaški...pol pri ene 3 mesecih, ravno po črpanju, sva se pa z mojim mal hecala, kao, daj ji joško, sej ne bo hotela, sej ne ve kaj je touser posted image (pa ravno na flaško je čakala, jaz sem si pa 5 min prej vse mleko sčrpala)... in...potegnila je...prvič v življenju, jaz pa brez mleka, sem jo dala stran je tuila kot user posted image , dala flaško spetuser posted image in user posted image in tako cel dan, ni hotela flaške...takrat sem si obljubila, da če bo na flaški bo otrok na flaški, ker drugače je bila samo zmedena. 1dan in pol je bila lačna, brez hrane, da je spet sprejela flaško!

Upam, da boste kmalu našli rešitev, pa kakršnakoli že bo!

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
31.1.2011 15:40:47   
kpmk
anju - Nia ni več na ADC, glede alergije čakamo na izvide (že 2m)....

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?