|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
25.1.2011 22:22:10   
vitae
Bjondi - sem dobila mail, za katerega sem ti hvaležna in ga tudi večkrat preberem. Nisem vedela točno, kaj naj ti napišem nazaj, razen da ti izrazim neizmerno hvaležnost in zahvalo za vso podporo (ti že veš, o čem govorim).

Tečka - a datum imata za prvo preživeto noč. No, to pri nama ni problem, saj je prvi dan za vse user posted image  Packa jaz! Ampak tako je bilo in kmalu bo desetletje od tega. Kako se grozno sliši! Desetletje!

Spanje - naš je pa danes sam v posteljici zaspal, tako da upam, da smo korak bližje k zmagi. Veš Tečka, naši malčki izkoriščajo kar jim ponujamo...naš ima non stop neke finte, ne ati mama, ne mama ata...Non stop!

Tečka - naslednji teden kakšna kava???

Drugače sem pa danes se napisala, zato zaključujem. Grem nazaj h knjigi in M user posted image  Še malo pa bomo lahko user posted image , pa knjiga ne bo več aktualna, ko bo potrebno prinesti kaj notri user posted image
Se pa zalotim, da ko se uležem na trebuh, da še vedno kdaj pomislim ali se smem in nato se spomnim. Mah, bo že!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
25.1.2011 22:41:39   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Fragola - res sem čudno napisala, se opravičujem user posted image  Gledala sem zlasti Goriška Brda, ker Krasa res (in priznam ne poznam). Zato bi bila tvojih predlogov ZELOOOO vesela. Jaz sem se spogledovala trenutno z Belico, Klincem in Kabajem (če se ne motim).

Bi pa rada, da bi se imela luštno. Malo kolesarila, poskusila dobra vinčka in hrano, celo kakšen romantičen dodatek ne bi škodil.

kar se tiče belice tam je super re, tudi razgled boste meli lep, po Brdah je fajn kolesarit, pa dobra hrana.

Za kras ti sporočim jutriuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.1.2011 7:31:28   
tecka
Dobro jutro user posted image

MP - evo, če ti tudi ti razgovori ne bodo prinesli zaposlitve, ti predlagam, da malo spremeniš svojo prošnjo za zaposlitev. Baje da je zdaj treba pisati nekako takoleuser posted image :

Popolnoma sem nepripravljen za delo pod pritiskom kakor tudi za nadure, razen če niso bogato nagrajene.Iskreno me boli **** za cilje vašega podjetja, če s svojo plačo ne morem pokriti niti tekočih stroškov, plus da mi ostane malo za garderobo, knjige, potovanja, šport in zabavo. Funkcioniram po principu kolikor denarja-toliko glasbe. Prav tako me popolnoma nič ne zanima dejstvo da ste v težavah in pričakujem da boste pravočasno poravnali vse svoje z zakonom določene obveznosti do mene, kakor tudi spoštovali mojo pravico do dopusta in praznikov. Obstaja velika verjetnost da vas bom zapustil, takoj ko najdem kaj boljšega. Sem komunikativen in prijazen, za težake pa imam kratko vžigalno vrvico. Študiral sem 100 let in uspeh je že to da sem sploh karkoli končal v tej državi, kakršna je. Izobražujem se tudi brez vas, ker sem radoveden in mislim da ima življenje smisel tudi brez umiranja na delovnem mestu. Ne zajebavajte me z raznimi testiranjim in team-buildingi, ker so to bedarije. Če se že preseravate s temi zahodnjaškimi fintami, me še plačajte kot na zahodu. Če česar ne znam, se bom naučil, saj nisem debil. In končno, obstojajo tudi stvari, ki bi jih počel iz čistega veselja, ampak to na žalost ni to delo, ki mi ga nudite.

S spoštovanjem...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
26.1.2011 7:34:34   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

Evo, sem prav vesela.... dobila bolniško, tko da sem do porodniške doma user posted image  Sej sem bila že tko utrujena, da je bilo res dovolj.

Ali sem omenila, da so imeli (ne vem če imajo še) pižamce enodelne v Hoferju za 5,5 Eur? Verjetno sem pozabila... bom sedaj bolj dosledna, ko bom bolj spočita in imela več časa za vas user posted image

Morje... jz bi šla tudi v Šimuni, samo se spomnim od lani, da je bilo ful drago. Meni je 100 Eur in čez na noč absolutno preveč. Upam, da najdem kaj ugodnega čim prej.

Kosilo danes... krompirjeva juha s hrenovko user posted image

Čestitke, zdaj pa le uživaj....

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
26.1.2011 7:40:41   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Sej vas spremljam user posted image ...sam preveč klofate...mrbit pa zvečer kej pogledam za nazaj-pa komentiram user posted image ...
Drgač smo pa guud ,itak drugega tako ne preostane user posted image ...

PAAAACKA...zj**** si mi zadni postuser posted image user posted image user posted image grrrrrrr

Ojej user posted image ...le kaj bi sledilo user posted image ...pomoje je odštevala izstrelitev svoje  user posted image   izpred kompa,da gre po celija...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.1.2011 7:41:46   
dreamhorse

dh-tvoji tamauki bi dala pa že kar ene dve leti...madona kakšna lušna čupica...konjčki so pa lepi,...zdej imamo že dve jahačiciuser posted image ...

Ja, najverjetneje zato, ker ima tako dolge laske...
katera druga pa še jaha?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.1.2011 7:42:14   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Dobro jutro user posted image

MP - evo, če ti tudi ti razgovori ne bodo prinesli zaposlitve, ti predlagam, da malo spremeniš svojo prošnjo za zaposlitev. Baje da je zdaj treba pisati nekako takoleuser posted image :

Popolnoma sem nepripravljen za delo pod pritiskom kakor tudi za nadure, razen če niso bogato nagrajene.Iskreno me boli **** za cilje vašega podjetja, če s svojo plačo ne morem pokriti niti tekočih stroškov, plus da mi ostane malo za garderobo, knjige, potovanja, šport in zabavo. Funkcioniram po principu kolikor denarja-toliko glasbe. Prav tako me popolnoma nič ne zanima dejstvo da ste v težavah in pričakujem da boste pravočasno poravnali vse svoje z zakonom določene obveznosti do mene, kakor tudi spoštovali mojo pravico do dopusta in praznikov. Obstaja velika verjetnost da vas bom zapustil, takoj ko najdem kaj boljšega. Sem komunikativen in prijazen, za težake pa imam kratko vžigalno vrvico. Študiral sem 100 let in uspeh je že to da sem sploh karkoli končal v tej državi, kakršna je. Izobražujem se tudi brez vas, ker sem radoveden in mislim da ima življenje smisel tudi brez umiranja na delovnem mestu. Ne zajebavajte me z raznimi testiranjim in team-buildingi, ker so to bedarije. Če se že preseravate s temi zahodnjaškimi fintami, me še plačajte kot na zahodu. Če česar ne znam, se bom naučil, saj nisem debil. In končno, obstojajo tudi stvari, ki bi jih počel iz čistega veselja, ampak to na žalost ni to delo, ki mi ga nudite.

S spoštovanjem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem se nasmejala do solz...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.1.2011 7:45:32   
dreamhorse
Drugače pa dobro jutro punce.
Včeraj sem bila spet na jahanju, in je bilo prav super. Mi je pa prav hudo, saj je ena od kobilic zaradi vnetja očk čisto oslepela... SPloh nočem pomislit, kakšna usoda jo čaka.

Včeraj sem tudi rezervirala večerjo in kopel z dragim za valentinovo,...
V petek pa greva na večerjo, da proslaviva mojo pogodbo za nedoločen čas...

Tako, zdaj pa veselo na delo...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.1.2011 8:18:29   
vitae
Ne vem, ali sem ti DH že čestitala za pogodbo, zato user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa kar razvajajta s tvojim dragimuser posted image , tudi to je treba - pocrkljati se. Jaha pa Lenika, če se ne motim (tista, ki ti je pisala o podkvah user posted image )

Tečka - user posted image user posted image  ta je pa dobra! Si me že navsezgodaj nasmejala!

Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.1.2011 8:19:56   
vitae
DH - Kura zmešana - ne Lenika LINO!!! Upam, da se sedaj nisem zmotila. Prvič je bil res lapsus user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4285
26.1.2011 8:21:48   
bačko
Jutro!!
Tira vesela sem zate da si dobila bolniško.user posted image user posted image user posted image
Bjondi me veseli da si videla vse smajlije.user posted image user posted image
Krtekxxx daj še kaj napiši.user posted image
Manna mi imamo tudi vse zobke razen 5.Držim pesti za nuhalno.user posted image
Vitae Bjondi vedno lepe emaile napiše in lepe nasvete.user posted image A ne Bjondi?

< Sporočilo je popravil bačko -- 26.1.2011 8:22:29 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
26.1.2011 8:22:10   
bačko
Danes bo za kosilo pire krompir in čufte v omaki.

< Sporočilo je popravil bačko -- 26.1.2011 8:23:06 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.1.2011 8:35:57   
mini86
tacka-hvala za nasvet jo grem takoj spremenituser posted image user posted image

bačko-hu d fak is krtekxxx..a si še na kakšnem forumu in si malo zamešalauser posted image user posted image zdj te pa mamo..

ja bjondi je poosebljeno srce..user posted image user posted image

komi čakam da jutr spet kšno rečemo..z mk8 se že douk nisve pogovarjale če izuzamem pogovor v pon v pristotnosti moje tašče..
mk8 a si dojela da je to taščauser posted image ne pozab sončku pisat da raj zamena malco na pumpi za topli sendvič

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
26.1.2011 8:39:22   
mini86
no učeri NISMO bili cepljeni..bla sem besna k ris..

no nismo bli cepljeni zarad noric ker se takrat cepljenje prestavi za od 4-6 tednov..pismu k res tok vsak drgač reče..a k edino zdj smo bli zdravi..začel mu je mal iz nosa tečt tako da računam da proti vikendu oz drug teden ostane doma..
no nam je pa predlagala če ga imamo lahko do cepljenja doma ali v privat varstvu da nam brezproblema napiše opravičilo za vrtec da pol plačaš samo rezervacijo..
sam se mi zdi brezveze zato ker ko je imel vnetje ušes so mu ok pršle norice vn in JE BIL doma..notr, brez vn, no pa smo kljub temu še enkrat fasal vnetje..grrrr
no mam pa napotnco za orl-ga morm naročit in to je to

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
26.1.2011 8:44:03   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

DH - Kura zmešana - ne Lenika LINO!!! Upam, da se sedaj nisem zmotila. Prvič je bil res lapsus user posted image

Ja, jaz tudi mislim, da je bila lino...

Lino, kje si... kje jahaš?

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
26.1.2011 8:44:14   
bačko
Mini nisem zamešala.Vsako jutro je gor neki krtekxxx in samo bere.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
26.1.2011 8:45:02   
dreamhorse
Manna, Žana tudi ima vse zobke razen 5... in pri nobenem nismo imeli težav... razen zgornji dve trojkici... je mela 3 noči 40 vročine... čez dan je bila pa čisto ok...

Neposredna povezava do sporočila: 4292
26.1.2011 8:46:36   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini nisem zamešala.Vsako jutro je gor neki krtekxxx in samo bere.user posted image user posted image user posted image

aaaaa spet mamo špijuna..user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
26.1.2011 8:47:24   
bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

aaaaa spet mamo špijuna..user posted image

Ja zgleda že tako.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
26.1.2011 8:48:34   
mini86
zobje-nam manjkajo kokr sm že mislm da napisala spodnji dvojki in trojki in zgornje trojke..
blo je tko da takrat se večkrat zbuja ponoč, ampak calpol dela čudeže tako da ni noben prikrajšan..čez dan pa ni nikol bilo krize

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
26.1.2011 8:51:11   
mini86
tale krtekxxx je pr januarčkih 2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
26.1.2011 8:56:39   
dreamhorse
Še nisem opazila, da bi kdo vohunil....  user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
26.1.2011 8:57:54   
mini86
js pa večkrat

Neposredna povezava do sporočila: 4298
26.1.2011 9:02:16   
bačko

js pa večkrat

Jaz tudi.Zato pa sem napisala da naj kaj napiše.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
26.1.2011 9:19:55   
dreamhorse
Torej krtekxxx a bomo kako rekli?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

eko perilo
majch

Ste pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?

ne (50%)

da, vsekakor (15%)

da, če je tudi dizajn dober (35%)

Število vseh glasov: 215

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!